Привет и от мен, мили коремчета!
Моник, скоро ще се гушкате с бебо, не остана много - а и как беше - всичко ще ни мине в родилното
Гледам, че повечето от вас пият магнезий.. а на мен нищо не ми е изписано и си карам още само с витамините, което леко започва да ме смущава - дали не изпускам някое изследване?
Скоро и аз съм на преглед, нямам търпение!
За количките да ви кажа - за мен не е толкова важно да е много лека, понеже пък леките ми се струват по-нестабилни, та.. съм готова да бутам малко по-тежка, но за сметка на това по-маневрена количка. Но със сигурност искам да е 3 в 1. Спряла съм се на 2 за сега, но още не съм обикаляла да ги видя на живо, все ми се струва, че има време.
Скоро и на нас ни очаква леко разместване и купуване на някои нови мебели - цялата тази процедура ме зарежда допълнително - обичам винаги да се занимавам с нещо
Да ви се оплача - странните сънища напоследък зачестиха.. все са някакви несвързани неща, понякога и страшни.. и не мога да си обясня на какво се дължат. Най-лошото е, че трудно се наспивам така и сутрин се будя с главоболие. Някоя от вас да има такъв проблем? Аз по принцип много сънувам, но сега имам чувството, че се случва веднага щом задрема.
Пазете се от вируси и настинки, яжте много плодове
Пожелавам на всички усмихнат, спокоен и много слънчев ден!