0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Споделям липса на симптоми.
Тъй като съм с ин витро, не взимам под внимание известно неразположение след трансфера или в резултат от лекарствата от стимулацията и тези след това. Около очакваната дата на менструацията имах пмс, но това е всичко.
Пожелавам успех на всички!
*
Ето и моите симптоми на моята за съжаление не сполучлива бременност. Почти същтите като при нормален ПМС ,но с някой разлики. Тогава странното беше ,а и това ми беше и първият симптом, че гърдите започнаха да ме болят много силно, по-силно от обикновено ,а и започнаха скоро след като ми свърши цикъла. После започнаха и болките ниско в корема и краста .Не съм имала гадене или непоносимост към миризми. Изтръпваха ми краката. Лесно се изморявах и започнах да заспивам следобед, което не е типично за мен. Апетита си ми беше както винаги, но като започнех да ям бързо се засищтах и се чувствах подута .Настроенията ми се меняха от силна изнервеност и раздразнителност до безпричинен плач.От тогава очаквам да усетя пак тези симптоми но уви  :( не се случва
Здравейте момичета!Искам само да кажа, че преди теста си имах типичните ПМС и нищо друго.Моите симптоми за почнаха горе-долу след първият преглед: повече ми се спеше, чувствам се постоянно уморена, чувствителни гърди, спрях да ям месо и като започна ядене само на едни филии  :lol: , гаденето се появи след 6г.с. и си беше през целия ден, но за щастие без повръщане.Ама с две думи всички симптоми се появиха след като вече знаех че съм бременна :oops:
Здравейте момичета,
искам да споделя с вас да не търсите симптоми, защото не е задължително да има такива. Когато съм имала, не е ставало нищо, а и двата пъти като забременях, нямах никакви симптоми /първия път неуспешно, втория - още не се знае.../.
Пожелавам на всички през 2014 да се сбъднат най-съкровените ви желания!
При мен преди теста имаше само два симптома :):
1. Обилна цервикална слуз и след доказаната овулация.
2. Ужасно усещане за разтягане в матката, като при много болезнена менструация.
Мен температурата ми ме наведе на мисълта ,че съм бременна още преди закъснението.Просто горях ден и нощ и така и продължавам сега.
-температура над 37 градуса
-липса на цикъл
-бодежи зад пъпа в деня на имплантирането,но не съм имала зацапване
-чувство за влага
-повръща ми се ако не ям на всеки 3 часа
-спи ми се в 10 часа ,дори да съм спала до 1
-поява на пъпки по лицето и деколтето
-почти нищо не ми се яде,а съм постоянно гладна
-ставането нощем до тоалетна - до 4,5 пъти
-болезнени зърна

Тези съм забелязала до 7 г.с. :)
« Последна редакция: Януари 23, 2014, 18:00:38 pm от missclaire »
Здравейте момичета,

Най-сетне след 1г и 7 месеца опити видях  :bfp:. Вчера бях на лекар и той потвърди бременна съм в 5 г.с, но ми откри и миомен възел на задната стена на матката с размери 30/28 мм. Той каза да не се тревожа, но не мога, това си е доста опасно и прочетох че може да се получи спонтанен аборт или бебето да спре да се развива. Първата бременност беше кошмарна, явно и втората ще е така....
Та сега да споделя моите симптоми. Честно ви казвам нямах такива, като видях 2-те черти бях толкова изненадана. Само гърдите ме боляха и то доста, като преди цикъл и ми се хапваше повечко, нищо друго не усещах.

Успех на всички бебеправещи и дано скоро да стане така чаканото чудо


Здравейте, момичета.
Най-после след толкова време и аз видях  :bfp:
Няколко дни след овулацията започнаха леки болки в лявата страна, огромен апетит, хапвах сладко и солено накуп и си помислих, че този път чудото може да е станало, но после пък си казах, че си внушавам....Гърдите или по-точно зърната ме боляха ужасно и все още ме болят, много ми се спеше, ама ужасно много общо взето това е ако се сетя за още нещо ще допълня.

