0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #200 -: Юни 20, 2011, 00:32:31 am »
Detka,аз съм от София и честно казано не съм се интересувала от квартирите.Хотелите сигурно ще ти излизат скъпичко?!Около самата болница съм виждала много обяви за квартири,но ако искаш питай в темата където пишат момичетата от клиниката на Щерев,защото тя все пак е на другия ъгъл на улицата и там сигурно пишат повече момичета.Сешам се също,че и лекарите и акушерките може да знаят нещо от пациентите си,та питай и тях.Весело лято и на теб. :D
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #201 -: Юни 25, 2011, 11:54:20 am »
Ще попитам един познат той беше открил няколко варианта на малки семейни хотелчета. Доколкото си спомням точно на излизане от болницата имаше обява: Давам квартира... но в момента няма как да ти проверя - не съм от сф.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #202 -: Юли 05, 2011, 15:56:43 pm »
здравейте момичетааааа.Радвам се ,че темата е активна.На медунка сладенка ще кажа ,че съм обиколила всичките легла в тина киркова :P,но при последното инвитро останах да преспя след трансфера една нощ.За килограмите не искам да говоря щото е направо трагедия.Иска се много време да се изчисти организма от хормоните -така че е много трудно .Но аз ви пожелавам най- искрено да качите по десет килца с по едно или две бебчета и после ще видите как набързичко ще стопите всичко.Пожелавам ви и едно страхотно лято.Отидете на едно моренце ,починете си хубаво и на есен с песен в строй по един при любимата МАМА НИКОЛОВА .Целувам ви момичета :D
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #203 -: Юли 06, 2011, 08:25:34 am »
Благодаря Михаела,че се включваш!Целувки и на теб  :bighug:
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #204 -: Юли 12, 2011, 22:15:27 pm »
Здравейте момичета.
Днес ходих в София, за да си пусна най-накрая изследвания за NK клетки и още някакви имунологични, които даже не се старая да ги запомням какви са. Стискайте ми палци - резултатите да са добри.  :D Днес направо се пазарих с докторката да напише, че всичко е в ред.... не че ще ме послуша де, ама за мое собствено успокоение. Надявам се точно тези показатели да не са толкова важни и следващият път да успеем. Но до тогава има много време, защото чакаме от фонда да ни звъннат.
Видяхте ли новия сайт на фонда? Сега вече поне може да се ориентира човек кой месец ще му се обадят.
Хайде - хубаво лято. Пишете когато не сте на плаж или на планина.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #205 -: Ноември 10, 2011, 16:49:38 pm »
Здравейте момичета.Гледам ,че темичката е в затишие от доста време.Искам да ви кажа ,че утре 10 ноември от 10 часа ще бъде открито новото отделение за ин витро .Който има желание и възможност да заповяда.Лично аз съм много доволна от това ,че обновиха отделението и вече има отделно крило за нас.Надявам се ,че скоро ще се похвалите че сте го сефтосали и  че ще има много положителни тестчета.Поздрави от мен и стискам палци на всички ви.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #206 -: Ноември 27, 2011, 01:02:32 am »
Наминавам само да споделя,че съм очарована от обновеното ин витро отделение.Мисля скоро да го пробвам и дай Боже в него да ми е късмета!Успех на всички!
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #207 -: Февруари 09, 2012, 14:22:28 pm »
Хайде да се похваля с малък успех. Имунологичните ми изследвания са в норма, с изключение на някъкви В лимфоцити, които са много ниски. Знам, че има тема само за това, но като се зачета там си приписвам всички възможни болести... Излязоха ни и генетичните изследвания - и те са в ред. Излезе ми и заповедта по ФАР... и мисля към края на март да се захващаме с опита. Малко съм притеснена, защото знам, че успеваемостта на иксито е не повече от 20 %, така че дали ще стане е божа работа. Но ще пиша когато започна и се надявам да ми стискате палци. Приемам и всякъкви съвети тип "бабини деветини", съвети за ароматерапия и каквото друго ви хрумне и смятате, че може да има успех... Поздрави на всички!
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #208 -: Юли 16, 2012, 20:24:13 pm »
Е, явно момичетата, които се лекуват в тази болница са спрели да пишат. Моят втори опит по ФАР завърши неуспешно. Искам да споделя, че новото отделение е направо страхотно. Направо забравяш защо си отишъл там. Надявам се следващия опит да е успешен.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #209 -: Ноември 19, 2012, 13:08:39 pm »
хайде момичетаааа какво става с вас.Толкова дами засичам в тина киркова а никой не пише тука.Водих приятелка там .Всичко мина по ноти -тя е С  ИКСИ.Сега лежи и чака.А аз подскачам вече и се ровя в нета на кой ден най-рано може да се направи уринен тест.Отделението е невероятно Николова е просто бог в работата си.Ембриноложката е също страхотна сладурана.Чакам да съобщавате добрите резултати.Моето златце навърши три годинки октомври.Никога няма да забравя строхотният екип на тина киркова и най-вече доктор Николова за добрината професионализма и и хъса за работа който има
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #210 -: Октомври 14, 2013, 12:11:46 pm »
Здравейте, преди около 3 г. започнах лечение при д-р Николова в ТК.
Наскоро ми се наложи да потърся специалист по АГ и потърсих същия доктор, защото останах доволна, НО се оказа че Диана Николова е отстранена от длъжност и не работи вече в Тина Киркова.
Някой да има актуални нейни координати? Ако искате пишете на лични.
Знам че не е от обсъжданите клиники и специалисти тук, но на мен ми трябва конкретната лекарка.
Ще съм много благодарна!!! osi_1
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #211 -: Юли 23, 2014, 18:50:58 pm »
Момичета, активирам темата, защото ме интересува, има ли дама на която и предстои ин витро в тази клиника, или такава, която вече е направила опит в нея и е успешен.
При мен два пъти не се получава, а отговор на въпросите не получавам. Имам чувството, че си говорим на различни езици с Еврев.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #212 -: Август 24, 2017, 17:24:50 pm »
Здравейте,
Има ли други мами, които са правили инвитро при д-р Диана Николова?
Моля за мнения! В момента тя работи в клиниката на Малинов.
Предстои ми ивитро и се чудя дали да се подложа при нея