0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #400 -: Юли 24, 2008, 02:53:07 am »
Благодаря ти Изида за инфото,попитах,защото и аз съм със скорошна лапаро,но не ми е предписан дуфастон и не се получи този месец.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #401 -: Юли 25, 2008, 13:00:46 pm »
аз съм със скорошна лапаро,но не ми е предписан дуфастон и не се получи този месец.
bambina69 не е задължително да ти е предписан дуфастон. Аз започнах приема му само, че на утрогестан, но 2 месеца след лапарото защото нямах отново МЦ а и нямаше и бременост. При мен 1 година след операцията с две проходими тръби още няма бебе, но причината е липса на овулация. Е както виждаш при всеки е индивидуално!... а абе Божа работа, на всеки му е отредено различно дълъг път!!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #402 -: Август 15, 2008, 14:24:59 pm »
Момичета какво правите?? Почивате ли, бебеправите ли, изобщо как ви минава лятото?
Изида а при теб всичко наред ли е?
Кремче ти кога точно щеше да ходиш в Тутракан?
Аз лично си пиша дипломната работа, че съм пред дипломиране. Лятото ни с мъжо минава в работа :(  и това е!!
Хайде драснете по ред два :balk_173:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #403 -: Август 17, 2008, 09:25:21 am »
Здравейте, аз съм горе - долу добре засега и точката също :sucky:/да стискам палци/.Имам една киста, която много ме мъчи обаче и ще ходим до Варна скоро да видим какво ще правим.Иначе бавно и сигурно изкуквам, не съм очаквала да стана такава психопатка , като забременея, ама дано всичко да мине както трябва и да си възвърна нормалното психическо състояние :wink:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #404 -: Август 18, 2008, 07:07:55 am »
Иначе бавно и сигурно изкуквам :wink:
Изи бих казала, че бавно и сигурно ти се сбъдва мечтата!
Незнам какво имаш предвид като пишеш че си станала психопатка?
Радвай се на живота, че ти се усмихна!
Хайде пиши ни пак, ако ти стане скучно :D
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #405 -: Август 19, 2008, 13:41:26 pm »
Здравейте на всички борбени момичета. Нова съм във форума, но чета всичко от близо година. Аз съм от гр. Русе и от пет години със съпруга ми правим опити да имаме дете. Проблемът е при него и след дълги мъки и неприятности, които са ви до болка известни решихме да опитаме с  инсеминация при д-р Бойчев в Тутракан. На 12.09.2008г сме на преглед и предполагам, че ако не ни мине котка път ще я насрочи за м. октомври. Майка ми беше оперирана там миналия месец и остана с неворятни впечатления. Ако е удобно бих искала да попитам колко струва процедурата знам, че въпроса е тъп. Колко успели момичета има с инсе при него ?  Желая сбъднати мечти на всички Вас !
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #406 -: Август 20, 2008, 07:35:14 am »
megis добре дошла в отбора!
Сигурна съм, че д-р Бойчев ще направи всичко, което е по-силите му за да се сбъдне мечтата ви! Котка няма да ви мине път :wink: може някои хормон да Ви "забави" , но всичко  става само с търпение и адекватно лечение.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #407 -: Август 23, 2008, 15:00:49 pm »
Здравейте момичета,
Дадохме си в къщи малко почивка от всички тези тревоги, надежди и борби. Вчера обаче се върнахме към реалността.
Бях на преглед за фоликуметрия при нашия док. Фоликулчето е в ляво, така че утре трябва да си сложа прегнила и в понеделник ще правим второто инсе. ОБАЧЕ не всичко се оказа наред. Доки видя миомен възел и това ме притесни ужасно много. Каза, че за сега няма да попречи нито на инсето, нито на инвитрото, тъй като е 7 мм. Освен това преди часът при Стаменов през есента, трябва да направим още една цветна снимка, за да проверим дали не се е образувал хидросалпингс. Честно казано малко си поплаках и вчера и днес, защото някакси се бях настроила за инвитро и не предполагах, че ще имам още процедури и препятствия преди това.........

Megis, добре дошла при нас! Пожелавам ти успех от първия път! Моето първо инсе беше неуспешно, но по принцип шанса при инсеминация не е особено голям, така че и да не стане няма да се отчайваш!!!!!!!!!!

Kalimer4e, ти кога ще ходиш при док?

Изи, дано да не ти създава проблем кистата. Ходихте ли вече до Варна?
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #408 -: Август 23, 2008, 15:56:17 pm »
Оооо cream радвам се че ни писа :D.

