Ето ме най-накрая с новини
!
На 5ти вечерта се роди нашата дъщеря Елина!Така набеденото дребно бебе се оказа 3.580кг и 53 см.
На 6ти се прибрахме вкъщи и се храним ,спинкаме и плачем нощем
.
Раждането ми го предизвикаха със свещичка(лентичка),при което за първите 5часа получих само 2 см разкритие и нямах търпение да стигна 4см ,за да ми сложат епидурална.Само,че за следващите 2часа нещата се развиха скорострелно и разкритието стигна 9см.Нямаше време за упойка ,защото бебка напъваше да се ражда.Мъжът ми бе до мен и ми помогна страшно много особено след като акушерката му каза,че ще сме само аз ,тя и той и няма да идва екип от доктори,ако няма усложнение.Сега ми е смешно ,но като се сетя как той ме окуражавеше : "Хайде миличко,напъвай вижда му се косичката на бебо,още малко не остана".И след това го видях да плаче за първи път ,милият, и само ми повтаряше "ти си моята героиня".Момичета,на всички вас пожелавам да изпитате това огромно щастие,което не може да се опише с думи!!!!
Бубулина,счупихме го вече тоя твой карък с кристалната топка
Дес,много се радвам,че си добре и,че бебките ще излезнат ,когато трябва!Не остана и при теб...само още малко.
Съни ейнджъл,моя приятелка в момента е бременна и е с гестационен диабет и от болницата са и дали машинка,с която всеки ден си мери захарта и така вижда какво може да яде и какво не.Понякога захарта и се вдига повече от 1 плод,отколкото от сладолед
.В Бг дали ще има такива машинки,за да си по-спокойна?