0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Радвам се, че и аз вече мога да се впиша тук. Аз разбрах твърде скоро, че съм бременна, но преди това и до момента (сега съм в 5г.с.) гърдите ме болят и тежат ужасно.От около седмица започна безобразно гадене. Не повръщам, но... Лошото е,че работата ми е свързана с пътуване и сутрин в автобуса съм като надрусана. Другото, което забелязвам е, че ми се спи повече от нормалното и лесно се изморявам. За друго не се сещам в момента и се моля да не зазлява работата, че трябва да спирам автобуса  :balk_70:
Е и аз да кажа. Преди като четях все си мислех, че гърдите при всички се усещат, само не при мен. Но се оказа, че не е задължително и може да започне доста по-късно, при мен от 8 г.с.
Първите симтоми бяха много малко -особени леки бодежи в единия яйчник и леки придърпвания. Теста направих на 3 дни закъснение и беше положителен, но нищо друго нямаше плюс ранното събуждане. Първо мислех, че е от вълнение заради поредния тест  :wink: но после продължи. Освен внезапното събеждане рано сутрин и леките бодежи от ляво нямаше нищо друго като вкус, често уриниране ит.н. Умората и сънливостта дойде по-късно от 6г.с. (2 седмици закъснение), като продължи и особеното усещане в корема - предимно от едната страна в началото, после и към центъра или ту от ляво, ту от дясно.
Скорошна бременност на всички, които търсят симптоми, а на останалите лека и успешна бременност!!
При мен в началото започнаха да ме болят само зърната на гърдите, а не целите гърди както обикновено.10 дни след овулацията имах много силни болки в корема както преди да ми дойде, а беше още рано. Също бях ужасно разсеяна, безсилна и заспала около обедите,ставах вечер до тоалетна, виеше ми се свят(на обяд) за няколко дни. Мислих си че съм болна от нещо и се бях шашнала. Нямах гадене или зацапване.След това вече след като ми закъсняваше, една вечер се събудих от същите болки като преди цикъл, и бях сигурна, че като стана и ще ми дойде.Но това не се случи, направих тест и за 15 сек отчете полож.
здравейте и от мен моят единствен симптом беше уголемени и болезнени гърди а сега и втора черта на теста много съм щастлива успех на всички
*
Ще ви споделя и моите симптоми,дано ви бъда полезна.
Аз още преди закъснението на цъкъла получих коластра от зърната,която продължава и до ден днешен.
Също така и постоянно нужда от сън и чувство за недоспиване,също продължава и сега.
Другото беше загубата на апетит,но не съм имала абсолютно никакво гадене,прилошаване,повръщане.
Всичко си върви съвсем леко,приятно и спокойно,изцяло се наслаждавам на бременноста си,
Пожелавам на всички такава лека и безпроблемна бременност и сладко бебче на финала.:)


Здравейте всички,
най-после и аз да се включа :) в тази тема.
Започвам с това,че всяка бременноста си е различна. Общото между моите две беше,че ме тресе ужасно- без значение какво съм обляка и колко е топло- все не мога да се стопля. Другото общо е болката в гърдите- единственото спасение е постоянното носене на сутиен.
С първата бременност бях много жизнена докато сега ми се спи и лежи постоянно. С първата бременност ми се ядеше много сладко, а сега убивам за кисело и лютичко.
Един от първите ми симптоми е честото ходене на тоалетна- по принцим я посещавам два пъти в деня- сутин и вечер. Сега по десет пъти на ден ходя, а и през нощта ставам.
По време на първата бременност не ми е ставало лощо, а сега ми се гади за малко сутрин като стана от леглото и след обяд е почти непоносимо.
Май попрекалих с писанията. Дано да съм била полезна. Ако се сетя за други признаци пак ще пиша
*
Момичета четох доста за симптомите ,но не успях да видя нещо за причерняване.При мен има още седмица до следващия цикъл,но от няколко дена ми причернява пред очите за секунди и това нещо е съпроводено с моментно гадене,което също отшумява буквално за секунди..сякаш много бързо са ме завъртяли в кръг 5-6 пъти :).Друго,което ми направи впечатление са силните болки в кръста,но пък днес не съм ги почувствала.Иначе гърдите не ме болят,не ми се гади и т.н.Дали е възможно да съм бременна или се е появил здравословен проблем?  :?
Здравейте на всички!
Дойде време да споделя и аз  :)
Всяка бременност е найстина различна,при мен нямаше особени симптоми и дори до последно не вярвах че може да се е получило тъй като беше 1 месец след като имах спонтанен аборт.
И при мен един от симптомите беше ходенето до тоалетна,по принцип никога не ставам през нощно време а преди да разбера че съм бременна ставах по 2 пъти започна да се проявява 7 дни след уволацията.
Гърдите ме боляха на моменти не постоянно,2-3 дни преди датата на М имах страшни предменструални симптоми почти бях обедена че ще ми дойде толкова силно проявени бяха,смяна в настроението както плачех в следващия момент се смеех 8O,гаденето при мен започна след доказана бременност в 6 гестационна седмица.
Желая на всички момичета скоро да видят двете чертички и да имат най-прекрасната бременност!

Вярвам!!!!
Здравейте момичета !
Нека преди всичко да пожелая много скорощно забременяване на тези, които с нетърпение го очакват!

Сега да си кажа и аз - това не ми е първа бременност, трябваше да ми дойде днес М, но поради куп съмнения, които ще опена по - долу се осъмних, че има нещо нередно и преди два дни реших да направя тест. Направих един, който веднага излезе положителен, но тъй като това не е планувана бременност реших да повторя теста да не би да има някаква грешка, но вторият също беше положителен...

Винаги съм спорила, че няма как да има симптоми на бременност преди да ти закъснее, но всъщност се оказа , че изобщо не е така. Сега като се връщам назад това което си спомням е, че преди десетина дни получих внезапно адски силен апетит - непреодолим - неможех да се контролирам, чудех се какво ми става... непосредствено след това започнах да ям в промишлени количества кисело и люто. Всеки ден ходя с приятели поне по 2 пъти на кафе, но в следобедното кафе започнах вместо кафе да пия горещ шоколад - никога не съм го обичала!!! Освен това започнах да пия и ям храни, които преди не съм обичала а спрях да ям и пия тези без които неможех.До тази сутрин някакси се насилвах сутрин да си пия кафето и количката, но от утре вече мисля да не се насилвам и да пия това което ми се иска...Друго което се появви при мен като симптом и дори се чудех на какво може да се дължи е болката в зърната и гърдите , преди около 10 дена се започна с тежест в гърдите изведнъж имах чувството, че са по тежки, но в последствие болката се засилваше с всеки ден повече и сега ужасно болят.При мен също се получи нужда от повече сън.От няколко дни усещам адски много всякакви миризми и също ме е прихванала голяма мания за чистота...ньпрьво съм като болна на тая тема...

Това е от мен - сега като се замисля имах разни зачудвания по повод цервикалната слуз...Няколко дни след овулация беше кремообразна, а по принцип друг път не ми се е случвало,но най - голямо впечатление ми направи на 19.10 когато отидох до тоалетната получих еднократно някаква прозрачна слуз като сопол :wink: и се зачудих, защото такава получавам при овулация..

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Почистих постовете, които не бяха по темата.
Моля, не спамете.
Лек ден.
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и от мен..Мислех че съм споделила симптомите но се оказа че не съм :) Ами при мен не е имало нещо нетипично което да ме накара да правя тест.Исках го толкова много че аз всеки месец си правих тест преди лелка :) Може би единственото нещо което "не беше" както трябва е,че два дена преди датата на МЦ много неща имах на главата си,а нищо не ставаше както трябва.Даже имаше и дни в които си тръгвах с блузата ми за работа :) И чак като стигах на колата и се огледах на стъклото и ми "светваше" една лампичка.И се прибирам и викам на мъжа си идва лятото и аз толкова много се разсейвам.Пък то какво било.Теста си го направих точно в деня,в който трябваше да ми дойде.За наша радост беше теста положителен.Толкова щастлив не съм виждала мъжа ми :)
Пожелавам успех на всички момичета които се борят за бебчета :) Това е най-хубавото което може да се случи!
Здравейте, и от мен!
Един от симптомите при мен още от самото начало беше доста ускорен метаболизъм. Малко преди закъснението, към 25-26 ден се появиха коремни спазми, един-два пъти вечер. Около закъснението вече чувствителни гърди и най-вече зърна, както и по-честичко пишкане. И липса на апетит. Нищо не ми се яде, нито пие.
Здравейте момичета,от няколко дена препрочитам всичко написано в темата. Затова, и аз реших да ви споделя как се чувствах преди един час, преди да видя  дългоочакваната втора чертичка :bfp:.
Днес е четвъртия ден след закъснението ми и досега единственото, което усещах са предменструални болки, много ме боли кръста и коремът ми е като изтръпнал, нищо друго нямам като чувства, нямам апетит, не ме болят и гърдите. Това е за сега, за по нататък незнам. Това е от мен. Лека Вечер, пожелавам на всички очакващи да се зарадват с положителен резултат.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 23:34:41 pm от Мариана Петрова »
Здравейте и от мен, момичета!
Аз всъщност все още не съм сигурна, че съм бременна, въпреки че направих вече един тест, но втората чертичка беше доста бледа! Вече втори месец пия дуфастон от 15-ти до 25-ти ден, първият месец ми дойде на петия ден след спирането му, очаквах и този да е така, но уви, вече 3-ти ден ми закъснява, а и тази бледа чертичка.....
От няколко дена гърдите ме болят и имам болки ту в кръста, ту в корема, като пред цикъл и ако не се лъжа ходя малко по-често до тоалетна, апетита си го имах и преди, така че за него не мога да определя и имам една почти прозрачна слуз. Мъжът ми е в командировка и след 2-3 дена се връща, така че мисля ако не ми е дошло тогава да направя следващият тест. Стискайте палци, моля ви, от доста време правим опити за бебе но без резултат и да си призная сега дори ме е малко страх. Ще ви пиша пак когато съм сигурна в резултата!!
Успех на всички бъдещи мами!!! :)
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета, моля не спамете темата.
Не мисля, че е необходимо през 3 поста да ви моля за едно и също.
*

    .

