0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗДравейте и от мен.Цяла година само ви четях статиите и си мечтаех и аз да напиша нещо.И ето чудото стана видях... :bfp: вчера! :)
Толкова е хубаво чувството,че в теб живее нов живот.
Моите симптоми за сега са че много се усили апетита ми,често ходя по малка нужда и от време на време усещам много лека почти незабележима болка ниско в корема.Гадене все още няма.
да споделя симптомите бяха
1-киселини никога преди това не съм имала
2-разболях се
3-имах температура постояно от порядака на 37,3


Здравейте, току що се регистрирах.
Изключително съм щастлива да споделя, че и двата теста, които направих днес са положителни, така че мога да споделя моите ранни симптоми:

Също както при ПМС - болезнени гърди, болки в корема, леко подпухнало влагалище, но този път, за първи път досега, това продължи не 3-4 дни, а над 10 дни. Всеки ден се будех със увереността, че днес вече ми е дошло, но нямаше нищо. Въпреки това, коремът ме болеше сякаш аха-аха да тръгне и това повече от седмица. Обикновено съм имала тези усещания в последния ден само, никога толкова дълго.

Другото нещо, което забелязах е, че дори и да заспя за 10 минути (както вчера ми се случи), започвам да сънувам. Аз по принцип рядко имам нощ без сънища, но от 1-2 седмици  са доста живи и истински и интересни :)

Много се надявах този път да не си самовнушавам неща, макар че, действително никога досега не съм имала толкова дълъг ПМС. Днес ми е 5 ден закъснение и затова се престраших да направя тест. :)

Засега нямам други симптоми, дано всичко да е наред и да имам прекрасна бременност!
*
Тъй като забременявах 4 пъти но за съжаление неуспешно,стигах до към 40-43 ден и после прокървяване, симптомите вече ми бяха станали доста познати и когато дойде успешната ми бременност бях сигурна доста преди теста.На втория-третия ден след овулацията не можех вече да спя по корем,а обожавам.Усещах тежест,която не ми даваше да лежа така.След още няколко дни почваше и гаденето като си мия зъбите.Температурата държеше 36,9-37 и сутрин огладнявах като вълк,а не закусвам по принцип.Тези симптоми ги имаше всеки път,а последния мога да добавя и това,че умирах от жега,въздух не ми стигаше 8OМай това беше основното,относно гърдите-чувствителността започна след овулацията и продължи до раждането.Успех на всички!




*
При мен симптомите бяха също на типичен ПМС, болки в корема и кръста, гърдите подъти, леко главоболие, с една дума нищо не подсказваше щастието, което ме очаква. Трябваше да ми дойде на 30.05, но 2-3 дни преди тази дата започна да ми се гади от цигарите (бях пушач) и от кафето, а без кафе не можех заради ниско кръвно. На 29.05 направих тест и видях  :bfp: . На 08.06 започна и повръщането. За момичетата, които биха се тревожили искам да споделя, че повръщах до 4-ти месец вкл. и бебо си растеше добре, че дори поизбързваше, а също така имах болки в корема сякаш ще ми дойде до към 5-ти месец. Споделям го понеже през цялото време се тревожех, че това е ненормално, НО все пак нека не правим изводи по един човек и ако някоя усети по-силна болка най-доброто е не консултация с форума, а с АГ-то ни. Успех на всички момичета.  :)
С първото ми дете, преди 4 години, симптомите ми бяха:
- внезапно прокървяване на носа (аз съм със слаби капиляри)
- леко прокървях 2 дни преди цикъл (аз бях с много редовен цикъл). Тогава си помислих, че ми е дошло по-рано, но на другия ден кървенето спря. 
- сутрин умирах от глад (по принцип не закусвам)
От 4 месеца правим опити за второ бебе и вярвам, че бърво ще разпозная бременността. Много се надявам да е скоро... :oops:
Ох, четейки темичката тук, се успокоявам! Придърпване леки спазми като при ПМС - аха да ми дойде, болезнени гърди, болна съм от леко зачервено гърло, което много бързо минава, нощтно изпотяване, все ми е студено - при положение, че винаги е обратното - т.е. все ми е жега, лека болка в слъчевият сплит, имам вечерен апетит някъде към 8-9 става по-голям. Рядко чувствам гадене и нещо подобно, обаче имам лек световъртеж, явно и това е нормално. Втори тест ще пусна в неделя сутрин. АГ-то ми каза да почакам с прегледа, защото е много рано.
С нетърпение очаквах момента в който ще мога да пиша в подобна тема а не само да чета  :)
А по същество : леко гадене още преди теста което си продължава, болки като при М само че кратки и не толкова силни, отшумяващи без лекарства. Не усетих нищо по различно за гърдите си те и преди цикъл си ме болят по същия начин, както доста момичета споменават вечер ми става студено, през деня все ми е горещо  8O, придърпване и пробождане в яйчниците, без малко да забравя повишения апетит  :)
И аз като повечето тук с нетърпение чаках момента, в който ще мога да пиша и аз тук.
Моите симптоми бяха следните:
-болезнени и по-"зърнести" гърди
-болки ниско долу в корема
-гадене и повръщане
Различните симптоми, от тези, които всеки месец си откривах :D бяха, че гърдите започнаха да ме наболяват 10 дни преди М./по принцип ставаха болезнени 1-2 дни преди М./ и деня преди да си направя тест имах остра пронизваща болка ниско долу/по принцип имам безболезнен М/
Ами това е нищо друго нямаше, но вече започва да ми се гади /7 седмица/, спи ми се ужасно много отпаднало ми е.

След направени 3 положителни теста и аз да се отчета в тази тема.
Много внимателно следях за симптоми за евентуална бременност и те са: Една седмица след овулацията започна да ми прималява. Пулса ми се ускори и започнах да дишам по учестено ( но това може да бъде и от килограмите).
В деня, в който трябваше да ми дойде - 28.05 получих класическите симптоми на ПМС + малко кафяво зацапване.
Май-ярко изразени обаче са болките в гърдите. Имам малко гадене ( все още без повръщане)
Корема ми се е подул и имам газове :oops:
Здравейте момичета,
тъй като месеци наред ви четях и търсех да открия подобни симпоми, искам да споделя моите, за да бъда в помощ на чакащите да видят двете чертички. Нямах никакви симптоми до първия ден от закъснението, когато започнаха да ме болят гърдите и имах главоболие един ден, мислех, че ще ми идва. Имах по-често уриниране, ставах през нощта. Напрежението в гърдите е по-слабо, отколкото при ПМС и се усеща по-скоро при натиск. Сутрин имах леко гадене, но и преди цикъл ми се е случвало да го имам. Имах леки пробождания в корема и едно много прорязващо пробождане, еднократно. Като цяло въобще не очаквах, че е станало, защото единствено този месец не можах да си определя точно овулацията. А това ми се случва за пръв път от около 2 години. Това е от мен.
Пожелавам успех на всички! Нека да вярваме в чудесата и да знаем, че ако бебето не става сега, то чака най-добрия момент. Господ да пази всички!
Чудех се дали да се запиша и аз ,но реших че мога да помогна  :oops:
Гърдите много рано започнаха да ме наболяват,може би 10-тина дни преди МЦ. На 27-мия ден ми дойде за 1 ден и после 2 дни много слабо кафеникаво течение,след това гърдите спряха да ме болят.Започнах да се оригвам постоянно.Въпреки че ходих по няколко пъти на ден до WC ( което не е нормално за мен,по прицип ходя на 4-5 дни по веднъж) коремчето ми си стоеше надуто.След 7 отрицателни теста,болки няколко дни в кръста,ехограва показа бременност.Е това е от мен-Успех на всички
С първото ми дете, преди 4 години, симптомите ми бяха:
- внезапно прокървяване на носа (аз съм със слаби капиляри)
- леко прокървях 2 дни преди цикъл (аз бях с много редовен цикъл). Тогава си помислих, че ми е дошло по-рано, но на другия ден кървенето спря. 
- сутрин умирах от глад (по принцип не закусвам)
От 4 месеца правим опити за второ бебе и вярвам, че бърво ще разпозная бременността. Много се надявам да е скоро... :oops:
Ето че радостта дойде за втори път и при мен! Очаквах с нетърпение някой симптом от предишните. Този път изобщо нямах такива симптоми, каквито преди. Преди 3 дена имах ужасни силни бодежи в яйчниците, особено в левия. Реших, че имам киста. И тъй като предстоеше да отидем на море, реших че трябва спешно да отида при моя доктор да ме види. Така и не успях да се свържа с него и да отида. Бодежите си продължаваха, напъваше ме все едно ще ми дойде всеки момент. Но ми закъсня с 3 дена и днес направих тест. Втората черта е почти толкова наситена като първата. Много съм щастлива! Никакви други симптоми, прокървявания и прочие...
Момичета, не знам дали поста ми е за тук, ако не е ще ме извините :)
Имам една неуспешна бременност и ето, че днес отново видях  :bfp:  Много съм щастлива, симптоми никакви нямах и преди, нямам и сега, това което ме притеснява е, че ден преди датата на цикъла ми, както и на самата дата имах жълтеникаво зацапване, малко като количество, вече изчезна, но все пак нормално ли е? Предишния път го нямах?! Ако някой може да сподели нещо по въпроса, ще съм благодарна.

 
*

    iliqnka_85

  • *
  • 48
  • Ако не ти пука къде си-значи не си се изгубил
и аз да се включа със закъснение от 2 дни и положителен(даже два положителни)тест-шуър чек и един от 50ст.,правени не с първа урина...


Симптоми като при цикъл,при мен даже доста остри болки на моменти ниско в дясно....една седмица преди цикъл-зацапване,леко кафяво,слузесто.....болки в кръста,в гърдите,липса на апетит,гадене

да кажа само,че имам и друга бременност,завършила с аборт-при нея имах адски болки в гърдите,сега не толкова силни и затова не вярвах изобщо,че сме успели..
*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Да споделя моите симптоми на вече доказана бременност, появиха се в съвсем началото още преди да направя теста.
1. Болка като ПМС в яйчниците.
2. След това бяха болки в гърдите около 10 дни след като съм заченала.
3. Стягане и болка във влагалището при продължил след оргазъм сексуален контакт. До тогава никога не ми се бе случвало. Този симптом, смятайки от датата на зачеване, се беше появил след 7-8 дни. :oops:
4. След това дойде гаденето от някои миризми.
5. През цялото това време винаги бях жадна и устата ми пресъхваше.
6. Мислех, че е от изпитата вода, но явно не е било от това - често уриниране.
Ако си спомня още нещо ще допълня, че мина известно време и вече нямам почти никакви симптоми.  :)
Надявам се да съм била полезна.




Quiet people have the loudest minds.
Хей, здравейте! Много се радвам и аз да се включа в темата ,тъй като миналия ден видях и аз мечтаните  :bfp: а вчера и доктора ми потвърди :) Моите симптоми бяха все едно ще ми идва .Симптомите на ПМС нервност ,болки в корема и таза и не чак толкова в гърдите. Честно казано аз се заблудих мислех че пак ще ми дойде и направо не можах да повярвам и на втория ден от закъснението ми показа 2 чертички. Аз имах една несполучлива бременност ,но сега съм заредена положително и вярвам че всичко ще е наред и действаме по план!!! Успех и на вас Целувкиии :dance2:
Usmivka33 честито пожелавам ти безпроблемна бременност  и сладко и пухкаво бебе на финала  :bori_015:
Да се запиша и аз с доказана бременност  :D, симптоми ппочти нямам. Леко болезнени гърди и болки ниско долу, но моята докторка каза че не са хубави тези болки и ми изписа Утрогестан вагинално 2х2 и Ношпа. Дано всичко да е наред  :wink: