0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #40 -: Юли 06, 2019, 22:28:32 pm »
Да, то и аз съм там.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #41 -: Юли 06, 2019, 23:03:07 pm »
Обаче сега още чакам да ми дойде, че да се обадя за час. Кога ще ми дойде божа работа. Ти вече прави ли някое от тези неща?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #42 -: Юли 07, 2019, 10:11:17 am »
Nelita, момичета -добро утро.
Всичко съм правила, без имунологичната биопсия.
Картиотипа става май за около седмица-270 лв. Имунологичния пакет, прикачам ти какво включва че са ми много сложни да ги пиша и той стотина и нещо лева. Биопсия съм правила преди, неприятно е но не е нещо кой знае какво. Ще търсят имплантационни проблеми ли? Ти нямаше ли бременност?
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #43 -: Юли 07, 2019, 16:33:09 pm »
Ами имах бременност преди две години и спонтаен аборт в 6 г. С. После ми откриха ендометриозата веднага след аборта и сега имам едно неуспешно инвитро и отново ендометриоза. Сега чака да ми дойде втория цикъл след инвитрото, но четох, че идвам след до 60 дни, което си е доста време. Иначе да, такъв проблем ще търсят.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #44 -: Юли 07, 2019, 18:17:18 pm »
Милата. Ами звучи добре плана. То всичко, което изброи беше и при мене, като препоръки.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #45 -: Юли 07, 2019, 18:54:17 pm »
Вистал, честита годишнина! Страхотна изненада, прекрасни сте, бъдете винаги влюбени и много щастливи!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #46 -: Юли 07, 2019, 19:26:39 pm »
Ще видим какво ще стане. Чакане му е майката.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #47 -: Юли 08, 2019, 10:02:49 am »
Добро утро, момичета. Ами Нелита, да това с търпението е главна тема тук. Стискам палци да дойде мц. За имунология имам телефона, ако искаш ми пиши на лично, по-лесно да си запазиш час ,като ти дойде. Успех.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #48 -: Юли 08, 2019, 12:46:54 pm »
Вистал, честита годишнина! Страхотна изненада, прекрасни сте, бъдете винаги влюбени и много щастливи!


Благодаря ❤️!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #49 -: Юли 08, 2019, 13:09:55 pm »
Да, Лина ако не ти е проблем.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #50 -: Юли 08, 2019, 13:37:24 pm »
Имаш го на съобщение, Нели. Няма проблем
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #51 -: Юли 09, 2019, 08:32:13 am »
Здравейте, момичета. Как сте?
Аз съм учудващо добре. Очаквах да се разпадна при кофти спермограма и микробиология, но нали бях изпаднала в една апатия и тя си продължава. Бактериите ми са отново напълно безсимптомни. Ни течение, ни нищо, дано и така си останат. Отнасям се сериозно към нещата, поръчала съм всичко що изчетох в интернет: алое вера с червени боровинки, водорасли спирулина, гъби рейши, Гинофит, Уростим, Цитросепт. Докато дойде часа за хомеопатката да не им позволя да се разпространяват повече. Чета и разпитвам тези дни за рисковете на забременяване с бактерии. Ешерихия коли поне в моите представи не пречи толкова на забременяване, колкото на самата майка, ако има симптоми с нея. Нарочно четох теми за бременни с Е.коли и още повече забременели и носели бактерията 9 месеца. Има, не е невъзможно значи. Успокоява ме и това, че и д-р Петрова беше готова да ми прави трансфери при чист цервикален и замърсен вагинален, както и че и д-р Мели ме посъветва да се консултирам с ИАТ. Живот и здраве да имаме дете и да имам пак бактерии, бих го направила, за да прокарам пътя на жени след мен, но сега нямам сили да се изследвам, за да доказвам липсата на инфекция. Давам си 3 месеца да се излекувам, ако на втория не съм успяла, ще запазя час за Турция. Разпитах и за там. Наистина не искат микробиология. Притеснява ме само това, че там обновяват цветните снимки и цветна снимка с бактерии не искам да правя. Едно е с катетъра да ми вкарат някоя бактерийка, друго е с контрасното вещество до тръбите. Та ако стигнем до там, ще се опитам да изискам инвитро без ЦС на моя отговорност. Говорих на ДРЗ с д-р Александров и той ме посъветва да не обновявам ЦС, нищо, че е на 1 година, защото бактериите ми не били от тези, които запушват тръби.
Днес отивам на биорезонанс, хомеопатката го иска. Да видим какво ще ми изкарат вълшебните пръчки. Не знам как, но винаги изкарват правилни неща  8O
Август и зъба ще извадя.
Важното е, че планувахме едно море за септември. Аз разбира се няма да влизам във водата, ама поне да го видя. Сега уикенда ще изкачваме и Мальовица. Да си поживеем малко.
Тази събота ходих при единия ми кръщелник. Ние с майка му сме убедени, че още от бебе той е влюбен в мен. Този път вече искаше да спя при него и ми бара ушите, докато заспива, което е висша форма на любов. Много мило ми стана, защото той ми е най-близкото до собствено дете.

Много дълго стана моето съобщение, ама хайде да си го продължа.

Пиша аз на хомеопатката за час. И тя пише: "Звънни спешно на сестрата за час, излизам в много дълъг отпуск". Гледам петък 3 часа. Те работят до 12. Знам, че няма кой да ми вдигне и да ми запише час. Но отчаяние. Реших да звънна. И ,о чудо, вдигна ми сестрата. Разлиства 2 минути една тетрадка и каза, че имало само един час останал при докторката. Каза, че ако съм изчакала да звънна в понедленик, нямало как да ме запише. И добави: "Това не е твоя номер, нали?" и аз "Как, моят е", а тя отговори: "Като звънна телефонът, ми излезе, че звъни д-р Кр. и затова вдигнах". Първо моята хомеопатка рядко отговаря на имейли, на мен ми отговори за няколко часа. Второ записах възможно най-последния свободен час и трето телефонът е показал грешно име и затова са ми вдигнали. Ако това не е късмет, не знам какво е.

« Последна редакция: Юли 09, 2019, 08:46:23 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #52 -: Юли 09, 2019, 08:42:35 am »
Здравейте момичета.Тези дни не съм в кондиция и нямам време да пиша, но ви чета.Просто сили нямам нещо.

Теро, много хубаво план, частта с живеенето много ми харесва :*

Лина, как си?

Нелита, ще стане, тръгнали сте по пътя ще стане!

Как са другите?И двете слънца не пишат, Кукапетел дали почива и тя?Круела също ми се губи.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #53 -: Юли 09, 2019, 09:42:03 am »
Тери,според мен ако недай Боже опреш до Турция ,това е най-добрия вариант-обясняваш им цялата одисея и прескачате ЦС.И все пак мисля,че ще ги пребориш,защото веднъж стана вече.В морето само крачета ще плацикаш,то аз се пазя от бактерии,представям си ти.
Аз съм добре,чакам си цикъла след десетина дни,броя всеки ден.Времето минава бързо,защото имаме много работа .Тоя месец и ние го удряме на живот,пием си джина,излизаме и така до трансфера.
Павла,как си?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #54 -: Юли 09, 2019, 10:22:15 am »
Оха Тери, значи си е бил твоя час! Доста знаци са се натрупали. Дано хомеопатията повлияе добре а пък онова другото дето ще го правиш не знам какво е, но ми е интересно да разкажеш после ако искаш. Готино е да сме около дечица, мен лично ме успокоява и ме отвлича от мисълта за бебе. Като го гушнеш е толкова готино <3 Аз, като бях бременна с Лори, доктора ми забрани да влизам в морето. И тази година ще плацикам крачета само. Аз си хващам течение редовно, няма да рискувам.

Маги_Ст, и мене ме мори много жегата. Удължих си отпуската от този четвъртък и едвам го бутам.Ти ходиш ли на работа още? Повръщам от всичко без пловдове и зеленчуци. Държа връзка с акушерката на Конова. Пуснах й едина кошница цветя,защото не пожела да й заплатя консултацията (питах по банка, изипей- тя йок!) тази жена е истински ангел, Тя изпринтила всичко от мейлите и влязла при Конова с мой час, миналата седмица. Много се интересува от мен, звъня ми два пъти да ме чуе как съм. Записах час за Август за Конова. Пуснах и НК клетки. Конова иска интралипид или имуноглобулин ако са високи. Утре като ида в надежда, ще питам при притеснителен резултат какво ще правим като терапия, и ако пак са същите препарати мога и да си ги спестя тея 270 лв за крос матч. Другото ще видя какво точно е, което го искат.
Слънчицето, пийни си джинче и за мен, наздраве и на живот! После ще кротувате при трансфера.

Забравих:  вече съм на постоянен договор. Мина ми пробацията миналата седмица, много са доволни от мен и ми дават още задачки, но грам не мога да се концентрирам, да ви кажа честно.
« Последна редакция: Юли 09, 2019, 10:34:18 am от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #55 -: Юли 09, 2019, 14:51:16 pm »
Тери, каналът щом е чист, значи може и цветна снимка да се направи. Покрива се с АБ и се санира влагалището. Контрастът е стерилен, катетърът също и си има техники, сигурно, как да се направи без опасност. Щом може трансфер, защо да не може и ЦС.
За мен си има риск с действаща инфекция да се прави трансфер. При теб не е такъв случаят.
Иначе си мисля, че ИАТ няма да изисква кой знае какви изследвания, защото е важно становището на лекаря, а ти имаш налични изследвания. Какво ще си правиш ембрионите тук? След като родиш и вече не искаш дете, ами тогава не си засегнато лице, за да проправяш път. Все едно аз да се занимавам, ами няма как просто ей така. А и не знам дали се работи на прецеденти. Мисля си, че се работи казус по казус.

Вистал, честита годишнина, със закъснение!

Успех на всички!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #56 -: Юли 09, 2019, 15:41:27 pm »
Аз за ембрионите ще си плащам до дупка за хотел. Надявам се да ги ползвам за първо, пък ако не стане, за второ. Това е замразеното ми младо аз.
За ИАТ не ми е времето сега да пускам, защото не искам да правя трансфер в България с бактерии. След като ми казаха, че едва ли не ми бил неуспешен опита заради микробиологията ми. Нищо, че беше чиста. Та тук или с чиста, или няма да правя. Не мога да  понеса още един негативен резултат и да ми кажат, че е защото ми е кофти микробиологията. Защото изпитвам вина, че нещо не съм направила, че нещо не съм измила достатъчно, че ме е примързяло да си обеля ябълката. Ей такива неща, за които само Алекса може да ме разбере.

Бях на биорезонанс. Павла да не чете :D Първият път като отидох там бях много скептична. Една метална пръчка и хващало на какви честоти ми трептят вируси и бактерии. На определена честота била определена бактерия. Тогава отидох с възпаления на тръба и яйчник, които антибиотици не лекуваха. Тогава още ходих на обикновено АГ и кой знае всъщност какво съм имала. Показа ми биорезонанса Уреаплазма и много ниска активност на Хламидия. Пуснах изследвания. Микробиологията показа Уреаплазма, но ни помен от Хламидия. Обадих се на бившето си гадже. Пусна си изследвания, той имаше Хламидия. Та лекувах се тогава при хомеопатката за Уреаплазма и хламидия уж, изчезнаха.
Така реших да се доверя на магическите пръчки. Доверя може би е силно казано, но си пия, това което ми предпише спрямо тях хомеопатката.
Та януари месец те не ми хванаха Ешерихия коли. Силна дисбактериоза с гъбички и Псевдомона с активност на 48% процента. Хомеопатката си прави допълнителни замервания с нейния резонанс и ми включиха лекарства и за Псевдомона.
Днес отново малко гъбички, и 18% Псевдомона, както и гастрит (за който бях споменала). Положението е много по-добро спрямо биорезонанса от януари. Човекът ми каза, че при тях било често срещано да идват хора с Е.коли, а де се окаже Псевдомона. И затова не се лекуваме, защото пием Уростим, боровинки и т.н. но имаме друга бактерия. Така, както той ми го обясни, псевдомона не е капризна към среди и се развива при реактивите на е.коли, както и също е доста резистентна към антибиотици.
Каза за човек от София. Дошъл след 5 години лечение на Е.коли. Излязло само Псевдомона. Той директно му казал, че не вярва на някакви си метални пръчки. Но хомеопатката ни решила да го лекува за Псевдомона и го излекувала.

Свързах се с една приятелка, която учи за микробиолог, сега взима стволови клетки, но все ще има на идея. Исках да ми обясни как разпознават каква бактерия имаме: спрямо средата, в която расте или ги гледат после под микроскоп как изглеждат морфологично. Струва ми се странно, ей така да бъркат бактерии микробиолозите. Не мога ей така на 100% да вярвам на алтернативна медицина, но и не мога да я подмина, след като няколко пъти са сходни резултатите с лабораторните.
Аз пак ще си пия, каквото ми даде хомеопатката: за Е.коли, за Псевдомона, каквото иска. Просто ми е интересно да разбера.

Междудругото ще съм около Варна на море и със Слънчицето ще се видим. Аз ще пия Джин, тя ще ме гледа <3
« Последна редакция: Юли 09, 2019, 16:00:46 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #57 -: Юли 09, 2019, 16:25:59 pm »
Гледат ги как изглеждат. Но нека специалистът да каже.

Кой ти е казал, че неуспехът е заради МБ? Тук е заради МБ, а в Турция от атмосферното налягане бактериите са по- дружелюбни?
Глупости пълни. При чиста МБ можеше друга  причина да се измисли.
Според мен просто трябва да от*еш с тези бактерии! Имаш и това е. ИАТ- ок, Турция- ок, но let it go!

Тери, от не добре измита ябълка няма как да си вкараш бактерии във влагалището. Мисли реално. Ако искаш занеси проба от водата във вас в РЗИ за да се види дали не е замърсена тя. Другото си е автозаразяване. Не можеш просто да си оправиш средата.

За биорезонанса нищо няма да кажа. Четох, макар че бях предупредена  :lol:

Хомеопатът ти, щом е лекар ѝ имам малко повече доверие. Пък и тя не отрича конвенционалната медицина.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #58 -: Юли 09, 2019, 16:38:44 pm »
Да, хомеопатката ми не отрича антибиотиците, инвитро процедурите и  т.н. Тя е лекар интернист, просто вече се занимава само с хомеопатия. Но си е работила и по специалността.
Утре направо ще пита моята приятелка микробиоложката на Селена какво мисли по въпроса.
А защо да не може да се хване бактерия от храна: колко ли пъти прочетох из статии как има Е.коли по неизмити плодове и салата. И в медицински изследвания. Най-много като количество било по черупката на яйца и пилешко месо. Влизала в стомаха, по кръвоносен път и по лимфите стигала до влагалището. Другия начин бил от стомаха в червата. От там през стената на червото и влагалището даже до уретер стигала. Та в моите очи вече Е.коли е безплътна и минава през всички. Лоша хигиена е просто немислимо да е причината. В тялото ми е някъде тази гад.
А за водата. Преди месец някъде гръмна, че в Пловдив водата била заразена с Е.коли, защото не е добре пречистена. Не е от водата. Хванах ги в Първенец, сега съм в Съединение.

Нищо де. Аз ви казах, не съм се психясала в момента. Като имам някаква вратичка и ми е леко на душата. Просто разсъждавам по темата.
Днес отиваме на театър, някаква комедия и утре външен листовки. Вижда му се края и на този курс.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #59 -: Юли 09, 2019, 22:13:06 pm »
Ами не издържах. Обадих се на един доктор в Стара Загора да ме погледне профилактично и той веднага ме прие. Ендометриоза ми е малка 1.5 см все още. Иначе всичко е нормално, но ендометриума ми е 3 мм и доктора каза, че поне още две седмица няма да ми дойде.