Лейди, исках да ти пиша от няколко дни, но все бързам, все нямам време.Щитовидната жлеза е много чувствителен орган и той влияе на целия организъм.ТСх макар да е муден хормон, понякога може много бързо да се качи.Ако хормона който си приемала не е бил достатъчен, дори ТСХ да е бил в норми, то фТ3 и фТ4 не са били оптимални и са показвали, че щитовидната се мъчи, то тогава може изведнъж да се качи хормона.Също така стрес или промяна във времето влияят така.Преди 2 години точни за 2 месеца се наложи да сменя два пъти дозата и то драстично, защото щитовидната просто спря да работи по начина който го е правела преди това.Умора, стрес и какво ли още не бяха и повлияли много зле.Сега пък лятото се срина, макар да не съм сменяла дозите от над 2 години.А и ти беше на Золадекс, нормално е да има вариации.Ще се оправи, само я следи на често и си пий хормона(предполагам са ти назначили нова доза)
Magi_st, благодаря ти много за изчерпателната информация. Определено ми просветна малко
Наистина се чудех, как е възможно. В началото на лятото стойностите ми бяха много ниски и докторката ми назначи по-ниски дози. След месец изследвах и всичко беше ок, та не знам защо, но на своя глава пак минах на старата доза и от тогава започна да пада под долната граница. След това сама минах на предписаното от нея, а пък те се качиха над горната само за месец.
Аз съм си виновна. Трябва повече да внимавам.
Момичета, след секс на другия ден
много ме болят яйчниците. И това е сега от 10 дни. Мисля си, че не е възпаление, защото не ме болят постоянно всеки ден, а ние се обичаме през ден. От плувците ли да е, събуждат ли се вече след Золадекса? Четох, че може да е заради обърканите хормони, но болката тогава ще е всеки ден
Може да ви прозвучи много глупаво, но разсъждавам, че сега като са махнати всички кисти и сраствания и тръбите, това чувство е нормално. До сега не са се задържали толкова много плувци в мен, почти всичко изтичаше още веднага. А сега, чак на сутринта. Дано не ми се смеете много
Терииииииии, като написа ембриончо и несъзнателно си представих синьо бебе, казах си, я момче ще е
А след това и ти потвърди, че имаш такова усещане
Леле, как ще издържим всички до теста ти, не знам
Сега и аз да повторя, повече почивка!!! Хайде, мъти си го със здраве
WideD, и аз ползвах тези тестове за овулация с лубриканта, но не съм го ползвала по предназначение. Страх ме беше, защото четох някъде, че убивал материала и не трябвало да се ползват никакви лубриканти. Единствено има един, момичетата тук го ползват, който е специално за подпомагане на зачеването. Мисля, че не беше малко парички, а пък този е подарък даже
Те ще ти кажат, как се казваше, аз не помня. От нета го поръчваха...
Успех на всички в този месец!