Круела, честита да си! Много положителни емоции и здраве от мен! Руми, ползвахте ли термокамера за да установите откъде идва точно теча? Водата си намира странни пътища понякога и си струва да видите да не тече през етаж или нещо подобно и в крайна сметка да стане пак поразия недай си Боже.
Кукапетал, и аз и Дани почервеняваме супер лесно от.. нищо. Както си вървя се виждам на някакво огледало- червено петно на челото... след малко минава. Светлите кожи обикновено са така. И нашия, завалията, нали е рус със сини очи нон стоп има петънца тук там. Магиииииии, не винарна а не знам какво! Винпром! Лори, в детската я бутнаха пред мен, и над веждата ..беше брутално. Шиха я после ,10 дни след шиенето я лепиха,защото е такова местото. Предразполага за "отваряне" на раната. Пак е бил малкия дявол... Пу пу! Павле, с породени си е занимавка, но поне си имат компания. А ти пък как се нареди. Все едно си го предчустваше. Все говореше как да не вземеш да се пребиеш с колелото пък тя каква стана. Отток има ли на тоя крак или? То сега не може и да го снимаш, да му се невиди.
Дани тегаво прежива ваксините, нервен, не спи. СТанаха буци , където е бито. Повече две накуп няма да двам, че и ротавируса-3! Нямам търпение Дани да почне да заспива преди 2-3-4. Проблем ми е микса на двата режима( неговия и на каката). Точно в началото, но и това ще мине. И аз съм се сбръчкала на шар пей, гледам във платформите за работа, но реално няма и кога да я върша и да намеря, та съм в някакви диви сметки, цепя стотинката. Лори е по-спокойна, въпреки ,че тресе я пубертет. Говори си с приятелки по телефона само и играят игри. Поне мина драмата със искането при баща й да е. Ние утре имаме годишнина. Толкова съм изтрещяла, че забравих да ида до еконта да взема подаръка. Ем видях смс-а. Абе какво да ви кажа.