0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #980 -: Юни 12, 2018, 10:24:15 am »
Тери,честно това е много странно.Направо не вярвам на очите си!Ти все по нещо ново вадиш.Интересно ми е какво ще каже лекаря ти.Винаги в една лаборатория ли оставяш секрета?Има нещо не както трябва тука.
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #981 -: Юни 12, 2018, 10:30:23 am »
Ходих при Петрова. Изписа ми някакви глобули, каза без антибиотик този път, че от януари съм на антибиотици и то тялото съвсем се е скапало сигурно. Лошото е, че днес ми дойде и ще трябва да изчакат тези глобули. Дано гадините за 7 дена да не се развият още повече.
Чакам си пробиотика на Фани, дано помага и за други гадини, не само за гъбички.
Иначе изпращат микробиологиите в Писанец. И д-р Даскалов и д-р Петрова там ми ги пращат. Странно ми е и на мен вече. При все, че нямам никакви симптоми. Нито ме сърби, бяло течение нямах никакво 5 дена. Външно кожата си е светла, не е възпалена.
И така минаха 6 месеца в лечение на бактерии, а те не изчезват. И това, което сега започна да ме притеснява е, че минаха 6 месеца, а не мен от този месец започна да ми тече заповедта по фонда. Надали 1 година още ще се влача с бактерии, ама знае ли се вече.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #982 -: Юни 12, 2018, 10:38:21 am »
Тери, пусни си контролна МБ другаде наистина, много е странно така всеки път да има нещо и да е различно, а Мишо беше мъжът ти, нали, той пие ли лекарства като откриете нещо, не може все в този кръг да се въртите, стискам палци да изчистите всичко този месец и после да имате успешна инсеминация

Хана Монтана, аз веднъж ходих в Щерев за Цитонамазка, винаги ми е била IIA, рядко I и там се оказа, че в канала ми е IIC със данни за човешки папилома вирус, ама то не е сигурно докато не се изследва специално за него, та ме пратиха на колпоскопия, оказа се, че всичко ми е чисто, те нали слагат реагент и клетките, които не са ок се оцветяват, следващите ми цитонамазки са били I група и според лекарката, ако е било ЧПВ сама съм се излекувала, което е напълно възможно. Мисълта ми е, може да не е ЧПВ, а да са изменени клетки от възпалението открито при МБ, обаче ако се изледваш за ЧПВ поне ще отхвърлите това. Аз лично си мисля, че след приключване на лечението можеш пак да направиш колпоскопия и тогава да мислите за биопсия.

Христинче, стискам силно палци всичко да е наред, добре се следиш и лекарят добре реагира, опитай се да си максимално спокойна :)

Момичета и аз за пръв път чувам и виждам такова нещо, със сигурност не разчитам на това, просто ви го показах, за да го видите и вие :))) Иначе аз си мислех, че поне на ехограф може да ме погледне, ама не...ще се ходи при специалист и това е :))) Както ви казах, поне ме пипна за късмет  :lol: Всъщност моят тест за овулация беше силно положителен снощи и тази сутрин пак...ама днес ми е 18 ден, това значи че овулацията ми ще е или на 18-ти или на 19-ти ден, а 19-ти вече е ужасно късно при 27 дневен цикъл, може би пък този да се очертава дълъг, заради пътуването ни до Гърция, аз като пътувам ми се размества понякога, ама ако просто ми се е скъсила ЛФ няма да е честно, а и тази яйцеклетка дали ще е ОК с толкова късна овулация...снощи работихме по въпроса разбира се, днес и утре също ще се отбележим, ден почивка и пак, ама то ще дойде време да ми идва...:(
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #983 -: Юни 12, 2018, 10:38:59 am »
Според мен,то е ясно че ти е писнало от доктори,направи една на друго място.Не знам дали остана бактерия дето не си я имала.Егати случая.Направо ми е много кофти за тебе,честно.Хем оплаквания нямаш,хем все излиза нещо.Горкото Тери :bighug:
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #984 -: Юни 12, 2018, 10:55:40 am »
А възможно ли е да замърсяват пробите? Дори и при самия транспорт? Според мен е да си направиш микробиология в друга лаборатория!

Започнах да си търся прогестан, ама намерих пролутон депо и кринон гел от турските пак... и ще ги взема.. като ми свърши прогестана ще почна с пролутона... дано всичко е наред.
« Последна редакция: Юни 12, 2018, 12:54:59 pm от Hristinchet0 »
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #985 -: Юни 12, 2018, 13:28:47 pm »
Христинче, мускулен прогестерон ли ти изписа? Депо веднъж седмично или ежедневно подкожно? Аз имам 2 ампули Прогестерон ретард Фарлон на Байер мускулни. Мога да ти ги изпратя, ако искаш?

Също имам и 6 Оргалутран. В България са по над 65 лева (390-400лв). Тях също подарявам. Само искам парите по изпращането (20тина евро) и някаква символична сума (стотина лева)  да бъде преведена по сметка на Зачатие.
Ако можете да питате по клиниките, в които ходите дали имат нужда? Не искам да им мине срока на годност и да ги изхвърля. Все пак са от успешен опит!

Време е някой да отвори нова тема! :)
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #986 -: Юни 12, 2018, 13:42:29 pm »
Здравей Павла.. Progestan 0.50mg/ml Който имам се бие всеки ден и е мускулен. Proluton Depot 500mg/ml се бие 1 седмично и той е мускулен...него ще започна да го бия като ми свърши прогестана.

Павла ако не ти е проблем изпрати ми ги. Колко ще струва доставката?
« Последна редакция: Юни 12, 2018, 13:48:20 pm от Hristinchet0 »
*
Re: Правим опити за бебе-Тема 14
« Отговор #987 -: Юни 12, 2018, 15:34:01 pm »
Страхотно ДРЗ се получи отново! Благодаря Маги и Снежи :)
Тери и Михаела - две слънчеви попълнения на Зачатие :) И на вас благодаря, че вливате млада кръв към сдружението :)

Момичета, темата е на 50-та страница вече :)
Моля, Христинчето да пусне новата тема, т.к. тя носи живот в утробата си и ще е на късмет на всички :)
Нова тема 15 - тук
« Последна редакция: Юни 12, 2018, 19:55:21 pm от petqst »