Идвам и аз на отчет след първа ЖК. И Мишо прекарах през пропускателния пункт на клиниката, та и той видя детето днес. Расте си човечето. 10г.с+3 съм вече. Бях при друг лекар, за да ме запише на ЖК. Той си гледа на екрана и аз нищо не виждам. Питах го: "Започнало ли е да мърда вече? Докторката каза, че тази седмица ще си движи вече ръцете и крачетата", но докторът каза, че явно сега спи, защото не се движи. След малко обърна екрана към мен и аз като се зарадвах да го видя, обля ме някакво топло чувство на щастие и то мъничето от моя ентусиазъм се събуди и като започна да мята ръцете и краката. Това беше най-хубавия момент в живота ми. Най-сладкото нещо. Като чухме за сефте сърчицето не се разревах, ама сега пуснах някоя сълза тайничко.
Казах на доктора, че докторката препоръча микробиология, когато се е формирала плацентата вече. (сега си прочетох в стари коментари,че е казала след 10г.с). Ама докторът ме вика на преглед чак след 1 месец :О Няма ли да е късно вече? Аз бактерии си имам, жълтее ми течението, но не е притеснително обилно, не сърби и не мирише. Та не се е наложила засега спешна микробиология. На 15.02 съм на фетална морфология при др Даскалов и ще обсъдя с него, ако препоръча, ще пусна при него микробиологията.
Днес докторът ми каза да спирам кринона, което някак нямам смелост да направя. Питах го поне по схема да спра. Сега съм на 2х1 Кринон, да го намаля. Той се съгласи. Аз сама си реших 11 г.с. да мина на 1 кринон за 4 дена и после ще го спирам.