Бре, сега пък от къде се появи този миомен възел. Дано наистина не ти създаде излишни главоболия.
А напълно те разбирам как се чувстваш от това, че се налагат още процедури. И аз последния път отидох при док. засмяна и като разбрах имунологичните изследвания и че ще трябва да вземам още едно лекарство и аз ревнах. Че то аз изгубих вече края кое лекарство от кои ден. Имам един календар в къщи и на него отбелязах дните с лекарствата че... направо.
Но пък със цветната снимка ще отхвърлите една причина която може да доведе до неуспех. Така че по-добре с нея. Ти вече си претръпнала с тези манипулации :wink:.
Пък дано не се стигне до инвитро. Шанс голям със инсе няма, но пък е по-голяма вероятността от това да си бебеправим в къщи. Така че трябва да се опитва,няма как.

Аз съм във вторник от 3 часа за вливане на имуновенин в клиниката. А от утре започвам меногона пък дано реагирам и направя Ф.
Предполагам във вторник ще си на преглед дали ти се е пукнал фоликула.
Дали ще се засечем?
А прегнил от къде си намери? Да не би да го има в някоя аптека в Русе?
 
*

    skrita

  • ***
  • 226
  • Обичам послушни бебета
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #409 -: Август 23, 2008, 16:26:58 pm »
Здравейте на всички.
Ето ме и мен в отбора. Повярвайте ми не искам да съм тук.
Вчера се върнах от лапароскопска операция при Бойчев при която ми отстрани дясната тръба. Все още съм със смесени чувства относно д-ра. При първия преглед бях просто възхитена от него, но сега съм малко озадачена...
Попитах какъв е процента успеваемост за естествено зачеване и ми отговори 40%
И сега се чудя и мая тези 40% за една лява тръба и зле работещ ляв яйчник много ли са /тоест като 90% при две тръби/ или по малко от 50/50
Много е натоварен доктора с операции и т.н и не успя да отговори на толкова въпроси които ме вълнуват  8O Не ми назначи и последващ преглед, което доста ме озадачи...
Ще изчакам малко да ми попремине емоцията и ще помисля трезво върху нещата
Сега просто исках да споделя с някого  :D
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #410 -: Август 23, 2008, 17:03:34 pm »
Здравей Skrita!
Надявам се,че се чувстваш добре след лапарото.Почивай си и не се тревожи.Каквото има да става,ще стане!
Според мен това с процентите го зарежи.Никой не може да каже точно какъв шанс имаме.Виж Изи - с проблеми и в двете тръби,все пак забременя!
А Док е наистина много зает.Вчера часът ми беше за 19 ч.,а влязох в 21 ч.Изглеждаше доста изтощен.Винаги до сега е бил жизнен и забързан,а сега стоеше на стола и говореше по-бавно от обикновено,с две думи имаше ужасно уморен вид.
След моето лапаро ми изписа хидротубации и тогава ние помолихме да се видим и да поговорим за бъдещите планове.Ако не бяхме попитали,нямаше и на нас да назначи час за преглед.Така,че трябва да му се обадиш,например като отидеш да ти махнат конците.
Успех!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #411 -: Август 23, 2008, 17:14:26 pm »
Kalimer4e,надявам се да се засечем.Сигурно и ние следобед ще отидем във вторник.Ще ти пиша в понеделник точно в колко часа ще ходим.

Каква е причината за тези вливания?Със системи ли се влива?И къде лежиш,отзад в стаите ли?

Прегнил няма никъде-даже и док ме предупреди.Но на мен ми остана от предния път-купихме две дози,защото първо намерихме 3 аплупи по 1500,а след това открихме и една от 5000-купихме и нея.Добре,че имам,инъче нямаше да можем да направим инсето!


*

    skrita

  • ***
  • 226
  • Обичам послушни бебета
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #412 -: Август 23, 2008, 17:46:05 pm »
cream док. е болен - хрема. то в тая операционна такъв студ, разболели са го човека  :lol: Но и аз забелязах, че цяла седмица е крив, кара се много
аз трябваше да бъда приета в понеделник, но ме върна и отложи за сряда. аз понеже съм голяма бърборица и се бях запознала с всички, в сряда като отидох и направих проучването. приел е 11 жени за операции - 9 лапароскопски и 2 коремни. в четвъртък бях само аз, в петък една женица с тумор. в четвъртък след операцията го хванах на визитация/смъкнаха ме долу в отделението, че в оарил нямаше места/  и едва си държа очите отворени ама му викам "какви са резултатите", а той "кукуряк ти що не спиш, утре ще ти кажа всичко, че сега си унесена и няма да помниш" аз обаче не та не  :lol: и викам "лявата тръба тука ли е поне само това ми кажете" той вика "тука е" . после вчера сутринта мина брат му на визитация и аз нахалствам, а той ми вика че другия бойчев ще ми кажел. и аз станах и тръгнах да го търся  :lol: по стълбите го хванах човека отиваше на операция и ми вика "днес ще те изписваме" аз обаче пак нахалствам и го водя в отделението и викам на сестрите "ей го д-ра бе водя ви го"
Ами тъй де. Аз в 15 часа си тръгнах и той тъкмо излезе от операция. Кога ще го чакам той бърза за часния кабинет. Луда работа. Кога спи тоз човек и аз не зная. Важното е, че в деня на лапарото ми имаше раждане. На първото лапаро бяхме три жени и имаше едно раждане и едната забременя след лапарото. Затова сега се надявам - аз силно вярвам в съдбата  :lol:
Та такива ми ти работи.
Иначе да ви кажа в болницата няма топла вода. Безабразие! Мила съм се като първобитните хора, със слънчева вода от прозореца :x
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #413 -: Август 24, 2008, 07:20:24 am »
Здравей skrita радвам се, че толкова бързо си се възстановила. На мен ми отне около седмица :?. За доктора си права,но просто бъди по-търпелива. Наистина понякога е изморен и не му се говори толкова, но всичко което трябва ще ти каже. Въпроси има много, но с времето се изясняват. А последващ преглед не е задължително да ти назначи. Ето и при мен беше така.

