0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хайде и аз да кажа най- после за моите симптоми, които бяха наистина ранни. Ден два след като съм забременяла започнаха ПМС.  Спях мноооого- до 12-1 часа, което за мен е невъзможно дори да съм си легнала в 7 сутринта. Други симптоми не съм имала никакви, ама абсолютно никакви, дори забравих, че трябва да ми идва, защото датата на М ми беше около земетресението и кой ти е мислил тогава за това :lol:. Точно по това време пък започнах да ставам в 7-8 часа сутринта. Всеки друг месец съм имала всички симптоми, гадене, виене на свят и т.н.
Успех на всички момичета, които мечтаят да им се случи чудото. Спокойствието е много важно, но също така много важно е и да се потърси помощ от специалист навреме, защото ние, ако го бяхме направили по- рано нямаше да чакаме 2.5 години  :bighug: :bighug: :bighug:
*
При мен нямаше никакви предварителни симптоми, само ПМС. След датата на цикъла ПМС отшумя и пак нямам никакви (осма седмица). Всъщност единственият симптом беше и е, че всяка нощ ставам да пишкам поне по три пъти. Надявам се че всичко ще бъде наред.
Абсолютно никакви симптоми, дори и сега в 12 г.с. Единствено двудневното закъснение и леко розово течение около датата на МЦ.  :D
Здравейте и от мен. Днес се регистрирах.Искам да споделя с вас, че съм минала през 2 забременявания, които приключваха в края на 2-ри месец, заради мъжете, бяха отвратителни с мен... :(..Миналата година забременях от мъж , който така ми се подигра с въпроса  - "От мен ли е", когато му съобщих новината, че колкото и да исках да имам дете, защото съм вече на 34 год...нямаше как да го запазя,понеже след това забременяване разбрах с колко лош мъж съм била, пиеше и ми изневеряваше, дори, когато  му показах тестта. Сега се ее върнал при бившата си, но разбирам, че никак не е щастлив, пие и си е пак същиял Та както и да е, да не ви занимавам с тази лоша история, минало е вече. След 1 година период от този гаден за мен, нежелан, но по стечение на обстоятелствата наложителен аборт, срещнах човек, с когото имам доста голяма разлика, но няма значение...та сега стоя пред дилемата дали съм бременна. Предния път си спомням, че първото нещо, което усетих беше как за няколко дни ми наедряха гърдите...и имах жълтеникаво течение.Нищо друго, не си мерих даже и температурата, защото напълно изнлючвах възможност за бременност, тя просто беше непланирана.И когато ми наближи датата ми зацапа , но на др ден нищо, после минаха 5 дни и аз още не правя тест, не вярвах или по-скоро не исках, защото не бях влюбена, нямах сериозна връзка с онзи мъж.Итака...станаха си 10 дни и започнах да ям много, по това се ориентирах и да спя, а аз не спя през деня.И после разбрах, но всичко завърши трагично. :( Сега трябва да ми дойде на 18-ти юли, на 13-от 11-ти до вчера ми течеше доста жълтеникаво течение, както предишното, гърдите ми от 13 започнаха да ме болятр все още нямам онова зацапване - кафеникавото. Но до 18 все си има време - 3 цели дни. На 13-ти както си лежах и получих такова пробождане в десния яйчник, че чак се присвих и затворих очи, такова бях усетила и предния път, направо се изумих, но гърдите ми определено си стоят наедрели от 3 дни и не спадатр ньболява ме и кръста.Днес нанто си стоях и получих свиване в корема ПМС, което затихна и нищорако и утре съм така и в други ден, все повече ще има надежда.Като се къпя и след баня ми става студено.. А това беше най-яркото нещо, което помня от предишната бременност, как ми беше все студено и треперех, а беше лятото. Толкова мнтого го искам сега, защото харесвам човека и имам чувства, че ако е станало...не знам как ще се почувствам.Иначе в предната бременност гаденето прословутото, започна когато вях в 6 - та седмица.Дяволски се мъчех, но човека не ме потърси, а аз гледам и баба си и дядо си и  изобщо за сачостоятелно отглеждане на дете продто беше изключен вариантар беше адски сложно и тъжно и никога няма да го забравя.Понякога живота те среща с ужасни хора и така... Пожелавам ви мн радост с бебенца.  :)
Това жълто течение ми се яви от 11-ти и днес просто нищо..няма и капчица.Не знам дали да се надявам и мирно ще дочакам 18 и каквото такова. Може и да си ми дойде :( И така...
*
aleinad, имаме подфорум за емоционални проблеми: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=13.0

Ето я и темата за опити за забременяване: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48331.0

Тази тема тук е за споделяне на симптоми при доказана бременност.


Желая ти успех!

*
Здравейте, аз съм новичка и нека моят първи пост бъде тук  :D.Симптомите на първата бременност бяха следните:
ужасно слюноотделяне, заспивах права, болки в гърдите - по точно зърната, апетит
куркане на червата
ужасно главоболие
2 дни преди МЦ леко зацапване и след това положителен тест.
P.S.
Темата е станала доста емоционална :?!
Alea Iacta Est!



