0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

При мен нещата стоят така: появи се лека болка от двете страни на яйчниците,която впоследствие се премести централно в средата,имам подути и болезнени гърди главно в областта на зърната и краткотрайно замайване,можеби се дължи на работата ми която изисква повече движение.Също започнах да се будя в 6ч сутринта без да ми се спи,а за апетита нищо не мога да кажа винаги съм си го имала!  :D
*
 :offtopic:
Момичета това е статистическа тема - пишат се САМО симптоми на ДОКАЗАНА начална бременност!
Има отделна тема за въпроси и обсъждания, ето линк към последната и страница:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44380.640
Моля, да избягваме спам!

Здравейте...
Нека и аз споделя за статистиката  :)
Имам две неуспешни бременности, едната от която май месец. И при двете беше различно, което потвърди много теории , че бременност с бременност не си прилича.
При мен още седмица преди да ми дойде че и повече се започва със симптомите.
При първата бременност първото което ме усъмни беше кафеникаво зацапване по никое време и от нищото...после се започна с един луд апетит, а аз ям два пъти на ден...и седмица преди да ми дойде започнаха луди болки в гърдите, като никога не ме болят преди да ми дойде...
Втория път нямах никакво зацапване...пак започнах да ям много, точно 8 дни преди датата ми за цикъла се започна с болки в кръста... и всеки ден се засилваха и не можех да седя дълго време права или седнала....все едно камък имах в кръста...започнах да се будя сутрин в 6-7 часа супер гладна, постоянно ми беше жега, и за най малкото нещо ме избиваше на рев...уморявах се от най малкото  и към някои храни които са ми харесвали преди проявявах непоносимост...
да видим при следващата бременност какво ще стане и какви симптоми ще се появят  :wink:

обръщам се към момичетата които са имали вече първите симптоми на бременност .Кога най-рано се проявяват признаците преди МЦ . Трудно ми е да преценя какво точно  се случва с тялото ми .Благодаря ви 
обръщам се към момичетата които са имали вече първите симптоми на бременност .Кога най-рано се проявяват признаците преди МЦ . Трудно ми е да преценя какво точно  се случва с тялото ми .Благодаря ви 

Вече са ти писали и в друга тема - ЧЕТИ преди да пишеш! Тази тема не е за въпроси, а само за симптоми на ДОКАЗАНА бременност, т.е. ако я изчетеш от началото до края няма да има какво да питаш! Момичетата са написали всичко!



*
За първото ми забременяване разбрах така: събудих се една сутрин с повръщане, температура, отпадналост... Едва се завлякох при доктора, като бях убедена, че е грип. Той не пожела да ми даде болничен, не ми вярваше че ми е зле. От къф зор ме прати на гинеколог не знам. Гинекологът ме прегледа, попипа ми гърдите (никакви странни усещания не съм имала, даже помислих нехубави неща за него - как така ще ми пипа гърдите?) и ми честити  :D.
Re: Да споделим симптомите на ДОКАЗАНА начал&
« Отговор #586 -: Септември 08, 2011, 13:01:35 pm »
Здравейте и от мен надявам се да съм полезна на тези който честичко надничат тук като мен преди да забременея  :bfp::D.Моите първи симптоми бяха още преди да дойде дата ми на месечния цикъл около 10 дена преди тази дата започна да ми се вие свят от време на време започна да ме гони един апетит който направо не можех да контролирам ставаше ми нервно докато не се нахраня :hungry: ,освен това започвах да заспивам много рано :sleeping:, което при мен не се случва и през деня ми се спеше ,а и нещото което най-много ме озадъчи беше че по гърдите ми се появиха и едни изпъкнали вени освен болката която изпитвах.Не мога да кажа че толкова ме боляха гърдите колкото самите зърна толкова ме боляха че когато се капех капчиците от душа който падаха отгоре ми ме дразнеха и болеше.Забравих да допълня и че много често ми ставаше отпаднало и нищо не ми се правеше само ми се лежеше.Дано съм била полезна пожелавам на всички които искат да си имат бебче :crossfingers: :sucky: да им се сбъдне мечтата както при нас  :D Успех на всички :ballons:
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 13:04:49 pm от anjelina19 »

здравейте, прочетох почти всички публикации на тази тема и имам един въпрос към вас и много ще се радвам ако някои изкаже мнение. С приятеля ми се опитваме д аси имаме бебче миналия месец нищо не стана, сега трябва да ми дойде на 14-ти обаче почнаха да ми се случват странни неща.Преди няколко дена имах болки в смомаха и кръста както като преди цикал и по време, после ми потече съвсем малко нещо като розова течност, на следващия ден също имах леко такова потичаное, но малко и това беше, от време на време не свива корема,постоянно ми се спи и мн бързо се изморявам, а когато се изморя ми става лошо за секунди. Според вас възможно ли е да съм бременна, знам че има време до датата, но не ме търпи, тъйкато и някои от тези неща не са ми се случвали преди примерно като зацапването с розовата течност :? :ask: :ask:
« Последна редакция: Септември 10, 2011, 14:18:12 pm от Ivvvana »
Извинявам се, че си зададох въпроса тук, но бях пропуснах линка към другата тема :lol:
*
Re: Да споделим симптомите на ДОКАЗАНА начал&
« Отговор #589 -: Септември 11, 2011, 10:29:53 am »
Ivvvana съвсем възможно е да си бременна! И аз да се похваля вече за симптоми :) Подобно на теб, 3 дена преди да ми дойде започна да ме боли корема ниско долу и кръста и бях сигурна че ще ми дойде, даже не си и мислих че може да съм забременяла. И така ме боля 3 дни и тогава се зачудих защо не ми идва при положение, че обикновено мен ме боли корема точно деня преди да ми дойде и на следващия ден, когато съм 1ви ден. Аз не съм имала розово течение, но много други жени са имали точно подобно течение, което ти описваш при бременност. Умората, съня, всичко е беше на лице. На деня когато трябваше да ми дойде вече имах  :bfp: , чертата беше лека, но се виждаше. И естествено болката в гърдите и зърната..има моменти в които не се търпи, но болката по скоро се появи след закъснението.  След 1 седмица закъснение вече втората чертичка направо се показа още докато пишках  върху теста :)

Успех, дано всичко е наред и ти пожелавам сладко бебе съвсем скоро :)
« Последна редакция: Септември 11, 2011, 10:32:01 am от Krisi88 »


Скъпи дами! Искам от начало да кажа че съм прочела този форум от край до край ,всички теми обаче имам едно питане - как точно да различим вените на гърдите си по време на доказана начална бременност и тогава когато няма такава !!!! Благодаря предварително!
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
zver_merry, според мен няма как да се различи, при мен не е имало увеличение на вените, нямах промяна дори в размера на гърдите докато не започнах да кърмя.

За симптоми на доказана бременност - втората ми бременност беше неуспешна, но симптомите ми бяха като при първата - задъхване когато ходя,непоносимост към някои миризми, намалено /почти липсващо/ количество вл. секрет, силно-чувствителни зърна на гърдите. Около датата за МЦ втория път имах и ПМС, но после всичко отмина.
Симптомите са същите все едно ще ти идва цикъла, само дето гърдите ми станаха много по-чувствителни и имаше едно леко усещане на гадене.Знаех си,че съм бременна.
Типични ПМС, с няколко разлики.... гърдите по принцип започват да ме болят към 7 ден след овулация, този път 1-2 дни след нея... и то не типичното подуване и болки в основата на гърдите - така беше първите 7 дни след ову, после си останаха подути и твърди, но боляха само зърната и зоната около тях беше топла. Леко гадене от 7-10 ден след ову, и кървене на венците 8O , което никога не ми се беше случвало, започна 2-3 дни преди закъснението.. Другите може и да съм си ги въобразявала  :oops:  :lol:
Здравейте на всички!
Аз съм нова в форума.Искам да попитам за началните симптоми при бременност.преди седмица си направих тест.Положителен :D.Много съм щастлива,но и притеснена,понеже преди два месеца имах спонтанен аборт.Сега си чувствам корема поддут и имам болки.Не остри,но почти през цялото време.Дори не мога да се зарадвам нормално.Може би се притеснявам много,защото ми е всичко много прясно още.Нормална ли е според вас тази болка в корема.Доста мои познати казаха,че нищо не са усещали.Ще съм благодарна ако споделите мнение.
Здравейте на всички!
Аз съм нова в форума.Искам да попитам за началните симптоми при бременност.преди седмица си направих тест.Положителен :D.Много съм щастлива,но и притеснена,понеже преди два месеца имах спонтанен аборт.Сега си чувствам корема поддут и имам болки.Не остри,но почти през цялото време.Дори не мога да се зарадвам нормално.Може би се притеснявам много,защото ми е всичко много прясно още.Нормална ли е според вас тази болка в корема.Доста мои познати казаха,че нищо не са усещали.Ще съм благодарна ако споделите мнение.
Теди,добре дошла я най-прекрасния форум (и много полезен )Бих те посъветвала да не си губиш времето със  себеопознаване ,а иди при доктора....Миличка ,много се радвам,че теста ти е положителен-просто го потвърди с един кръвен и тарааааа :bori_003:
Дръж ни в  течение какво става с теб
Николай е на 2г.4м.5д.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ще помоля за пореден път да не спамите темата и да пишат само жени с ДОКАЗАНА бременност. За останалите гатанки има цял подфорум.

Благодаря за разбирането.
По-късно ще почистя излишните постове.
Здравейте!!!При моята първа бременност ( за жалост неуспешна ),първият симптом,който се появи много преди датата на МЦ,беше напрегнатост в гърдите.Бяха станали като шамандури и много ме боляха.2 пъти ми се догади,като при второто догаждане направих тест-положителен.За апетит-не съм критерий и без това си падам лакомия.Започна да ми се спи много след като констатирах бременността си.
Здравейте! Надявам се да ми дадете съвет или да ми помогнете в объркването ми! Вече и аз не знам какво да мисля.
С моя приятел имаме връзка и аз бих се радвала, да я скрепим още повече с едно детенце. Обаче, както винаги има едно обаче....
Та през месец април и месец май тази година направо откачих - 20 дни в месеца постоянно кървях. Доктора ми изписа противозачатъчни, но вместо по разписание да ми идва след изпиването на опаковката, ми идваше пак два пъти в месеца - след изпиването на опаковката и след около 10 дни от началото на прием на нова. Беше ми казано да пия хапчетата 2 месеца, ама аз реших, че за  всеки случай ще пия 4 месеца.
Та, последното хапче пих на 25 септември и по навик очаквах около 5-7 да цъфна пак - но не би. От началото на месеца имам чувството че има някаква промяна, която все повече се засилва. От около две седмици имам постоянно гадене - сутрин, обед, вечер - по всяко време всъщност. От около седмица имам още два бонуса - метален вкус в устата и по-напрегнати гърди с леки болки в тях и тъпа, но не силна болка в областта на матката. А един апетит ми се е отворил - не е за разправяне. Преди ядях обед и вечер и все ми беще едно тежко от яденето, а сега - в 9ч. ядох една хубава мазна баничка, като преди това направо ми се драйфаше от глад, но като си хапнах това чувство изчезна, и ето сега отново съм гладна като вълк.
Направо се побърквам вече.
Естествено, че правих и тест за бременност - миналия петък и днес - резултата е  1 чертичка /а как ми се ще да са две/!
Та, питането ми е? Въпреки  резултата от теста, който може и твърде рано да е направен / и това го допускам/, е ли възможно да съм бременна и теста да не показва вярно? Кога според вас да проверя пак и рано ли е да ходя на доктор? Не искам да ми се смее и да ми каже, че съм фантазьорка. Да изчакам ли до края на месеца, когато би трябвало да ми дойде, ако не съм или е минало достатъчно време?
*
Премести питането си в таза тема и може би ще получиш отговор.Тук пишат хора постигнали вече ,така желаните  :bfp:  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46779.20  /Дали съм бременна??/

Успех!! :D
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 12:50:12 pm от TITKO »