0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #400 -: Октомври 11, 2015, 13:20:49 pm »
Лили, стискам палци всичко да продължава да се нарежда добре :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #401 -: Октомври 11, 2015, 13:41:35 pm »
Браво, Лили  :)  yahoo_17

Mirracles, чудна картинка, много ми хареса   :lol:
И при нас е приблизително така  :) - печката гори, котките са се радмазали пред нея (бях ви разказвала, че и ние сме с две  :), оперирани са, щом сте захванали темата да си кажа). Днес се отдадох на домашни занимания и защото пак съм с кафенце в ръка и си чета и разглеждам из нета ....
харесах една от картините на художничката Виктория Кирдий и ще я споделя, с пожелание ангелчето в нас (онова дълбоко нежно усещане :)), да ни насочва към сбъдване на съкровените мечти :) ...

и още от приказните рисунки на художничката: 
http://kirdiy.com/catalog/
http://kirdiy.com/catalog/sale/

« Последна редакция: Октомври 11, 2015, 15:13:06 pm от marsi »

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #402 -: Октомври 11, 2015, 14:17:05 pm »
Лили, чудесни новини! Продаължавам да стискам палци и да пращам положителна енергия. Кога ще стане ясно дали ще има трансфер?
Маги, горкото котенце. Какви хора има :( Аз не бих си изхвърлила котарачето , заради маркиране. Той засега два пъти го е правил. Но не от страх, по скоро наистина си мисля, че си маркира малката за собственост, защото той от ден първи търси контакт с нея. Майка му доскоро се дистанцираше от маллата, но от известно време и тя проявява интерес.
Разбирам доводите ви за кастрацията, не сте първите, клито ми го казват. Не е като да искам животните ми да страдат, за мен те са другите ми деца. Най-вероятно ще се стигне до кръц-кръц  :x
Мира, чудесна картинка, така да ми се допи чай.
Аз гледам пак (за 134577765440404 път) Титаник по бтв синема. Никога не ми омръзва.


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #403 -: Октомври 11, 2015, 14:40:35 pm »
Лили, стиснати палци и от мен, нека хубавите новини продължават.

Мира, много хубава картинка, като от едновремешните руски книжки. Спомням си, колко добре бяха изрисувани руските книжки и само заради картинките ги купувахме, е не само заради картинките, ами то нямаше и много голям избор...то като докараха книги в книжарницата и веднага тръгваше слух и всички баби ходеха да се редят на опашката, а тези не пенсионерите сигурно са излизали от работа... Аз с баба си спомням се редях на опашката за книги :)

После отварям на Марси линка и май са руски картинки...многк хубаво рисуват тез руснаци, бре :)

Хубав и усмихнат ден и от мен :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #404 -: Октомври 11, 2015, 14:59:41 pm »
Аз пък особено бих си кастрирала женското куче или коте, ако го държах на двора. А не после да се чудя кой пак я е заплодил и какво да правя с малките. Иначе май маркирането е типично за мъжките, а женските, като се разгонят, такъв вой надават. Знаете много добре, де.  8)

Лилибел, стискам палци всичко да е наред. За мен чакането до теста първия път беше най-трудно. Втория бях много заета със сина ми и работата, за да мисля дали е станало нещо. То пък взе, че стана.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #405 -: Октомври 11, 2015, 17:30:21 pm »
blue_sky и аз не знам как ще издържа до утре, после до четвъртък, после до теста, после още 9 месеца и така цял живот  :lol:
Момичета  :bighug:
Аз ще гледам да си запълня времето с нещо иначе наистина ще се сдухам тези дни ... май ще наблегна на филмчета или нещо да ми отвлича вниманието, но ще влизам когато мога да казвам как вървят нещата.


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #406 -: Октомври 11, 2015, 19:59:30 pm »
Лили, аз едно време след процедурите четях книги за майки и бременни и си правех план как ще отглеждам моите бебета, докато четях съветите към родителите. Това най-много ми запълваше времето, но филмчета също става... :)

Докато бях бременна пък непрекъснато четях рецепти и печах разни вкусотии, ама полезни печива, каквито преди не бях пробвала, от рода на без захар (само с фурми и банан за сладост), други пък със захар, но веган, докато постя да мога да ги и ям и така ми минаваше времето, че иначе много чакане, много нещо...

Гушки от мен и утре съм сигурна, че ще ни зарадваш с добри новини, а и темичката живва през седмицата...

