Абсолютно вярно.Нервните и капризни майки ,които познавам имат такива деца.Аз се успокоих също като родих.Спокоен родител съм и честно казано,от вътре не ми идва да съм майка орлица,по-скоро съм реалист .Когато детето има нужда от мен съм там,но предпочитам да давам свобода и дори да се сблъсква сама със житейските си трудности .На този етап са да си вземе играчка от коша и да докопа нейното дистанционно,за следващите ще видим.
Аз ежедневната прахосмукачка си я имам от години,но не съм втелясана чистница,просто мразя прашинки по пода,мразя и килими а на ламинат всичко лъсва.
Но не гладя от третия месец,това за мен е бич Божи,не стерилизирам отдавна и не мия играчки ,ако видимо нямат нещо мръсно .Лятото ги оставях на слънце за един час ,не съм я пазила никога фанатично от нищо.
По-важно ми е да е навън,отколкото да й готвя по един морков,и за мен и за нея е по-добре.Време за себе си намирам,както и за мъжът ми.Тя ще порастне и ще си тръгне от нас и оставаме пак двамата.С чиста съвест си ходя на педикюр,по магазините и се гушкам с него вечер без да говорим за нея цяла вечер,а просто да си обърнем внимание
Янче,много те прегръщам,кураж!Ти си машина,ние сме с теб,чакаме добри новини!