Яничка, идея нямам. Знам, че не е хубаво ако не си карала някоя шарка (не помня коя) да я караш бременна, но идея нямам.
Режимите също намирам за проблем, но по-скоро си мисля за интимните моменти и пубертета. А още по-натам може и момиче да доведе. Уединението е важно във всеки един момент. Самата аз никога не съм имала стая, делях една с мама. Брат ми и сестра ми са с 15 и 13 години по-големи и брат ми се ожени рано и излезе на квартира. