0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #620 -: Май 27, 2018, 13:12:06 pm »
Значи, по време на процедура намалявам или спирам с тренировките, Не друго, но се образуват повече фоликули и вероятността да ги спукам преждевременно е по-голяма.Сега не ходя на танци, след пункцията ще отида обаче, че ще сме със ЗЕТ и няма да има свеж трансфер при нас.То и това пътуване ме пребива така или иначе!

Тери, разбирам те душа, и за детето и за хората!

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #621 -: Май 27, 2018, 14:50:32 pm »
Teri_90,след процедурата,лекарката строго ми забрани танците,защото и аз ходих на народни,до теста.
Във връзка с ЦС,казах,че имам някакъв такъв спомен за определен ден от седмицата,че се прави. Имаше лека болка,като по време на цикъл,но самата процедура е бърза
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #622 -: Май 27, 2018, 15:23:50 pm »
Тери и аз си мисля, че е по-добре добре две седмици почивка да си дадеш.
Те в клиниката сестрите ще ви изнесат лекция какво може и какво не може след процедурата.
 И аз като теб много се заглеждам в децата наоколо. С мъжа ми като тръгнем да се разхождаме и те от количките се надвесват, следят ни .. махат, гугукат си нещо.  Сякаш усещат, че ги харесваме и искаме.
Много много успех в утрешния ден!  :bighug:
И на Маги по много .. 
Аз утре имам важна среща с две точки. Ще ви пиша какво се е показало на " телевизора".
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #623 -: Май 27, 2018, 15:56:32 pm »
Точица, ще стискам много палци!Чакам с нетърпение прегледа ти!

Ох, момичета всичко ми е каша.Работа, тичане до клиниката, ДРЗ тук на място да организирам и нямам време да пиша.Чета ви, не мога да спра да чета, как?Обаче нямам никакво време за писане.

Извинявайте ако не съм адекватна или не съм споменала някой!

Целувки и стиснати палци на всички ви!

