0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #460 -: Октомври 11, 2008, 17:55:55 pm »
В Плевен на мен ми признаха всички изследвания, които не са от тях.
ОООоо изненадана съм, но благодаря че ми писа!!
Иначе ритаме с пълна сила. 
  Много се радвам. То почти не останало до появата на вашето ангелче!!!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #461 -: Октомври 11, 2008, 21:33:02 pm »
ЕVIQ, защо със секцио? Не сте ли "позиционирани" правилно :)
Много се радвам за теб, да знаеш!!! Ти беше първият човек в сайта, с който си писах и страшно много ми помогна! Това трябва да е добър знак :thankyousign:

kalimer4е, естествено, че няма да чакаш година при Стаменов. Аз забравих, че вече си ходила там. Пък и в Плевен може да опиташ. Важното е да стане, няма значение къде!!!!!!!!!

Стискайте ми палци :crossfingers: - в Понеделник съм при Бойчев за фоликуметрия и следва инсе. Обаче имам проблем с прегнила - няма никъде в Русе. Дали има заместител или ще трябва да пропуснем инсеминацията :BangHead:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #462 -: Октомври 11, 2008, 21:34:54 pm »
Здравейте момичета!
След лекувана хламидия, ендометриоза и проблем с пролактина и аз приключих с инсе-тата при д-р Бойчев и дойде време за инвитро и ме пренасочиха към кл. Надежда /видяхме се с д-р Персенска 2 пъти, която също иска да пробваме поне още едно инсе/ но се чудя дали да не се ориентирам към Варна, все пак живея в Шумен а постоянното пътуване отслабва и без това изхабените ми нерви/моите и на съпруга ми/. Моля Ви за малко помощ! Не мога да взема решение дали да пробвам във Варна или е по добре в София.
Ще се радвам да получа съвети от сродни души..Благодаря ви предварително!
за първи път се престрашавам да пиша...
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #463 -: Октомври 12, 2008, 07:49:21 am »
Хелан, за да се ориентирам отидох в две клиники и така си избрах.
Кремче, кога ти е часа в понеделник, може да се засечем, и да побъбрим ако не се притесняваш :wink:
« Последна редакция: Октомври 12, 2008, 07:52:32 am от ЕVIQ »

[/url]
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #464 -: Октомври 12, 2008, 10:11:48 am »
Благодаря ти EVIQ, май наистина ще прескоча тези дни и до Варна, само трябва да реша къде по точно...Мои приятелки от Варна са категорични да не стъпвам в Майчин дом и АГ-то но..какво е правилното решение няма как да знам, ще рабера когато това се случи  :(
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #465 -: Октомври 12, 2008, 10:37:31 am »
Хелан, от това което съм чела по форуми и съм чувала от познати съм останала с впечатление, че няма добри специалисти във Варна. Но при положение че не си много далече от Варна, най-добре е да отидеш, за да си сигурна че решението което си взела е най - доброто. Успех!!!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #466 -: Октомври 12, 2008, 10:52:27 am »
Благодаря ти 4ani! явно сме чели подобни неща, за това са и съмненията ми относно ходенето до Варна но все пак има и доволно момичета та си мислех дали пък нещата там вече не са на по напреднал/успешен/ етап...
:*
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #467 -: Октомври 12, 2008, 15:20:56 pm »
Helan, винаги има доволни и недоволни от различните клиники и лекари. Това е нормално, защото на едни помагат, а на други не. Освен това на всеки лекар се случва да сгреши,  човешко е все пак!
Аз лично не съм останала с впечатление, че във Варна има добри специалисти по стерилитет, но със сигурност има и доволни пациенти. Най-много мнения съм чела за София и Плевен, може би защото аз се двоумя между тях и това съм търсила. Съгласна съм с ЕVIQ, че е най-добре да посетиш и двете места между които се колебаеш. Важното е да почувстваш, че можеш да се довериш на лекаря, който избереш, а това ще  стане само с личен контакт. 

Жалко, че Бойчев не може да помогне на всички ни :(

С какви впечатления си за Персенска? Питам, защото има верятност и на нея да попадна, нали Стаменов е претоварен от пациентки.

И пак да попитам - някой да е чувал за заместител на Прегнил, защото никъде немога да намеря?
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #468 -: Октомври 12, 2008, 19:54:52 pm »
Ох цял ден не мога да стигна до компютъра :(.

Кремче бързам да ти отговоря, че съм чела за заместител на прегнила-казва се овитреле. Било по-скъпо това лекарство. Това всъщност съм го чела във форума. Но дали така трудно се намира??? Най-добре питай док. като отидеш на прегледа. Последния път като по чудо си намерих една ампула прегнил в аптека от Тутракан 8O. Направо онемях като разбрах че има... но мисля че беше последната. Все пак може да провериш и на аптеката на марешки.
За Персенска мисля, че е много земна и човечна жена. Тя веднъж ме прегледа като ходих за лигавицата и ми обясни схемата на лекарствата и тогава ми направи добро впечатление.

Всяка оценка за лекар минава през субективното мнение. Затова лично трябва да се срещнеш с човека за да може да прецениш реално нещата. Аз често чета за доволни момичета от Варна, Плевен и София така че хелън... където ти сърце пожелае.
Засега чао
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #469 -: Октомври 12, 2008, 20:02:11 pm »
Здравей cream! Съгласна съм, че винаги има доволни и недоволни, просто се опитвам да отсея, къде биха били по малко минусите, защото няма как да се тръгнеш с главата напред но май накрая така излиза.
Жалко наистина, че не можем да продължим при д-р Бойчев...
А за Плевен не бях чувала досега  :(
Съвсем се обърках?!?!?

