0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #660 -: Май 28, 2018, 16:53:29 pm »
Мен глутена не ме притеснява, ама ендокринологът ми забрани захар. Е не устоях и си хапнах така се бях вкиснала.
Маги, ти в София ли ходиш, та казваш, че пътуваш?
Точице, по твои сметки увеличава ли ти се ЧХГ и ако да те други изследвания правили ли са ти, за да имат повече информация от теб и да си притеснена?
Аз си лежа след секс. Докторката каза 5 часа лежане. Шефът ми днес ми плаща болничен да лежа и да правя секс....
А относно микробиологията, няколко пъти споменах, че имах стрептококи и че пих антибиотик преди седмица. Добре, че отидох в сряда да ми вземат натривки, иначе ме викаха заедно с Мишо в петък. Е на Мишо от петък микробиологията не е готова, тоест и моята нямаше да е и щяхме да направим процедурата. другата седмица пак съм на микробиология да видим има ли подобрение. И пак на Мишо никой нищо не предписа. Аз го пращам да ходи след ден-два да си иска резултатите и ако трябва и на него да изпишат. Повишеното ПХ на спермограмата и лошите показатели ми говорят, че може да има и той бактерия.
« Последна редакция: Май 28, 2018, 17:01:30 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #661 -: Май 28, 2018, 17:04:48 pm »
Ами .. от Сряда 23 май чхг 750 до днес 28 май чхг 4000 и нещо. Това 5 дена ли се броят? .. май да.  По калкулатора на зачатие излиза, че нарастването е на  49 часа. Не знам вече дали е нормално това или не. А и друго си мисля ако е нормално, защо ще ме викат утре.?  Едва ще изтрая да разбера.  :(
Тери, няма да се вкисваш.  Ще видите как са нещата при Мишо и тогава на лечение. Те уж по - трудно хващат гадини, но кой знае, както казваш явно има белези за някаква бактерия.
« Последна редакция: Май 28, 2018, 17:09:24 pm от To4ica13 »
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #662 -: Май 28, 2018, 17:16:12 pm »
Значи ако се удвояваше перфектно, днес щеше да 4500, не 4000. Но пък си в референтните стойности за седмицата ти. Дали няма да ти вземат пак кръв, за да видят има ли покачване.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #663 -: Май 28, 2018, 17:45:36 pm »
Точице, повишава се перфектно. Сигурно те викат за ехография.

Тери, много криво. Направете каквото можете в домашни условия.
Още в началото на една от СГ на мъжа ми му излезе уреаплазма, но не активна, стара инфекция. При мен- нищо, но все пак и двамата взимахме АБ (той беше с 2 АБ и с 5 дена по- дълго), а аз и глобули си слагах. От тогава винаги му е чиста МБ. Мисля, че и двамата трябва да се лекувате.

Маги, аз мога всичко да си правя освен мускулна. Не знам от къде ми идва този страх, но като трябваше да си слагам мускулни в началото на бременността щях да откача. Но все пак не сме някакви глезли! Кога си на преглед да се видят фоликулите?
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #664 -: Май 28, 2018, 19:40:03 pm »
Павла, а вие всъщност защо стигнахте до инсеминации, заради дълго време опити ли?
Лейди, сега те прочетох...Още един месец, много. Ама си минава времето, колко ти останаха, не ги ли започна януари-февруари? Тук някое момиче каза (дали не беше Михаела), че и на нея ще и спират цикъла за няколко месеца.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #665 -: Май 28, 2018, 19:53:17 pm »
Тери, много гадно... :( знам какво е като се настроиш за нещо и не стане, но наистина все още имате шанс за естетвено, дано за това така да е трябвало да стане. Иначе да, аз съм с инжекциите и вече и писах на Лейди, да не ви занимаваме тук и с това.
Маги и точица, разбирам ви и за поставянето от мъжа ( едно тресене, една уплаха, една дебела кожа...) и за поставянето сами. Уж нищо, но с този наистина труден за слагане фраксипарин изсискава още повече сила. Прилагаш самотерапия „Не ме е страх и бодеш”, но  като не влиза иглата, се засилваш и мижиш, но пак не и накрая гледаш и бавно натискаш и тя влиза и те обзема щастие хаххахаха. И така една инжекция ти носи удовлетворение, така че Маги - браво!
Точице, много се радвам за твоята прекрасна точица и голямото ЧХГ, което според мен расте много добре. Утре дано те успокоят и те и да си почиваш щастлива в къщи :)
« Последна редакция: Май 28, 2018, 19:54:55 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #666 -: Май 28, 2018, 20:00:55 pm »
Защото след спонтанната бременност почти 2 години не настъпи друга. По план щяхме да правим инвитро, защото нали уж процентите успеваемост за инсеминация са същите като на естественото забременяване с контролиран цикъл. Направихме посткоитален тест и се оказа отрицателен- нито един сперматозоид не преминава в матката. Затова решихме да направим 3 инсеминации, но още от първата имаше бременност, 2ра нищо, 3та бременност. Уж казахме една последна, но на нея аз бях убедена, че изпуснахме О, така решихме 5та. Тя не се разви много добре, защото от 3-4 фоликула имах 3-4 кисти, тоест въобще не е имало О май. Така казахме, че ще си направим и последната, на която имаме право, за да не се "връщаме" после. Тя се оказа успешна :)
Всички инсеминации са ми били с инжекционни медикаменти.
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #667 -: Май 28, 2018, 21:40:15 pm »
Пуу Тери... много ме е яд за тебе... направо ще се изям.. ама то закона на мърфи е така.. винаги като трябва нещо да върви по планн, не върви... и при мене с първото инвитро ми се объркаха няколко пъти нещата.. ачама в крайна сметка продължаваш напред.. За Лактобацилите, аз пия хапчета.. не слагам глобули.. четох някъде в недин форум че момичетата ги пият.. после ще видя как се казват... И пак казвам няма да се ядосваш!!! Действайте вкъщи, и бъди спокойна...

А с този фраксипарин и на мен ми се е случвало доста често да има по-тъпа игла и го слагах малко със засилка.. на мен не ми е проблем да се бода.. нямам страх... по-гадно ми е да ми взимат кръв от пръста.. и си предлагам вената 😄 ..

Маги кога си на преглед? С какво те стимулират?

Точице супер ЧХГ си имаш милаа.. не се притеснявай, сигурно те викат за ехограф.

Михаела, на мен ми стана интересно.. защо преди опит ви спират цикъла???
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #668 -: Май 28, 2018, 21:57:57 pm »
Христинче, аз имам три неосъществени инсеминации, заради установен ЛУФ, след това лапароскопия, множество сраствания, киста и ендометриоза 4-та степен, веднага след това неуспешно имси, заради много лошо качество  на яйцеклетките. За това сега спиране на цикъла за подтискане на ендото и след това ново имси с надявам се много по-добри резултати.
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #669 -: Май 28, 2018, 22:16:35 pm »
Тоест се спира цикъла за няколко месеца за да се нормализират до колкото е възможно нещата с ендометеиозата ли? През какво минаваш.... Направо понякога се учидвам как испяваме да останем психически стабилни!?!? Те мъжете при най-малкото нещо почват да се тръшкат че ще се мре..

Маги..би ли обяснила как се процедира при подготовка за Зет със естрофем.. след него какво се случва? Прегнил има ли? Ако да след колко дни е трансфера?

На мен на 3ти ден се видяха задържани няколко фоликула от стимулацията.. доктора ми каза че това не е пречка за трансфер и че ще изчезнат с естрофема.. пита ме дали ме боли.. но аз нищо не усещам... Изписа ми от 3ти ден на МЦ за 6 дни естрофем 2х1 и после за още 4 дно 3х1.. на 13 ден от Мц съм на преглед.. после каквп следва? кога ще е този трансфер? На мене ову по-принцип ми е на 18ден горе долу... ама незнам дали това да го сравнявам с нормален МЦ..
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #670 -: Май 28, 2018, 22:42:54 pm »
Момичета, мислете положително и само хубави неща ще ви се случат  :balk_602:
И Точице, поздравления за твоята малка точица   :balk_46: :balk_47:  страшно много се радвам за вас ❤
Make love with love ❤
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #671 -: Май 28, 2018, 22:52:24 pm »
Ийй ,Тери много неприятно.Нали като се затворила вратата,се отварял прозореца,дано стане по сексуален път!
Точице,дано всичко е наред утре,много се надявам.
Чета какво сте писали Павла и Михаела,през какво минават другите момичета  ,мисля собствената си история ,и да им се неначудиш на тези дето казват -ми ние не искахме много бебе,пробвахме и то взе че стана.Като моя позната!
« Последна редакция: Май 28, 2018, 23:32:59 pm от Слънчицето »
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #672 -: Май 29, 2018, 07:21:09 am »
Христина, няма Преценил. Ще следят дебелина на лигавица, може да включат утрогестан, но предполагам ще е след трансфера. Ще го върнат най-вероятно на 5-ти ден след Ову.