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #624 -: Май 27, 2018, 17:38:04 pm »
Хрис,
Много се радвам да срещна друга варненка тук.Има добри ендота,моята ми напипа проблемите-Тасевска ,за Ключкова и Райков също съм чувала добри отзиви от познати с репродуктивни проблеми.Успех!
Слънчицето, благодаря :-)
Ще ги проуча.За Райков съм чувала, но останах с впечатление, че е ориентиран към операции и онко истории. Аз съм с хашимото и май отключвам Витилиго. Кожата около очите ми избелява и се появяват бели петна по тялото. За сега не растат но се множат :-(.
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #625 -: Май 27, 2018, 17:52:32 pm »
Точице, утре минимум с една калинка ще се прибереш на снимка. Пък хайде дано да са двечки. Аз имам един фоликул, така че се борим за еднояйчни :D
Маги, добре че сте решили ЗЕТ. Поне да не е този месец, защото доста дини си хванала под една мишница в момента. Традицията повелява ли 2 да забременеем около ДРЗ :D
Kaте, ти се чудеше за някакви тренировки да правиш. Осъществи ли го или не ти позволиха?
Днес сутринта Мишо трябваше да ми бие инжекцията. Като пребледня, то 2 см игла. Той имаше чувството, че ми прави колоноскопия.
Да знаете каква съм хитра лисица. Последните дни или му пазим материала за спермограма или за утре. И за да има материал съвсееем случайно си смених обичайните клинчета за вкъщи с впити поли :D Той се усети, ама важното е че тактиката действа :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #626 -: Май 27, 2018, 18:17:00 pm »
Здравейте, :)  Нова съм тук и предварително се извинявам ако въпросът ми не е към тази тема ...  Цикълът ми закъснява вече 20 дена... направих тест за бременност за жалост беше отрицателен  :( 
Възможно ли е теста да сгреши?  :ask: .. нямам други симптоми освен  дискомфорт в долната част на корема.. (сякаш някой от мускулите много бързо се свива и отпуска )
(Взех си вече час при гинеколог... термина ми е чак след месец... и заради това ви пиша тук) 
Възможно ли е да е бременност или киста ?
Make love with love ❤
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #627 -: Май 27, 2018, 18:27:13 pm »
Хрис,
Райков работи зад общината ,в клиниката и много се чака за час,аз отидох при него за второ мнение,дадоха ми час за след месец.
Точице,успех утре,дано са 2чки бебоченца :cheerleader:.Да пишеш после!
Тери,голям си образ :D,ще го побъркаш този твой мъж :D,утре в колко да стискам палци?
Маги ,успех и на теб :)
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #628 -: Май 27, 2018, 18:37:52 pm »
Тери,като попитах, уж ми разрешиха леки упражнения,та за това за момента си правя по- големи разходки. Притеснено ми е заради шийката,защото преди повече от 10 години ми правиха конизация. За момента,нещата са ок,щом ми позволиха и да пътувам.
Точице,утре да има точица/и.
Успех утре на всички,за които понеделник ще е важен ден
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #629 -: Май 27, 2018, 19:19:09 pm »
Здравей, Ани. За съжаление аз повече клоня към киста или нещо от този род. 20 дена закъснение си е доста, трябваше да отчете. Но както се казва: "Няма цикъл, има надежда". На една моя приятелка в 3 месец й показваше бледа втора черта. Пусни си един кръвен тест, той няма да те излъже. И ако се окаже отрицателен, на мен лично ми се струва рисковано чак след месец да се иде на лекар. Ако е киста е добре да се проследи, за да не нарасне прекалено много. Защо чак след месец ти записват час при наличие на проблем? Ние при нашите лекари ходим и без час, просто трябва да се почака повечко.
Кате, къде ще ходиш, явно на някоя по-дълга разходка. Щом успяваш дълго да се разхождаш сигурно си взела болничен вече.
Утре на мен и аз не знам в колко часа да ми стискате палци. в 11:30 ни викат, Мишо докато даде материал, докато го обработят, ще стане сигурно към 3 часа. Той утре е от 15:30 на работа, не само че няма да прави еднояйчните близнаци, ами няма и да присъства.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #630 -: Май 27, 2018, 19:24:21 pm »
Ани, нямаш ли възможност за по - ранна консултация с гинеколог. Може да не е нищо притеснително, но според мен е добре да те погледнат на ехограф. Успех! Да пишеш какво е станало.
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #631 -: Май 27, 2018, 20:10:51 pm »
И вчера писах писах.. по темата за МБ и ЦС.. и то какво не се е постнало...

Та за ЦС на мен не ми е правена МБ... два пъри питах доктора.. каза няма нужда, влагалището ти е чисто.. за пътвия опит инвитро пак не правихме... направихме чак сега докато бях в стимулация и то защото казах че имам някаквп жълтеникаво течение.. та ми взеха проба.. излезна чиста.. явно заради прогестерона имах течение...

Иначе съм на преглед на 1ви юни... тогава ще ми е 13ти ден от МЦ и 10ден прием на естрофем... кога ще е трансфера незнам, не сме коментирали.. нито колко снежинки ще трансферираме..

Точица.. успех на утрешния преглед.. надявам се и силно вярвам че ще се прибереш със снимка на две точици.

Тери.. успех утре на инсето... Амаа недей го измъчвай твоя мъж с тези къси полички...

