0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ами горе-долу като първата бременност , придръпвания в яйчниците , болки в гърдите , често уриниране , зверски глад, безсъние , сънливост и вариращо настроение сега съм весела а след 2мин. плача
При мен симптомите бяха : често уриниране, изънредно голямо желание за сън, изведнъж ми секна желанието за секс  :oops:, но това , което ми беше най-страно е, че сутрин събуждайки се имах невероятно желание да се протегна /никога не съм се протягала сутрин след като се събудя, освен като съм била бебе :) /. Тези симптоми бяха преди да си направя теста и да се окаже  :bfp: :) Момичета желая ви с цялото си сърце късмет и да знаете, че е вярно това, че е необходимо да се успокоим и да спрем да мислим дали ще стане или няма да стане /казвам ви го от опит :)/.

Успех на всички ви и  много здрави и прекрасни  бебоци :sbabygirl: :babyboy:
Elisun, при мен стана докато съвсем целенасочено мислехме за това, пак се притеснявах дали ще стане този път... въобще като всеки друг път, но сега стана. Симптомите ми започнаха около 5 дни след положителния тест за овулация - след като хапна малко на обяд (не закусвам) започваше едно гадене и въпреки че ми беше гладно не можех нищо да хапна, отпадналост, често и звучно оригване, дохождане до тоалетна по голяма нужда още преди да е станало време за ставане, даже ми протече кръв от венците, един ден ми се дояде китайско (не мога да го понасям) и обонянието ми много се изостри. След като прокървих съвсем леко около дена на имплантиране обаче повечето симптоми изчезнаха. И до днес нямам напрежение в гърдите. Само да отбележа - на 27ми ден ЧХГ - 255, след 4 дни - 1492 днес ми е 33 - 34 ден, а вчера видяхме плодния сак с размер 4.8 мм. Засега изглежда всичко да се развива нормално, но юли месец направих спонтанен аборт на 41ви ден с ЧХГ 230
Здравейте, мили дами!!!
Аз съм нова тук и бих искала съвет от вас  :D
Така да започна с малко предистория :) Наскоро разбрах,че ще ставам вуйна и съм много щастлива от новината и може би за това си въобразявам, че и аз съм бременна.
Аз по принцип пия противозачатъчни FEMODEN(те не са мн силни, но досега съм нямала проблеми). Та така да ви кажа защо мисля, че може да съм бременна от няколко дни имам странно сутрешно гадене(не повръщам, само ми се гади)вчера имах всички ПМС, а още е мн рано за цикъла ми (трябва да ми дойде на 15.11), др странно нещо е, че по-принцип никога не закусвам и мога да ям чак в 13ч, а от няколко дни в 9часа вече съм гладна. Още не мога да направя тест, т.като на Шуърчека пише да се направи чак след 14 ден от бебеправенето, но се притеснявам защото пия противозачатъчни и ако има бременност това може да навреди на бебето нали?
Вие какво мислите може ли да съм бременна въпреки, че пия хапчета или това е просто самонавиване от новината, че ще ставам вуйна и мн искам да си имам и аз малко бебешоче.
« Последна редакция: Ноември 05, 2012, 11:51:39 am от Emanyela »
*
Здравейте, мили дами!!!
Аз съм нова тук и бих искала съвет от вас  :D
Така да започна с малко предистория :) Наскоро разбрах,че ще ставам вуйна и съм много щастлива от новината и може би за това си въобразявам, че и аз съм бременна.
Аз по принцип пия противозачатъчни FEMODEN(те не са мн силни, но досега съм нямала проблеми). Та така да ви кажа защо мисля, че може да съм бременна от няколко дни имам странно сутрешно гадене(не повръщам, само ми се гади)вчера имах всички ПМС, а още е мн рано за цикъла ми (трябва да ми дойде на 15.11), др странно нещо е, че по-принцип никога не закусвам и мога да ям чак в 13ч, а от няколко дни в 9часа вече съм гладна. Още не мога да направя тест, т.като на Шуърчека пише да се направи чак след 14 ден от бебеправенето, но се притеснявам защото пия противозачатъчни и ако има бременност това може да навреди на бебето нали?
Вие какво мислите може ли да съм бременна въпреки, че пия хапчета или това е просто самонавиване от новината, че ще ставам вуйна и мн искам да си имам и аз малко бебешоче.


