0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ще помоля за пореден път да не спамите темата и да пишат само жени с ДОКАЗАНА бременност. За останалите гатанки има цял подфорум.

Благодаря за разбирането.
По-късно ще почистя излишните постове.
Николай е на 2г.4м.5д.
здравейте!искам да попитам дали е възможно  да съм забременяла като се има в предвид че мес.ми цикъл беше в началото на месеца.Имам силни болки в кръста,ту ме болят гърдите,ту не ме болят,имам главоболие,сънливост и ми е постоянно студено.По принцип аз имам проблем-имам кисти на яйчниците и това ми пречи от близо година да имам дете.Също така в момента ми е подут корема долу ниско и ме боли....моля ви кажете ми кога мога да си направя тест за да ми отчете правилен резултат...благодаря предварително
здравейте!искам да попитам дали е възможно  да съм забременяла като се има в предвид че мес.ми цикъл беше в началото на месеца.Имам силни болки в кръста,ту ме болят гърдите,ту не ме болят,имам главоболие,сънливост и ми е постоянно студено.По принцип аз имам проблем-имам кисти на яйчниците и това ми пречи от близо година да имам дете.Също така в момента ми е подут корема долу ниско и ме боли....моля ви кажете ми кога мога да си направя тест за да ми отчете правилен резултат...благодаря предварително

Има си тема за въпроси като твоя.
Здравейте, най-сетне и аз да се впиша в тази тема :) Относно симптомите, то почти ги нямаше, като изключим, че имах болки в яичниците и  то от време на време, напрежение в гърдите (но нито ми се уголемиха, нито ми потъмняха ореолите), общо взето симптомите бяха като пред МЦ. Закъсня ми с 3 дни и на 3-тия ден се престраших да направя заветния тест и ето че  :bfp1: заветните 2 черти се появиха, макар че втората е бледа, но все пак я има :)
CHerry,честито!Аз също съм бременна от два дни:))Поне според кръвните тестове:)Уринарния още не показва,но аз имам още 3 дни до датата на цикъла.На кой ден от закъснението успяхте да видите сърдечен ритъм?
Не знам как ще дочакам!
А симптомите при мен бяха много силини болки веднага след трансфер,2-3 дни бях на но шпа.Будех се около 4 сутринта и до 6 гледах телевизия.Сутрим ми се яде нещо със сирене,солено.Още нямам гадене,дано не съм като при първата ми бременност,да 5 месец повръщах постоянно.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Здравейте момичета , искам да споделя първите си наблюдения преди и след датата на М.
Всеки месец 2-3 дни преди цикъл ми се появява течение което мога да характеризирам с думата ЛИГАВО.Този месец липсваше, това определено ме изуми и е единствения признак който ме наведе на мисълта ,че ЕВЕНТУАЛНО има нещо. След теста чувствата са следните - постоянно ми е студено, дланите и бузите ми горят , болка ниско долу по средата - не силна и не постоянна, апетит към туршии, пия много течности, боли ме кръста когато дълго време стоя права , никакво желание за питиета - по никакъв повод , а много обичам вечер да си пия червено вино, леко гадене след хранене, интересно обуняние - намирисвам странни миризми  :D. това е за сега периода е от 4 г.с  до 5.2 г.с.
Дай боже всичко да е наред и да чуя сърчицето след 10-тина дни , всички симптоми са преживяват  :wink: :bighug:


