0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #340 -: Май 30, 2008, 21:50:35 pm »
 :DТакова лечение винаги помага Изи.Не се тревожи за нищо.Казвам го от собствен(вече)опит.Екипът на док.е страхотен с едно,две изключения-ама те не се броят :lol:Стискаме ти палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и като се върнеш да носиш само хубави новини! :goodluck:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #341 -: Май 31, 2008, 00:43:46 am »
Изи,успех и от мен!Дано водчицата ти е помогнала :D.

Относно картона-аз си носех стария си картон,още от ученическите години и нямах никакъв проблем.

За съжаление при мен нещата не се получиха както си мислех..........Фоликулът беше в дясно :x Следващия месец трябва да е в ляво,но дано до тогава да не съм се срастнала-док каза,че всичко е божа работа и можем само да се надяваме.............
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #342 -: Май 31, 2008, 13:44:02 pm »
cream мила така ме е яд... "просто" още един месец чакане...напълно те разбирам как се чувстваш. А предполагам, че толкова бързо няма да срастне тръбата. ОООхх все пак по-добре да има надежда отколкото без тръби и единствения път да е инвитрото. Скоро четох някъде за случай като твоя и момичето е забременяло от инсеминация. Пожелавам да бъдеш следващия пример с подобен проблем.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #343 -: Май 31, 2008, 14:04:27 pm »
cream, сигурна съм, че другия месец ще стане!Не се ядосвай и се успокой!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #344 -: Май 31, 2008, 14:12:20 pm »
...Фоликулът беше в дясно :x Следващия месец трябва да е в ляво......

мила cream, при мен нещата са "огледално" на теб - махната ми е тръбата в ляво и "дебнем" в дясно фоликул ... 11 месеца под ред овулирах единствено и само в ляво  8O  изчака ми се чакането, и на 12тия, така дълго чакан месец, пак нищо не стана :BangHead:
знам, много е гадно това с чакането, отватително е, но ... стискаш зъби, гледаш напред и си мислиш за хубави неща, все ще дойде и нашия ред, нали... дано само да е по-скоро  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #345 -: Май 31, 2008, 14:22:17 pm »
Трудно ми е да съм спокойна,защото чакането ме "убива" и най-вече чувството на безсилие,чувството,че нещата ти се изплъзват и неможеш нищо да направиш.
Но вие много добре знаете това и ме разбирате и затова съм адски щастлива в нещастието си,защото ВАС ви има.Както е и в любовта-няма нищо по-хубаво от това да срещнеш сродна душа.Всички вие и целият сайт,сте вече част от живота ми,от ежедневието ми.
Обичам ви и незнам какво бих правила без вас!!!!!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #346 -: Май 31, 2008, 20:24:49 pm »
hrhristova при теб нещо "уникално са работили" твоите яйчници. Невярвам, че така ще стане с кремчето.
Кремче мила, ти все пак правиш нещо т.е. това което е по твоите сили го правиш- останалото е Божа работа. Ходи си на фоликулометрии и не се отказвай да си дебнеш точния яйчник.
Ако с нещо друго мога да помогна - на среща съм.

И аз се убедих, че с хора с еднакви проблеми по-лесно се говори, по-лесно се разбират, по-лесно се усещат... та и аз се радвам че ви имам.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #347 -: Юни 06, 2008, 20:49:01 pm »
Изида върнали се? Всичко ли е наред с теб? (може би си почиваш и нямаш време за нет, но да знаеш че не сме те забравили). :hug2:

Мегенце в друга тема те видях и ти пожелавам тази инсеминация да ти е последна и от нея да се радваш на хубав бебок/бебоци. :balk_602:

Кремче надявам се да ти е отминало кофти насторението :bighug:

