0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #260 -: Май 13, 2008, 17:49:48 pm »
ОО изида загубих се от много работа. Нещо този месец ни беше голям зор в кантората. При мен нищо ново :(! То от работа не остава време да си направим бебето... :wink: ...майтап бе..то ако ставаше така лесно ще го направим ама...такъв е живота.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #261 -: Май 14, 2008, 00:33:19 am »
Оххххххх момичета сложна работа излезе това бебеправене,да ви кажа на мен взе да ми писва от всичко,седя и си мисля до кога така всеки месец очакване и след това голямо разочарование.Аман вече  :x,чак имам чувството,че бяс ме хваща :lol:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #262 -: Май 14, 2008, 13:47:28 pm »
И аз съм същата...., а най - лошотое, че докато ми дойде датата за лапароскопията си измислям всякакви болести , които може да ми открият!Ужас....луда работа! 8O
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #263 -: Май 15, 2008, 16:08:10 pm »
Здравей те!
Вчера се прибрах от болницата от Тутракан.Беше ми направена лапароскопия от д-р Бойчев. Невероятен доктор е! Страхотен професионализъм и перфектно отношение към пациентките! :P
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #264 -: Май 15, 2008, 16:14:07 pm »
Добре дошла ivkon в нашия малък фен-клуб на д-р Бойчев!!!
Разкажи ако искаш малко по-вече за вашата история.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #265 -: Май 15, 2008, 17:36:05 pm »
Здрвейте!Изида кога влизаш за лапаро?(аз съм другата седмица)
Ivkon добре дошла! Разказвай как мина, всичко наред ли е при теб,какво следва...Ще ни бъде интересно да научим и твоята история :wink:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #266 -: Май 15, 2008, 18:54:16 pm »
От 2 год. се мъчим да си имаме бебе.Януари месец отидох при д-р Бойчев и започнах да си правя стандартните изследвания.При цветната снимка се видя къде е основния проблем.Имах нагънати траби които се бяха слепили с дебелото черво и полипи по йчниците. Този вторник ми беше лапароскопията и по думите на доктора нещата са се стабилизирали.Но едната ми тръба е изтанена.В понеделник ще ми свалят конците и ще ми прави продухване на тръбите.Надявам се това да е бил проблема и да се е разрешил окончателно!
« Последна редакция: Май 15, 2008, 18:58:09 pm от ivkon »
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #267 -: Май 15, 2008, 19:27:14 pm »
Здравей Ивкон,
Надявам се при теб всичко да завърши благополучно и още следващия месец да се похвалиш с  :bfp: Продухване или хидротубации ще ти прави? Коментирахте ли как ще продължите след това - инсеминация или сами ще опитвате?

Така като ви слушам,май всички сте се депресирали малко :) И аз съм с вас,нали знаете :D Сега чакам да не ми дойде в понеделник или вторник и от сега усещам какъв рев ще бъде,като дойде "лелката"..........Вече започнаха обичайните симптоми и съвсем се отчаях.................
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #268 -: Май 15, 2008, 19:32:14 pm »
Хидротубация ще ми прави.Според него има реални шансове да стане по реален път.Мисля,че ще пробваме и като не стане преминаваме нататък!Аз също имам усещанито ,че няма да стане но мъжът ми иска да пробваме!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #269 -: Май 15, 2008, 19:47:24 pm »
Щом док ти е казал,че имате шанс,значи е така!!!На мен не ми даде абсолютно никаква надежда!Другия месец сме на инсе,защото сега пропуснахме овуто по празниците.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #270 -: Май 15, 2008, 20:00:09 pm »
Дано до там да спрете!Искрено го пожелавам!А защо не е направо инвитро?
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #271 -: Май 15, 2008, 20:39:00 pm »
А защо не е направо инвитро?
Инвитрото е доста скъпа процедура, а и обикновено се използва като последен вариант. Нормално е първо да се пробва със инсеминация.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #272 -: Май 15, 2008, 20:56:01 pm »
Знам,че е по-скъпо но е по-сигурно.Според мен!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #273 -: Май 15, 2008, 21:06:23 pm »
Шанса на инсето и на инвитрото са да не казвам едни и същи, но все пак достатъчно близки. Ако ви е казал, че имате шанс за инсе пробвайте. Особено, ако е нестимулирано, още по-добре, все пак е доста по=щядящо за организма.
И аз да ви кажа скоро и аз ще се видя с док. Чакам да ми дойде скоро и после пак инсе, прибваме и трето и ако не стане директно в София за инвитро.
 
