0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
mishanta смятам, че самочувствието е важно, то не може само невъзпитаните с високо самочувствие да се изявяват, а нашите деца да се свиват и да са подтиснати. Едно по-високо самочувствие те прави щастлив, доволен от себе.
Моят син е още малък, а всяка сутрин плаче като тръгвам за тоалетната. Не си и представям как ще го оставя ревящ в градината. Дано го отминем рева.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Хубава пролетна седмица пожелаваме на всички:)
Бъдете здрави.

Ние вече сме си петтима в нас. разбира се мъжа ми няма да е Свтльо ако не му се случи нещо на идване или заминаване. Обикновено си изтърва по някой полет-нищо работа:) Та вместо снощи да го посрещнем се прибра днес на обяд:) Децата от вчера стоят в коридора основно да слушат тати дали си идва:) Днес го посрещнаха на стъпалата крещейки "тате, дай даък":) Е майка им ги подучи да си искат подаръчите още от вратата и предвид загубения му багаж (редовно се случва) спаси положението с едни мексикански маракаси (ако бъркам ще се поправя после). Голяма радост беше. Алекс вече не дава нищо мама да му прави. Тати да го храни, да го облича, съблича:) И мама е доволна:) Никол е голяма хитруша а Дани пак отказва да отиде при него и само му се подсмихва срамежливо скрит зад краката ми:)
Мило ми стана като ги видях такива дребни и истински да му се радват:) и ми е хубаво, че вече помнят какво е тати:)

Ми, наистина сте малки още. Период е това, ще отмине, и после няма да ти дава да си миеш зъбите примерно:) В нас имаше момент в който само за 3 секунди да изчезнех в коридора и започваха писъците. Сега са за друго:) растат и хитреят всеки ден:)

Никол и Алекс от 2 дни мога да сметна, че вече оздравяват.
Пролет е и нямам търпение да става още по цъфтящо пролетно:))))))))))
*
Мише,кой е този Алексиев?Аз нямам претенции,казаха ми специалистите в горна баня и аз затова за там питам.Иначе за мен е важно да изкаже адекватно мнение,защото съм доста притеснена.Макар и д-р Бърди да ме успокои виждам че едното краче е малко по кривичко като че ли от другото.То майката за съжаление все се тревожи,но искам още някой да ме успокои,а ако има проблем да се реагира навреме.

*
Парси, Алексиев работеше в Горна баня, но вече приема в частния си кабинет:
http://www.einet.bg/~alexiev/
Аз лично на него се доверявам за децата.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Тъй като, във ФБ не сме приятели с всички, :wink:
ето ви връзка към една статия от юни, 2009-та. това е малко преди последните парламентарни избори. Но днес е по-актуална от всякога. :wink:

http://www.politika.bg/article?id=13191

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Миналата седмица мернах някъде тук, разговор за къщички от картон. И понеже на цялата каша върху нещастната ми глава напоследък се добави и спукване на бойлер (подарък басейн за 8ми март  :wink:, та купихме бойлер, от който остана кашона.
Ето какво се получи от него - не вярвах, но има страхотен успех. Само го изрязах и залепих подобаващо и го облепих с бели листа. Останалото Никола си го свърши сам - керемиди, чат пат тухли, пердета на прозорците и всичко останало. Вътре си нарисува лампа, легло и одеало  :lol: :lol: :lol: - нали ми е Мара подробната.
Ето го на - игнорирайте останалите снимки
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150682419225349.425205.696805348&type=3&l=fc86bd050b

В очакване ....
*
Да ви кажа аз съм от тези "страх лозе пази". По едно време детето си кръстосваше крачетата, като го държах под мишниците и беш при доФтора. Някак след като съм виждала доста деца с ДЦП и се вгеждам, и в най-налкото. Ето, наскоро гледах малкия как точно се изправя от кошарата до право положение, защото, ако не се прави по определен начин значи нещо не е наред.






При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Няма по-загубена майка от мен да знаете. Ходихме днес с малката да подавам документи за детска градина. Но докато попълня някои неща взеха да излизат децата в двора. И просто нямаше как да я отлепя от батковците. И едната госпожа я взе с тях, докато си подам документите. Да обаче после как да я отлепя от площадката. Нито с агитации, нито със строг тон .... само тичам като изоглавена да я гоня. Та реших аз да я взема за 5 метра на ръце и да си реша проблема. Е да ама на третата крачка се спънах и така се изтресохме и двете на земята че ... Резултат - Ники уплашена и реве, мама с насинено коляно и китка - където я държах и предпазвах да не се тръсна върху нея. А да, и носът ми е натъртен, чакам да видя дали ще посинее. Постояхме още малко, за да се успокои детето. А то като видя възможност пак да е сред децата и забрави и падане и рев и всичко. И после пак докато се простим с всички .... Та така - пребих се. Пак.
Fussii, много хубава къща, поздрави на майстора.
Стискам палци за каквото е нужно  :wink:

Пешек, бързо да ти минава - и коляното, и душата!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Пеше, разсмя ме. Поне положителното е, че детето има желание да седи там. А ти бързо да зарастваш.

 aditoo , кажи му на този специалист, бързо да немира някой да го предложи за Нобелова награда, щото виж как е открил човекът превантивни мерки срещу аутизма. Сега остава всички майки да си дръжат така децата и аутизмът ше е изкоренен.


  
*
White,благодаря! :)

*
Пеше и аз се разсмях на твой гръб, на мен още не ми е минало коляното, но аз паднах в двора с прането и брадата си бях разцепила  :D
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Пеше  :bighug: бързо възстановяване, много неприятно!

Парси, пиши после, стискам ви палци притесненията ти да са неоснователни!

Лисо, честита ти пълна къща! :P :P :P :P :P
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Пеше, съчувствам ти. Като знам аз как изглеждах и се чувствах след подобно пребиване през есента, хич не ми е смешно  :? И ние "летяхме" двете с Теди, но добре, че нея ми я грабнаха от ръцете и се размазах само аз.
     
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Седмицата на астрономическата пролет - 19 - 25 м
« Отговор #94 -: Март 21, 2012, 19:20:14 pm »
Абе и на мен би ми прозвучало смешно, но сега, след няколко часа почна да ме боли и свивката между крака и корема. Дъртизъм му викат на това. Тъкмо ми мина кръста и се натъртих. Нещо традиция взе да става при мен :lol:.
А оная дребната, ако пробва да ми реве като (ако) тръгне на градина, ще ѝ дам да се разбере. То само за децата и детската градина ми говори.
*
Даа,позната картинка.през лятото като го водих в детската за да "свикне" с обстановката,не можех да го прибера.Той че бързо свикна-свикна,но си порева първата седмица,докато аз те пулех недоумяваща :D.
Пеше,бързо да минава "дъртизма"! :D
Мише, :bighug:!

Ехееей, я вижте в Честито коя наша мила съфорумка и модераторка е родилааа :)

Толкова радост, колкото ми носи новината, че "старо куче" от форума е станала мама, просто може да се сравни само с раждането на Ники :)
[/url][/url]
*
Фани, аз писах за картонена къща, нашата е от кашоните от масата и столовете. Стана много сполучлива, ето снимка. Сега е по изрисувана ама нямам нова снимка :lol:

искам да забележите и магарето в "задния двор", яде трева :lol:
*
Стефи, браво!!! Аз съм я виждала в доста по-ранна фаза, става прекрасна :)
Ние днес купихме пак от гипсовите скулпторки за рисуване, но понеже остава доста боя и ги оползотворихме като украсявахме мидички. Много им беше интересно :)Качвам и тук, за тези, които ми нямат фейсбука :)
*
ааахххххх Донка как дразни с тия мидииииии  osi_4
Идвам да живея на морето и туй то!

Стефи много е добра къщата!!!
В очакване ....