0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #180 -: Декември 20, 2010, 09:47:36 am »
и аз не мисля, че е спор, просто исках да споделя горчивият си опит за да не се повтаря, затова мили момичета бъдете по-настоятелни, гледайте всичко да ви е ясно, и да не плащате на ръка, така е ясно, че ще получим внимание, но мисля че не е това начина.

Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #181 -: Декември 22, 2010, 11:40:09 am »
Здравейте момичета.Реших да пиша в тази темичка защото прочетох ,че много от вас имат съмнения и терзания .Момичета,минах през вашият път и стращно много ви стискам палци.Дори сега когато пиша това ми се насълзяват очите от спомените които нахлуват в главата ми.Искам да ви кажа само едно -ако не беше доктор Николова,аз нямаше да гушкам моят син Кристиян който е вече на една годинка и два месеца.Николова е човека който води с мене битката на живота ми и ми помогна да стана майка.мойте опити бяха 5 и аз и за секунда не съм се съмнявала в способността и на професионалист .Не само в нейните способности ,а и на всички останали хора в екипа и.Мога само да ви уверя ,че в тина Киркова работят преди всичко хора и то прекрасни хора които плачат и се смеят с тебе и се радват на постигнатото заедно с теб.Когато родих моя син в родилното се изредиха целият персонал на стерилитета и жените които бяха в моята стая ме попитаха да ли не работя в болницата.Аз им отговорих ,че всъщност това са хората които са спомогнали аз да стана най-щастливата жена на света.Момичета,не се предавайте и се борете защото победата в тази битка е най-сладката на света.Ако имате въпроси към мене за каквото и да е било свързано с болницата и лекарите там-питайте.Стискам ви палци милички и весели празници от Михаела
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #182 -: Декември 22, 2010, 13:08:47 pm »
Михаела,благодаря,че се включи!Споделям мнението ти за лекарите там и се надявам,че скоро и аз с тяхна помощ ще спечеля битката със стерилитета :)
Много се радвам,че има хора като теб,за да дадат кураж на момичетата,които имат съмнения!Успех на всички!
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #183 -: Декември 23, 2010, 12:31:10 pm »
 :D е такова нещо ми се искаше да прочета преди Коледа. Благодаря Михаела.
Вчера ходих в болницата и говорих с д-р Николова. Предложи да продължим с битката, но аз искам малко почивка.  :? да ми се нормализира кръвното и да се заредя с положително мислене. Зимата не е моя сезон.
Когато намериш време, моля те напиши как намери сили /и къде се продава това нещо  :)/ за цели пет опита?!? Колко време продължиха опитите, преди да се появи Кристиян? Какво се случи ... аз от четене в нета си поставих 100 диагнози /грешни, разбира се :?/ и постоянно се чувствам виновна, че не успях при този опит, а толкова много вярвах.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #184 -: Декември 26, 2010, 19:21:19 pm »
Весела Коледа момичета!
Пожелавам ви много здраве,много щастие и успешни процедури! :)
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #185 -: Януари 11, 2011, 12:35:57 pm »
Честита нова година момичета.Много здраве щастие и късмет ви пожелавам.Нещо сте се загубили покрай празниците,искам вече да чета за положителни тестове и за пълни сакчета :wink:.хайде почвайте да се хвалите :lol:
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #186 -: Януари 14, 2011, 09:18:05 am »
Михаела,не се притеснявай,ще има какво да четеш и то доста.Аз например само чакам одобрение от фонда и веднага ще се включа с подробности около процедурата,а този път вярвам,че ще има много с какво да се похваля  :)
Хайде момичета,пишете не се притеснявайте,нека да си споделяме как минава всичко и заедно да преминаваме през вълненията  :wink:
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #187 -: Февруари 18, 2011, 19:26:04 pm »
Здравейте отново,аз май сама си пиша в тази темичка,но скоро няма да се откажа!
И така:Днес сложихме нещо като начало за процедурата.Взеха ни секрети за микробиология и спермограма.Чакаме доктор Николова да се върне от отпуск следващата седмица и продължаваме нататък.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #188 -: Февруари 28, 2011, 14:11:54 pm »
Реших да не те оставям да си говориш сама. Пиши. Сигурна съм, че достатъчно момичета четат, но явно заради пролетната умора  :) не ни се пише... А и да си призная, толкова много ме е страх да опитам за трети път, че направо не ми се мисли по въпроса с бебето. Все пак като напишеш, че си бременна и че се местиш при мамите може и да ме изкараш от голямото зимно спане и голямото пролетно разочарование.  :( на мен пролет ми е най-трудно - особено като започнат да излизат бременните. Ужасна съм - винаги ги заглеждам и съм готова да им се усмихвам.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #189 -: Февруари 28, 2011, 15:49:06 pm »
 :D Благодаря,че не ме оставяш да си пиша сама.Надявам се да има с какво да те събудя от зимния сън и да се настроиш за следващия си опит.Групичката ни този път не е малка,малко ми е странно,че момичетата не пишат,но всеки си знае.Аз съм тук  и ще докладвам.
Днес се снабдих с лекарствата и от утре започвам стимулация.Този път коктейла е Пурегон и Меногон,дано за мен да е вълшебния  :)
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #190 -: Март 02, 2011, 15:25:13 pm »
 :D Много добре ... и добре действат. Обливат те едни топли вълни, което е много добро в този студ. Аз изпадах в пристъпи на паника и мъжа ми измисли едни упражнения за дишане :D. Няма да признавам, че ръкомахахме и на центъра на София, защото се чувствах зле. Най-хубавото в ситуацията е че не напълнях от този коктейл и че направихме две страхотни ембриончета осмици ... На теб ти пожелавам поне 6 ембриончета осмици... Е, напълнях два месеца след това  :(... ама ти със сигурност ще напълнееш, защото ще си бременна...
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #191 -: Март 02, 2011, 21:44:44 pm »
Браво на теб много ме успокои :D Аз засега съм добре,само дето там където ми боцкат Меногона много ме боли дупето,а Пурегона не го усещам.Вдругиден ще трябва да докладвам след прегледа,коктейла как действа на яйчниците и дали са послушни този път.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #192 -: Март 08, 2011, 11:57:55 am »
Ей, от последното ти писане виж колко много време мина. Къде си? Пиши ... Ако все още те боли - слагай суров картов на мястото. Може да мажеш и с 50 на 50 риванол и спирт. Да ти кажа ... всичко бих дала и мен да ме боли ... искам да кажа да съм в процедура.. и до края на годината да се появи бебето. Чакай, че те ограничих: бебетата.. Стискам палци.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #193 -: Юни 06, 2011, 15:22:41 pm »
Ей, къде сте всички? Аз чакам заповед и отново ще правя опит при Николова. От "моята" група две момичета забременяха, но нямам инфо за тях. Не смея и да се обадя - надявам се всичко при тях да е наред и да дебелеят...
Понеже станах и суеверна: mihaela1972 помниш ли на кое легло и в кой стая беше, последния път? Аз се боря за две момчета, но и на едно ще съм доволна... :D
*
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #194 -: Юни 06, 2011, 21:40:44 pm »
Здравей Медуна1! И аз ще правя ин витро при д-р Николова и си чакам заповед от фонда.Като ходя на преглед при докторката има доста момичета, а темата не е много активна.
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #195 -: Юни 12, 2011, 23:36:11 pm »
Като ходя на преглед при докторката има доста момичета, а темата не е много активна.
Здравейте и от мен!И аз винаги съм се питала,защо темата не е много активна,но по важното е да има успешни опити,пък ние като ни се пише ще си пишем.:)
Детка,Медунче,пожелавам ви успех и ще ви следя.Пък ако дочакате септември ще сме заедно.Аз планирам за тогава горе-долу.Вие кога очаквате заповеди?
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #196 -: Юни 13, 2011, 13:00:56 pm »
Здр. detka и chicoroco..
По клюки разбрах, че до края на месец юни ще ми се обадят... аз съм номер 10600 /там някъде, не го нося с мен в момента/. Много се надявам септември да направим успешния опит  :D. Планирала съм си дълга отпуска, правим си бебетата и после смятам да спя зимен сън, та да мине по-бързо времето  :).
От предишният опит утрогестана ми действаше направо упойващо. При вас как беше? Знам, че подпомага задържането и пак ще го пия, но от него постоянно спя. Тъкмо се събудя, хапна ... после пак хапченце и после пак спане.
Имам и едно притеснение: наддадох 6 кг. след тази процедура. Говорих с док. по телефона и тя каза: Есента да си с килограмите от миналата есен. Хубаво пожелание  :D, то и аз искам същото ...ама имате ли идея как да го постигна? Вие имате ли подобен проблем?
*
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #197 -: Юни 13, 2011, 19:33:08 pm »
Здравейте, моми4ета!
Нашият номер е 11 130 и се надявам до Коледа да се обадят!По Коледа се слу4ват 4удеса.Аз нямам опит до сега и не мога да помогна.Желая ви успех и пишете...
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #198 -: Юни 14, 2011, 23:17:47 pm »
Медунче,много хубав план си начертала.
Онова с килцата направо не ме питай,че имам още трички да свалям.Последния път и аз доста качих,а  при предишните опити не.Аз да ти кажа се опитвам да правя повече разходки,общо взето всяка свободна минута да е свързана с някакво движение.
Детка,пожелавам ти скорошно получаване на заповедта и да постигнеш успех още от първия път.Питай всичко,което те интересува ние сме тук :)
*
Re: Ин витро в "Тина Киркова"
« Отговор #199 -: Юни 16, 2011, 19:53:09 pm »
Здравейте , Моми4ета!

Имам вьпрос кьм Вас - да знаете хотел или квартира близо до клиниката . Не сме от София и понякога се налага да оставаме, а запо4нем ли процедура  ще трябва сьс сигурност и искам да сьм подготвена.Желая ви весело лято ...