0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #980 -: Февруари 14, 2014, 13:35:47 pm »
stoeka71, не си и заслужават докторите ни да се ядосваш на тях! Не им правИ тази чест, моля те  :wink:
Не знам дали е вариант, но попитай в София, дали не можеш да им пратиш кръвта по куриер. Аз пращах преди години, но кръвен серум, с хладилна чанта до Плевен мисля беше, а куриера после ми върна чантата, след като си платих услугата в двете посоки. Беше тогава мисля в събота, че срещнах малко трудности през уикенда, но успях. Та - провери и това е вариант. А фетална винаги можеш и във Варна да направиш. Все пак ей къде е Варна - по-разумен вариант е. Като гледам - ти за един БХС - вече май три пъти идваш до Бургас - то това е почти едно ходене до Варна  :wink:

Пази си нервичките, че прегледи предстоят, а после е същото и с бебетата и с децатаааааа  :lol:
За цистита - иска пиене на мноооооооого вода! Днес е Св.Валентин - можеш да се черпиш цяяяяял ден със шишенце минерална водичка! И някъде ми беше попаднало - червена боровинка - сушена да се яде. За това не съм много сигурна, но май лекарствата за цистит съдържат от това растение.
*

    Crystal

Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #981 -: Февруари 14, 2014, 13:56:40 pm »
stoeka71, референтни граници не могат да ти дадат, защото резултата се изчислява като част от медианата, т.е. позиционната средна стойност на хормона за жени на твоята възраст и с твоите килограми-надявам се да са записали теглото ти в момента. Не се тревожи, щом са ги изпратили в София, ще стигнат. Ако имаш възможност, може би най-дабре е да направиш скъпия кръвен тест за пренатална диагностика PrenaTest,  той се прави между 9 и 20 г.с., т.е. можеш още сега да си го направиш и изобщо повече да не се занимаваш с БХС. А ФМ си остават, разбира се.
« Последна редакция: Февруари 14, 2014, 14:01:41 pm от Crystal »
*
Re: Тема на бременните N 89
« Отговор #982 -: Февруари 14, 2014, 14:31:06 pm »
момичета, заключвам темата, защото е 50 стр.
пуснете си нова и успех!