0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #360 -: Юни 19, 2008, 12:30:49 pm »
Оххх и аз си помислих същото, но вивалче  все пак имаше и един-двама който са писали че са доволни от този лекар. Пък кремчето пише че е само за инсеминация...(ако не се лъжа), а беше писала че октомври има час за Стаменов.
Настина в клиника по стерилитет така лесно часове няма...но мисля че Плевенската също не е лош избор.
Но все пак личното решение си е нейно. Кремче наясно сме че никой неможе да се постави на твоето място... но това ти пишем от приятелска гледна точка.

А мегенцето май ще има резултати най-късно в събота.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #361 -: Юни 19, 2008, 22:13:02 pm »
Взех си час при нашия док за събота и ще му кажа какво съм намислила за София. Той би трябвало да ме посъветва и ако каже, че не трябва да ходя при Димитров, няма да ходя.  Пък ако ми препоръча някой друг, още по-добре.
Знам за смъртния случай. До колкото разбрах от лекарката, която ми го препоръча, той не е участвал при тази процедура, но се е случило в неговия екип.
Надявам се, че нашия док ще ме посъветва и ще мога да взема правилното решение.
Благодаря ви за загрижеността!!!!!!!!!!!!!!
Няма как да чакам, защото сега е третия месец, а док каза, че до третия ако не успеем, шансовете са незначителни. В крайна сметка през Ноември съм при Стаменов и сигурно ще се почне пак с цветна снимка, лапаро, после инвитро. Така, че предпочитам да пробвам с една инсеминация преди това.
Стискайте ми палци!!!!!!!!!!
И ако някой разбере със сигурност дали 6-ти ден е ОК за фоликуметрия, да пише................

