0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #380 -: Октомври 10, 2015, 16:25:06 pm »
Лилиииииииии, къде сиииии, бързо идвай да се отчетеш за Я-не може да нямаш новини и дано са най-хубавите!
Синеочка, взимам си от вкусотийките, на чая не съм фен. Уф, пак забравих да си купя инка, винаги забравям и се сещам като вляза тук :) Бебка и котчо са прекрасни, влюбих се. Представям си ако ние имаме бебе, куча как ще лежи отгоре му. Той много обича да се гушка :) Ехеее и котарака и той...ще трябва да купувам огромна кошара, в която да се събират всички :D
Като сте тръгнали на кулинарна вълна, да се похваля и аз. Снощи със сестра ми за пръв път правихме пелмени. Голяма играчка, честно. Даже в един момент си помислих, че това е за пръв и последен път, обаче като видях колко много ги харесаха мойте и си промених мнението :) само дето ще си намеря формички за пелмени и ще ги правя с тях, че то на ръка....девет дена, осем часа :)
маки, прекрасна е тази Порша, нямам търпение да порасне и да я видя каква разкошотия ще стане :) Нали беше споменала, че ще ти трябва коткогледачка? Твойта приятелка индийката няма ли да удари едно рамо? Ако беше по-наблизо, аз щях да я взема у нас, ама....
Тази сутрин се събудих от болка в ченето, имам един мъдрец за вадене и усещам, че скоро щя ям керпедена...е, от това нещо как ме е страх.... мм се чуди как може толкова да ме е страх, а аз му казах, че предпочитам 3 деца да родя нормално, но не и зъб да дам да ми вадят, но...все някой ден ще се наложи. Пуууу, какво ли не се налага на човек в този живот....
И да ви кажа, днес слязох официално от тъжния влак! В сряда съм на преглед (най-сетне) и залагам големи надежди на този лекар. Все пак съм непоправим оптимист :) и вярвам, че след тъмнината идва светлина!
Снощи имах зверски болки в кръста и отпред-опасваща болка и казват май. Все едно, че всеки момент ще ми дойде. Аз често имам такива болки след като лелката си иде де, но все съм си мислела, че може да е ранна О. Сега вече нищо не си мисля :) Тая докторка дето ме гледа на УЗ вчера я питах дали е сигурна, че това е киста, а тя каза, че всъщност не е. Не била гинеколог. Само вижда, а вече специалист ще си каже тежката дума какво е.  Относно размера каза, да не се шашкам, че е възможно да има разминаване в милиметрите...че всеки апарат показвал различно...бе...като поразмислих малко трезво реших, че може и да не е никаква киста! Докато не ме види специалист няма се шашкам вече! Имам и снимка на тая ,,киста" но нищо не разбирам. Ако някой разбира, да взема да кача снимката???
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #381 -: Октомври 10, 2015, 17:14:22 pm »
Тук съм момичета, обаче още релаксирам след днешния изпълнен с емоции ден  :) Засега Я била добре, нито недозряла нито презряла, без видими дефекти освен че е малко по-тъмна. Обаче док още на първия преглед като разбра,че съм с ендометриоза и ми каза, че по принцип заради ендото яйцеклетките били по-тъмни. Но това разбира се нищо не означава. Хубавото е, че явно ЛХ 1-2 дни преди пункция е нормално да е високо и не вреди на Я.
Утре максимум до 11 ще знам дали се е оплодила. Изобщо цяла нощ ще си я мисля, ще се моля за нея и ще й изпращам положителна енергия
Синеочка уникално сладки са котан и беба  :lol: и аз така си ги представям у дома някой ден. И мен ме интересува кастриран ли е защото ми казаха, че когато не е кастриран ставал злобен и агресивен.
Кали слизай от тъжния влак, нещата ще се обърнат към по-добро  :wink:


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #382 -: Октомври 10, 2015, 18:05:29 pm »
Ръфчето още не е кастриран, обмисляме го, но аз съм против отнемането на репродуктивните способности на животните и ще ми е адски трудно да го подложа на тази манипулация.
Засега освен маркирането на дрешките, други поразии немеправил, а е толкова гальовен и миличък. Не мога да си го представя злобен. Баща му е такъв - голям риж екземпляр,изключително добродушен и гальовен. Той е на съседа ни в село. Когато забременях Пуфа я пратихме при мама на вилата, докато отшуми периодът с драйфането. Обаче гадината се разгонила и Мъдьо (съседския котак) се възползвал. Бяха три котенца чисто бяло(като майка си), рижо (като баща си) и пастелено керемиден цвят - Рафаел. Подарихме другите котенца, а Ръфчо го оставихме за другарче на Александра.
Мисля, че няма нищо по хубаво от това децата да растат с животинка около себе си.
Лили, представям си как се вълнуваш. Чакаме утре най-най хубавия резултат.
Маки, Порша верно голяма красавица ще стане от сега й личи , че е кокетка голяма.
Маги, Моника сигурно им взема акъла на писанките. А те майка и дъщеря ли са? Каква е тяхната история?


Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #383 -: Октомври 10, 2015, 18:16:18 pm »
Еее, супер, Лили!

И ние ще се молим за твоето яйчице!
Чакаме хубави новини утре!
 
Кали, стискам палци за прегледа!

Аз съм с колитна криза от вчера и ми се иска да си лежа цял ден. Само дето няма как да стане. Мрън
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #384 -: Октомври 10, 2015, 22:08:44 pm »
Стискам палци,Лили.Дано утре имаш още добри новини,
Много се вълнувам за теб,все едно на мен ми предстои.
С теб сме всички и нека Господ те закриля.Вярвам в доброто :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #385 -: Октомври 10, 2015, 22:11:55 pm »
Успех, Лили!!


*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #386 -: Октомври 10, 2015, 22:36:04 pm »
Успех, Лили! 

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #387 -: Октомври 10, 2015, 23:08:36 pm »
Лили успех  yahoo_33 yahoo_33 yahoo_33
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #388 -: Октомври 10, 2015, 23:19:21 pm »
Лили, успех!

Синеочка, не са майка и дъщеря.И двете са намерени, спасени от улицата при различни обстоятелства.Аз също бях против кастрирането им, но се разгониха, сбиха, имаше кръв и косми защото делиха територия.Живеехме в ужасни условия, едната затворена в коридора, другата в стаята.Като се приберяхме не знаехме какво ще намерим.За това решихме под ножа.
Моника им разказва играта, особено на голямата, но и те я търсят и спят при нея.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #389 -: Октомври 10, 2015, 23:51:41 pm »
Лили, успех и от мен!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #390 -: Октомври 10, 2015, 23:54:10 pm »
Синеочка, а и всички други отглеждащи домашни любимци... В България царува масово неграмотно отношение по повод отглеждането на същите, а на тема "техните репродуктивни способности и да не им го отнемаме" - е тъжно, мрачно средновековие положението.  :? Никого не искам да обидя с тези си думи, аз самата съм страдала от такива заблуди навремето...
За протокола, освен последната...няма и година - животнИ у нас е имало винаги, котка задължително, често в комплект с куче + всякакви други. Та говоря на база опит трупан с години, не "чух, прочетох, мисля си, че..."

Да, няма по-хубаво от това за едно дете да расте с животинка по безброй причини. Които тук още не са майки - ще бъдат, по този въпрос - колебания да нямате. Подарявате на детето си нещо, което няма как да му купите от кой да е магазин. В добавка - създавате един човек с грамотно отношение към животните от самото начало на съзнателното му съществуване, което е важно.
Обаче за да е грамотно детето - трябва и вие да сте грамотни по въпроса. Животно в репродуктивна възраст, което по някаква причина няма възможността да си удовлетвори нуждите "да се размножи" всеки път, когато го споходят - страда. Ужасно. Ако има дами с ПМС, особено от тежичкия...ми такова им е на животинките ви, че и по-лошо. Всеки път, когато вие "не можете и не искате да гледате котенца, кученца", ама на хайванчето природата друго му говори. Та, ако не смятате на всяко разгонване - да се сдобивате с потомство, за което после да търсите дом - кастрацията е най-доброто решение и за вас и за вашия любимец. Както и да ви звучи и изглежда, предвид защо сме всички в този форум - фактите са други.
По-възрастно животно, за което вече е рисково да ражда - не спира да се разгонва, хормоните се бъгват, разболява се, страда... Нищо по-добро няма от това, да го кастрирате +, че му осигурявате по-дълъг и спокоен живот така. Слушайте си ветеринарите по тези въпроси, не ви го казват, за някакви умрели 50лв. за една кастрация дето ще направят.

Всичките бездомни кученца и котенца, за които ни е жал на всички - се появяват по улиците - от ей това същото отношение в доста голяма степен + по-масовото - чиста проба незаинтересованост на собствениците на родителите на тези "бебета".  :? Та не си прехвърляйте усещанията, свързани с нашите репродуктивни неволи върху домашните си любимци, съвсем добронамерен съвет, ако и да разбирам, защо може да го има това залитане. Когато става дума за здравето и благоденствието на животинката, разчитаща изцяло на нас за всичко - няма място за емоции от този тип. Трябва информация и познаване на фактите само.

Успех на всички с бебеправенето и извинете за спама! Да са ви здрави домашните животинки и "бебета да гледат" скоро!  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #391 -: Октомври 11, 2015, 09:55:59 am »
Лили, успех и от мен! Не пиша, но ви чета и от самото начало съм стиснала палчетата си за теб yahoo_17
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #392 -: Октомври 11, 2015, 09:57:06 am »
Добро утро, момичета. :)

Тихо е тук, значи всички са се отдали на неделен релакс.

Къде си, Лилииии? Има ли вече новини?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #393 -: Октомври 11, 2015, 10:18:49 am »
Благодаря момичета, явно палчетата и пожеланията действат защото тъкмо звъннаха да ми кажат, че Я се е оплодила  :balk_46: даже сега разбрах,че ще я отглеждат 5 дни, а в ценоразписа им пише, че Я от ЕЦ ги гледат до 3ти ... не знам дали е за добро или лошо. Утре се разбрахме да ми кажат как се развива, дано да се дели правилно. Ще се моля за нея докато си ми я върнат.
Забравих да кажа, че тази нощ сънувах .... бебе  :lol: явно съвсем съм се ошашавила, пък представям си какво им е на хората, които минават през това по няколко пъти .... накрая няма да съм за репродуктивен специалист, а за психиатър  :)
Jbrul напълно съм съгласна с теб, аз моя бих го кастрирала само за да му спестя ненужните мъки по женските отвън. Засега обаче се държи нормално и някак си не се вълнува много, може би защото от 7ми етаж не ги вижда добре  :lol: Факт е обаче, че кастрираните животни страдат от по-малко болести. Иначе не мога да разбера хората, които си оставят некастрирани животни да създават поколение, после се чудят на кого да пробутат бебетата и не проследяват изобщо какво се случва с тях. Пък за изхвърлянето им на улицата да не говорим колко ми е противно ... като видя някое осакатено, изкормено и размазано животинче направо ми идва да кастрирам "стопанина" ... :(
« Последна редакция: Октомври 11, 2015, 10:26:48 am от lilibell »


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #394 -: Октомври 11, 2015, 10:26:44 am »
Браво! Браво! Браво!
Така се вълнувам, Лили!
Ще се молим Господ да бди над ембриончето и да се грижи за него във всяка от стъпките, чак докато се появи на бял свят след 9 месеца! Силен гуш!

Топъл и уютен октомврийски ден на всички!
« Последна редакция: Октомври 11, 2015, 11:19:23 am от Mirracles »
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #395 -: Октомври 11, 2015, 10:59:00 am »
Ех, че хубави новини Лили :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #396 -: Октомври 11, 2015, 11:09:41 am »
Браво, Лили! Зарадва ми неделята :)
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #397 -: Октомври 11, 2015, 12:18:02 pm »
ДОБЪР ден!!!! Лилиииииииии   :bighug:
Новината,която чаках от теб бе единствената причина, поради която изпълзях от леглото :) Щастлива съм да прочета точно това! Продължавам да стискам палчета и дано, дано всичко се развие както трябва  :bfp: preggo ylinfant :babbycarrage:
Хубав и усмихнат ден на всички :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #398 -: Октомври 11, 2015, 12:28:56 pm »
Стискам палци Лили, много ме развълнува!


*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #399 -: Октомври 11, 2015, 12:54:55 pm »
Лили, стискам силно палци.

Джбрул, много точно описано.Точно поради тази причина кастрирах и двете.Аз нали приказвам да се кастрират животните, за тях е стрес появата не дете в къщи.Наскоро едно коте така го оставиха на улицата, защото маркирал в къщи, пък не става с бебе и да маркира.Истината е че той чувства територията си за застрашена от новото човече и започва да показва, че е негова чрез маркиране.С една кастрация това се намалява в пъти, ама хора, върви обясни.