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #274 -: Май 16, 2008, 21:32:17 pm »
Имам час за инвитро,но е чак за края на годината.Така че,до тогава ще правим опити сами или с инсе.И без това си чакаме и резултатите от здравната каса.

Меги,май по едно и също време ще ходим при док.И аз чакам да ми дойде тези дни-към понеделник,вторник.Между другото незнам за къде сте се насочили за инвитро,но нали знаеш,че се чака много дълго за час.Можеш да си запазиш час,а ако стане бебчето/дай боже!!!!!!!/,да го отстъпиш на някой друг.Моят час за Стаменов го взех миналата година,през Октомври!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #275 -: Май 16, 2008, 21:53:16 pm »
Кремче, аз освен при Бойчев ходя и при друг лекар в Русе. Сега първо ще отида при него и после той се обажда на Бойчев и ако трябва ме урежда при него дори за следващия ден. Сега пак така ще направя, за да не пътувам постоянно до Тутракан. Знам, че е близо, но постояно иначе трябва да съобразявам моята програма и тази на мъжа ми за ходенията, а така ми се налага примерно за един ден само. Иначе за инвитрото пак така сме се разбрали. Правим още две инсета и ако не станат док се обажда на Стаменов в Сф, н изришно вчера като ходих го питах дали ще ме уреди скоро и той каза, че със сигурност няма да чакам до следващата година. Така че в този смисъл, знам, че и Бойчев работи със Стаменов. Говори с него и почти съм сигурна, че ще може и той да те уреди за час по-скоро. Моят док каза, че и двамата с Бойчев работят със Стаменов.

Не знам дали ми разбра обясненията, но ако имаш въпроси пиши.
 
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #276 -: Май 16, 2008, 22:19:30 pm »
Cream откога си пациентка на д-рБойчев?Питам защото мен винаги ме вмъква по най-бързия начин.За него ли имаш час за края на годината или за д-р Стаменов.Аз знам от моя позната,че двамата работят заедно.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #277 -: Май 17, 2008, 09:19:12 am »
Cream откога си пациентка на д-рБойчев?Питам защото мен винаги ме вмъква по най-бързия начин.За него ли имаш час за края на годината или за д-р Стаменов.Аз знам от моя позната,че двамата работят заедно.

За Стаменов има час за края на годината и затова й казвам да говори с Бойчев. Би трябвало да може да я уреди за Стаменов за доста по-ранен час.
 
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #278 -: Май 17, 2008, 12:08:06 pm »
Само да вметна, че вмъкването при д-р Стаменов става доста по-трудно отколкото в Тутракан. Все пак ако и д-р Байчев се обади за някое момиче в Сф обикновено секретарките уговарят часовете, като това може да отнеме време в рамките от месец до два. Вчера се върнах от там и лудницата е голяма. Освен това даже и да имаш час за Стаменов може да те поеме и Персенска-както вчера се случи с мен.
Просто разказвам, че сега минавам по този път....на чакане, нови прегледи.... аа мегито щом има лична уговорка с нейния русенски лекар може и да стане веднага. Но кремче да не се ядосваш предварително миличка относно часа си за СФ. Според мен след като мина хидротубациите за спасяваме на тръбата е редно да пробваш една-две инсеминации. След това клиниките почиват обикновено месец и нещо...и то станало октомври.
А относно мен- няколко месеца ще лекуваме тънката ми лигавица с естрофем и ще ходя на контролни прегледи да видим как се отразяват лекарствата.
Така е момичета хубавите работи стават бавно, колкото и да не ни иска на нас!!!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #279 -: Май 17, 2008, 12:12:43 pm »
Е, аз това имах предвид до месец-два, ясно е, че не става от днес за утре за София. Наистина е пълна лудница при тях. То общо взето и при мен ако се стигне до инвитро ще бъде най-вероятно чак на есен, следващите два месеца ако правим инсе, после юли-август доста лекари почиват, така че права си за октомври :-)