Маги... от кога те чакам да пишеш.. успех с процедурата... многп хубаво Я да извадите.. а само да питам защо ще правите зет?
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #632 -: Май 27, 2018, 21:02:10 pm »
Ходихме до Видон,че 6месеца на свекърва ми. Иначе още не съм в болнични. Свободна професия съм-адвокат,та като ходя по съдилищата се разхождам
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #633 -: Май 27, 2018, 21:12:39 pm »
Здравейте момичета.
Тери и Точица стискам ви палци за утре.
Аз утре сутрин съм на микробиологични изследвания, дано са се изчистили бактериите, за да пристъпим към ЦС. Та по този повод исках да ви попитам (тези от вас, на които е правена) ако евентуално.. всичко е наред с изследванията, снимката възможно ли е да се направи тези дни тъй като пък чакам цикъл на 04.06 или ще е след цикъла?
И още един въпрос тъй като при спермограмата моят любим е изгубил първите капки от своя материал мислим да направим нова, за да е по-истинна, но той пи антибиотик до четвъртък, и изчакваме да мине поне седмица за следваща такава... Та може ли и той да започне да пие заедно с мен фолиева киселина, но да речем от днес още? Или да започне след направата на втора С?
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #634 -: Май 27, 2018, 21:13:33 pm »
Zaharna, на следващия цикъл ще е. Ей сега ако ти дойде на 04-ти, то към 12ти може да направите ЦС. Микробиологията ще си важи и тогава. За антибиотиците: мисля, че д-р Мели беше съветвала Слънцемое 1 месец след приема на антибиотик. Но тя да се включи, че ще си спомня по-добре нещата. Според мен при него стопирайте нещата. Не ходете засега при уролог и т.н. Има вероятност на втората спермограма да се окаже расов бик дори. А за фолиевата киселина може да си я пие. Аз като че ли препоръчвам чай от бабини зъби и/или бърканица. Те са си точно за подсилване на плувците.
Относно микробиологиите. Аз така се бунтувах срещу моята за инсеминацията, защото вкъщи под чаршафите да не гледаме микробиология. Ако стане, стане. И докторката ми сподели, че е на моето мнение. Но било указано в закона: при инсеминация трябва микробиология, спермограма, цитонамазка. Та определено ми се струва, че ако законно си уреждат нещата и за инвитро трябва да правят. Но пак казвам, че лекарката беше на моето мнение, че стерилно влагалище няма. Те затова на мен за инсеминацията ми казаха: "Няма да се отложи, освен ако няма нещо фрапантно". Тоест стрептококи и кандида не ми звучи като нещо фрапантно например.
Другата глупост според мен за инсеминация е спермограмата с 1 месец давност. Като изключим фактът, че са си 100 лв излизшни, нали мъжът си дава материал на самия ден.
И така следвайки буквата на закона инсеминацията излиза около 900 лв, откоито 400 лв са само изследвания.
Успех, момичета. Да завалят снежинки посред лято :*
« Последна редакция: Май 27, 2018, 21:17:48 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #635 -: Май 27, 2018, 21:32:10 pm »
Точица имам една позната, която след инвитро (върнаха 2 ембриона) има тризнаци 2 момчета(еднояйчни) и едно момиче. Та нищо чудно и три точици да те зарадват!
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #636 -: Май 27, 2018, 21:50:27 pm »
Тери, това с един месец за СГ е тъпо. Другото също. Много излишно финансово натоварване.
Иначе аз се пазя деня на инсеминацията и след това седмица след нея (на 7, 8 ,9 ден гледам да не правя много хопкащи движения и да не вдигам тежко) за да не попреча на имплантацията случайно. Знам че няма смисъл, но за сега има 50% успеваемост моята схема :)
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #637 -: Май 27, 2018, 23:30:27 pm »
Благодаря ви за отг. Тери и Точица 🤗 ..  в Германия съм  тука всичко е с термин и чакаш по много ... надявам се да е бебчето  newsm06 newsm05 .. (за да си пусна кръвен тест пак трябва да мина през гинеколог защото нямам личен лекар)..
Make love with love ❤
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #638 -: Май 28, 2018, 08:28:44 am »
Точеце, Тери, Маги, с вас съм. Успех момичета, стискам силно всичките си налични палци  :D
Чета ви и мисля всички, просто няма с какво да се похваля. Доки ми удължи инжекциите с още един месец  :? Но, няма друг начин. Стискам зъби и чакам...
Успех на всички ❤
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #639 -: Май 28, 2018, 08:43:45 am »
Точице, Тери, Маги цялата групичка е с вас и ви стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано всичко мине наред и при трите :)
Захарна за С по-добре изчакайте поне, казвам поне месец, ако можете и малко повече. Нали моя все е болен и все е на антибиотици и чакаме повече от месец даже. Преди две седмици беше болен, а трябваше да прави контролна С и пак я отложихме, нищо че успяхме да спестиме антибиотика и все пак пи мнохо нурофени, прахчета и други гадости. Та мисля след 2-3 седмици да му запиша нов час. Та моя съвет е за да не си давате парите пак по-добре изчакайте. Така или иначе и ти имаш ЦС да правиш, така че докато я направиш другия месец и той да изчака...
« Последна редакция: Май 28, 2018, 10:18:01 am от Слънцемое »