0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #620 -: Август 20, 2018, 10:05:20 am »
Много ти благодаря Тери
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #621 -: Август 20, 2018, 11:06:22 am »
Какви тестове си взе? Следвай им упътването, защото всеки тест е различен. Аз ги правих сутрин. Дигиталният така трябва да е, а лентичките, защото забелязах, че при мен пикът е сутрин и само тогава ми отчиташе правилно.
Късмет и дано да я хванете :)
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #622 -: Август 20, 2018, 11:47:13 am »
Павла взех Clear това ми препоръчаха в аптеката
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #623 -: Август 20, 2018, 11:50:57 am »
Здравейте, момичета!

Правим опити за бебе от повече от година ... Цикълът ми е редовен (на 28-ми ден), вчера имах кафеникаво зацапване и бях много нещастна, мислейки, че ми идва ...  Днес обаче (28-ми ден) няма нищо повече.

Мислите ли, че има шанс да е било имплантационно кървене ... Рано ли е да направя тест утре, ако все още не ми е дошът цикълът?

Коремът ме наболява като преди цикъл ...

Благодаря за мненията!
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #624 -: Август 20, 2018, 12:17:07 pm »
Madam_Bovari, добре дошла и дано бързо се преместиш в бременната тема! Тест направи след реално закъснение. И щом пробвате „ повече от година“ ви е време да се обърнете към репродуктивен специалист. Успех ти желая!

Тери, щом избягваш сладките плодове, пробвай с печени чушки, тъкмо им идва времето. На мен ми действат безотказно без да предизвикват революции в стомаха ми.
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #625 -: Август 20, 2018, 18:59:51 pm »
Момичета, винаги съм била много положително настроена за всичко през последните години, но днес не се чувствам добре, не знам дали е от инжекциите или просто съм в такъв момент, но ми е тъжно и се чувствам зле.....
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #626 -: Август 20, 2018, 19:07:59 pm »
Момичета, винаги съм била много положително настроена за всичко през последните години, но днес не се чувствам добре, не знам дали е от инжекциите или просто съм в такъв момент, но ми е тъжно и се чувствам зле.....
Михаела, аз също имах такива емоционални преживявания по време на Золадекса. Ще мине, заради хормоните е. Опитай се да си представиш бебчето, заради което се бориш. Знам, че е трудно, но не е невъзможно 💞 Прегръщам те  :bighug:
Вистал, не мисля, че имам сраствания след лапарото, а се надявам да няма 😁 Ама ето, болките в яйчниците след секс отшумяха напълно.
Тери, една чаша прясно мляко вечер преди лягане и на сутринта ще се получат нещата.
Павла, стискам палци!
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #627 -: Август 20, 2018, 19:09:54 pm »
Мише, горе главата. Сигурно е хормонално, така се случва необяснима депресия. Няма да се отказваш, никога! Има варианти всякакви, детенце ще си имате. Ще се моля за теб то да си е генетично ваше, но и да не е. Нали теб ще гледа и на теб ще казва "мама". Вие с Митко ще бъдете страхотни и забавни родители и знам, че това ще се случи. Още малко остана. Няколко месеца само. Най-трудното вече си го направила: да намериш сродната душа. Другото ще го постигнете заедно. Обещавам ти, че след 2 години по това време ще се видим на острова в Пазарджик всяка с количка. Много, много те прегръщам. Утре ще се чувстваш по-добре сигурна съм.
Пешек, като каза печени чушки. Отивам днес до магазина и от всяка къща на печени чушки мирише.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #628 -: Август 20, 2018, 19:33:29 pm »
Момичета здравейте. Как сте? Надявам се добре... много сте изписали, ама и се съм влизала скоро да чета. Метнах само един поглед и видях че Тери е имала трансфер... Мила Тери стискам палци за теста.. и едно или две хубави бебчета..(колко ембрио трансферирахте).. Аз съм вече 13гс. Миналата седмица правихме редукцията, както ви бях казала. Надявам се всичко да е наред в бъдеще и да не се случи нищо лошо. Стиснати палци на всички ви!

Павла на теб леко раждане 😘😘😘

Ръсвам ви със син прашец за късмет ;)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #629 -: Август 20, 2018, 19:57:34 pm »
Михаела,  и аз още съм на золадекс и те разбирам. Кофти е, но е временно състояние. Аз ходя на планина и малко ми се успокояват топлите вълни, да не кажа, че ги няма почти. Опитай се да се движиш на чист въздух повече и прави неща, които харесваш. Ще мине и този период. Нали казват, че е най- тъмно преди изгрев. Чух, че за Пазарджик говорите нещо-аз съм родена там и детската градина там я карах :-)
Здравей Христинче, стискам палци да мине леко бременността ти и здраво и сладко бебе на финал :-)
« Последна редакция: Август 20, 2018, 19:59:09 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #630 -: Август 20, 2018, 19:59:04 pm »
И пол ли казаха, стига бе. Кога станаха 4 месеца? При другите времето все ми се струва, че лети по-бързо отколкото при мен 😀 Хриси, радвам се, че всичко се е наредило. Каката вълнува ли се. Гледам почивате си и вие по басейните. Иначе едно ми трансферираха, ако не се хване другия месец ще сложим двечки. Но ще се хване, аз толкова му повтарям да се закрепя. Пък и ударно меню има. За закуска, обяд и вечеря по един Естрофем, Дуфастон и 3 Утрогестана.
Аз днес с Фраксипарина нещо не се справих. Спуках някой капиляр. Направих си синка-лилавка все такива отенъци. И чак кървеше като се къпах.
Като казах къпане: четох, че първия ден от трансфер горещ душ не се препоръчва, даже никакъв, за да не направи контракции на матката. Слънце мое, записваш ли?
И въпрос: пише ми в препоръките от Ню лайф да си правя тест 16 дена след трансфера. Трансфера брои ли се за първи ден или е нулев? Сигурно второто, за да е по-дълго чакането.
Иначе четох, че на 5 ден след трансфер на 3 дневен ембрион се закача бебето, имплантацията завършва включително и на 7 ден. ЧХГ започва да се отделя на 8 ден и на 11 вече може да се установи бременност.
Е тогава защо тест на 16 ден. Ясно, че има риск от мисед, но не е ли информативно да се знае имало ли е имплантация?
Днес поех селските ежедневни задачи. Храня и поя кучета, кокошки, приказвам си с петела. До магазина да ида, спре ме някоя баба. Поспя, сготвя, поработих 2 часа и то деня свърши. Съседът е купил и прасенце и ми грухти в момента под прозореца, ще се опитам да не се привързвам, че няма да е приятелство за дълго :(
« Последна редакция: Август 20, 2018, 20:07:37 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #631 -: Август 20, 2018, 20:02:08 pm »
Тери, сигурно са писали 16 дни за по- сигурно. Но и аз мисля, че по-рано малко може. Хубаво е, че си сред хубав природен живот. Сигурно е много красиво.
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #632 -: Август 20, 2018, 20:15:25 pm »
Лейди, сигурно, до сега уж нямаше такива полюсни настроения и мислех, че ще се размина.
Териии, точно в целта беше всяка една товоя дума. Толкова ти благодаря и ви прегръщам с бебчо. Цялата си сила ви изпращам, знам, че ще се преборите, моля се всеки ден... Иначе на мен ми казаха на 10-ти ден да писна кръвен тест, като деня след трансфера се броеше за 1-ви.
Wided не са проблем вълните,минах 4-ри инжекции и даже всеки ден.се радвам, че не преживявам тази безумна болка при цикъл. Просто днес нещо ми стана...
Хриси, надявам се, че това е било правилното решение за вас и ти пожелавам само щастливи дни от тук нататък  :bighug:
« Последна редакция: Август 20, 2018, 20:27:13 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #633 -: Август 20, 2018, 21:36:23 pm »
Михаела, всеки има спадове. Какви мисли са ми минавали през главата през годините, даже не искам да казвам. Тери е права- най- трудното е да се намери подходящия човек, всичко останало ще го преминете, защото делите тежестта на две.

Тери, на 16ти ден, за да няма предварително спиране на лекарства. При теб като са препокрити всички бази няма смисъл от ранно тестване, защото нямаш нищо друго за включване. Другото е, че ембиончето все още не знае да брои, може да пропусне 5ти ден за имплантация и да реши, че 7ми ден е по- добре, знаеш ли. Иначе от 11-12 ден ще ти отчете.

Христинче, благодаря ти. Всичко ще е наред. Явно повлякох крак за свекърви. Ето и Тери се гласи за такава :)
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #634 -: Август 20, 2018, 22:38:11 pm »
За съжаление Тери ще е и много ревнива. Мъжа си не ревнувам, ама други хора :D
Та моя синковец все още не може да брои казвате. Ще му попречи ли да пътуваме на 7ми ден от трансфер до Пампорово. Да ида и аз някъде това лято, пък ако ще за една нощувка да е. Колко да е зле пътя до там.. Не мога да си представя какво преставлява една имплантация. Да не би тъкмо да се захване леко, да го друснем на някоя дупка и да падне преди да е успяло да се зарови в лигавицата...Ето защо откачалки като мен трябва да си ходят на работа и никакви болнични и отпуски.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #635 -: Август 20, 2018, 22:49:14 pm »
Мише,всеки има трудни моменти.Бъди силна,нали целта оправдава средствата.
Тери,на мен майка ми ми каза,че горещия душ никога не е добра идея през 9те месеца.Тя така ме е родила,след горещ душ.Радвам се,че се чувстваш добре и звучиш доста здраво стъпила и спокойна.
Аз днес изпитах много лошо чувство към най-добрата ми приятелка.Утре сме на театър и решихме после да ходим на Хепи.Тя нямало да пие вино,преди това ми говори с някакви недомлъвки.Има базар на занаятите и й казах да си купим био малиново вино,не щяла.И я питам-ти да не си бременна?Не е.Но вярвайте,в секундата преди да отговори ми минаха хиляди мисли-нали има дете,дори не искат второ,защо не съм преди нея.И тем подобни.А я обичам много.И не съм по принцип човек,който гледа чуждото канче.Не знам какво ми стана.Просто се потресох от себе си☹
Тери ,много жени пътуват хиляди километри.Ако лекар ти разреши защо не?Казвам това,защото е логично,но знам че ако съм аз бих си седяла във Варна,и най-много до Константин и Елена да отида,за сведение е на 10км от града🤣
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #636 -: Август 20, 2018, 22:58:07 pm »
Аууу, да не чуя за Константин и Елена. Мишо ме води веднъж. Само аз, той и пенсионирани руснаци. Той и на плаж не ходи, та ходих сама. Най-дългите 5 дена от живота ми :D Тъкмо се жалвах, че не съм ходила на море това лято и ми се отщя, като си спомних :D
Аз вътрешно си знам, че нещо като е писано, то ще си стане. Просто нали знаете страх лозе пази. Ако не стане, искам да няма за какво аз да се обвинявам. Та смених бързо дестинацията. Цигов чарк. До Пампорово завой след завой. Вече съм спокойна, утре ще подпаля телефоните на хотелите в Цигов чарк.
Слънчице, то никоя от нас не е такъв човек. Ама всички сме ги мислили тези неща. Приятелката ми от бебешки колички забременя миналата година. Всяко кафе с нея после ме докарваше до невероятна депресия. Просто виждах постоянно, това което не можех да имам. Защото бебето в нейния корем е и мое бебе, аз ще съм й кръстница. Но аз така мечтая за бременност. Ако не беше така, може би щяхме да осиновим без дори да пробваме инвитро. Но тялото ми иска да съм бременна. И най-добрата ми приятелка ме разстройваше. Как можеше да съм такъв човек. Но отминава. Това са епизодични чувства, които все пак са си грозни, но напълно нормални. Сега пак се чувствам зле, защото тя все ме вика да се виждаме. В едно село живеем. Аз лежа, тя седи по парковете. Но детето е болно. Та се крия от това бебе, което толкова обичам.
А как ми се пие малиново вино. Година и половина бях на хомеопатии (там алкохолът е много забранен), после уж щях да забременявам. И накрая тъкмо си отпуснах душичката да си пийвам по малко и ми забраниха фруктоза. Имам едно чувство, че трябва да наваксам с няколко коктейла и ще съм спокойна. Ама след кърменето. Чакала съм 2 години, ще изчакам още толкова.
« Последна редакция: Август 20, 2018, 23:04:36 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #637 -: Август 20, 2018, 23:06:33 pm »
Даже сега се замислих ,ако ми беше казала че е,как щях да се почувствам.Егати гадното.
Да,там е от соца още но има очарование и един много добър бар на плажа😁.
Мисля,че близка дестинация е най-разумно.
Това за ,че тялото иска да е бременно...така го чувствам и аз.А и искам да гледам децата ни и да откривам черти от нас,дали ще имат моите пръсти на краката примерно или неговите.Кои черти от характерите ни ще вземат.Ей такива неща.
Къде е Маги?
*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #638 -: Август 20, 2018, 23:24:43 pm »
На море  :D

Мише, пиша за теб! Всеки има лоши моменти, всеки има спадове. Аз вярвам, че и вие ще станете родители. Не знам защо ама така близка те чувствам и съм сигурна, че ще успеете!

Хриси радвам се, че си добре! Целувки на корема и каката. Ей нашарихте ги тия гащи!

Памела, не остана!

Аз гледам една дивееща Моника, дойде ми по-часовник и около 15-ти септември ще съм в София.!

Прегръдки от мен!

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #639 -: Август 20, 2018, 23:26:12 pm »
Памела :D :D :D Сигурно вече е напръщяла с кърма и е Андерсън вече :D
Маги и ти с учениците :D За дивеещата Моника ти вярвам. Като ги видях на ДРЗ, не се спират тези деца. Пожелавам ти хубаво да събереш витамин Д и да се върнеш заредена с енергия за успех.
« Последна редакция: Август 20, 2018, 23:28:43 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света