Здравейте...
Нека и аз споделя за статистиката  :)
Имам две неуспешни бременности, едната от която май месец. И при двете беше различно, което потвърди много теории , че бременност с бременност не си прилича.
При мен още седмица преди да ми дойде че и повече се започва със симптомите.
При първата бременност първото което ме усъмни беше кафеникаво зацапване по никое време и от нищото...после се започна с един луд апетит, а аз ям два пъти на ден...и седмица преди да ми дойде започнаха луди болки в гърдите, като никога не ме болят преди да ми дойде...
Втория път нямах никакво зацапване...пак започнах да ям много, точно 8 дни преди датата ми за цикъла се започна с болки в кръста... и всеки ден се засилваха и не можех да седя дълго време права или седнала....все едно камък имах в кръста...започнах да се будя сутрин в 6-7 часа супер гладна, постоянно ми беше жега, и за най малкото нещо ме избиваше на рев...уморявах се от най малкото  и към някои храни които са ми харесвали преди проявявах непоносимост...
да видим при следващата бременност какво ще стане и какви симптоми ще се появят  :wink:

ето и третата неуспешна бременност на лице, отново  с различни симптоми. Този път освен глада, който си остава запазена марка за всяка бременност, други симптоми бяха: гадене при миене на зъбите, събуждах се супер рано...в 4-5 часа се събуждах наспана и вече не ме свърташе в леглото. Сууупер нетипично е за мен това събуждане. Ядеше ми се само риба, а аз риба да не видя. Миризмата на риба винаги ме е отвращавала, а изведнъж така взе да ме съблазнява, че не можех да и устоя.
 

Ето и моите симптоми: от деня на О., която си почувствах сама , започнаха ПМС (обикновено започват 2-3 дни преди М.).
Чувствах лека тежест ниско долу, и леки болки в гърдите.Нито уринирах често, нито бях отмаляла-НИЩО. 2-3 дни преди предполагаемата менструация направих тест и беше с бледа втора черта, следващите 2 дни пак се тествах, като чертичката ставаше все по-забележима и после на 5-ти ден закъснение си показа две  ярки и ясни черти. 
искам да споделя преди 5 дни бях в овулация 100 % , в момента имам леко придърпване на яйчниците и гурдите са ми леко напрегнати , кога най рано мога да направя тест , който да покаже дали съм бременна или не и това дали са симтоми на бременност
*
Кръвния тест е 2 дни преди датата на чаканата М , а иначе тестовете са вече при закъснение , аз моя го направих на 3 дни закъснение и ми показа 2 еднакво дебели и силно наситени линии. Това предръпване и болките във гърдите биха могли и да са симптом , но също така и пмс , така че успех :)
Всъщност ми е рано да са предменструални според мен трябва да ми дойде на 26 според графиката а от овуто са минали 5 дни знам ли и аз
и да добавя , че снощи станах да пишкам през ноща , а аз никога не ставам
*
а със апетита , как си  :D
бтв и аз чакам на 28 да ме зарадва тестчето отново стискам палци
Fufche,въпросите ти не са за тази тема,тук пишат момичета,които вече са бременни.Има отделна тема,в която се питате Дали има вероятност да сте бременни.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
 здр на всички искам да ви попитам несхто на 2.08 ми дойде цикала на 28.08 отново ми дойде което не е нормално ми идва  редовно на 2 число от месеца и болят ме мн гърдите имам чуството че хте се праснат :P гади ми се преяжда ми се това онова от време на време ми се вие свят но цикъла ми си  е нормален четох в форума че идва по малко и е кафеникафо или бледо а на мен си ми е нормална менструация взех си тест но на мен не ми показва така бях и със дъштерями когато забременях бях в 3 тия месец  когато взех тест и ми отчете отрицателен и затова неим вярвам на тестовете така че искам да поитам дали е възможно да съм бремена с съпруга ми несе пазим заштото искаме да има охте едно дете благодаря на всички         :kiss:
*
здр на всички искам да ви попитам несхто на 2.08 ми дойде цикала на 28.08 отново ми дойде което не е нормално ми идва  редовно на 2 число от месеца и болят ме мн гърдите имам чуството че хте се праснат :P гади ми се преяжда ми се това онова от време на време ми се вие свят но цикъла ми си  е нормален четох в форума че идва по малко и е кафеникафо или бледо а на мен си ми е нормална менструация взех си тест но на мен не ми показва така бях и със дъштерями когато забременях бях в 3 тия месец  когато взех тест и ми отчете отрицателен и затова неим вярвам на тестовете така че искам да поитам дали е възможно да съм бремена с съпруга ми несе пазим заштото искаме да има охте едно дете благодаря на всички         :kiss:
Здравей, има тема ...дали съм бременна..и аз пиша там:), така че прехвърли си запитването:)))))
Alea Iacta Est!



*
Здравейте!Дойде и моят ред да пиша тук :lol: вчера видях все още бледа втора чертичка,но го отдавам на това че имам 3 дни до М
За сега се чувствам добре :D
Имам някои симптомчета
-болезнени гърди(особено дясната)-от 1 седмица след овуто
-Нечовешки апетит-от 10 дни след ову
-разстройство всяка сутрин-от 12 дни след
-приспива ми се доста раничко
-пишкам достаа честичко-12 дни след ову
и отвреме навреме пробождания(придърпване) ниско долу в коремчето
-по принцип съм си със проблемни зъбки,може и да е съвпадение но пак около 10 дни след ову,започнаха да ме болят,след това и се подух от зъб(не го смятам като симптом,но знам че по принцип по време на бременност се страда доста от тях)
Това е за сега ,ако се появи и нещо ново ще се отчета
Здравейте!Нека ви кайа и моята история...
преди 9 месеца бях бременна,но го загубих.Сега от преди месец почнахме опити за друго забременяване.Преди малко си направих тест и ето на втората чертичка е на лице.Имам болки в гардите,не чак толкова силни,съвсем леко гадене и то само при по резки движения,а не от миризмите,но носа ми е като на хрътка,усещам миризмите от доста голямо разтояние.Често ми се мени настроението както съм весела ставам изнервена.Прияждат ми се все солени неща,а аз съм по сладичкото :)
проблема е че знам за бременноста само от теста,още не съм ходила на лекар,днес е неделя но смятам понеделник вторник най късно да отида,надявам се да чуя все хубави неща :)