0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета
Ние с моя мъж правих опити от април 2009г. до декември същата година. Всички доктори, които посетихме за това време ни убеждаваха, че всичко е наред и няма причина да се тревожим. Да, но бременност все нямаше.
Докато през декември Коледа ни поднесе най-прекрасния подарък на света. Симптомите ми бяха само наедрели и чувствителни гърди и висока БТ и съвсем леки придрпвания ниско долу. Друго нищо нямаше. Правих си тест около 8-9 дена след овулацията Престо. Беше отрицателен. Аз бях сигурна, че и този път нямаше нищо. Обикновен тест си направих точно в деня, в който трябваше да ми дойде. Беше силно положителен. Дори теста беше от ефтините и струваше 90 стотинки. Бях най-щастливата жена на света. Сега в мен расте едно човече.
Пожелавам тази радост на всички.
Успех
Re: Първи симптоми на бременност
« Отговор #501 -: Март 18, 2010, 09:28:27 am »
Здравейте тукощо се регстрирах с интерес чета вашите цитати и искам от вас мнение С приятеля ми се опитваме да си имаме бебе, закъсннявами вече 7 дни вчера си правих тест и ми показа че е отрицателен А признаците сами, напрегнати гърди и подут корем и доста завиден апетит и незнам какво да правя страх ме да направя нов тест и да бъде пак отрицателен :(
*

    Цвете

  • ****
  • 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравей Лили, тази тема е статистическа за момичета, които вече са сигурни,че се бременни и споделят своите първи симптоми, пиши в тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41006.msg692141#new, тук може би ще ти помогнат повече.Успех!
*

    katiABV

  • *
  • 35
  • Трудно е да откриеш вярното.Да го направиш е лесно
Аз имах сърцебиене и ускорен пулс... инцидентно. Така и не знам дали има връзка с бременността - но пък, от друга страна, преди забременяването имах пулс 52 и практически никога не се вдигаше безпричинно - т.е. ако не тичам, не съм изпълнена с адреналин поради някаква причина...


Здравейте, имам  :bori_002:на 7г., който чакахме 3г. Аз съм с ПКЯ и ужасно нередовен цикъл, заради което разбрах, че съм бременна в 3-ти месец от бременността...И през тези 3 месеца, та и до края нямах абсолютно никакви симптоми. Толкова лека и щастлива бременност желая на всички вас от сърце. Сега се опитваме да имаме второ дете, но все още/вече 2г./ нищо не става...Късмет
*
Ами и аз да си кажа. Преди датата на М се чувствах точно като ще да ми идва. Подут корем, чувствителни зърна и много често пишкане. На датата на М. направих тест и имаше бледа втора черта и така. Сега в 8 г.с. пак чувствителни гърди, много подут корем, леко гадене, огладнявам през 2 часа, много ми се спи и пишкам по 7-8 пъти на ден и 1-2 пъти на нощ.


Ето и как беше при мен: дата на последен период: 02.03, секс на 18.03 при ясно изразена овулация. След една седмица започнаха най-типични предместруални симптоми, в умерено лека форма - съвсем малко дискомфорт в корема и напрегнати гърди. На 31.03 леко розово зацапване, което на следващия ден спря. Тест за бременност на 01.04 - положителен с много бледа черта. На 02.04 втори тест с бледа черта и трети електронен положителен тест. Други симптоми (може би въображаеми), умора, сънливост, кихане, тъмни кръгове под очите, студено ми е. Предстои ми да отида на лекар. Успех на всички!
Ето и моите: Седмица преди очакваната М. силни болки в кръста, които продължават и до сега (т.е. около месец), но значително по - поносими. Около деня на М. и седмица по - късно болки в корема, но вече нямам такива. През деня ми се спи, но всъщност успявам да спя само по 5-6 часа на ден и то неспокойно. Да не пропусна големия апетит, който никак не ми харесва... Това е.
*

    alimania

  • ***
  • 212
  • Златно детенце си имам
Изключително съм щастлива, че след 2 години четене вече и аз мога да се запиша тук! :D Истината е, че не съм имала някакви симптоми, които да ми подскажат, че чудото се е случило! Нямах имплантационно зацапване, нямах подути и болезнени гърди, нищо особено! Имах леки ПМС, каквито са си при мен всъщност...Ту леко ме приболваше корема, ту спираше, но започна седмица преди очакваната М и аз мислех, че ще подрани.Радвам се, че така и не дойде! :D При мен истинските симптоми започнаха към 7-ма седмица, преди това все се чудех абе аз бременна ли съм или не! :wink:
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
Re: Да споделим симптомите на ДОКАЗАНА начал&
« Отговор #509 -: Април 10, 2010, 11:52:48 am »
Момичета, отново пиша с надежда да ме успокоите. Днес ми е 20 ден от засечена с узи овулация. Правих си 6 теста и всички с бледи втори черти, ходих на лекар, но ми казаха, че е рано и освен удебелена лигавица нищо не се вижда. В понеделник съм отново на преглед. Това, което ме притеснява сега е , че вчера след ходене до тоалетна, при забърсване имах нещо като слуз примесена с кървави жилки   - после нищо. Много се стреснах обаче, защото с първата бременност изобщо не съм имала такова нещо. Започнах да се чудя, бременна ли съм изобщо? До понеделник ще изкукуригам... Температурата /мерена орално/, през деня ми е от 37.1 до 37.4, гърдите ме болят и корема, но не силно...Пишете ми
miraniki, моят опит е повече от скромен, но си позволявам да пиша, за да се успокоиш. От всичко, което съм чела и чувала от познати, при много жени се наблюдава такъв "проблем" като твоя. Ако не си убедена, че си видяла втора черта, вземи си електронен тест, с него няма да се чудиш колко черти виждаш. Аз също нямах търпение да отида на лекар, но изчаках 2 седмици след закъснението. Може би наистина е много рано да се види, за да се убедиш на 100 %, че си бременна. И още - ако си мерила редовно температура и тя не се е понижила до сега, е почти сигурно, че си успяла.
Успех!
*
Момичета, разбирам трепетите ви и мен ме вълнуват, НО темата е за ДОКАЗАНА бременност и то статистическа.
Пишете тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41006.200




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
И така да разкажа какво ме наведе на мисълта, че съм бременна: при нас правенето на бебе си беше планирано, поради това мерех БТ и правех ову тестове - така че знаех кога ми е била овулацията и бях нащрек - 7-10 дни след овулацията започна да ме домързява доста, ходех редовно на спорт, но точно в този период обще взето само ходех, тренирах е силно казано. Е, това отмина сравнително бързо и докато си направих теста пак бях нормално активна на тренировките.
Пак около 10-я ден след овулацията ЦС стана кремообразна, което точно в този период от МЦ не ми се беше случвало, също така започнах да изпитвам постоянен студ, а все пак вече градусите бяха станали около 15-20. Другото, което ме озадъчи, че започнах да не ходя редовно до тоалетна, а това не беше ми се случвало от доста време.
4 дни след датата, на която трябваше да ми дойде направих тест и той беше положителен. Е, после симптомите се увеличиха, но това вече е друга тема на разговор.
Дано повечко момичета се включат в тази темичка.


Re: Да споделим симптомите на ДОКАЗАНА начал&
« Отговор #513 -: Април 14, 2010, 13:30:36 pm »
Ето, вече мога да се включа с втори път, в който усещам ранните симптоми на бременност. Тук бях писала за ранните симптоми при първата ми бременност, които липсваха. Сега обаче ходих редовно на фоликуметрия и знаех точно кога ми се е спукал фоликула.Една седмица след овулацията изпитвах много силни ПМС и реших да направя първият тест, който отчете едва забележима втора черта 8O, даже си мислех, че е въображаема/оставаше една седмица до МЦ/, започнах да изпитвам студ/втрисаше ме/, а температурата /измерена орално/варираше м/у 37.1 и 37.4, нямах тонус и ставах и нощем да пишкам. Общо взето е това. Не ми се е гадело, не съм повръщала и т.н. Забравих да спомена само, че ме болеше стомаха и не спираше докато не хапнех нещо. Сега съм в 5г.с. и с нетърпение чакам следващата седмица, за да видим точицата в гестационния сак.
Здравейте, искам и аз да споделя... Този месец решихме, че вече няма смисъл да се пазим. Една колежка по същото време ми се обади /към средата на миналият месец/ и шегувайки се ми каза, че сега е моментът, че вече ми било време, докога ще чакаме и че колко ще бъде щастлива да имам бебе и то точно на нова година... И така.... секс, няколко пъти. В неделя си взех тест, защото вече ми закъсяваше доста. Втората черта беше едва забележима, но реших че ще пробвам с още един тест след 2 дни. Във вторних взех още два теста, единият го направих вечерта - беше с ясно видими 2 черти, а вторият на сутринта! Също беше положителен. И сега днес след малко ще ходя на лекар, а за симптомите: гърдите ми са страшно напрегнати - болят ме, стомахът също ме боли, гадими се само като си помисля за нещо неприятно, но не съм повръщала, кръста също ме боли, нямам апетит по-различен от преди извесно време, но за сметка на това много често ходя на тоалетна - през ноща ставам по 4, 5 пъти, а през деня просто не ги броя... Това за сега от мен!
Аз имах само един единствен симптом много ми се спеше. Аааа и вечерта преди да разбера че съм бременна изпих една бира и сесцепих да повръщам, а по това време работих в един бар и шефа се чуди каде съм а аз дера лисици яко в тоалетната  :lol: това беше. А след месец и половина вече стана жестоко  8O повръщане до дупка.
 :bbt:В седмицата когато е станало забременяването започнах страшно често да ходя до тоалетна по малка нужда, особено нощем се будех по 1-2 пъти. Дори си мислех, че имам цистит. Четото ходене до тоалетната продължава и до сега ( вече съм в 6та седмица). Тест направих на 31вия ден и беше положителен, после още 2 теста на 35тия и те положителни. От тогава някъде започнаха да ме полят и гърдите. Болката ми напомня на тази когато бях 12-13 годишна и ми растяха гърдите за първи път.

Също по време на овулацията обикновенно в продължение на няколко дни имам бяло течение. В месеца, когато съм забременяла, ми направи впечатление, че бялото ми течение се появи само веднъж.

Това са моите симптоми. За сега нямам гадене и непоносимост към храно.

« Последна редакция: Май 20, 2010, 15:06:20 pm от edna bulgarka »
а пък моето ходене до тоалетната по няколко пъти на нощ продължава и до днес :D


Здравейте на всички щастливки ! Не съм вярвала , че ще пиша тук скоро а само се надявах , но ето че ми се случва и преливам от щастие ! ! Вчера си направих тест за бременност от 60 стотинки и видях една едва забележима втора чертичка ! Това беше първият ми тест за този месец след 2 дни закъснение на МЦ . Днес сутринта направих втори тест от 1.80 лв. и ми показа по-наситена втора чертичка , та вече знаеме ! ! ! :) От няколко дни насам съм доста уморена ( задъхвам се като се движа и дори като говоря ) , изведнъж ми се доспива и чувствам че трябва да поспя непременно , усещам силен глад изведнъж и щом хапна нещо то не ми е вкусно и ми се гади леко . Започнах да пишкам по-често а аз по принцип пия много малко течности ! Започнах да имам газове , също и бодежи ниско долу , лека болка като преди цикъл , чувствителни зърна и втрисане , изпотяване и главоболие . Най изразено при мен е сънливостта . Всичко това започна няколко дни преди + тест . Ние бебеправихме от 8 месеца и ето , че се получи и то в първият месец след цветната ми снимка за проходимост , която беше О.К. :) Желая на всички много щастливи бременности ( включително и на себе си ) и продължавайте да пишете тук .


Между другото искам да споделя , че от както първоначално писах за симптомите си те се промениха малко . ( Нормално ли е ? ) Ето например най в началото ми се гадеше от храна , а сега имам доста голям апетит и много рядко ми се гади от храна . Наблягам на солено и кисело , а преди това бях свикнала да ям много сладко , но сега почти не се сещам за сладко . Сега даже тъкмо си похапвам мюсли и затова пиша толко рано . Често много ми се вие главата , чувствителността на зърната ми намаля също както и пишкането , дори често се чудя какво става с мен , защо някои неща са се променили и се чудя дали още нося бебето в мен понеже още не съм била на доктор , но си го усещам някък , че е там и расте тихичко милото ми ! :)
« Последна редакция: Май 31, 2010, 09:22:43 am от Lisko »