Здравей ! Ето тука http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48443.0;topicseen е темата на чудещите се
Доколкото си спомням аз вътрешно се усещах пълна отвътре някак си и това 12 дена след зачеването/знам точно датата/нямах още закъснение ,но спрях да пия дори по чашка вино на ден и то беше около Коледа,тогава пък изобщо не ми се искаше.Нямах апетит,но към 18/20 ден от зачеване усетих че дънките ми влизат по трудно,а нямаше причина защото не ядях ,напротив.Завиваше ми се свят,рядко.И на 6/7 ден закъснение ,плюс тест.Имах зацапване около предполагаемата дата за цикъл.Кафеникаво.После се започна зверския глад до 3 месец.
Надявам съвсем скоро да споделя и за втората си бременност :oops: :D
*
Преди месец преживях биохимическа бременност, доказана с кръвен тест...
Това което ми подсказа за нея беше закъснение защото ползвам метода на БТ понякога и тестове за овулация предполагаемата е била на 21-22 август 2011 и би трябвало да ми дойде на 4-5 септември 2011 но закъсня...
Направих кръвен беше 7 и 6 , на 11 септември 2011 бях на сватба на съученичка но беше късно да се види на УЗИ , но пък си имаш сутрешно гадене и повръщане, това ми подсказа...
Здравейте!Съвсем пресно е всичко при мен, но имам желание да споделя на всички за това което се случи с мен последния месец! От 3 месеца следя редовно овулация с тестове и след последния цикъл започнал на 18.10.2012г. продължих както обикновенно! В началото на ноември се получи положителния тест за овулация....незнам защо но имах усещането че този е нашия месец. Около 10.11.2012 започнаха особени болки в корема (не силни...но някакси различни от ПМС), гърдите набъбнаха ...но реших че си внушавам! този понеделник 19.11.2012г.със събуждането си някакси инстиктивно грабнах един тест за бременност и го направих..оказа се  :bfp:
Всичко което усещам за момента са леките особени болки в корема и уголемяващите се гърди!Няма гадене, няма изострен апетит...но все още е рано.Странното е, че преди се вглеждах във всеки симптом, промяна в тялото си ...и даже си внушавах!
Желая спокойно и изпълнено с приятни емоции бременеене на всички успели, а на останалите - оставете нещата просто да се случат!
 :dance2: :bighug:
*
здравейте, да споделя и аз за симптомите....правехме опити известно време но без резултат и аз не залагах баш на миналия месец да забременея, но чудото се случи :) Първите симптоми разбира се бяха изключително болезнените гърди, още 1-2 дни след овулация започнаха да ме болят и да изпъкват едни сини вени по гърдите. Щръкнаха ми върната и станаха изключително чувствителни :) Корема ми беше надут през цялото време и бях изключително уморена, нямах сила за нищо...и още съм така де....вече гаденето се появи малко по-късно. Още в началото ми се беше прияла и много остро една храна, чак не можех да се сдържа и се учудих колко силно може да е това :)
При мен беще , най - вече закъснението . Направих си теста 2 седмици след закъснението и за мое най -голямо  щастие  :bfp: :bfp: . Иначе , гърдите ми се бяха подули и ми ставаще лощо от разни миризми .  :balk_5:
Да напиша и аз тук :) След като преди да се установи бременност наизустих почти цялата темичка.
Никакъв симптом. До ден днешен е така (сега ще вляза в 3-ти месец). Стандартни ПМС - преди теста (които при мен едва се усещат). Това беше - чак не повярвах като видях  :bfp:  Всички други пъти съм откривала поне по два симптома, но после се оказваше, че съм си въобразявала. Единственото различно - много емоционална някак съм (ден преди теста се разплаках - нещо, което не ми се случва въобще).
*

