0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #440 -: Октомври 05, 2008, 15:38:03 pm »
4ani по напред в темата сме описали всичко от което имаш нужда и че няма момент в който толкова много да се притесняваш. Разбирам те напълно, но няма нужда да живееш в такава тревожност- има упойка, болка няма (при мен абсолютно никаква,даже и след операцията). Важното е доктора да си свърши работата, а на нашия док. може да се има доверие. До 10.11 има време. Помоли се за спокойствие и търпение защото са много важно в борбата която водим.
При теб защо се налага лапароскопия? От колко време опитвате за бебе? Разкажи по-вече за теб, от къде си? Така ще обменим по-вече опит с теб.

А при мен и това инсе завърши с неуспех. Явно имаме още път да вървим и аз съм напълно готова да продължа. Такъв е живота. Ако всичко зависеше от мен или от докторите да бяхме успели до сега, но аз вярвам че ще дойде и нашия момент. Сега мисля малко да почина месец два от процедури и после ще видим какво следва.

Кремче мила кога ти беше часа при док.Стаменов? Как се чувстваш?
Засега чао!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #441 -: Октомври 06, 2008, 11:40:16 am »
Здравейте,честито Нуну,лека и безпроблемна бременост.Успех и на всички вас,дано скоро прегръщаме нашите бебчета.
Може ли някой да ми помогне,тукощо званях на Д-р Бойчев(клиниката),но явно номерът е сменен.Ако може някой да ми услужи с тази информация :).Благодаря предваррително.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #442 -: Октомври 06, 2008, 12:02:07 pm »
bambina69 тел.е същия но кода вече 0866!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #443 -: Октомври 06, 2008, 16:31:17 pm »
Здравейте момичета!
Днес говорих с едно от момичетата с  което правихме лапаро в Тутракан и която е бременна в 8г.с.Много се зарадвах!
Успех на всички!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #444 -: Октомври 06, 2008, 20:21:34 pm »
Калимера,много ти благодаря за инфото. :D
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #445 -: Октомври 07, 2008, 19:25:07 pm »
Привет на всички!
Калимера, благодаря за хубавите думи. Знам че трябва да съм спокойна, но понякога няма как.
Ние вече година и половина правим опити за бебе, но не се получава. За док. разбрах от този форум, намерих номера му и на 06.09.2008 бях при него за първи път.Тогава той  ме прегледа видя 3 миомни възела, но каза че не е проблем, защото били малки / 1 см/.Извика ме  след 1 седмица за цветна снимка и тогава се оказа, че имам двустранно запушени тръби. И  сега на 10.11 ще ходя за лапаро.
Съжалявам само че тогава не ми дойде на ум да го питам дали със тази операция ще могат да се отстранят тези миомни възли.Дори и да не са проблем както казва той по-добре да ги няма.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #446 -: Октомври 07, 2008, 19:34:09 pm »
ОООхх 4ani не ти е лесно с тези проблеми. Док. по време на операцията ще направи всичко възможно и каквото трябва ще махне. Нали за това е лапорото да види от вътре как е положението и ако може ще отстрани миомните възли.
Пиши ако имаш други въпроси. Насреща сме. Аз отдавна минах тази стъпка.
Лека вечер!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #447 -: Октомври 07, 2008, 19:36:47 pm »
Здравейте момичета!
Днес говорих с едно от момичетата с  което правихме лапаро в Тутракан и която е бременна в 8г.с.Много се зарадвах!
Успех на всички!
Много хубаво изи. Помислих "защо и с мен не стана така", но пак ще си повторя на всеки е различно дълъг пътя, има защо да се случва всичко с мен. Малко се поуспокоявам сама  :wink:.
Ох наистина леке вечер момичета!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #448 -: Октомври 07, 2008, 19:55:14 pm »
Всички ще си имаме бебчета, едни по-рано, други по-късно.
Стискам палци на бременеещите и на очакващите!
Аз стягам трето инсе този месец и освен това приготвям куфарите за Сф :)
4ani, аз също съм с тубарен проблем и освен това си имам миомка, но по време на лапарото я нямаше. Сигурна съм, че ако може док ще ги оправи. Няма да се плашиш, той е печен и си разбира от работата. Дано след лапарото всичко да е наред и да нямаш други спънки. Ако искаш да питаш нещо, ние сме на среща. Аз ако знаеш каква паника бях........... :lol:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #449 -: Октомври 07, 2008, 19:56:25 pm »
Калимерче, ти ще ходиш ли скоро при док? На какъв етап сте сега?
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #450 -: Октомври 07, 2008, 20:09:09 pm »
Калимерче, ти ще ходиш ли скоро при док? На какъв етап сте сега?
Аха плана е много добър Кремче!

Ами засега малко съм в застои и ще си пооправя зъбите :(. След това ще следва само разговор с нашия док. и може би среща във София, но с кой лекар и кога....незнам. Но док. е на мнение, че с лекарствата за последното инсе направихме половин инвитро така, че не е оправдано да продължаваме.. следва инвитро. Трябва ми малко време да се настроя за това... и няма да бързам. Нека да мине цикъл-два, да разпитам трябва ли да правя още нещо, за лекарствата и тогава. Нещо като теб, но ти си по-добре. Ние нямаме и лекраства от здравната каса. 
А и сега на работа е такава лудница, една колежка е със счупен крак, друга е много болна.. обучаваме нови хора и няма просто как да излизам в отпуск докато не се стабилизара положението. Не искам да пришпорвам обстоятелствата въпреки, че не ми се чака още много. Ами май това е засега. Пък ще видим какво ще каже док. Някоя събота като си ходим при мама на село ще отскочим до клиниката да се посъветвам.(От толкова време съм при него, че хич не ми се сменя лекаря, но няма как. Затова много ценя това, което ще ми каже за напред!)
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #451 -: Октомври 08, 2008, 19:21:44 pm »
Здравейте момичета.
От известно време чета тази тема и най-накрая се реших и аз да се включа. От 7 години със съпруга ми чакаме да ни се случи най-хубавото нещо на света. Няма да ви описвам какво преживяхме, на какви "лекари" попадахме и как всеки месец надеждите ни се сриваха. От около година съм пациентка на д-р Бойчев, минах през всичко, което споделяте и вие (цветна снимка, инсеминации, лапароскопия и процедури след нея). Бях загубила надежда, Бойчев ми даде шанс 40% при нулев такъв преди операцията(имала съм жестоки сраствания на всички органи). Този месец ми закъсня и теста ми е положителен. Ходихме в Тутракан, но бебчо не се видя и съм притеснена дали бременността ми не е извънматочна. Успокоявам се само, че е още рано(втори ден от закъснението). На всичкото огоре прекарах и бъбречна криза :(. Все още не мога да се зарадвам. Искам да ви кажа, че нашия доктор прави чудеса, не спирайте да вярвате и да се надявате. Избрали сте правилния човек и всичко е въпрос на време. Аз чаках 7 години. Желая ви много късмет и дано вашето чакане не продължава толкова дълго.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #452 -: Октомври 08, 2008, 19:36:59 pm »
Калимерче, часовете за инвитро са за след една година /при Стаменов/, така че не е лошо да си запазиш час от сега, пък после му мисли колкото ти душа иска.
При другите лекари може и по-бързо да става, но нашия док нали работи със Стаменов /поддържат някакъв контакт/ и аз реших, че на него ще се доверя.
Пък може да не стигнеш до там, пожелавам ти го от сърце!!!!
:hug2:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #453 -: Октомври 08, 2008, 19:45:53 pm »
Здравей Аni_Bani!
И аз мисля, че сме избрали правилния док, въпреки че на мен не успя да помогне. Все пак прави нещо по въпроса, за разлика от другите, които ме убеждаваха, че всичко ми е наред...
Дано да е наред всичко с бебчо и да не е извънматочна. Док какво ти каза? Мисля, че една седмица след закъснението трябва да отидеш на видеозон. Имаш ли тубарен проблем? Инсе ли прави този месец или по естествен път се случи + тест?
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #454 -: Октомври 09, 2008, 09:19:00 am »
Аз пък, точно защото при Стаменов се чака векове се отказах, нищо че д-р Бойчев работи с него. Когато ми се обадиха от клиника Малинов за първичен бреглед бях бременна в 5 месец :lol:.

[/url]
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #455 -: Октомври 09, 2008, 10:03:03 am »
Напълно съм съгласна с ЕVIQ!И аз поради същата причина не исках да се насоча към Стаменов въпреки , че Бойчев работи с него.Чудех се между Плевен и Александров във Варна и избрах Александров, за което не съжалявам.Той беше единствения лекар , който каза, че не съм за инвитро, нямам проблем с тръбите и ако искам да не чакам да забременея по естествен начин, да опитаме инсеминации първо, но както знаете се оказа прав и не се наложиха никакви стимулации и нтервенции :D.
 
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #456 -: Октомври 11, 2008, 15:07:54 pm »
Аз си бях взела час за Стаменов, паралелно с часа при Бойчев и така не ми се наложи да чакам много. Точно когато Бойчев вдигна ръце и се отказа /следващата седмица ще правим последно инсе/, ми дойде часа за Стаменов /в края на този месец/. Така, че аз не изгубих време в чакане.

В Плевен чака ли се много за час? По принцип мисля, че трябваше на там да се насоча, предвид имунологичните ми проблеми. Имам предвид, че Конова е май най-добрата в тази област. Но за сега оставям нещата така, а при евентуален неуспех може да преосмисля концепцията си.

Искрено се надявам изобщо да не се наложи да ходя в София  :wink: :wink:

ЕVIQ, Изи
, леко бременеене!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #457 -: Октомври 11, 2008, 16:05:21 pm »
Аз като ходих не се чакаше много, сега нямам представа.

[/url]
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #458 -: Октомври 11, 2008, 16:43:47 pm »
Аni_Bani пиши какво става с теб като мине и следващия преглед :crossfingers:

Кремче ти си била предвидлива и си направила добре с въпросното чакане, а аз все се надявах, че ще стане и без инвитро.
Аз всъщност си мисля, че като съм ходила на прегледи при Стаменов, няма да ме сметнат за първичен преглед и да ми дадат час за догодина а да речем в рамките на месец-два.
А за Плевен пък си мисля, че ще ме накарат да изследвам всичко отново(едвали ще вярват на изследвания от други клиники) а не ни се дават  допълнително пари. Нали ще събираме за лекарства.
Всичко е относително и незнам как е най-добре.
Всеки е прав за себе и аз не се дразня като има различни мнения!
Времето ще покаже!
Креми дано пък имаш най-приятната изненада този месец преди прегледа в София!
ЕVIQ а кога е по принцип твоя термин? Добре ли се чувстваш? Радвам се че имаме поне една бремелинка в нашата темичка :D
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #459 -: Октомври 11, 2008, 17:32:55 pm »
В Плевен на мен ми признаха всички изследвания, които не са от тях. Термина ми е на 11 Декември, но не знам д-р Бойчев какво ще каже в понеделник нали ще раждам секцио. Иначе ритаме с пълна сила. 

[/url]