0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #460 -: Октомври 13, 2015, 21:58:57 pm »
Маки,

Набебе и от вас и се наслаждавай на секси седмицата ;)
« Отговор #461 -: Октомври 14, 2015, 09:24:21 am »
Лилинце, чакаме хубави новини и днес  :P

Ние снощи забъркахме кекса  :heartbeat:. Тази сутрин меря Т и гледам 39.9 ахахах....
Явно вчера като съм мила термометъра с топла вода съм забравила да го изтръскам после.

Маки, ползотворно кексене и на вас  :wink:
*
« Отговор #462 -: Октомври 14, 2015, 11:20:27 am »
нямам хубави новини, още не се е компактизирал  :balk_146: жив е и ще го чакаме, док каза, че има вариант и до 6ти ден да го гледат

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #463 -: Октомври 14, 2015, 11:25:50 am »
нямам хубави новини, още не се е компактизирал  :balk_146: жив е и ще го чакаме, док каза, че има вариант и до 6ти ден да го гледат
Лили, не се отчайвай  :bighug:
Има множество случаи, в които ембриончетата наваксват с развитието. Стискаме силно палци  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #464 -: Октомври 14, 2015, 11:45:29 am »

Кураж, Лили!

Дано да навакса и всичко да е наред! Не се предвай, с теб сме!
« Отговор #465 -: Октомври 14, 2015, 12:14:05 pm »
Лили, до края на деня има време, ще се, ще видиш! Няма да мисмиш лоши неща точно сега. Имаш цялата ми положителна енергия, с теб съм, чу ли? Аз съм пред кабинета на док, чакам и се потя от притеснение...пфууу, ама съм и аз....
*
« Отговор #466 -: Октомври 14, 2015, 12:16:08 pm »
Лили, стиснати палчета и от мен!  :crossfingers:
Кали, и на теб много стиснати палчета, всичко ще е наред!

Аз не знам какво се случва с мен, М закъснява, теста е абсолютно отрицателен, ще чакам, ама и аз май не знам какво  :ask:
« Последна редакция: Октомври 14, 2015, 12:33:12 pm от Мама на Алекс »
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #467 -: Октомври 14, 2015, 12:30:46 pm »

Кали,

Няма да се шашкаш, мила. Преди да се усетиш и прегледа ще е минал. Стискам палци и на краката!
Гуууууш!  :bighug:

*
« Отговор #468 -: Октомври 14, 2015, 12:38:08 pm »
Лили, стискаме ти всички палчета, дано чудото да стане. Не бързай да се отчайваш, щом е живичко още има надежда. Силно те прегръщам и ти пращам положителна енергия!
 :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #469 -: Октомври 14, 2015, 13:42:56 pm »
Лили, никакво отчаяние, чували сме ги за тези ембриони дето не се делят, после пък за бебета дето изостават и не си отговарят на седмиците...Накрая всичко е НАРЕД!!!

И ние забъркахме кекса, този пък мисля, че навреме го напрВихме, в сравнение с другите месеци, когато все изпускахме момента... Аз снощи бях с ЦС и тази сутрин докато кекс име пак имаше ЦС, та се надявам да сме оцелили... А в бързината забравих да препишкам един ТО...

Сега ще чакаме 2 седмици...тик-так, тик-так...

Усмивчица, заедно ще тик-така ме с теб!

Кали, успех, нямам търпение за новини от док :)

Лили, с теб сме...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #470 -: Октомври 14, 2015, 13:53:26 pm »
Благодаря ви, наистина имам нужда от сили и надежда в такъв момент. Вярно, че има на разположение целия ден, до края на деня пак ще се чуем с док и дано новините да са добри.
Кали стискам ти палци всичко да мине добре, не се шашкай излишно, довери се на лекаря.
ММ като му казах и вика: ееее той до вчера се разделяше, пък днес ще се събира  :lol:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #471 -: Октомври 14, 2015, 14:00:49 pm »
Ооох, благодаря ви (за кой ли път вече) момичета! Прегледа мина, много съм доволна от доки :) внимателен и обяснява едно хубаво...ееххх, защо съм си губила времето толкова години...Та, на кратко-утре почвам дуфастон, на 3 ден от м. пускаме АмХ, ФСХ, ЛХ и Е2 + спермограма на мъжо. На чист ден после-ТСХ, ФТ4, PRL, ТАТ и мат + HSG (това не знам какво е). Нямам никаква киста на яйчника, напротив-хубав е и не е изчерпан !!! За лигавицата каза нещо, ма не го разбрах :) Болките в ляво са от срастване при операцията. Иска да види дали тръбата е проходима, но това малко по-нататък! Това е всичко от днес :)
Днес се качих на щастливия влак, дано ме откара до моята гара....
*
« Отговор #472 -: Октомври 14, 2015, 14:13:52 pm »
Лили,стискам палци цял ден за твоето ембрионче. Дано в края на деня ни зарадваш, тръпна от вълнение все едно е мое   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Кали,радвам се за добре преминалия преглед. Дано резултатите от предстоящите изследвания да са добри и да започнете бебеправенето  :)
Стискам палци на всички, стискайте и вие за мен  :)
*
« Отговор #473 -: Октомври 14, 2015, 14:13:58 pm »
Калия, радвам се, че накрая си намерила своя лекар. Желая ти скоро да се похвалиш и с хубава новина!

Лилибел, стискам ти палци.

« Отговор #474 -: Октомври 14, 2015, 14:18:14 pm »
Кали-портокали,

Толкова се радвам, че се качи отново на щастливия влак! Гууууш!
Казах ти, че нещата ще почнат да се нареждат лека-полека, стига да намериш правилния лекар.
HSG е хистеросалпингография или така наречената цветна снимка.
Сега дай една хубава хубава усмивка! Ееее, това вече е друго нещо! :)

И за да ви усмихна и разсея, пращам ви едни много забавни мишоци :)
http://www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/eti-igrushki-na-100-sostoyat-iz-tepla-i-uyuta-1068110/#image2639360

Лили, изобщо няма да пускаме палците! Ако е толкова старателно и подредено, колкото майка си, може да е искало по-добре да се подготви преди да се компактизира. Опитвам се да те усмихна, не знам дали успявам :) Тръпнем в очакване и сме с теб! Гууууш!

« Последна редакция: Октомври 14, 2015, 14:23:33 pm от Mirracles »
*
« Отговор #475 -: Октомври 14, 2015, 14:29:58 pm »
Много са сладки мишоците и зайковците, Мира, те са естествена храна за Порша...толкова е игрива, че съм сигурна, че ако се преместим в къща с двор, ще излови де що има да мърда  :lol:

Аз малко извън темата да попитам дали някой от групата може да плете играчки. Точно такива, каквито Мира ги е пуснала, ама плетени...толкова да ги харесвам, ама пусто с тези две леви ръце...

Кали, видя ли, че само притесненията ти бяха големи, толкова се радвам на добрите новини, сега вече никакви притеснения и всеки ден тук на линия с най-активните бебеправачи :)

Всички скоро ще дундуркаме бебоци...ВЯРВАМ...

:)
« Последна редакция: Октомври 14, 2015, 14:40:25 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #476 -: Октомври 14, 2015, 14:59:52 pm »
Кали, радвам се, че си попаднала на своя лекар   :wink: Стискам палци после за хубави резултати.
Маки, едно време много плетях, ама сега с дребен нямам никакво време. Но почнеш ли веднъж е голяма зарибява, все нови и нови моделчета намираш и искаш да направиш  :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #477 -: Октомври 14, 2015, 15:02:12 pm »
Хаха, Маки, на нас двете еднакво ни върви мисълта - напишем, после прочетем още нещо и дописваме, ами то сърце не трае, има още неща за казване :D

В БГ вече има много работилници, където правят такива ръчно плетени кукли. Аз харесвам такива щуротии и по едно време щях да поръчвам на племенницата ми едни такива плетени костенурки, но  се правят по предварителна поръчка и се изчаква да ги направят. Откъде такова търпение при мен, купих й друг подарък :D

Специално за теб, Маки, пращам ти един линк на една рускиня, която ги прави просто уникални и не са скъпи в Etsy
https://www.etsy.com/listing/241562434/crochet-doll-pattern-pumposhka-pdf?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=dolls&ref=sr_gallery_12

http://kumutushka.blogspot.bg/
*
« Отговор #478 -: Октомври 14, 2015, 15:12:49 pm »
Мира, много са сладки наистина, ама аз искам сама да си ги изплета, гледам разни схеми има, ама нищо не разбирам от тези схеми, може би трябва някой стъпка по стъпка да ми обясни схемите на български, та да вдена целта на упражнението :)

Мама на Алекс, ти сама ли успя да разгадаеш схемите, има ли някакви сайтове за начинаещи? Аз искам само играчки за елхата да си изплета. Разни коледни неща...че ММ не ми разрешава да купувам повече играчки за елха :/ каза, че сме имали достатъчно...

« Отговор #479 -: Октомври 14, 2015, 15:27:14 pm »

Маки,

Не е трудно изобщо, мен баба ми ме е учила да плета на една кука. В youtube е пълно с подробни видео уроци, не ги гледай онези сложни схеми. Ето примерно в блога на тази американка има видео стъпка по стъпка: https://www.youtube.com/watch?v=XlWt0n0srfA

За да не прекаляваме със спама, може да видим дали има някоя тема за хобита и тн и там да обсъдим подробно :D