Ние днес сме се отдали на чистене, а е толкова прекрасно времето вън ...дано ММ да се съгласи да поизлезнем :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #407 -: Октомври 11, 2015, 20:39:39 pm »
Ейййй, опасни сте значи, няма ме и няма кой да каже едно ,,наздраве"!
Тази вечер е много удачно да кажем ,,Набебе" ! Лиленцеееее, не знаеш колко много ти се радвам. Опитвам се да си представя как се чувстваш и почти успявам...Иска ми се да ти кажа да не се навиваш много, но сама осъзнавам колко тъпо би прозвучало, за това ще премълча :)
Аз много обичам да планувам. мм много се дразни така предварително като си правя сметки, смята, че нямало да се случи. Аз пък обичаммммм :) и смятам, че когато си мечтаеш и плануваш и мислиш за нещото, което очакваш да се случи, така има по-голяма вероятност да стане :) оххх, ама объркано го обясниииих :)
Айде, стига толкоз от мен, че почвам да се излагам (не ми върви мисъл нещо) :D
Набебе!
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #408 -: Октомври 11, 2015, 22:07:56 pm »
Кали, хайде и от мен "набебе" (аз съм на уиски)  :lol:
И аз съм като теб с планирането. Все си представям, ако се случи, какво ще е.
Всеки месец като си помисля, че може да не ми дойде и започвам да изчислявам кога ще ми е термина, коя зодия ще е детенце и т.н.  :lol:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #409 -: Октомври 11, 2015, 22:12:23 pm »
Набебе и от мен  :D Аз чета в нета разни неща за оплождането и развитието на ембриона и какво да очаквам след трансфера. Нещо ме наболява левия Я, предния път нямах такива болки. Отделно се чудя утре този утрогестан как ще си го слагам през деня докато съм на работа - ще изтече, дали ще успее тялото ми да усвои необходимото количество? А и имам чувството, че съм на доста високи дози - 3х2, а нищо не усещам да ми изтича  :?
« Последна редакция: Октомври 11, 2015, 22:14:09 pm от lilibell »


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #410 -: Октомври 11, 2015, 22:25:57 pm »
Лили, аз бях на 2x3 горе долу същата доза, но разпределена по различен начин.усвоява се.Гаден е утрогестана, но няма начин върви си със всяка процедура.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #411 -: Октомври 11, 2015, 22:29:15 pm »
Мерси magi, а ти след всяко слагане ли си лежала? Ако си седнал например бързо ли изтича и успява ли да се усвои? Аз се чудя дали през деня да не го пия, обаче навсякъде чета, че има странични реакции. Сега си мерих Т - 37.1  :( чудя се щом вечер след цял активен ден ми е такава ниска Т, дали сутрин ще ми е по-висока и изобщо този утрогестан има ли вариант да не действа?


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #412 -: Октомври 11, 2015, 23:10:05 pm »
Лилибел, ходила съм на работа, слагала съм утрогестана, става голямо мазало, но няма как. Някои го приемат орално, но причинява голяма сънливост. Поговори с лекаря си!

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #413 -: Октомври 12, 2015, 00:03:47 am »
Лили аз също след пункцията бях с утрогестан 3*2! Случвало се е да го слагам легнала и съм лежала не повече от 5 мин,случвало се е и като го поставя да съм на крак,различни ситуации,но като цяло е мазало,Но винаги съм гледала да го слагам колкото се може по навътре,и аз съм на мнение че организмът си взима необходимото и изхвърля ненужното,слагай по една ежедневна превръзка:-)
Този път стигна далеч Лили :-) надявам се всичко да е наред,и този път да е твоят! Дано успееш!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #414 -: Октомври 12, 2015, 00:04:44 am »
Усмивчица, и аз всеки месец изчислявам термина, зодиите и какви дрехи ще трябва да купувам за бебето от 0-3, 3-6, 6-9 месеца  :lol: лудост, ама какво да се прави :)

Лили, аз съм го слагала вагинално, но не съм ходила на работа и пак много ми се спеше, ама толкова, че чак един път бях заспала в градския транспорт и си бях изпуснала спирката. И като бях бременна много спях и ми се спеше...

Някои хора го слагат вагинално само вечер, а другите пъти през устата...може и така да пробваш.

Набебе и аз ви казвам, аз съм на джи джифилов чай с лимон, че пак нещо се разсмърчах...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #415 -: Октомври 12, 2015, 08:30:50 am »
Добро утро  :P
Лили, след като си го сложиш в тоалетната този Утрогестан после си поседи малко на бюрото. Не е задължително да си легнала. И си слагай ежедневни ДП (но ти сигурно и без това си знаеш).
ПП. Сигурно вече Я се е оплодила  :heartbeat:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #416 -: Октомври 12, 2015, 09:22:39 am »
Бързам да се похваля - вече сме с 4 клетчици  :balk_46: били много хубаво оформени и подредени. Дано дано дано да се държи така до 5ти ден и всичко да е наред!
47 Smiles така ще направя, нямам избор. Четох в нета, че при орално приемане давал много странични реакции. Не ми се иска през работно време да ми стане лошо.
При мен проблема е, че не виждам нищо да изтича ... само като бръкна вътре да ги набутвам и ми остават бели следи. Обаче нито ми е мокро, нито по превръзката виждам нещо  :?


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #417 -: Октомври 12, 2015, 09:31:19 am »
Ех, че хубаво, Лили :)  yahoo_17  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Утрогестанът изтича по-късно, не веднага. Поне при мен беше така.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #418 -: Октомври 12, 2015, 09:49:24 am »
Да Утрогестана изтича по-късно.И да лежиш пак изтича.То не всичко остава в организма.Спокойно, макар че знам какво ти е.
Браво за хубавото делене, само така!

*

    Sweet Angel

  • **
  • 118
  • "Победата обича подготвените"
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #419 -: Октомври 12, 2015, 10:15:09 am »
Лиленце, страхотни новини  :bighug: Много се радвам за теб и продължавам да стискам палци. Хайде след няколко дни да си прибереш бебчето на топличко за 9 месеца. Дай боже всичко да е наред  :goodluck: