0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #980 -: Септември 10, 2018, 18:37:08 pm »
Добър вечер на всички!
Моят медицински маратон приключи и сега хем разбрах много неща, хем се обърках доста. Вчера пуснахме кариотип, днес спермограма. Успяхме да минем през Д-р Калчев днес... Според него пък нямам двурога матка а миома-субмукозна с размери 38 на 9 мм. Намира се по средата и затова изглеждала като преграда... Не знам това дали наистина е причината?! На мен това не ми е достатъчно логично. Ще я махаме, направих и микробиология + хламидия, казаха, че важи 2-3 месеца за операцията, изписаха ми и Регулон, че да можем да нацелим час за операция. Ходих и при Доц. Русев, от него чух доста интересни неща. Първо мутацията ми е проблем, ще пия по таблетка метилирана фолиева, б 12 и Б6, както и вит д. Каза ми нещо, което не знях, а даже и според всички писания в Интернет е обратното. Сигридов каза същото. Фолиевата може да се предозира и става токсична. Само тя от витамините от Б групата не се изхвърля излишъка с урината и се натрупва и става токсична, така че дори хора с моята мутация трябва само по една таблетка да пият. Аз понеже съм пила нормална фолиева 2 години и половина и съм натрупала токсини също може да е причина за аборт, пуснахме фолат да видим как е, както и Nk- панел и нещо си за тромбоцитите. Имам и хетерозиготен носителство на един ген от тромбофилията PAI нещо си( не са пред мен да ги видя), която според него също е проблем и при бременност трябва да приемам аспирин и фраксипарин и да изследвам нещо, което забравих как се казва на 3 седмици, което как ще става в Англия... Освен това и от натоварването с глюкоза последния показател на 120 мин е леко висок и било начална форма на инсулинова резистентност, но много лека и, това най - много ми хареса, трябва да хапвам по едно шоколадово блокче на час, два,за да обира остатъците от инсулин.
Много дълго стана, сигурно не е всичко...


Аз бях за известно време пациентка на Сигридов, те с Русев работят паралелно и по един тертип, особено терапиите с витамините, които в действителност са от изключителна важност през бременността, а и по принцип. Също така и на мен Сигридов ми каза така за фолиевата, мойта беше предозирана, пиех я година и кусур преди да забраменея, спря ми я, а мисля, че и по-засиленото гадене беше от това, защото като я спрях, намаля и гаденето....
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #981 -: Септември 10, 2018, 22:36:54 pm »
Момичета, минавам да видя как сте...
Днес е денят О  :D А, дано  :lol: :lol: :lol: работим усилено. Аз май психясвам вече, чета, чета и само за това мисля, все едно от мен зависи да се спука този фоликул и аз да го оплодя. Ей, ама как може човек да избяга от мислите си?!?!
Добре дошли на новите попълнения и дано не се задържите дълго  8)
Тери, как е кученцето ти, нищо не казваш?
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #982 -: Септември 10, 2018, 22:41:33 pm »
Добре дошли в новата тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=53169.0