Успех на Меги и на всички, които чакат най-сладкото щастие! Желая ви го от сърце!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #362 -: Юни 20, 2008, 12:09:02 pm »
Кремче като обясниш всичко на нашия док. и той наистина ще те посъветва най-точно. Защото и аз много четох за лекарите, всеки си казва личното субективно мнение.. и става голяма каша в главата. Наистина че инфото в нета е в помощ, но винаги след това си питам и за професионално мнение, защото според мен то е по-важно.
АА иначе не мисля, че е задължително всичко отново да минаваш като отидеш при Стаменов. Ето аз освен спермограма засега нищо по-вече не съм правила.
Хубаво, че са те вмъкнали в списъка в Тутракан. Аз си записах миналата седмица час за преглед на 11.07 и имаше свободен само 20,10 часа т.е. последна.
Нали утре ще се отчетеш като се върнеш от Тутракан :wink:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #363 -: Юни 21, 2008, 21:18:43 pm »
Да се отчета:
днес-фоликул в ляво,15мм
понеделник-прегнил
вторник-инсе !!!!!!!!!!!!!
Док го няма,но брат му ще направи инсеминацията,така че няма да има нужда да ходя в София!Дано всичко да е ОК..........
Естествено днес имах проблем с намирането на прегнила-никъде нямаше 5000 единици. Накрая намерих по 1500 единици и си взех три ампули.Говорих с док,каза че няма проблем.
И така с мен.....Стискайте ми палци!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #364 -: Юни 21, 2008, 22:00:02 pm »
Еййййййййййййййййййййй  :balk_46: :balk_47: :balk_48: това се искаше!!!
Стискам на двете ръце, че и на краката :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Сега се успокой и ще видиш,че всичко ще се нареди!!!
С цялото си сърце ти пожелавам успех! :balk_602:
С теб сме!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #365 -: Юни 21, 2008, 22:49:48 pm »
Здравейте момичета!Аз съм една тутраканка раждала при Др.Бойчев вече 2 пъти ,и съм супер доволна от него като лекар и като човек.За щастие аз съм нямала вашите проблеми.Миналата година като забременях се разболях от пиелонефрит на бъбреците,лекуваха ме с антибиотици,имах висока температура,но за мое най- голямо щастие бебето се развиваше добре.През февруари родих моето прекрасно момиченце,и сега сме най-щастливите родители ,радващи се на децата ни.Искам да ви пожелая на всички ви да сте убедени че леченията ще преминат  с успех,и че ще се радвате и вие на дечица.Имайте вяра-бъдете убедени в щастливия краи.А на Др.Бой4ев и на цялата клиника пожелавам много здраве и да са все така всеотадини.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #366 -: Юни 21, 2008, 23:12:16 pm »
ЕЕ кремче радвам се за теб. Усещам вече по-доброто ти настроение и с право. Хубаво че отиде на преглед. Според мен за една инсеминация най-важния момент е определянето точната големина на фоликула и слагането на прегнила. Док си е свършил работата и предполагам изобщо не те притеснява, че брат му ще ти постави материала. Нищо особено няма в тази процедура.  ЕЕхх а дано ти е късметлийско това фоликулче.
yana_varna  благодаря ти, че се включи. Ние преминава през едно ти пък си минала през друго изпитание... но важен е резултата. Радвайте се на децата си защото са голямо богатство. 
Имайте вяра-бъдете убедени в щастливия краи.
Това много ми хареса :D
Аз също пожелавям на док. да бъде все така неуморен лекар, специалист и приятел.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #367 -: Юни 22, 2008, 00:04:25 am »
Yana_Varna добре дошла и благодарим от сърце за хубавите думи :)
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #368 -: Юни 22, 2008, 00:16:31 am »
Meggy има ли резултат при теб или още е рано...Стискам палци :crossfingers:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #369 -: Юни 25, 2008, 21:32:23 pm »
Инсето мина. Всичко беше ОК. Днес ходих пак, за да видим дали се е спукал фоликула - спукан беше  :)
Според мен трябваше да направим реинсеминация, но док реши, че няма смисъл. Аз се притесних, защото тази сутрин температурата ми не беше се вдигнала, което най-вероятно означава, че още не се е бил пукнал, а обработените сперматозоиди живеят от 6 до 12 часа. Но все пак се надявам, че сме взели правилното решение.
Изписаха ми утрогестан.
Искам да ви похваля д-р Богомил Бойчев - невероятно внимателен и мил беше. Много съм доволна!!! Ако ви се наложи да замести за нещо нашия док, не се колебайте изобщо.
Това е от мен, сега ще чакаме и ще се надяваме и дано всичко да завърши с така чакания резултат  :bori_002:...............
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #370 -: Юни 26, 2008, 12:33:09 pm »
Кремчее много се радвам за теб и че всичко е минало като по учебник.
Браво и на братлето на док.
Очаквамете с добри новини след две седмици.
Аз нещо не я разбирам тази температура и не меря. Уж съм чела за БТ но нещо не ми е ясна... може ли накратко да кажеш как варира температурата по време на цикъла. Ти всеки ден ли я мериш или само около овулацията е достатъчно?
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #371 -: Юни 26, 2008, 17:09:00 pm »
Температурата се мери всеки ден, в един и същи час. Една или две измерени стойности не са показателни. От Утрогестана също се покачва, Кремче имай го това в предвид. Успех ти желая.

[/url]
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #372 -: Юни 28, 2008, 20:05:20 pm »
Здравейте, момичета, много отдавана не съм писала, но ми се случиха разни неприятни неща.

Първо за инсето, за мое съжаление и второто е неуспешно, дойде си ми съвсем по график и нямаше дори време да си помечтая за успешен край. Сега във вторник съм в Плевен за имунологични и се чудя дали да направя и трето инсе. Още не съм решила напълно, решила съм обаче на есен в София и на инвитро, че вече не ми се чака и не ми се губи време. Сега ще си направя още малко изследвания и поне да съм готова. Ако реша за инсе към края на седмицата пак ще ходя при док. Той сега вече прибрали се, че много ме кефи и не ми се иска да ходя при друг.
А иначе майка ми падна и си счупи таза и чак вчера и направиха операция, а пък аз цяла седмица съм по болници, доктори, кръводарители да търся и ред подобни, и затова не ми остана време да ви се "похваля" с резултата от инсето.
Успех на всчики ви и дано няма повече неприятни поводи, за които да си пишим, а само да се хвалим една на друга.
 
