Хубава пролетна седмица пожелаваме на всички:)
Бъдете здрави.
Ние вече сме си петтима в нас. разбира се мъжа ми няма да е Свтльо ако не му се случи нещо на идване или заминаване. Обикновено си изтърва по някой полет-нищо работа:) Та вместо снощи да го посрещнем се прибра днес на обяд:) Децата от вчера стоят в коридора основно да слушат тати дали си идва:) Днес го посрещнаха на стъпалата крещейки "тате, дай даък"
Е майка им ги подучи да си искат подаръчите още от вратата и предвид загубения му багаж (редовно се случва) спаси положението с едни мексикански маракаси (ако бъркам ще се поправя после). Голяма радост беше. Алекс вече не дава нищо мама да му прави. Тати да го храни, да го облича, съблича:) И мама е доволна:) Никол е голяма хитруша а Дани пак отказва да отиде при него и само му се подсмихва срамежливо скрит зад краката ми:)
Мило ми стана като ги видях такива дребни и истински да му се радват:) и ми е хубаво, че вече помнят какво е тати:)
Ми, наистина сте малки още. Период е това, ще отмине, и после няма да ти дава да си миеш зъбите примерно:) В нас имаше момент в който само за 3 секунди да изчезнех в коридора и започваха писъците. Сега са за друго:) растат и хитреят всеки ден:)
Никол и Алекс от 2 дни мога да сметна, че вече оздравяват.
Пролет е и нямам търпение да става още по цъфтящо пролетно:))))))))))