  • *
  • 26
Моите начални симптоми, /макар че изобщо не мислех, че работата е станала/ както си ги спомням, бяха леко повишен апетит почти веднага след трансфера, малко отпадналост, едва забележима; леко увеличаване на гърдите, почти без да са болезнени, но пък по тях се забелязваха малко повече кръвоносни съдове. Няколко дни, около 3-4- преди теста, който си направих на 14 ден след трансфера, в два поредни следобеда имах моментно гадене и прималяване, които бързо отминаха и които отдадох на заразяване от дъщеря ми, която в този момент беше хванала оня вирус с повръщането и стомашните неразположения. Но не бях заразена, тъй като същите усещания, но много по-силни и изразени и особено следобед, се появяват и сега:)
Здравейте и от мене.Искам и аз да споделя моето щастие....До вчера  всеки ден бях в този сайт и исках да усетя някои от тези симптоми,но....при по нищо не се усети че сам бременна..от година и половина правихме опити с моят приятел.Аз сам с много нередовен цикъл и вече 50 дена не ми идваше и реших да си направя тест,защото щях да почвам хапчета да предизвикам цикала и плус това този месец ходих на фоликуметрия и лекарката ми каза да не ходя повече тъй като няма изгледи за овулация,ноо чудото се случи,на 28 ден се усетих че сам в овулация..а за сиптомите единствено ме болят зърната,лягам си в 8 вечерта и ставам много рано сутринта...пожелавам на всички които четат форума и искат бебче в най-скоро време да им се сбадне желанието
Здравейте :D.Щастлива съм,че мога да пиша тук и аз за моите симптоми.Болките в гърдите ми си започнаха още от О.,но това се е случвало и друг път така,че не можех да се надявам още.На 20 ден от началото на Ц.всеки следобед ми се появяваше кафеникаво петънце,но много малко и за кратко.Започна да ми се приспива раничко.По принцип цикалът ми е около 28 дни,но на 26 ден вече много натрапчиво чувство,че този път е станало чудото ме човъркаше и си взех тест.Направих го следобед и  :bfp:.Не мога да опиша какво изпитах в този момент.Само тези,които толкова дълго го очакват могат да ме разберат.След това около датата на М.имах типичните ПМС,но вече си знаех,че този път няма да ми дойде,а кафявото течение спря в същия ден,в който направих теста.Сега съм 5г.с.,но не мога да кажа,че имам кой знае какви симптоми.Много ми се спи,хапвам си,понякога леко ми се гади,гърдите продължават да ме болят много и са доста наедрели за мое голямо съжаление,но ще го преглътна.Пожелавам на всички ви вярвайте силно,че ето този път е станало.Мислете положително,защото на мен именно това ми помогна.Всяка нощ затварях очи  :balk_56: и си представях този момент с положителният тест.Нека всички в този форум станем щастливи мами :balk_7: :balk_118:
Здравейте. Четох ви преди десет дни, а сега вече мога и да пиша, след като днес видях :bfp:. Симптомите ми бяха, бих казала, ужасни. Десет дни преди датата на цикъла се появиха силни ПМ болки. Спазми на матката, болки в кръста, болки в гърдите и ужасна изнервеност. Все едно всеки момент ще ми дойде. Никога не съм имала подобни симптоми толкова рано. Всичко продължи една седмица. Бях се надула като балон. Три дни преди датата на цикъла (25.12) всичко спря. После пак се появи на деня. Но не идваше.. Днес ми е трети ден закъснение, даже не исках да си правя тест. Накрая се престраших и се оказа положителен :) Успех на всички.
*
Здравейте дами.Днес след 3 дневно закъснение на цикъла ми си направих тест и излезе положителен макар и с по-бледа втора черта.Усъмних се вчера след като миризмата на бензин ми се стори ужасно тежка и противна,направо ми прогори ноздрите.Освен това и понаедрелите ми гърди всички симптоми са си като преди цикъл.Странно е дори,че миналият месец бях 100% убедена,че съм бременна,а не бях.Внушението е голяма работа и чак не можех да повярвам като ми дойде.А сега, почти нищо не ми подсказа за хубавата вест  :).Имам леки болки долу ниско..знаете къде.
Желая на всички щастието да се случи в най-скоро време!!!!