За д-р Персенска какво да ти кажа, мила жена е, срещнахме се 2 пъти за супер малко време, но вече имам изработена схема за действие.Аз като влязох при нея първия път така се вцепених, че ми трябваха 2 минути да се осъзная, къде се намирам и какво съм дошла да правя.. За повече впечатления може би ми трябват повече срещи, сега ще поседя малко в сф/заминавам отново във вторник/ и като се върна ще ти кажа...
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #470 -: Октомври 12, 2008, 20:54:54 pm »
helan, никога не може да си сигурна дали си направила правилен избор, защото няма как да знаеш какво би станало при алтернативния вариант. В общи линии май си права, че тръгваме с главата напред, пък каквото стане......
Изпращам ти адреса на плевенската клиника, разгледай ако искаш:
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=3

Аз се двоумя за Плевен, защото имам имунологичен проблем, а д-р Конова до колкото разбирам е може би най-добрата в тази област. Но първо ще отида да видя как е в София и без това съм чакала този час цяла година.

С колко закъснение вървят в момента часовете при Стаменов? И като започнеш веднъж, трябва ли да чакаш с месеци или става веднага?

Калимерче, много благодаря за инфото! Утре ще видим какво ще стане.

ЕVIQ, жалко, че няма да се засечем :(
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #471 -: Октомври 12, 2008, 21:51:17 pm »
Благодаря ти cream, ще го разгледам внимателно
За часовете при Стаменов незнам но при Персенска чаках дълго за първичния преглед но след него вече имаме схема и минаваме по друг график, т.е според изготвената схема те вмъкват някак и точно за това седиш и чакаш, но поне е пред кабинета..защото няма как да предвидят непредвидимото...
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #472 -: Октомври 13, 2008, 08:35:01 am »
helan а какво ти предстои при Персенска от утре? Извинявай ако звучи любопитно, но понеже питаш за други клиники....??? или имаш план за действие в София  :D.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #473 -: Октомври 13, 2008, 21:56:03 pm »
Здравей Kalimera!Няма проблем с любопитството  :) Питам за други клиники по скоро защото ми се искаше да не пътувам постоянно до сф и обратно, все пак пътя не е никак малко, а аз все пак ходя на работа и незнам до кога ще се отнасят с разбиране към проблема ми а и тези 5 часа път освен да полудявам от мисли друго не правя...
Планът с Персенска е стимулирана инсеминация сега и ако нищо не се получи скачаме към инвитрото защото гадната ендометриоза която уж премахнахме можела с пълна сила да се появи отново/ако вече не се е завърнала гадината/
Съвсем набързо това е, а какво ще стане ще ви пиша...
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #474 -: Октомври 14, 2008, 17:09:36 pm »
Здравейте отново.
Този път ви пиша със сълзи в очите. Направих спонтанен аборт, но не мисля да се предавам. Смятам, че дори това, което се случи е успех. Най-важното от всичко е да вярваме. Чудеса се случват. Успех на всички!
Между другото за Варна отзивите, които съм чувала не са добри, но все пак всеки сам трябва да вземе решение.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #475 -: Октомври 14, 2008, 20:47:18 pm »
Ani_bani, много съжалявам!!! Поплачи си, ще ти олекне поне малко. После - горе главата и напред!!! Ние сме тук и ще те подкрепяме винаги, когато имаш нужда от нас :bighug: Много ми хареса това, че се държиш и не се предаваш. Винаги в такива моменти е важно да извличаш положителното, за да превъзмогнеш трудностите - важното е, че е станало, значи пак ще стане! Мъжко момиче си, браво на теб!!!!!!!!!!!!!!!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #476 -: Октомври 14, 2008, 20:50:11 pm »
Забравих да разкажа - фоликулчето е в дясно, т.е. от грешната страна  :(
Сега надеждите ми са насочени към д-р Стаменов!
Бойчев каза, че мога да разчитам на него за проследяване, вливания и каквото там се наложи.
*

    precious83

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #477 -: Октомври 16, 2008, 13:42:08 pm »
Здравейте. Моля да ми простите ако темата не е вече актуална.  :oops:
Аз съм от Тутракан и мога да ви кажа, че д-р Бойчев е чудесен. Лекувал ми е възпалена маточна тръба и гъбична инфекция и съм много доволна. Майка ми също е ходила при него и е с добро впечатление. За сравнение от 7 години съм във Варна и не съм открила друг лекар, който да работи толкова добре и с такава апаратура, а освен това да е толкова внимателен.  :)
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #478 -: Октомври 17, 2008, 07:12:24 am »
Аз съм от Тутракан и мога да ви кажа, че д-р Бойчев е чудесен.
precious83 Знаем, знаем... :D. Благодарим, че сподели с нас. Темата е съвсем актуална!

Кремче поне знаеш, че си опитала за последна инсеминация. Сега ще чакаме срещата с д-р Стаменов.... ще разказваш, че току виж и аз тръгна след теб  :wink:.

Ани - бани напред миличка! Сигурна съм че ще стане съвсем скоро отново вашето ангелче! Кураж!

helan и теб чакаме с новини как минаха прегледите, инсе направили?

Лек ден от мен!!!!!!!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #479 -: Октомври 17, 2008, 22:16:57 pm »
Ани, миличка не се отчайвай, идва и твоето време за да изгрее усмивката и на твоето малко слънчице!
нашето инсе е утре...свива ми се коремчето но пак ще сме заедно и пак ще се надяваме този път да стане..
сега не ми се мисли за прегледите, дано се окаже че греша...
благодаря ви за подкрепата на всички!!
стискам палци за всички вас!!!