0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
иВи е вече бременна! :)
Ооо,това е многоо хубаво..Браво,честито да й е,живо и здраво бебенце да има :)
*
Нека ви дам един съвет,защото просто още ми е чудно и странно...Толкова бях неуверена ,че съм бременна,че гаденето,болезнените гърди,температурата,която всеееки ден забива на 37.2,подутия корем и замаяното ми тъстояние при лека умора или изправяне,ви се сториха като пмс с вирусна инфекция....Вярвайте в себе си (не прекалено),бъдете обективни дали наистина попринцип се чувствате така или не,и ако ви е писано да сте бременна със симптоми ще ги видите,ако не ще го разберете късно,но пак ще разберете,друг вариант просто няма..
*
Здравейте мили момичета, с 1-2 дни закъснение съм и положителни тестове :) Освен болезнените гърди, не усещам абсолютно нищо друго - няма пробождания и придърпвания ( които пък други месеци съм имала принципно) :) За сега е това :)
Здравейте момичета! Искам да се допитам до вас. Понеже в последния ми ден от ову. се опитахме с моя годеник да направим бебе и се чудя дали е станало. По принцип няколко дена преди да ми дойде гърдите ми стават по-чувствителни, но сега веднага след ову. те станаха по-чувствителни на допир и уголемени повече и при допир ме болят, преди няколко дена страшно много ме заболя в долния край на корема. Болки в кръста почти нямам, а се чувствам изнервена и гърбът ме наболва леко, тези дни започнах по-често да уринирам. Въпроса ми е може ли евентуално в поледния ден от овулацията да съм заченала?
Извинете ме обърках темата, нова съм и малко не знам още кое къде се намира, извинете ме :)
*
viaraa, това е статистическа тема за споделяне на симптоми при доказана бременност, затова прехвърлих моя отговор ТУК

 Здравейте, момичета. Не съм писала от около 1 година, след като забременях. Преди бях редовна в другите теми :). Да ви споделя моите симптоми - разбрах, че съм бременна около 1 седмица преди датата на цикъла ми ( който е много нередовен), когато внезапно ми текна кръв от носа. Веднага си направих тест и втората черта се появи след 5 мин. На предполагаемата дата на МЦ започна да ми се гади и ден - два след това сутрешно повръщане, гадене по цял ден. Имах леко кървене в началото, което се оказа имплатационно. Имунната ми система знезапно се срина и бях постоянно болна с хрема, температури и т.н. Знезапното кървене от носа продължаваше, дори и през ноща. Можех даям само картофи, от всичко останало повръщах. Не съм имала болки в гърдите и корема. Само чувствах едно непрекъснато подуване в корема.
Здравейте момичета поздрави на всички който вече не чакам МЦ и успех на всички който още са в трепети и очаквания.
Моята първа бременост беше преди вече 10 години бях още малко дете на 19години когато родих сина си , от 10-11 клас съм заклета пушачка първото което ми направи тогава впечетление беше , че сутринта с паленето на първата си цигара така ме отврати че повърнах от нея, говоря за около 5 дена преди очаквания МЦ при мен от както се помня е бил стриктен с разлика макс 2-3 дни + или - тогава забелязах че започнах да се събуждам нощем и да търся да ям сладко /шоколади ,вафли и т.н/ или да изям сочен плод хапнех ли заспивах като къпана до сутринта. На 3 ден от закъснението след поредната загасена цигара с ужасен вкус направих теста и беше + след това единственото което помня е че започнах да се обяснявам в любов на тоалетната чиния с отваряне на очите до вечерта докато ги затворя до леглото дори държах винаги легенче.А и още нещо сетих се започнах да имам газове и бях като балон надута една седмица преди МЦ чак до края на 5месец.Говоря за газове който неможех да контролирам въобще от къде ще решат да излезнат.

Сега 10 години по късно се надявам на същите симптоми :)
Здравейте мили момичета! Искам да ви споделя, че редовно всеки месец, тайничко преглеждах темичките и мечтата ми беше - един ден, да се запиша и аз. Ето че имам радостта, да ви споделя и моите симптоми.
(преди теста)
- сънливост
- умора
- обичайните пмс
- бодежи в областта на матката
Нищо необичайно и по различно...
Искам да пожелая на всички тук, да не спират да мечтаят и вярват и много скоро да видят желаните  :bfp:
Здравейте мили дами. Преди няколко седмици ви писах, че имах съмнения, че съм бременна, но не бе оказало, че не съм. Сега имам честа да ви споделя една хубава новина и да ви разкажа моята малка история. Този месец очаквах да ми дойде цикъла, но така и не ми дойде след 7 дни закъснение, реших да си направя тест за бременно и много исках да стане, но ето че стана, втората черта се виждаше много ясно :bfp1:. Гърдите ми ме болият повече отколкото преди, боли ме ниско долу все едно ще ми дойде, усещам придърпване в матката, излезнаха ми ужасно много пъпки по лицето. Само се притеснявам за едно, че нямам апетит, дано да е нормално това. Напоследък много ми се спи.
Много съм щастлива, че ще си имам и аз бебче  :cheerleader:

П.С. Според вал има ли нужда от втори тест като съм направила един и втората черта е много ясна? :)
« Последна редакция: Март 09, 2015, 09:11:21 am от viaraa »
*
Здравей! Честити  :bfp: Според мен няма нужда да правиш втори  тест, а направо да си запишеш час при АГ. При 10-дневно закъснение плодния сак би трябвало да се вижда на ехограф.

*
Здравейте мили дами. Преди няколко седмици ви писах, че имах съмнения, че съм бременна, но не бе оказало, че не съм. Сега имам честа да ви споделя една хубава новина и да ви разкажа моята малка история. Този месец очаквах да ми дойде цикъла, но така и не ми дойде след 7 дни закъснение, реших да си направя тест за бременно и много исках да стане, но ето че стана, втората черта се виждаше много ясно :bfp1:. Гърдите ми ме болият повече отколкото преди, боли ме ниско долу все едно ще ми дойде, усещам придърпване в матката, излезнаха ми ужасно много пъпки по лицето. Само се притеснявам за едно, че нямам апетит, дано да е нормално това. Напоследък много ми се спи.
Много съм щастлива, че ще си имам и аз бебче  :cheerleader:

П.С. Според вал има ли нужда от втори тест като съм направила един и втората черта е много ясна? :)
Здравей, няма нужда да правиш нов тест. Запиши си час за АГ след 3-4 дни. Би трябвало да се види плоден сак. Лека бременност.
Благодаря ви още тези дни ще си запиша час при АГ.
Здравейте, отново с радост искам да ви кажа, че вече моята бременност е потвърдена от АГ. Симптомите ми са сутрешно гадене, а през деня ми се повдига и след няколко минути нищо ми няма така е на моменти, нямам апетит никакъв, много ми се спи, лягам си в 17h и се събуждам на сутринта в 6h. Изключително съм доволна, че с моя годеник ще си имаме малко съкровище! :)
*
Здравейте и от мен :)
Тъй като съм с поликистозни яйчници и нередовни цикъл и овулация, не зная кога съм забременяла миналия месец, мога само да предполагам, защото в календара си следя цервикална слуз и други показатели. Понякога цикъла ми е на 35-40 дни, заради това не бързах с тестовете. Според моите изчисления трябваше да ми дойде на 6-7.04., но седмица по-рано гърдите ми станаха много по-чувствителни и два дни имах с извинение -разстройство. Следващите две седмици бях с болезнени гърди и чувствителни зърна, ПМС като че ли всеки момент ще ми дойде, в някои дни имах адско главоболие, болки в яйчниците, които понякога бяха по-леки, а друг път по-силни. Около два дни чувствах страхотен студ, а навън си беше нормално време. Когато вървях по улицата имах чувството, че сърцето ми ще изскочи, толкова силно биеше на моменти, че се спирах за минута-две. Придърпване в дясно, което отива и към кръста.
Първият тест си направих на 15-ти ден от предполагаемата дата на закъснението, който след около минута отчете много бледа втора чертичка. След два дни повторих теста, но след обяд и втората чертичка вече беше съвсем ясна. Бременността ми е потвърдена и от лекар и кръвен тест, но вероятно съм имала по-късна овулация, защото точката, която видяхме на ехографа не отговаря на седмиците, в които трябва да съм. Пропуснах да напиша, че вече започнаха да ми се дояждат някакви странни неща като рибена чорбица - нещо което не ям по принцип.
Според кръвния тест съм в 5 г.с. и за това време съм имала гадене само два или три пъти, не зная как ще е за напред  ;) .
С първата ми неуспешна бременност имах само болезнени гърди, гадене и запек.
*
Здравейте, моите симптоми преди теста за бременност бяха: повишена телесна температура около 9 дни след овуто, без да имам здравословен проблем, учестен пулс, болки в яйчниците и матката, прилошаване от миризма, напрегнати гърди, подут корем, раздразнителност. Успех на всички!
Здравейте, много четох тази тема, докато правихме опитите и бях решила да пиша ако се получи.
Преди закъснението около седмица първите ми признаци бяха болки в гърдите, но наистина по-различни от преди цикъл - като разтягане. След това едно слабо неразположение и дискомфорт най-вече през нощта - недобър сън, крампи в краката, ходене до тоалетна. Така предположих, че може би е станало. Гадене не съм имала за разлика от предишните месеци, когато ми идваше. Сериозното неразположение - гадене, отпадналост, главоболие, виене на свят започнаха 5-та 6-та седмица.
*
Не мога да повярвам,че и аз се намирам в тази темичка, за да споделя "симптоми" при доказана бременност.   :cheerleader:
След уринен и кръвен тест съм, положителни. Уви нямам никакви изразени симптоми, а не може да си представите как се вглеждам в себе си, в предвид че съм по процедура ин витро. Други месеци съм имала много повече симптоми, отколкото сега, когато наистина видях за първи път заветната втора чертичка. Но ако трябва да кажа и все пак две неща-това ще бъде,че гръдната ми обиколка леко наедря, но без болка, а както при овулация. И второто по-специфично, което четох из форумите и другите мами като мен са забелязали е омекване на лигавицата на влагалището. Тъй като си слагам вагинални глобули от преди процедурите още и веднага забелязах ,че 5-6 дни след трансфера лигавицата ми омекна. Уплаших се и се гмурнах във форумите, които пък ми дадоха надежда,че било симптом на бременност(доста странен), а в моя случай се оказа точно така.  :D Сега сигурно ще започнат да се получават и всички други "нормални" бременни симптоми,но реших да споделя най най ранните.
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
Първо да кажа, че забременях след ин витро и замразен трансфер и симптомите ми може да се дължат на лекарствата, които приемам (прогестерон и естрадиол). Съвсем наскоро - преди 3 дена, видях :bfp1: (на 12-ти ден след ЗЕТ) и все още почти нямам бременни симптоми, но първите признаци преди датата на теста бяха следните:
  1. Придърпвания в корема, краткотрайни и не силни;
  2. Рано вечер ми се доспиваше, а сутрин се събуждах преди 6ч., което е много нетипично за мен;
  3. Промяна във влагалището (меко и подуто), която усетих при поставянето на утрогестан 6-7 дни след трансфера;
  4. Умора и отпадналост през деня, 2-3 дни преди теста се прибирах ранния следобед от работа, за да си полегна (може да се дължи и на лекарствата и жегата);
  5. Обрина ми се лицето 2-3 дни преди теста с някакъв странен обрив - ситни пъпчици, след което явно завяхваха и лицето ми стана като шкурка (по принцип кожата ми е чиста и ми избиват рядко само единични пъпчици), но това не съм сигурна дали се дължи на бременността или на някаква алергия като слънчева например.
Нямам никакви други симптоми, нямам даже напрежение и болки в гърдите, което ми се случваше преди всеки МЦ и което всеки път ме водеше до мисълта, че може би съм бременна. Все още нямам гадене (дано така и да продължи) и каквито и да било други неразположения.