0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #360 -: Октомври 10, 2015, 08:35:42 am »
Момичета благодаря ви! Наистина се чувствам по-спокойна вече, пък и като знам, че ме мислите съм сигурна, че всичко ще мине добре.  :bighug:
Смайли по принцип ЛХ трябва да е ниско по време на стимулацията, моето беше 3-4 единици и беше ОК. Проблемът е, че моите яйчници не действат заради ИЯр и ЛХ още в началото на цикъла ми е високо. На мен в деня на овитрела вече беше започнало да се повишава. Това което ме интересува е дали такова повишаване е естествено и нормално или пак ще ми скапе яйцеклетките. Между другото Т днес ми е още по-висока, явно естествената О е в ход. Дано само фоликулите да са там и да има вътре годни Я, които да не са презрели.
Синеочка дай Боже да успея, преди исках 2 дечица, сега и на 1 ще съм щастлива


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #361 -: Октомври 10, 2015, 09:54:08 am »
Момичета много ви благодаря, май наистина ще се наложи да ида в клиника със специалисти, имам още един въпрос днес към вас, значи миналия месец имах много болезнена 1-ва овулация явно от много време, с клостилбегита имах, но тоя месец пак го пих, имах си фоликул на 11-ти ден който беше 18мм., на 14 - ти ден ми излезе 2 черта на теста за овулация, но не беше по-ярка от първата, а снощи на 15-ти ден вече беше още по-бледа, но за сметка на това вчера цял ден имах болки в корема и напрежение като в цикъл ниско долу. Въпроса ми е при положение, че правя всеки ден в 19.30 тестове има ли начин да съм изпуснала овулацията? Аз в понеделник съм пак на преглед да се види дали се е пукнал фоликула, но при положение че пия клостилбегит има ли вариант да съм го задържала и да не е пукнат?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #362 -: Октомври 10, 2015, 10:53:27 am »
milena  клостила затова тиобясриха момичетата,че не е леко лекарство въпреки че се изписва от лекарите като бонбонки.Той има остатъчен ефект месеци след приема му и често е причина за задържани фоликули в следващите месеци.Но не при всички,при теб може да действа добре и следващите месеци да ти стимулира хубави яйцеклетки
Аз искам да се похваля,че 2та фоликула бяха на място и извадихме една Я.Нека Бог бъде с нея,да я пази и превърне в моето лятно бебе  :bighug:


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #363 -: Октомври 10, 2015, 11:02:17 am »
Лили-ванили,

Много се радвам, че всичко е минало добре!
Почивай си сега и стискам силно палци всичко да мине добре и нататък в процедурата! Гууууш!
Какво предстои сега?
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #364 -: Октомври 10, 2015, 11:03:20 am »
Здравейте,момичета! За първи път пиша и най-сетне събрах смелост да го направя! Искам да споделя с вас нещо което ме тормозеше 2 години!
Преди 2 години направих аборт с близнаци защото нещо не вървеше на добре! След определен период от време започнахме опити, но не се получаваше и не се получаваше! Аз започнах психически да се сривам! За малко щяхме да стигнем да развод с мъжа ми. Правихме всевъзможни изследвания и спермограмите бяха зле. Ходихме на андролог и той изписа на мъжа ми някакви витамини за скромната сума от 100 лв. С всеки изминал ден се съсипвах и съсипвах докато нскрая не отидохме в един прославен инвитроцентър с цел да правиме инсеминация! Докторът каза че ще направи първо проверка на тръбите и тогава! На 15 септември Направихме проверкара и познайте! И двте тръби запушени!
Незная дали на вас ви се е случвало, но доктор на нас не спираше да говори как трябва веднага да подаваме документи за инвитро!
Светът тотално ми се срина! Мъж със заспали сперматозойди и аз със запушени теъби- невъзможно! Започнах да приемам мисълтта че аз няма да имам дете!
Този месец трябваше да ми дойде на 5-ти! Не! Отидх при моята гинеколожка вчера и познайте! На ехо-то се видя моята малка сладка точица!
Пиша ви по повод това,че не се връзвайте на лекарите изцяло! Аз съм студент 5 курс медицина и се нагледах на грозни постъпки от лекари!
Факта че при мен при запушени тръби забременях на следващата седмица след изследването, ми е достатъчно показателно! Чудя се как спи спокойно този лекар? Колко ли момичета е излъгал така за пустите му пари?
Момичета, всички вие ще имате деца! Аз не само, че ви го пожелавам, аз вярвам че всички ще бъдете щастливи, защото го заслужавате!
Знам че е много трудно, но спрете да мислите за това и то ще стане!
Извинете ме ако съм написала нещо нередно, но просто почувствах че трябва да го споделя, тъй като тайничко четях форума и някак си се утешавах!
Пожелавам на всички ви успех и ще се моля за всички ви!
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #365 -: Октомври 10, 2015, 11:05:40 am »
Пожелавам ти да сбъднеш мечтата си съвсем скоро! И да се радваш на малко слънчице! А аз дано не съм задържала пак фоликул, че след прием на дуфастон задържах един който стана 5см киста и се спука със следващия цикъл, мин. месец всичко беше наред, спука се но не завърши за жалост с бременност. Този месец обаче какво става не знам... имах болки като миналия,но тъпите тестове ... не знам дано просто теста да не е отчел напълно.... :( защото май май не ми трябва друг лекар освен психолог вече.. аз просто с всеки изминал месец все повече не знам на кой свят съм ...
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #366 -: Октомври 10, 2015, 11:16:36 am »
Lubimakrusteva,

Чудесно е, че чудото се е случило при теб.
За съжаление често се сблъскваме с много некоректни или некомпетентни лекари по пътя към щастието.
Случва се и контрастното в-во по време на цветната снимка да 'отпуши' тръбите и след това да се получи спонтанно зачеване, чела съм за такива случаи.
Радвай се на лека и успешна бременност и здраво и усмихнато бебе на финала! Успех!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #367 -: Октомври 10, 2015, 11:32:45 am »
Лили-ванили,

Много се радвам, че всичко е минало добре!
Почивай си сега и стискам силно палци всичко да мине добре и нататък в процедурата! Гууууш!
Какво предстои сега?

сега чакам  ембриолозите да ми кажат какво е качеството на Я щото и това може да е проблем с моя ИЯР,така че още не пускайте палците


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #368 -: Октомври 10, 2015, 11:38:59 am »
Лили, хич и не мислим да пускаме палците  :P
Честито ти яйчице  :P Кога ще ти се обадят за повече информация?

Lubimakrusteva, честито! Може наистина цветната снимка да е спомогнала за забременяването като е поотпушила тръбите. А може и да няма запушване.
По принцип тя не ти дава сигурност и гаранция в това отношение. Единственият сигурен метод е лапароскопията. Вашият лекар може да ви е казвал, че това е следващата стъпка?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #369 -: Октомври 10, 2015, 12:04:54 pm »
нямам представа,надявам се още докато съм тук да имам инфо  :(


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #370 -: Октомври 10, 2015, 12:32:07 pm »
Лили,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #371 -: Октомври 10, 2015, 13:05:46 pm »
Лили, така се развълнувах...айде. да бъде! yahoo_17
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #372 -: Октомври 10, 2015, 13:05:50 pm »
Тцтц..10 мин пиша нещо и накрая без да искам затворих страницата и всичко се изтри
 :x . Е, те това са рисковете на писането от телефон!
Лили, стиснала съм ти палци и на ушите! Дано това да е златното яйчице и семенцето в него да полълне бавно, но сигурно.
Момичета в това мрачно време си е само за чай, сладки к някой хубав романтичен филм. То аз си падам по ужаси, но как да не удариш една комедия днес. Впрочем вчера гледах една доста приятна , такава по НВО - "Заедно по принуда"(Blended) с Адам Сандлър и Дрю Баримур. Много сладко филмче.

 Хайде да ви почерпя с чай и нещо сладичко.




Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #373 -: Октомври 10, 2015, 13:23:27 pm »

Синеочка,

Вземам си от чайчето, защото днес направо треперя, много ми е есенно, едно такова.
Как ти е кръста, мила? Дано да те отпусне скоро! Само не знам как ще го пия със стиснатите палци за Лили ;) Стискам, стискам, стискам! Чакаме хубави новини :)

Маки, няма ли да ни пуснеш още някоя снимка на малкото писанче Порша? :)

Момичета, аз пък си гледам едно клипче, анимация, която показва как става зачатието и развитието на бебето през бременността. Много красиво и вълнуващо са го изобразили. Гледам си го и си представям как ми се случва и на мен, много скоро  :D Ето го:
https://www.youtube.com/watch?v=0A5qN3URxHU
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #374 -: Октомври 10, 2015, 13:37:59 pm »
Мира, за тебе сламка за чая! То за всички де  :lol: Днес вече съм по-добре, боли, но по се трае. Ще ми мине, къде ще ходи да не ми минава.
Не знам, за Маки и Порша, обаче преди малко докато приспивах Слънчогледка Рафаел се намести и той при нас. Нали ви бях писала, че 2 пъти й маркира дрешките( слава,Богу, след боя дето го яде не се е повтаряло), та явно момчето си е влюбено. Прилагам и доказателство за което.
П.П. Клипчето е уникално, гледала съм го много пъти и никога не ми омръзва. Дано се случи на всяка от вас.
« Последна редакция: Октомври 10, 2015, 13:41:26 pm от Синеочка »


Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #375 -: Октомври 10, 2015, 14:17:30 pm »
lilibell,  :crossfingers: :)
Синеочка, имате си бавачка :-)
Mirracles, това е цяло пътешествие в един друг свят, космическо е .Върна ме в детството ми. Тогава си представях, че човек е една вселена и в нас има различни еко системи и в тях живеят малки същества ,а в тея малки същества живеят други еко системи които също си имат малки обитатели и т.н  :D Така си представях безкрайността и че нашата планета също е клетка от нечии организъм който пък е част от друг.Имах много развинтено въображение  :oops:
 
Взимам си и от чайчето и сладките. Май ще  правя това http://www.bonapeti.bg/recepti/Kakaov-keks-s-vanilov-krem/ .Само ще заместя пудинга със крема от тази рецепта. http://www.zajenata.bg/%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D0%BE%D0%BC-recepta984.html (тя е пробвана и одобрена :-) )  Лакомията ме е налегнала :fridge:
« Последна редакция: Октомври 10, 2015, 14:53:39 pm от Hris_80 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #376 -: Октомври 10, 2015, 14:28:18 pm »
Синеочка, толкова са сладки, да са ти живи и здрави, и малката Слънчогледка и кот Рафаел.

Иначе времето наистина е само за някой ужас (и аз си падам по този жанр) :)

lilibell, и аз стискам палци и на ръцете и на краката. Рядко пиша, но всичко следя!!!

Аз няма с какво да се похваля, затова не съм много активна. Днес или утре трябва да НЕ ми дойде, не знам и аз точно кога, че нали нещо последните 1-2 месеца ми се разбишка цикъла.....Само гърдите ми са понаедрели и имам от няколко дни течение, което си е стандартно пмс при мен, та ще видим. Иначе и аз съм го закъсала с кръста, от 2 седмици ме боли, а от снощи е много зле, но не знам какво да правя, досега не съм имала такъв проблем....


Hris_80 мм много добре изглежда този кекс.....и на мен ми се прияде нещо такова, но аз не съм по готвенето...Може да предложа на ММ да го направи след като се наиграе на Старкрафт  :lol:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #377 -: Октомври 10, 2015, 14:47:35 pm »
А, бе скоро никой не е омкал..да вземамда оооммм-на аз. :lol:
 :jump12: :jump12: :jump12:


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #378 -: Октомври 10, 2015, 15:33:43 pm »
Лили, стискам ти палци за лятно бебе. Също искам да те предупредя, че бебето НЕ зависи от качеството на ембриона. Много момичета, когато аз правех процедури споделяха, че с хубави ембриони нищо, с лошите --> близнаци. Други път с хубавите ембриони забременяваха. Трети от първи път и така нататък. Та не се шашкай и не го мисли качеството... Мисли за лятно бебе, изчисти дома (тялото) от лоши енергии, приготви детската стая (матката) и след 2 седмици + 9 месеца ще гушнеш твоето лятно бебе :)

Синеочка, много са сладки Рафаел и Александра, да са ти живи и здрави. И аз така предчувствах, че иска да я маркира като него собственост :)

И оризът ми покълна, но снимки после, че сега ще ви сложа една на Порша.

Хриси, запазих си рецептата на кекса, а сега отива да храня мъжа, че той без закуска не може...

Хубав и усмихнат ден, момичета :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #379 -: Октомври 10, 2015, 16:19:15 pm »
Синеочка, кастриран ли е вашия юнак?Може би повечето от вас знаят, но ние имаме две котки и двете кастрирани преди доста време.Като забременях правих изследване за токсоплазма и се оказа, че никога не съм я хващала.Много внимавах с храните и всичко беше ОК.Сега голямата е пазителя на Моника, а малката и се радва само като спи  :D

Лили, днес цял ден стискам палци, надявам се всичко да е минало леко и да имаш хубави яйцеклетки, който да се оплодят.