0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #980 -: Декември 17, 2018, 22:11:33 pm »
Вени, като има проблем се налага диета, нормално е. АБ за гъбички?!
Това, че ти си се излекувала с помощта на подобни неща не значи нищо. Повече вреди са нанесли подобни илачи на хората. Всеки има глава, но в отчаянието си много хора я изпразват.
Wide, не беше към теб, а попринцип. Хванах се за думата ' слуз,' това е.

Не ме разбирайте погрешно. Ни то се заяждам, нито се карам на някого.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #981 -: Декември 18, 2018, 11:57:23 am »
Здравейте, момичета  :bighug:
Мен работата ме завладя последните седмици  :(
WideD, късмет, чакаме добри новини  :heartbeat:
Teri, аз също бих ти препоръчала нещо натурално и естествено за подсилване на имунитета. Аз зимата много наблягам на мед, лимон и джинджифил.
На останалите, които са в почивка като мен -  :wine: и  :dance2:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #982 -: Декември 18, 2018, 12:16:13 pm »
Язък ми за всички имуностимуланти. Пак съм на изоприназин и настинките не ме подминаха и мен. Доста криво време за настинка, когато се лекувам, ама такава ми била съдбата. Този йод ми се струва, че повече вреди, отколкото да помага. Нямах никакво течение, откакто съм на него се появи едно определено нездравословно. Вярно някакви мутанти отглеждам. Дадох цел на Мишо: да направи 12% морфология и 25% бързоподвижни и ще правим деца вкъщи. Той се амбицира, ще започне да бърка пак илачите :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #983 -: Декември 18, 2018, 12:25:16 pm »
Някой, които ще забременява сега да пуска нова тема! Wide?!
Тери, как ги изчисли 12%?  :D
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #984 -: Декември 18, 2018, 12:36:58 pm »
Знам ли, достатъчно високо, че да отнеме месеци, докато прибегна към отчаяни мерки. Както той каза: 'Човек какво ли не прави в отчаянието си, дори спи със съпруга си'. Много ми хареса негово изказване днес. Описва мъжете. Аз имам някаква настинка и му казах, че той ме е заразил. А той отговори: 'Аз ако имах този вирус, досега да съм умрял' :D
WideD е наред да създава тема.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #985 -: Декември 18, 2018, 12:41:07 pm »
Аз не съм пускала нова тема така. Как се пуска?
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #986 -: Декември 18, 2018, 13:03:36 pm »
Отиваш на Опити за забременяване, създай тема, Правим опити за бебе- Тема 19, слагаш линк към 18, а тук към новата и така :)

Тери, наистина, в отчаянието си чак и секс правим. Сега за вируса използвай мед колкото си искаш :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #987 -: Декември 18, 2018, 14:30:43 pm »
Чакам новата тема, че да я повдигна.Апоро и аз съм на мнението на Павла за меда, чесъна и т.н. Видяла съм ужасни неща в този форум.

Изопринозина е изключително силно лекарство и аз в къщи дори не го внасям.Много внимателно с него и по-скоро наблегнете на природните начини на повдигане на имунитета пред него.Моника се изприщи цялата от него след един прием, като му прочетох състава и ми стана зле.Предпочитам да и давам клеева тинктура разредена или сироп от черен бъз.


Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #988 -: Декември 18, 2018, 14:45:37 pm »
Привет момичета ,нещо от няколко дни не можех да се logna странно . Благодаря ви за съветите ,Павла права си поне сега знаем какво е ,че това не видение без резултат ме побърква . В петък ще ходя да пускам и аз изследване стискайте ми палци мойто  да е отрицателно за тази гадина уреаплазма 🙏 чакаме и обаждане от уролог да препише лечение на мъжът ми . Интересно ми е ако аз нямам дали ще може да си продължим по плана с инвитрото през Февруари или ще трябва да чакам мъжът ми да се излекува и тогава ? А и ми е интересно колко време може да си я носиш в организма след заразяването без да знаеш ,направо малко се вкарвам и във филм .... заедно сме от 7г и аз за себе си съм сигурна ,че други партньори не съм имала .

Wided  тихичко ти стискам палци за една незабравима Коледа 🤗❤️❤️❤️❤️
 
Tedi направо нз какво да кажа кви са тия гадинки не е истина .
Да ви кажа онзи ден се видях с една приятелка и тя пие от известно време AquaSource афа ако сте ги чували (водорасли ) имала е няколко миоми който са изчезнали само от приема на тази продукти .
Та направих една консултация и поръчах на моя  мъж и на себе си да пием ,те са хранителни добавки и по никаква начин не би трябвало да навредят .
Някоя от вас да има опит с тях ще се радвам да споделите мнение .
Тери може да ги проучиш и ти за теб се сетих също .
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #989 -: Декември 18, 2018, 14:57:20 pm »
Chocholinka, недей така с "това са хранителни добавки" и за тях трябва да кажеш на лекарите си. Всичко, което сама си предписваш трябва да кажеш и на него, от горчив опит го казвам.
Иначе на мен Изоприназина докторката ми го изписа. Пък аз съм примерна. Това не пречи да работя от вкъщи с настинка, може би без него щеше е по-зле положението, а може и никаква работа да не върши.
Майка ми прави един магичен чай: джинджифил, канела, черен пипер, карамфил, кардамон и кой знае още какво има в него.  Та с него се лекувам сега. Само ракия не е сипала. Въпреки, че си е направила отвара от 300 грама чесън киснат в 200 мл ракия за няколко дена. После има схема по няколко капки на ден, уж пречиствал кръвта. Тааа може да не е станала баба още, но си се държи като баба. Все има разни отвари вкъщи.
Чочолинка, извинявай сега ако те нападна. Нооооо много се ядосвам като видя из форума изказвания като твоето относно разни полово-преносими болести. Както не си се заразила последния един месец, докато не сте правили секс, така и не си се заразила последните 7 години. Имаше преди време една жена с хламидия, която обсъждаше че сигурно мъжът й й бил изневерил (нищо, че той беше с отрицателен резултат). Гадинки по всякакъв начин се хващат и не се хващат. Понякога просто по някаква причина единия ги носи от предишна връзка, а другият не ги хваща.
Аз имах букет от красоти от предишния си приятел: Уреаплазма, ЧПВ, Хламидия. Нито едното не предадох на мъжа си по незнайни и за мен причини. Имала съм уреаплазма с години, както и хламидия и не съм разбрала. Така че може и ти да имаш и ти да си му я предала. Не го обвинявай по презумция и не се съмнявай в него. Деца искате да имате заедно, не може така с недоверие.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 18
« Отговор #990 -: Декември 18, 2018, 15:35:29 pm »
Линк към новата тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=53234.0
Един миг обич може и ще направи света съвършен.