Момичета,аз имам една позната,която летя две седмици след,като научи,че е бременна с близнаци вследствие на инвитро и ги загуби,въпреки магнезия.
Пускам всякакви изследвания всеки месец,но ми се налага да си ги плащам.Вярно,че ми идва малко множко,но...,целта оправдава средствата.
Сега освен рутинните и щитовидните,ще се наложи да включа и обременяване с глюкоза към изследванията.Защото имам хиперинсулинемия и пиех сиофор,но ми го спряха от момента на трансфера.Глюкозата всеки месец ми е в норми,но ми се струва много 8 кг.до 21 г. с.,какво ще стане до трийсет и някоя седмица.
Мина и моята ФМ.Чаках я месец и половина.Потвърди се,че е момче.Въпреки,че имах противоположни мнения относно пола,винаги си го наричах бебо,а не бебка.
Камък ми падна от сърцето,отхвърлиха се всякакви отклонения.Заради годините риска за Даун беше висок,затова и не правих втори БХС.
Всичко му е наред.Само да знаете вече колко силно ме бушонира
.ММ се върти постоянно,като шило,за минута не може да стои на едно място,та и бебо да не остане по назад.
Само пристъпваше на сватбата ни преди 8 години,Starshine надявам се твоят утре да не е така,че гостите ще си помислят,че са му тесни панталоните
Добре дошли на последните попълнения.