Спрете Земята, искам за сляза
Хайде и аз да споделя,след направени вече 3 положителни теста :D
Гадене и странна болка в корема-не прилича на менструална,а по-скоро на тежест и разтягане.
Отделно типичните ПМС като болки и чувствителност на гърдите.
Това преди теста.След двете чертички гаденето мноого се засили,даже с всеки изминал ден все повече ми става лошо,гърдите ми се уголемиха и болят,странната болка в корема също продължава.
Здравейте момичета  :D радвам се,че съм сред вас
колкото до симптомите нямах такива,може би след като ми закъсня вече
седмица след това имах болки в кръста така сякаш се секвам,и от време на време
ниско долу в корема.Вече чак сега почнах да усещам едно леко гадене обикновено сутрин или вечер.Сутрин вместо кафе пия газирана вода за да ми мине това.
Повечко бягам на кисело и солено да хапвам  :lol:
Незнам дали тук трябва да попитам,но вчера имах едно малко петънце кръв то не веше червено ами като кавеникаво,нормално ли е това  :?
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 14:12:50 pm от kremi85 »
Креми,при някои момичета на деня на цикала им зацапва така.Ако се засили обаче потърси лекар
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Здравейте, аз се вглеждах и търсех симптоми няколко месеца. В първите месеци винаги откривах промени в тялото си и казвах на съпруга ми, че май е станало. След няколко месеца на опити бях решила да не се самонавивам и да не споделям „откритите симптоми”. И в месеца  в който ми закъсня почти бях сигурна, че съм забременяла-както казват може би майчинско усещане. Гърдите ми още 2 седмици преди датата се уголемиха и станаха болезнени, усещах ги твърди отвътре. Болки ниско долу в корема, като от време на време силни придърпвания в яйчниците.Странното беше, че се събуждах много рано сутрин, а заспивах късно.По няколко пъти ставах нощно време до WC, повишен апетит – изведнъж огляднявах неописуемо, не ми се близваше алкохол, повдигаше ми се от  цигарен дим, лесно се уморявах, повдигаше ми се от разни миризми, нямах никакво желание за спорт. Направих си тест 3 дни след датата и веднага се появиха 2 ясни черти.
Здравейте, престраших се вече и аз да споделя симптомите относно бремеността си. Няколко дена преди цикъл (2-3) се появиха болки подобни на предменструалните, будих се нощем и гърдите леко ме наболяваха. Странното беше че тези болки обикновенно ми се появяват в деня когато трябва да ми дойде. След като се усъмних си направих тест ден преди очакваната М и имаше бледа втора чертичка, като този път за разлика от всички когато съм си правила, си бях убедена в резултата. Е, все още не мога да повярвам, въпреки че преди някоко дена го гледахме бебчо на 3Д :)
В последствие първите 2 месеца имах болки в корема, на моменти много силни, в кръста, в гърдите, но това са все нормални неща. Гадене, сънливост нямам - напротив- хапвам си добре, едва ме лови сън и съм като пренавита пружина.
Успех на всички надничащи в темата да сбъднат своята мечта!
« Последна редакция: Януари 23, 2012, 13:29:28 pm от byala_kala »
Здравейте и от мен :) А съм малко объркана, като прочетох всичко това. При мен положението е малко странно, може би според някой. Решихме, да започнем да "работим" за бебе и направихме първият опит преди точно 9 дни :) Преди 3 дни трябваше да ми дойде, но го няма. Въпреки това, от няколко дни ме боли целия корем, но не точно както преди да ми дойде и е подут. Все едно нещо вътре дърпа наляво - надясно, най - странното е, че болката не е постоянна, както преди цикъл, а от време на време. Правих си тест днес, но е отрицателен. Предполагам, че е още рано да се каже, но не знам. Не знам дали ако отида на лекар, ще се разбере, защото съм чувала, че за да разбере лекаря при видеозон, трябва да е минало повече време, а пък аз не искам женски преглед. Дайте някакъ съвет, как да разбера, без да чакам :)))
Таралежката,направи си кръвен тест,така е най сигурно.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Йе, ето ме и мен! Най-накрая и аз да цопна тук!  :a_cat_06: Малко доста неочаквано, но Слава Богу за всичко!
Първото нещо, което забелязах и което ме накара да направя първия тест беше покачването на температурата в графиката. Точно когато трябваше да падне преди М., тя се покачи. И вместо М. ми се появи леко бяло течение.
После ме обезпокоиха болките в яйчниците и корема, които ме провокираха да направя втория тест.
След това започна да ми се гади леко и да ми се вие свят, да се чувствам все по-отпаднала, което ме накара да направя третия тест заедно с изследванията.
Сега вече чувствам само едно като че ли придърпване на корема надолу. Не е много болезнено, просто е странно... Гърдите не ме болят и не ги усещам подути.
До момента съм в 5та гестационна седмица и не съм имала повръщане, само леко гадене.
Здравейте и от мен.Аз съм нова във форума,но искам да споделя и моя проблем. Имам 10 дневно закъснение на МЦ-при много редовен цикъл. На петия ден от закъснението си правих тест, който беше отрицателе(иначе ги имам почти всички симптоми на бременност). На следващия ден ходих на лекар, той ме гледа на ехограф и каза ,че не вижда нищо в матката. Каза да си купя тест за бременност и да го направим заедно,а теста пак беше отрицателен. Много искам да забременея-от 3 год. правим опити,но без резултат.
Ще спделя и моите симптоми, надявам се да са полезни на момичетата.
В около овулацията ми гърдите ми станаха тежки и набъбнали, останаха си така доста време след това- това ме усъмни. Почна да ми се спи, сутрин ставането беше цяла мъка, проклинах алармата. Почна и главоболието и един странен вкус в устата ми на талашит  8O (поне така мога да го опиша). И така докато не ми закъсня. Десетина дни преди да ми настъпи датата на М имах вътрешно усещане, че няма да ми дойде, просто си усещах, че може да има бебе -колкото и налудничево да звучи.
Привет!
Да споделя и моите симптоми какви бяха.Е,мина време , но си ги помня.
И аз като всички бебеправище всеки месец откривах какви ли не симптоми и накрая идваше МЦ.В месеца като забременях не откривах нищо по-различно-нито подути гърди,нито гадене.Преди датата на МЦ ми се повиши апетита,но не ме учуди,тъй като често ми се случваше.Спеше ми се доста,но си мислех че е от преумора.Работата ми бе такава,че имах обедна почивка от 2 часа и започнах да се прибирам до вкъщи да спя следобед.Прималяваше ми на няколко пъти.И естествено,мноооого вода пиех.Болки като от идващия цикъл имах ден два преди датата.Закъсня ми 3 дни и направих теста със следобедната урина-положителен.След това вече взе да ми се гади,отслабнах и така първите два месеца.




