0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Генетичните и имунологичните изследвания задължителни ли са или са по преценка на лекаря?
*
запис  :wink:

Недей пуска записи ми кажи какво става с теб, че отдавна се изгуби и не казваш нищо!
*
запис  :wink:

Недей пуска записи ми кажи какво става с теб, че отдавна се изгуби и не казваш нищо!

А пък аз се чудя какво става и с двете ви  :wink:


Недей пуска записи ми кажи какво става с теб, че отдавна се изгуби и не казваш нищо!
А пък аз се чудя какво става и с двете ви  :wink:
И ние сме стигнали до под кривата круша. На мен нищо ми няма, а имам само 1 трансфер на 1 ембрион  :(
« Последна редакция: Август 17, 2014, 23:58:15 pm от mammita2012 »
*
запис  :wink:

Недей пуска записи ми кажи какво става с теб, че отдавна се изгуби и не казваш нищо!

А пък аз се чудя какво става и с двете ви  :wink:

При мен нещо не става, в застой съм, но докога ще съм така и аз незнам!
Момичета,Пими и Папа, действайте,че тази година съм я обявила за супер късметлийска за вярващите и упоритите хора като нас.Ще успеете,ще видите.И ще претендирам за почерпка.
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте, момичета!
Аз се върнах от почивката при мама и малко се разсеях...Не че не съм ревала през ден, но пак е нещо...
Сега имам друго притеснение...Миналия понеделник спрях лекарствата и следобед в сряда ми дойде цикъла...Само сряда и четвъртък имах що-годе нормално кръвотечение, после вече три дни само зацапване...Бях се подготвила, че заради инвитрото и заради многото лекарства ще е по-обилен от обикновено, защото на мен по принцип си ми е обилен, с много болки в корема и съсиреци и парченца лигавица  :oops:, сега нищо подобно няма...едно хапче не съм изпила и нямах такива екстри към цикъла..
Притеснявам се да не е задържан фоликул...Би трябвало след инвитро да няма, защото нали при пункция вадят и малките, но пък сега се сещам, че нали бях без упойка и пунктираха само вляво, а вдясно е било възможно да е имало фоликули, които да са задържани...
Тъкмо се бях успокоила и мислех да го даваме няколко месеца по течението с милото...до ранната пролет за заповедта...и без това нямаме парички за опити....просто мислех да си запиша час за д-р Персенска за коментар и ако е нужно да направим някакви други изследвания преди пролетта...

Днес ще си запиша час за д-р Персенска, но сигурно няма да има за тази седмица и ще остане за края на август или началото на септември предполагам...
Как мислите - дали ще има проблем ако имам задържан фоликул да си стоя с него дотогава, докато се видя с д-р Персенска, че не ми се ходи при обикновено АГ в Пловдив?


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Naskomimi, д-р Персенска започва работа от 25-ти август.
Обади се още от сега да си запишеш час за коментар, за да можете да планирате следващите действия и не се притеснявай за цикъла, аз също съм имала промяна след трансфер.


*
А Д-р Стаменов докога е отпуск?Аз пък имам 2 задържани фолукула и пих дуфастон  5 дена до петък и още не ми е дошъл цикала.Час имам чак на 6 ти септемри .Какво ще ме посъветвате да изчакам ,да звъня на спешния или да пиша съобщение. Това ми е 2 ри месец в който не ми идва  и досега никога не съм била така ,затова съм в чуденка.Може би от мн . пункции на ЕС и фоликулите ми вече не се пукат .
*
mimi6e, за д-р Стаменов не мога да ти дам информация.
Вчера бях в клиниката и неговия кабинет работеше, Нушка акушерката, също беше там, но не знам кой доктор е бил вътре. Имаше и доста чакащи жени, за разлика от предишната седмица, когато беше празно. Можеш да позвъниш на регистратура и да попиташ.
Относно пункциите и цикъла - не знам дали има връзка. От юни 2012 г. до март тази година всеки месец без прекъсване бях на пункция на ЕЦ, но проблем с цикъла и редовността му не съм имала.
Най-добре си се консултирай с доктора.


*
д-р Стаменов си работи от 16 август. само че му е препълнен графика и часове не записват. записват в списъци и ако прецени че може да се вмъкне някой тогава записват час.
нещо се говореше че и занапред ще е само със списъци, което е много неудобно, че звънят за час едва предния ден и е много трудно организирането на отсъствия от работа например или пътуване от по-далеч.
*
Мерси за отговорите. :bighug:Писах съобщение  ,та чакам да отговори сега .То отдавна е с тия списъци.Mqstra ,лека бременност и раждане пожелавам и мн благодаря за отзивчивостта ,винаги си готова да помогнеш със съвет на всички и то доброто се връща 100 кратно нали знаеш  :wink:
От юни 2012 г. до март тази година всеки месец без прекъсване бях на пункция на ЕЦ
Предполагам, че си била без упойки, така ли?
*
От юни 2012 г. до март тази година всеки месец без прекъсване бях на пункция на ЕЦ
Предполагам, че си била без упойки, така ли?

Понякога без упойка, но в повечето случаи бях с упойка, защото фоликула се криеше и беше рисковано да не го изпуснем.


Здравейте,
това записване с списъци е ужасно.
То и като ис запазиш нормално час пак не е сигурно, но поне деня си знаеш :)
*
Бихте ли пояснили какво означава със списъци.
Ако трябва да се прави проследяване на овулацията от определен ден на МЦ, напр. 2-3 ден, как би могъл човек да си запише час. С тези процедури едва ли е останала жена с точен цикъл, като изключим и ред други проблеми, които се отразяват на МЦ. :(
Май, нещата не вървят на добре!
Когато звъннеш за час, те записват в списъка, докторът го преглежда и казва - този пациент да, този - при друг лекар. Съответно ти връщат обаждане дали си при него или не и тогава питат дали искаш при друг лекар.
*
Благодаря за бързия отговор little_rabbit, но това действително не е добра схема на работа. Аз съм натрупала доста отрицателен опит от прегледи при заместващ лекар, а и би било много трудно да отсъствам от работа от днес за утре. Да оставим на страна колко пъти трябва да звъня, докато се свържа с някоя администраторка, а пък после и да се обяснявам. Явно хаоса става все по-голям и няма изгледи нещата да се оправят. :(
Всъщност, все по-трудно ще се добираме до д-р Стаменов, но не и до останалите лекари. Както казва моя приятелка, той все повече се превръща в Щерев - просто гледа от горе, но не работи директно. В един момент изобщо ще престане да има собствени пациенти.
« Последна редакция: Август 20, 2014, 13:42:35 pm от little_rabbit »