    lusiq

  • *
  • 41
  • Ако Господ не ме иска, Дявола дава рушвет за мен!
Вече и аз може да се включа в тази хубавка тема:) преди няколко дни и аз видях  :bfp: :))) симптомите би бяха следните: още след О си имах придърпване в областта на яйчниците. Та до сега така. Странното, което ми беше че ме боляха всички стави и мускули. Като пребита ходих няколко дена. Ниското кръвно не ме остави 2-3 дена и все ми беше жегичка:) Гърдите ми чак сега станаха леко чувствителни и така нито съм пишкала често, нито ми се е повдигало. Дано всичко да е наред:) а забравих да поясня, че чаках МЦ утре т.е. 10.01. Доста по - рано разбрах, че ще ставам маминка:) Дано всичко да е наред и сега чакам да мине някой ден, за да ида на АГ да видим положението :)) Малко ми е притеснително, но гледам да мисля за хубавки неща:) леко бременеене на всички мами  :)
Zdraveite,iskam da popitam za mneniqta vi.Na 15.12 pravihme inseminaciq,vsi4ko mina ok,trqbva6e da mi doide na 29.12.Na 23 si napravih test vka6ti-polojitelen(bleda 4erti4ka),no na 29-ti si mi doide,problemat e,4e ot kakto imam cikal vinagi e bil 4 dni kravote4enie,a tozi be6e 6 i bez pada6ti saciraci.otidoh na lekar i se okaza,4e ima oplojdane i embriona e o6te vatre.Posle na 07.01 si napravih kraven test i e normalen(nqma zavi6eni stoinosti),ve4erta imah to4no 3 kapki krav.V4era bqh na lekar i embriona si e tam,doktora kazva,4e neznae oba4e dali ne e martav,az oba4e sled doktora si napravih pak urinen test i e kategori4no polojitelen,a prez cqloto vreme imam po6tipvanq nisko dolu,sega sam pak v petak na lekar(i toi neznae kakvo stava).Mnogo 6te sam vi blagodarna ako spodelite va6ite mneniq.
ex_triim И аз нямам кирилица и не мога да се оправя с КРЕДОР ,затова използвам това:http://5ko.free.fr/bg/cyr.html
още преди закъснението започнах да ставам често нощем да пишкам и то по много, ставах по 5-6 пъти, нещо неестествено за мен. Започнах да се потя нощно време-също нетипично за мен, болки в гърдите, тъпи болки като преди цикъл, и получих няколко пъти киселини, което също никога не беше ми се случвало. постоянно имах чувството че горях, температурата ми беше около 37 но ми се струваше много повече, започна да ми се спи и се умората беше ужасна.
Здравейте, моите симтоми преди да се види от лекаря бяха следните: имах киселини вечер, безсъние, гърдите ме боляха  като че ли ще имам цикъл, направих тест преди да ми закъснее и беше положителен, около датата в която трябваше да имам цикъл болките в гърдите и усещането ниско долу в корема беше все едно че ще ми дойде, като минаха тези 3-4 дни, всичко се успокои, гърдите са напрегнати и твърди но силни болки нямам, усещам тъпа болка ако ги притисна. Дори се притеснявам дали всичко е наред, доктора ме гледа на 16,01, каза че съм в 3-4 седмица, и ми каза ако нямам оплаквания да отида на 11-12,02, което ми се струва далечно.
При вас как беше момичета???
здравейте момичета и бъдещи мами, преди 2 години по това време всяка вечер четях за симптомите на начална бременност и се молих и аз да споделя моите, Бог чу молбите ми и искам да кажа на тези, които сега се надяват да не се отчайват и да вярват, че и при тях ще се случи. При мен беше много странно, нямах никакви симптоми,каквито имаше при другите момичета. Имах зацапване по време на овулацията и седем дни преди датата на цикъла също получих зацапване, отчаях се че отново няма нищо, но тогава прочетох, че това може да зацапване от имплантирането на яйцеклетката в матката(така се и оказа),закъсня ми 7 дни през които нямах никакви симптоми с изключение на потдут корем, то така ми е винаги преди да ми дойде, а закъснението не ми беше за първи път и чак тогава си направих тест за бременност и  :bfp1:, чак не можех да повярвам, направих си втори и отново беше положителен, пак не можех да повярвам и веднага отидох на лекар, чак когато и той потвърди се успокоих, няма такова щастие. Пожелавам го на всички от сърце. Вярвайте момичета, чудеса се случват всеки ден

много се радвам, че успях да сподяля моите симптоми от преди 2 години, сега отново съм тук и чета, защото се надявам на второ бебче, пишете за вашите симптоми, тази тема винаги ще е актуална :bighug:

Zdraveite,iskam da popitam za mneniqta vi.Na 15.12 pravihme inseminaciq,vsi4ko mina ok,trqbva6e da mi doide na 29.12.Na 23 si napravih test vka6ti-polojitelen(bleda 4erti4ka),no na 29-ti si mi doide,problemat e,4e ot kakto imam cikal vinagi e bil 4 dni kravote4enie,a tozi be6e 6 i bez pada6ti saciraci.otidoh na lekar i se okaza,4e ima oplojdane i embriona e o6te vatre.Posle na 07.01 si napravih kraven test i e normalen(nqma zavi6eni stoinosti),ve4erta imah to4no 3 kapki krav.V4era bqh na lekar i embriona si e tam,doktora kazva,4e neznae oba4e dali ne e martav,az oba4e sled doktora si napravih pak urinen test i e kategori4no polojitelen,a prez cqloto vreme imam po6tipvanq nisko dolu,sega sam pak v petak na lekar(i toi neznae kakvo stava).Mnogo 6te sam vi blagodarna ako spodelite va6ite mneniq.
това което пишеш, звучи положително, аз също имах зацапване по време на бременноста, започна около 1-2 седмици след като разбрах, че съм бременна и продължи няколко дни, това се повтаряше 3 месеца, но всичко беше ок. пиши как си и какво казаха на прегледа

*
Първоначалните симптоми бяха - все едно ей сега ще ми дойде, силно изразен ПМС, много набъбнали и болезнени гърди... само това като начало. Направих тест след 5 дневно закъснение, почти бях сигурна, че ще покаже  :bfp:След това се появи ужасното гадене, което го имах до 13 г.с. и много ми се спеше. Това се сещам като първи симптоми :)