Привет, бъдещи мами!
С голям интерес чета какво сте писали за гестационния диабет. Въпреки, че още не съм правила обременяването (утре ще го обсъдя с лекарката), съм почти 100% сигурна, че и аз го имам. Просто с тази ИР - няма как да ме е пропуснал. Още от началото гледам да ограничавам уж сладкото, тестеното и въглехидратите. Но тези пусти картофи - не мога да се спра! Винаги са ми били сладки, това е единственото от което не мога да се откажа. Колкото и да съм се опитвала винаги да ги намаля поне.
Не хапвам ли през ден картоф - все едно не съм яла през цялото време!
Благодаря ви за успокоението за стриите. От вчера има развитие - мазах се 2 пъти с масло против стрии на Икаров. Днес сутринта и на обяд с Мустела - Интензивно действие срещу стрии. И поне като широчина са се намалили. Чак ме е яд на мен, че изпуснах да се мажа по дупето и бедрата! Сигурна съм, че ще останат, но поне се радвам, че ги хванах на време така, че поне да намаля размерът им. И от вчера се мажа - сутрин, обед и вечер. Вечер съм намислила да се мажа с Икаров и след като попие хубаво - Мустела. Дано ги огранича. И момичета - да ви дам съвет от опит сега - не пропускайте мазане с хидратираща козметика.. и въпреки, че може да ви се струват добре овлажнени - не пропускайте участъци - дупе, бедра, крака, бюст също са важни.
Иначе се чувствам много добре, бебо е много активен. Утре сме на ЖК - нямам търпение да видя как е. Стискайте палци. Ще ви разказвам като се приберем.
Много прегръдки изпращам на всички! Надявам се всички да са добре!
Между другото много я мисля на
Асенцето, дано и при нея всичко да е наред!
Пожелавам ви много усмихнат, спокоен и слънчев ден! При нас вчера и днес е слънчево и топло - като есен.