Лина, ти нали си към Доверие. Виж си договора какво покрива. При нас, ако лекарите впишат във фактура: "Избор на екип" ти възвръщат 900лв от раждането.
Маги мей, гледам те из фейсбук и даже си мислих, че нещо пропуснах и може би сте замразили бебоците. А ти си бременееш спокойно, много се радвам за теб. Време беше да ти се усмихне късмета. Уреаплазмата изчистихте ли я?
Слънце и луна, в един момент аз бях най-голямата депресия тук мисля. Никога не съм правила като другите момичета тестове постоянно за бременност, спокойно си преминавах от цикъл в цикъл, но дълго време ме тъпчеха с хормони и клекнах. Опитах се да страня от форума, не ми помогна, то като душата ти мисли за това само. Намери нещо, което да те прави щастлива до есента. Аз отидох на един концерт и си извиках цялата мъка. Намери нещо, което те разсейва, което ти е страст, различно то четене какво не ти е наред. Защото сигурно всичко ти е наред, както вероятно и на мен. Лято е, време за много нови начинания. Намери нещо ново, танци, рисуване, вино, каквото и да е.
Днес карах трагично. Значи паркирам си добре, обръщам си, завивам си, нямам проблем с превключване на скорости. Както казва Мишо, имам добра техника на шофиране. И до там. Днес 2 пъти щях да вляза в насрещното. Прекара ме нарочно иснтрукторът през изпитен път с капани и се хванах на всички. Като минах през кръстовища, през които не съм минавала и не ги анализирах. Сякаш свикнах по пътя, по който все си карама и спрях да анализирам. Направо съм шашната.Не мога да си го обясня, как може така да направя. Той не се ядоса особенно, май всичко го правят, но мен това не ме успокоява. Имам още 4 часа и курса приключва, но ще си платя за още 10. Днес и на магистрала карах, добре бях там.