Кремче ами пуснахме имунологични и се оказа че има отклонение във супресорноцитотоксичните клетки 8O. Незнам какво означават и какво влияние оказват, но заключението е че трябва да се влива имуновенин при АРТ процедура. За първи път ще ми бъде, било система, от клиниката ще ми купят ампулите и мисля че ще бъда в някои от стаите.
И аз пак, че преди 4 месеца съм си взела две амп.Прегнил от 5000, че едната ми остана. Но дали ще стигнат 5000 ед.? Досега е стигала пък ще видим?
Ами наистина ако може утре пиши дали и кога ще бъдеш на преглед във вторник!
Ако трябва ще си пуснем по една снимка,че ако се видим да не се разминем :D.
Хайде до скоро!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #414 -: Август 25, 2008, 15:01:14 pm »
Здравейте момичета ! Стаскам палци на всички вас с предстоящите процедури. Дано целият късмет на света бъде с вас ! Аз тия дни съм много отчаяна и лоша компания, за това  изчезвам от тук, защото и самата аз не мога да се трая :(!
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #415 -: Август 25, 2008, 22:20:08 pm »
Малко трудно се получи /док се поизмъчи малко с "канала" ми/, но все пак второто инсе вече е в историята  :)
Фоликулът се беше пукнал, така че утре няма да ходя.

Kalimer4е, жалко че няма да се видим, но нищо следващия път като отидем да ни види док бебчетата в коремчетата, ще си поговорим пред кабинета и после ще пийнем по едно кафенце на Лодката  :lol:

Megis, съжалявам, че се чувстваш зле. Незнам как да ти помогна........ Може би ще ти помогне това, че все пак е лято, че навън е топло, зелено, птичките пеят............ и ти естествено ще си имаш бебче скоро......... :bori_003:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #416 -: Август 26, 2008, 08:29:53 am »
второто инсе вече е в историята  :)
Фоликулът се беше пукнал, така че утре няма да ходя.
Чудесно кремче!!! Радвам се многооо за Ф....сега остава да почакаме.
Сигурна съм, че ще срещнем с големите тумбаци.
Ами момичета ние в 13 часа тръгваме за Тутракан и ще си бъда на Старо село из следващите дни, няма нет там и ще ви се отчета като се върна.
Чао
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #417 -: Август 26, 2008, 10:53:07 am »
Здравейте отново ! Калимера УСПЕХ!!! Кремче благодаря за подкрепата.
Момичета искам да попитам при Бойчев има специализирана лаборатория нали ? Защото чувам разни глупости, но реших да питам вас. Спермата се "измива" за инсето и всичко е на ред нали ? Извинявам се отново за тъпия въпрос,но..... :oops:
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #418 -: Август 26, 2008, 20:15:08 pm »
Незнам какво точно правят със спермата, но със сигурност я обработват. Имат специална апаратура за това. Само толкова знам. Между даването на материала и инсето се чака мин. 2 часа, през което време правят обработката.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #419 -: Септември 01, 2008, 07:32:06 am »
Здравейте момичета! На темата за д-р Бойчев попаднах съвсем случайно, с търсачка за "запушени тръби", иначе ходя на лекар тук в София, тук ми правиха и лапароскопията. А, да не забравя - Изи, честитооооооо! Твоята история ми даде надежда, че и при нас нещата може да се получат, а иначе и аз съм със двустранно запушени тръби и свет за инвитро! Тъкмо се подготвяхме за тази стъпка през септември и о, чудо!!! Положителен тест за бременност!!! Направо не можах да повярвам на очите си - бяхме на море и там след четиридневно закъснение, ужасн болезнени гърди и разни други симптоми реших да се престраша и аз да направя едно тестче м/у другото и...Сега ужасно ме е страх, вчера се върнахме от морето и още не съм ходила на лекар...Това, което искам да кажа на всички момичета е - Вярвайте!!! Чудесата се случват стига много силно да вярваш в тях!!! Прегръщам ви всички и ви пожелавам моето щастие да се случи и на вас!!!