Момичета, тъй като сега препрочитам всичко изпратено от вас и срещнах много имена на доктори ще ви кажа, че когато аз лежах за третото ин-витро в стая №13 бахме 4 момичета, от които аз при Вакрилов, едното момиче при д-р Янакиева, третото при д-р Йорданов, а четвъртото не беше много разговорчиво и не съм запомнила при кой. Та на нас трите които ви изброих през целия престой ни беше вного добре-смеехме се по цял ден, направо супер ни беше. Най-ужасени бяхме, че трансфера и на трите ни се падаше на 13 ноември 2000 г. Ужас-13-ти. Направо сутринта като станахме и слушахме радио за тая дата се побъркахме. Гого Вакрилов като ме видя че нямам кръв ме прати да пия нещо за успокоение/в барчето/ и после да отида. Обаче започна спешна операция и решиха и тримата д-ри да прават трансферите ни след обед.И познайте- лягам за трансфир и по радио точката казват "Часът е 13-време е за следобедните новини"-изприщих се. Оказа се обаче че и трите забременяхме и трите си имаме дъщери. Д-рите даже ни дават за пример-от четири жени в стаята три родиха.
И до ден днешен се чуваме и говорим с часове.Казвам ви го за успокоение и малко усмивки.