Вивалче на теб миличка ти пращам една феичка :blowingdust: да ти сбъдне скоро мечтите. Пожелай си нещичко и това ще е мое пожелания.
Дано не съм пропуснала някого. Ако е така не е умишлено. Лека вечер от мен.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #348 -: Юни 06, 2008, 21:14:51 pm »
Мегенце в друга тема те видях и ти пожелавам тази инсеминация да ти е последна и от нея да се радваш

 на хубав бебок/бебоци. :balk_602:
Мерси, мерси, както писах и оттатък всичко мина като по учебник: инсе на прясно спукан фоликул, материал, който бива като качество за инсе и СУПЕР ДОКТОР. Беше много внимателен, а и на мен все майтапи (глупости) ми идваха в главата, че се посмяхме заедно. Надявам се следващия път като се видим да е за по-добри новини  :lol:

Изи не е писала още, дано всичко е ОК при нея.

На всички ви пожелавам само добро настроение, никакви лоши мисли в главата и скоро да си пишим за бебоци :-)
 
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #349 -: Юни 06, 2008, 21:47:28 pm »
Ейййййййй,че готино настроение витае в нашето форумче. :DKalimera благодаря за феичката(пожелах си) и нека нейната магия да дойде и при теб :blowingdust:
Meggy дано всичко да е наред с инсеминацията и скоро да ни зарадваш с най-чаканата новина :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Иззи чакаме те с нетърпение да разказваш,когато имаш сили и възможност.
Cream ние сме с теб и искам да ти кажа,че чувството на безсилие не е добър съветник.Всички сме изтормозени от чакане, но Съдбата ни е събрала за да не се чувстваме сами в мъката си.Друго си е да почувстваш подкрепа и разбиране,(макар от непознат)понякога ни трябва толкова малко за да бъдем щастливи. :balk_102:
Някакви новини от Viva и Eviq май от доста време не за се включвали?
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #350 -: Юни 08, 2008, 08:04:05 am »
Здравейте сладурки!
Завърнах се, ама с нищо хубаво не мога да се похваля!Двустранно непроходими тръби с множество страствания, съвет за инвитро. :?С док. не можах да говоря, там беше някаква лудница от народ и сега въобще се чудя дали да бия път да ходя да ми маха конците другата седмица и да говоря с него, ако успея да го хвана?Май малко се депресирах...извинете ме :oops:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #351 -: Юни 08, 2008, 10:56:59 am »
ААААААА, чета ви редовно :lol:, пожелавам на всички да се сбъднат мечтите ви. Иначе аз съм добре и бебчо е добре. Почваме ремонт у дома, и е лудница. Иначе на 10 юни сме при д-р Бойчев за фетална. Изида на теб лапаро ли ти правиха? Аз бях със същата диагноза и се примирих с мисълта, че ще правя инвитро.

[/url]
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #352 -: Юни 08, 2008, 21:23:46 pm »
Двустранно непроходими тръби с множество страствания, съвет за инвитро.
Миличка Изи... стана ми много мъчно за теб. Просто нямам какво да напиша.

Евичка радвам се, че си сред нас и че си добре. Добър пример си в момента за Изи- че дори и с тази диагноза бебенцето ще стане рано или късно, независимо от цената.

*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #353 -: Юни 17, 2008, 20:05:57 pm »
Изи, и аз съм така - с двустранно запушени тръби и съвет за инвитро. До колкото разбирам не ти ги е махнал, значи е видял някакъв шанс все пак. Няма да се отчайваш! Пък и ако трябва и инвитро ще направим и пак ще станем мами, също като Евия. Винаги има надежда и план "Б".