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #373 -: Юни 30, 2008, 20:48:26 pm »
Меги, съжалявам за неприятните случки около теб! Мисля, че планът с имунологичните изследвания е супер и се надявам след това всичко да приключи с две чертички!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #374 -: Юли 02, 2008, 20:09:42 pm »
Мерси, Кремче. Ходихме на имонологични и след това ако всичко е наред ще направя този път стимулирано инсе, че така шанса е по-голям. Ако и то не стане повече няма да се мотам, а направо инвитро.

Успех на всички. Целувки  :lol:
 
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #375 -: Юли 03, 2008, 12:40:08 pm »
Ех Меги то все за нещо трябва да се тревожи човек :x. Дано майка ти се възстанови бързо след операцията.
А в Плевен-те ли ти казаха какво точно да пуснеш от имунологичните показатели или целия панел направи? Аз също дадох кръв за такива изследвания, но незнам какво се включва в тях, а резултатите ще разбера чак другия петък.
А иначе относно стимулираните инсета всеки лекар процедира различно с дните на прегледите. Зависи от кои ден ти започват лекарствата, но обикновено два най-много три прегледа на цикъл са достатъчни за да ти се проследят фоликулчетата. Дано успеете с инсеминация(със стимул. и с по-вече Фол.шанса е по-голям :balk_602:). Пиши как процедират в Плевен, че понякога се замислям за там т.к. са ми най-близо но...  се притеснявам да поискам още едно мнение и да не се объркам тотално какво да правя :wink:.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #376 -: Юли 05, 2008, 15:13:12 pm »
Пуснахме имонологичен пакет, не се сещам точно какво включва освен НК клетки, антисепрмални и др. , отделно ТАТ и МАТ за всеки случай и хламидии, че така и не ми остана време да си ги направя предварително. Надявам се до понеделник - вторник да ми пратят резултатите по е-майл и ако искаш ще ти кажа точно какво още са пуснали. Доц. Конова прецени точно кое да пусне. Иначе съм много доволна от Плевен, внимателни са, съобразяват се и този път съм решила там, малко за разнообразие :-). Ще видим и как ще стоят нещата с прегледите, това най-ме притеснява колко често ще ходя, че все пак трябва да отсъства от работа по чест, но няма значение. Важна е крайната цел.
 
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #377 -: Юли 13, 2008, 14:36:08 pm »
Здравейте момичета! При мен нещата не вървят добре - закъснява ми вече 5-ти ден, температурата ми е 37.1 всяка сутрин, но днес правих тест и беше отрицателен. Явно ми  закъснява от утрогестана. В общи линии - лоша работа  :( Само дето се надявах толкова много.................

Меги, как са изследванията ти?

Нещо ново при някой има ли, нещо като положителен тест, например  :wink:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #378 -: Юли 13, 2008, 20:54:51 pm »
Здравейте на всички.Аз съм нова в тези неща и не си сърдете за невежеството ми, моля. Искам да попитам как мога да се свържа с д-р Бойчев? Чух че трябва час за преглед, а ходих вече при много гинеколози.Искам да ида при тоя доктор,чувала съм само хубави работи за него.Ако някой може, моля да ми помогне.
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 21:00:18 pm от Мели »
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #379 -: Юли 14, 2008, 16:26:50 pm »
Здравей gree-lady,имам телефона на медицинския център,където можеш да си запазиш час,но не знам дали е разрешено да го публикувам,мога да го пратя на e-mail ти.Аз също съм негова пациентка,преди една година се записах за първи път,тогава напоравихме цветна снимка,последваха изследвания за хламидии(добри),лапароскопия преди месец,хормонални изследвания и имунологичен панел.Всичко за сега е ок.Благодаря на Д-р Любомир Бойчев за професионализма,доброто отношение,а Акушерка ми каза,когато бях в болницата,че "Д-р Бойчев прави чудеса".Той ми върна надеждата,да вярвам ,че и мен ще ме споходи това чудо.