И аз да споделя за най, най първия симптом за моята бременност, още може би 7-8 дни след овуто много лесно се изморявах, задъхвах се жестоко и ежедневните разходки, които си правех ми бяха непосилни
Pri men razlichnoto beshe, che gurdite mi zapochnaha da me boliat po-kusno , vinagi predi cikul me boliat edna sedmica predi da zapochne, tozi put beshe 4 dni predi opredelenata data. Po princip sum s mnogo boleznen cikul I bolkite zapochvat predi da doide , tozi put samo bolki v gurdite imashe I useshtane za suvsem leka bolka v oblasta na matkata. Sushto otpadnalost, lesna izmoriaemost I pri spane pri obrushtane na drugata strana probozhdania v matkata. Samo da podchertaia, che tezi probozhdania niamat nishto obshto s predmestrualnite mi bolki predi, mnogo po leki I turpimi.
I gurdite sushto boliat po razlichen nachin, pak leki probozhdania. Temperaturata si merih I se zapazi visoka...Na 28 den ot poslednata menstruacia testa mi za bremennost e polozhitelen. :) :D Pozhalavam I na vas da vi se sluchi.
Здравейте на всички! Много се вълнувам, защото сутринта си направих един тест, който веднага отчете 2 черти и си мислех, че теста е по-евтин и може да не отчете правилно. На обяд пак си направих Sure Chek и той на втората минута се появи втората черта. Ох, много съм щастлива и чак не мога да повярвам. Та сега да ви кажа че от около 5-6 дни а да ми дойде, а не ми идва. Избиха ме пъпки по брадата, което си е обичайно. Събудих се от силна болка в корема към 5 и нещо сутринта и си казах пак  - Е не, ще ми дойде. А забравих да ви кажа, че миналия месец ми дойде на 16.03. и трябваше към 12.04. да ми дойде. Нищо не усещам само ме дърпа корема като чели ще ми дойде.  Това е от мен. Пожелавам си лека и безпроблемна бременност на мен и на всички, които ще си имат бебенца.
Нямах изразени симптоми след 9 месеца опити даже спрях да чакам вече и ето то си дойде само. Един ден след закъснението си направих тест и беше положителен. Нямах зацапване, не ставах нощем до тоалетна,всичко си беше съвсем нормално. Симптомите се появиха доста по късно и то с гръм и трясък  :). Ако всичко при една жена е нормално просто трябва да не го мисли дали този месец е станало или не, а просто да си следва ритама на живот и всичко ще дойде из невиделица точно когато най-малко се очаква. Не се отчайвате просто не спирайте с опитите и само напред и на горе.
Спрях да се вглеждам всеки месец дали е станало или не и ето, че се получи и бих казала точно в най-неподходящия момент (почнах работа преди месец).
Нямам никакви симптоми, освен тежест от време на време в корема и неразположение в гърдите (много слабо)  :).
Здравейте, и аз бързам да допринеса с информация - при мен предишните месеци имаше повече симптоми, но този, в който стана единствения симптом беше, че гърдите ме боляха малко по-силно от обикновено. Също имам кафяво течение преди да ми дойде, но от както правим бебе странно защо спря да се появява, сега също липсваше.

Успех на всички от все сърце!
Да споделя и аз един по-различен симптом за настоящата ми бременност.  Къркореше ми корема, дори след като хапна, много шумно. И това започна доста преди да направя тест. Имах и обичайните симптоми + зацапнане 10 дни след ову. но къркоренето ми се видя много странно, така шумно и неоснователно  :lol:
Ето и малко симптоми на 3/4 седмична бременност.
-подути гърди,леко болезнени
-подут корем
-леки бодежи от ляво или дясно в областта на яйчниците,особено при по рязко ставане
-замайване,имах и припадък
-среднощно хранене
-безсъние
-отпадналост
-раздразнение
-мимолетно гадене
-главоболие
За сега толкова,по нататък повече  :D
Ето и малко симптоми на 3/4 седмична бременност.
-подути гърди,леко болезнени
-подут корем
-леки бодежи от ляво или дясно в областта на яйчниците,особено при по рязко ставане
-замайване,имах и припадък
-среднощно хранене
-безсъние
-отпадналост
-раздразнение
-мимолетно гадене
-главоболие
За сега толкова,по нататък повече  :D

Благодаря ти! И честито за бебчето! :)
Аз вчера усещах някакви бодежи вдясно, но ми натежаваше и десния бъбрек, та не знам дали не е свързано..Сега ми е замаяно, леко ми се гади. Глава често ме боли по принцип, така че това не го отчитам като признак ако се появи. Гърдите са ми чувствителни и пораснали леко..корема не ми е подут, спя си добре, нямам повишен апетит, но моите съмнения са, че ако е станало нещо, то нещата са съвсем в началото - 2 седмица, та не знам какви симптоми е нормално да имаш толкова рано и кое кога точно се появява. Например бодежите при теб кога се появиха, както и замайването и подуването на гърдите?
rose_92 съветвам те да отидеш да си пуснеш кръвен тест.Аз първо препишках два отрицателни,а виж сега в коя тема пиша  :wink:
След като според теб са минали 2 седмици от зачеването кръвния че отчете веднага.
rose_92 съветвам те да отидеш да си пуснеш кръвен тест.Аз първо препишках два отрицателни,а виж сега в коя тема пиша  :wink:
След като според теб са минали 2 седмици от зачеването кръвния че отчете веднага.


Трябва ли ми направление за този тест или?
*
rose_92, това не е тема за дискусия, а статистическа тема, в която се споделят симптоми при вече  доказана бременност. Има друга тема за обсъждане на въпросите, които те вълнуват: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=49932.0
« Последна редакция: Юли 01, 2014, 16:39:14 pm от marsi »