Не сте писали много докато се включа. По3найте какво правя сега - люшкам напред-на3ад количката и се надявам скоро да легна и а3 да спя
До кога беше така - до годинката ли?
Баткото ни е с температура и кашлица - свива ми се сърцето какъв е миличък и жалничък. Гледаме се тримата с бебка удома и като ревнат и двамата не сварвам кого да успокоявам по-напред
На обяд 2 часа се приспивахме. Сега поне таткото го гушка него. Дано другите останем 3драви и той бър3о да се оправи.
В събота му купихме колело - накрая, след многото консултации, в3ехме класическо с помощни колелца, ама не може да схване как да върти педалите
То и като се ра3боля не можахме и да го учим много - ще видим кога ще "3ахапе". Иначе се кефи на голямото колело.
3а дадените неща - давам, ако няма да го искам, или с мисълта, че може и да не се върне. По3ната ми беше дала дрешки - с уговорката, че повече деца не иска. А и а3 ка3ах, че имам достатъчно. После и3веднъж - ама върни ми ги 3а братовчедка, сестра ми и т.н. Ама мен ми надаваха тооолкова хора дрехи - помня ли кое от кого е? Не че ми трябват, ама се притесних - кое е нейно, пък кое е 3ахабено...
Смайли, а3 мия 3ъбки като бръмчим като пчелички "бъ333". Така му е смешно, а и се о3ъбва добре 3а миенето. После го оставям сам да "четка" уж. Може да пробвате. от няколко месеца се научи и да плюе пастата и да се плакне с вода. Другото - сменихме му единия път четката и новата и3ле3е по-твърда и отка3ваше да се мие. Та може и това да е проблем.