0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #680 -: Ноември 27, 2018, 13:33:48 pm »
Маги не съм чувала такова нещо,че и без мъжа ти.Аз щях да му кажа,че G точката се намира в края на думата shopping.
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #681 -: Ноември 27, 2018, 13:34:46 pm »
Хахаха и аз съм така-малко стресната, малко объркана и ми е смешно. Не знам колко на сериозно да го взема, но факта че го каза в отсъствието на мъжа ми, не ми вдъхва много доверие. Трябвало да се обадя, да ме запише последна, за да не сме бързали и на спокойствие да ми покажете къде, какво, защо. И другото-не трябвало да има стрес, защото от стреса тръбите още повече се свивали и съвсем зле ставали и некачествените ми Я не  можели да минат.
Не мисля че имат много връзка нещата-толкова жени има които си имат здрави, прави дечица, а не си знаят Ж точката. Объркана работа хахха
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #682 -: Ноември 27, 2018, 13:49:07 pm »
Маги, ако децата ставаха само при оргазъм, то човечеството нямаше да просъществува. Според мен е ясна работата какво е искал доцента. Може и лично мое мнение да е.
А той как реши, че са ти некачествени яйцеклетките? Хайде да отиваш при Стаменов, че този те е ошашкал от всякъде сигурно. И да лекувате Уреаплазмата, както си му е реда, не със свещички. Не пречи на забременяване, но е опасна след това. Защо в Надежда на Джеси веднъж са й искали, втори път не, ми е мъгла. На мен д-р Даскалов ми искаше хламидия, уреаплазма преди цветна снимка, какво говорим преди инвитрото.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #683 -: Ноември 27, 2018, 13:50:32 pm »
Направо с 200 бягай от тоя!Г точка, извратеняк!

Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #684 -: Ноември 27, 2018, 13:53:18 pm »
Здравейте, момичета, изчетох последната тема и на моменти ми се насълзяваха отите, а в други се усмихвах оптимистично... Искам да ви помоля да ме приемете при вас. На кратко моята история - на 32г. съм, преди 2г. преживях мисед в 8 седмица (забременях спонтанно на втория месец опити). След кюретажа имах спазъм на пийката на матката и се наложи дилатация...И така от юли миналата година подновихме опитите, но засега без успех.

От септември тръгнах при репр. д-р Калчев. Направила съм всички изследвания - ЦС-проходими тръби, АФА-отрицателни, ИР нямам, АМХ-2.3, за ТСХ пия л-тироксин, защото след аборта се оказа завишен. От генетичните излезе PAI 4G/4G, но нито моят гинеколог в Надежда, нито Калчев го смятат за проблем, при бременност евентуално АП. Според Калчев, спремограмата на ММ е ок. Пусках хормони на 3 ден от МЦ два поредни месеца и естрадиола ми е леко завишен (но в реф. граници) и Калчев миналия месец ми каза да пия Регулон един месец. Аз обаче не го взех (от страх явно, никога не съм пила такива хапчета), но този месец ходих при моя док и се оказа, че имам ЗФ и сега ще пия Дуфастон. Нещо псоледните 3-4 месеца подтиска левия яйчник и все овулирам от десния... дано с този Дуфастон се оправят нещата, ако не другия месец май няма да ми се размине Регулона... Моя док в Надежда ми предлага направо инсеминация да пробваме след Нова Година, а Калчев още е за спонтанно забременяване...
Пием по една торба с добавки с ММ, последното, което си взех(но в момента не пия заради дуфастона) са Витекс, Див Ямс и Мака. Честно казано колкото повече време минава, хем става по-тежко, хем някак си вътрешно започваш да се примиряваш, че това е втоят път и най-важното е да дойде резултаът ако може не твърде далеко във времето... В тази тема видях много борбени и силни жени, които са преживели толкова мъка и са събрали сили да продължат напред... Сигурна съм, че всички ще гушнем не по едно, а по повече бебчета скоро и всички тези години чакане и мъки ще бъдат само един спомен... Прегъщам ви!!!
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #685 -: Ноември 27, 2018, 14:23:20 pm »
Момичета преди малко направих още един тест пак е мн бледа черащтата, но няма как да ви я покажа че н снимките хептен не се вижда
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #686 -: Ноември 27, 2018, 15:54:36 pm »
Ели, много ще се радваме да е положителен!Дано!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #687 -: Ноември 27, 2018, 15:57:14 pm »
Момичета чета ви, но нямам много време за писане :(
Успех на всички!
Ели, стискам палци да е положителен!
Slance_i_luna добре си дошла и дано в най-скоро време да се похвалиш!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #688 -: Ноември 27, 2018, 22:28:40 pm »
Slance_i_Luna, добре дошла сред нас. Съжалявам за мъката, която си изживяла. За съжаление повечето от другите момичета в темата са минали през това. Бъдете силни и вярвайте, че ще стане. По-лесно е като имаме подкрепата, която намираме тук. Не се страхувай от Регулон-а. Винаги съм била много против приема на противозачатъчни (сега като се замисля съм била против от незнание). Този месец бях на Регулон за задържан фоликул. Изписват противозачатъчни също, за да се подтиснат за един месец яйчниците и след това отново да влязат в ритъм. Дуфастон също би свършил работа за целта. С Дуфастон регулираха цикъла на една моя приятелка и след това й се възвърна овулацията. Сега защо овулираш от единия яйчник и дали това се влияе от Дуфастон не ми е ясно, случва се. Отколкото време правите отново опити, звучи като доста, защото си минала не малко изследвания. Повечето лекари само при един мисед не биха предписали всички тези изследвания, затова ми звучи, че се опитвате от доста време.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #689 -: Ноември 28, 2018, 08:30:52 am »
Добро утро!