Михаела на Золадекс ли ще си? Колко време ще изкараш така? Имаме още едно момиче на Золадекс. Дано ви се получи и на двете и скоро сте мами!

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #673 -: Май 29, 2018, 08:02:21 am »
Михаела, много ми е криво през какво минавате с Лейди.
Аз днес започнах една торба с лекарства: Иногинол, антибиотик, Дуфастон, Естроген, Аспирин и още имаше, ама ги забравих. И откакто ми би Мишо инжекцията през два часа за храна мисля. Сега разбирам защо бременните дебелият.
Маги, така като смятам ще ти е трансфера след ДРЗ. По-хубаво като отдъхнеш малко.
Много стиснати палци за Хриси, Маги и да не забравяме Таня, че и тя стартира втора инсеминация.
На мен ми мина вкиснатото вече, то като се замислих на всяка й отложиха по нещо напоследък. Човек явно трябва да си има такава настройка
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #674 -: Май 29, 2018, 08:34:58 am »
Христинче, точно така, уж се стопира ендометриозата,когато няма цикъл, нямало от какво да се „храни”.
Маги, да, на золадекс ще съм 6 месеца. Теб с какво те стимулират? Различни ли са лекарства, дози от предишния опит?
Слънчице, за съжаление е така. И аз имам такива познати, които или забременяват по случайност, или от скука или да не са по - назад. Има и такива като нас, които са готови да се подложат на какво ли не и то не става и не става. Но пък щастастието ни ще е в пъти по - голямо, когато сбъднем мечатата си. Аз даже съм казвала, че и да повръщам ще е с усмивка :lol:
Тери, настройката уж и аз се опитвам да я нагодя всеки път, но като се прецака, забави или отложи нещо, с настройка, без настройка, все си е гадно  :lol: Но пък сме показали колко сме силни и бързо се стягаме, което го доказваш и ти  :bighug:
« Последна редакция: Май 29, 2018, 08:41:55 am от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #675 -: Май 29, 2018, 10:45:15 am »
Първия ден бях с Гонал 300 и Менопур 150, после два дни с Менопур 450. Но за сега яйчниците са много заспали и са тръгнали само 4 фоликула и то са много малки. Не очаквах. Наревах се като излязох от клиниката. Сега чакам да излязат хормоните да видим те какво ще покажат.
В главата ми е каша ФСХ и АМХ са перфектни, защо отговарям толкова зле на стимулация? Направо ми иде да се гръмна!

Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #676 -: Май 29, 2018, 11:02:17 am »
Маги, още си в началото, не се ядосвай... не помниш ли мойте фоликули какви бяха.. един с един нямаше на размери.. чак доктора се ядоса... ама пък на пункцията пунктираха 20... спокойно!
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #677 -: Май 29, 2018, 11:15:15 am »
Маги, и ти ли можеш да плачеш.... :( Е виж Точицата имаше две Я само, а развява ЧХГ-то. Правени ли са ти генетични, да не би да имаш мутация?
И аз чета, че жените правят от Клостилбегит по 3-4 фоликула. Аз един само, все същото и без стимулация. Когато ти трябват, тогава нещат.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #678 -: Май 29, 2018, 15:10:13 pm »
Всеки организъм реагира различно. С Фемара-та миналия път образувах два, единия спря да се развива, другия стигна до 18мм и го спукаха. В четвъртък ще ходя да видим какво е станало. Успех на всички. Този месец май пак ще ми е в левия яйчник ову-то. Десния нещо заспал ми се струва :D Тери дано да сте направили бебчето. И чакаме новини от Точица :)
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #679 -: Май 29, 2018, 15:27:15 pm »
Ех Маги, дано да тръгнат още, аз до към 6-ти, 7 -ми ден имах 9 и си казахя, че и да тръгнат други няма как да порастнат толкова, но на 10-ти ден бяха 13, с почти еднаква големина, друг е въпроса, че повечето бяха празни, а останалите негодни. Както ти е писала Тери, точица забременя само с две. Така че и да останат 4, важното е да са качествени и да станат хубави ембриончета.
Таня, успех и на теб.
Точице, какво стана с твоя преглед?