Здравейте и от мен момичета. Със съпруга ми правим бебе от 4 месеца, но за сега без резултат. По принцип не си следя овулацията, но понеже цикъла ми е редовен горе долу си я изчислявам. Та след последния ми цикъл по времето, когато мисля че бях в овулация ме болеше леко корема, ниско долу. Това беше преди около 2 седмици. Сега трябваше да ми дойде преди 3 дни но ми закъснява. Боли ме корема, сякаш ще ми дойде или вече ми е дошло, имам напрежение в гърдите, също като преди цикъл, дори малко повече и забелязах, че сутрин като изпуша една цигара ми се гади и ми се завива свят, а тази сутрин и без цигара пак ми се гадеше, но не съм повръщала. Не знам дали вече мога да си направя тест или да изчакам още малко, защото не искам да се разочаровам, ако теста е отрицателен, понеже го правя рано. Моля ви дайте ми съвет  :)
Хайде и аз да се наместя тук. Не съм може би най добричт участник точно в тази тема, з-то при мен симптоми почти нямаше, но все пак 6тото чувство не ме излъга. Няколко пъти имах пробождания в яйчниците, един път ми прилоша и супер много ми се спеше (и в момента сънливостта продължава)АААА всъщност най ранния симптом беше подут корем яко и много газове, но определено не го отдавах на това... а нямаше друга причина. Това което ви изброих беше още преди закъснението. След като си направих кръвния тест и бременността беше установена и няколко дни след закъснението ми прилоша няколко пъти и толкова... до момента. Това от мен :) :bighug: :bighug:

       Да споделя и аз.Забременях зимата ,точно когато върви червеното вино и аз много го обичам,но усетих че нещо почна да ми е кисело.Пържена риба обожавам ,а миризмата й почна да ме отвръщава.Беше ми все студено,по-бързо се уморявах.