Слънце и луна, доста си преживяла.За съжаление както Тери казва много от нас са минали по този път вече.
Не се страхувай от хапчетата, важното е да имаш доверие на доктора си и да вървите заедно по пътя!

Слънце, WideD, как сте?

Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #690 -: Ноември 28, 2018, 09:01:25 am »
Добро утро!
Благодаря ви Маги и Тери за разбирането и споделения опит. Правим опити от вече година и половина, част от изследванията си ги самоназначих (вит. Д, Б12 и Б9 съшо са ок). Миналата година даже пуснах и основен пакет НК-клетки, които бяха ок. Но репр. и моя Док изобщо не ги гледат тях. Сега на първо време се надявам Дуфастона да свърши работа и да влязат в ред нещата, защото явно от стрес последните няколко месеца малко съм прецакала нещата... Чудя се и до колко този естрадиол е проблем, макар че е в реф.гр. На всичките изследвания досега е бил с горе-долу същите стойности и моя Док в Надежда не го смята за проблем... А Калчев иска да го смъкнем по учебник да е. Затова ми изписа и Регулона. Дано другата седмица като пусна хормоните да са ок и Дуфастона да си е свършил работата...
Мисля да пия Витекс месеца два (ако някой е пил и има опит, моля да сподели) и февруари, март на инсеминации, няма какво да чакам повече... Прочетох темата, даже и назад, момичета някои от вас са преживели толкова мъка и перипетии, знам, че ме разбирате и ви благодаря... Аз не съм споделила нито за миседа, нито за опитите и всичко останало на никого, освен на ММ... Усмихнат и белоснежен ден на всички!!!!
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #691 -: Ноември 28, 2018, 10:07:12 am »
Здравей, Slance_i_luna. Аз съм пила Витекс, хич не ми се отрази добре, удължи ми се и без това дългия цикъл, но аз съм с поликистоза. За това, сега ако реша да пия нещо - витамини, добавки, дори и лекарства за настинка, се консултирам с лекар.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #692 -: Ноември 28, 2018, 10:29:14 am »
Днес докато се разхождах навън и ме валеше дъжда, си мислих за вас. Мислих си, че стана една година, откакто се регистрирах в сайта. Помислих си, че това през, което минаваме, на никой не го пожелавам. И че това през, което минаваме, на всеки го пожелавам. Не пожелавам трудните моменти, но пожелавам на всеки това, което вие ми давате. Върнахте ми вярата в хората. Върнахте ми чувството за близост с хората. Спомням си, че първата история, която прочетох във форум "Дневници" беше на Маги. В началото имах чувството, че четях моите мисли (бях с поставена диагноза запушена тръба, от ехографски преглед). И аз така обрекла се на стерилност, четях и си мислих, колко близка чувствам тази жена, която не познавам. Започнах да пиша тук и така исках точно на нея да се харесам :D А тя и Павла все ме режеха нещо :D :D :D И ето ни една година по-късно.
Микробиологията ми се забави. На Мишо вече излезе, защото е чиста. Пак на антибиограма мирише. Нищо, ще си пийна значи по празниците, да му отпусна душата :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #693 -: Ноември 28, 2018, 10:43:32 am »
Тери  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

Ти знаеш колко близка те чувствам, знаеш как следя всичко свързано с теб и те разбирам напълно за какво говориш.Преди почти 10 г когато се регистрирах тук, ревях и се мятах в безсилие, защото нямахме дете.Сега след толкова време мога да кажа, че стерилитета ми взе много, но и ми даде!Даде ми страхотни приятели, даде ми много нови връзки и възможности, даде ми вяра в хората и доброто.Даде ми ВАС!Ти знаеш за какво говоря, защото сме се и виждали и знаеш как чувстваш близък човек който дори не знаеш как изглежда.
В тоя ред на мисли 8-ми свободна ли си?

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #694 -: Ноември 28, 2018, 10:48:49 am »
По принцип да :) Чакам Пешек да се пише, че ще ходи. За да не се залепя към теб като пиявица цяла вечер :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #695 -: Ноември 28, 2018, 10:49:35 am »
Хич няма да ми пречиш :*

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #696 -: Ноември 28, 2018, 10:55:27 am »
Само да се уточня със съпруга дали ще присъства или ще си търси мъжки занимания в София и ще пиша.
Мишето да не се прави и тя, събитието започва в 7, нейния купон ще е в 8-9 сигурно.
Слънцемое, и теб те знаем, че си от София :D :D :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #697 -: Ноември 28, 2018, 11:05:46 am »
Добро утро,
Здравей слънце-луна и добре дошла.
Зимата дойде и вече ми е едно уютно в душата. Днес се попретоварих в работата малко, но пък си взех почивка следобед, че съм на преглед ( 5ти ден от цикъл и   4ти ден отначало тона стимулацията)
Вчера си бихме( казвам го така, защото и двамата забърквахме сместа и т.н. :-) ) 3тата инжекция и мисля беше по-добре. Пак ми стана лошо и ми се зави свят, но беше по-добре и нямаше кръв, само малко прозрачна течност.
Освен всичките приготовления за инжекцията, има и ментово бонбонче в схемата, за да ми мине по-бързо гадното усещане. Боля ме главата през нощта и усещах напрежение в ушите като болка. Сутринта бях по-добре.
В 14ч се надявам да стигна до лекаря, притеснява ме това, че не ми казаха никакви хормони да пускам. Сигурно като отида и ще ми кажат. Дали взимат изследвания и следобед...

Момичета и аз да си кажа, вие сте прекрасни и много всеотдайни! Помощта и съветите, които получавам тук, са безценни за мен и ви благодаря от сърце!
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #698 -: Ноември 28, 2018, 11:10:04 am »
WideD с какви лекарства ти беше стимулацията?Аз имах главоболие и неприятно усещане по време на стимулацията, но е в реда на нещата.Да знаеш, че с нарастването на фоликулите ще започнат да те болят слабините, да ти стискат дънките и да ти става дискомфортно.Да го имаш в предвид.

Тери, ще се разберем.И аз чакам Мишето да драсне.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #699 -: Ноември 28, 2018, 11:13:44 am »
Беше ми трудно да го запомня това име - pergoveris 225 е дозата. За 3 дни неделя, понеделник и вторник вечер и днес съм на преглед да ме видят и да кажат как да продължа.
Един миг обич може и ще направи света съвършен.