И сега да се оплача - Нашият док ще е в чужбина следващата седмица, точно по време на моята овулация.......... В сряда трябваше да съм на фоликуметрия - 10 ден. Голям късмет извадих, няма що............. Чудя се дали има смисъл да ходя на 15 ден. Май ще чакам инвитрото през зимата........... Всъщност незнам какво да направя........... Добре, че имах ужасно много работа днес, та не плаках цял ден..............
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #354 -: Юни 17, 2008, 22:17:19 pm »
cream миличка не знам какво да ти кажа за да те успокоя!Аз затова реших никакви опити вече , директно ще пробвам инвитро не,че док. каза, че ще стане по естествен начин де :(Стискаме зъби и продължаваме напред , докато можем да издържим психически и финансово, няма друг начин!Иначе от мен ... :bighug:, ама много силно!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #355 -: Юни 18, 2008, 12:56:47 pm »
Ейй майцки само да ви кажа, че и аз съм в това положение на ЧАКАНЕ.
В събота бях на преглед при Персенска. Добрата новина е че лигавицата ми нараства. Кофти новината е че ако решим да правим инсета през юли в дните на ову тях ги няма. Август месец клиниката в София почива :? ии чак на есен. Нашия док и той май няма да го има в дните ми на ову август... и на есен с нова песен ще стартираме всички.
Поне ще пия още един месец естрофема така или иначе няма да правим нищо, и превантивно пуснахме имунологични изследвания. Но резултатие ще разбера юли.

Кремче защо не отидеш поне да видиш дали ще има фоликул на някои лекар в Русе? Пиша ти тези неща за да знаеш че не си само ти "късметлиийка" из тези месеци с докитата. :wink:

Изи летните месеци по-бързо минават. /на това се надяваме/.
Само трябва да сме търпеливи :D.
Моля ви дръжте сееее
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #356 -: Юни 18, 2008, 22:34:50 pm »
Днес си взех час за д-р Йосиф Димитров от София. Немога аз така да чакам. Отивам в София, правя една инсеминация и приключвам  :lol:
За всеки случай ще направя една фоликуметрия, за да не пътуваме напразно. Мисля да отида при нашия док, ако работи в събота. Обаче незнам дали 6-ти ден не е рано за фоликуметрия, някой знае ли?
Благодаря за топлите думи! Желая на всички много лятно настроение и още повече късмет!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #357 -: Юни 19, 2008, 12:15:54 pm »
Кремче можеби на 6 ден все пак ще има много малки фоликулчета и поне ще се ориентираш дали е към проходимата тръба. Но мисля, че това не е кои знае колко сложно нещо и може и да отидеш на местен лекар, а пък за инсето в София. Но пък ако имаш възможност и нашия док работи пък може и там..но все пак питай на регистратурата или Ванчето как ще е най-добре.
Успех и да пишеш после.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #358 -: Юни 19, 2008, 12:18:55 pm »
Здрвейте и от мен!
Cream снощи като ти прочетох поста веднага проверих в интернет за въпросният док.(Й.Димитров),защото нищо не ми говореше името и просто така от любопитство...Много се надявам да знаеш какво правиш, и който ти го е препоръчал да е бил наистина доволен от него.Сигурно и ти си се поровила и си прочела това онова...мен доста ме стреснаха мненията на другите момичета и най-вече, че преди 3год. е бил обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост на негова пациентка при инвитро процедура...Не се смятам за голям капацитет и по принцип мислех да не пиша нищо по въпроса за да не те дразня излишно,но ми е много мъчно за теб и затова си позволих.Иска ми се да мога да те успокоя по някакъв начин,но знам, че е невъзможно.Страхувам се да не направиш някаква грешка от отчаяние и после да съжаляваш.Най-малкото, което ти трябва сега е груб и арогантен лекар.Ако това те успокоява всички сме с различни проблеми и всички чакаме.Все пак заболяването ни е такова,че изисква време за възстановяване а по някога и по продължително лечение.Мисълта, че на всяка цена трябва да стане бебчето понякога действа негативно и не се получава нищо.Трябва да се отпуснеш малко...Моля те опитай!Вярвам,че другите момичета ще ме подкрепят.
Стискам ти палци каквото и да решиш.Успех!!!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #359 -: Юни 19, 2008, 12:21:42 pm »
Забравих да попитам дали някой знае какво става с Meggy :oops: