Честита ти морулка, Лили, отивай да си я прибираш и да си я мътиш 9 месеца.
Алекс, не знам какво чакаш, но ти пожелавам да го чакаш 9 месеца
Ади, Мира, стискам палци да сте оцелили момента, аз също четох тази статистика и обяснението за нея--> сперматозоидът, трябва да престои в соковете на жената (ЦС или каквото е там друго, нека го наречем среда), за да придобие оплодителните си способности. Без да се киснал в женската среда, той НЕ може да опложда
така че не всичко е толкоз просто
ако има престояли С от 1-2 дни и в деня на О вкараме "свежи", тези старите имат по-голям шанс, от тези "свежите", но всичко зависи и от средата на жената --> колко е "гостоприемна". Дори след като се е накиснал и стигнал до Я, тя си избира, кой сперматозоид да пусне вътре, а не е насилствено пробиване на най-силния, както едно време се е вярвало. Много хубаво документално филмче изгледах за това, даже после ще го потърся и ще ви го пратя да го гледате ако искате
Аз днес пак забравих да препишкам ТО, но никаква ЦС нямам днес, дали е минала О или тепърва ще О --> голямото гадаене...
Мама на Алис, Мира, гледах ю-тюбчетата за плетене и в почивните дни отивам да си купувам куки, прежда и да ги почвам
Хубав ден на всички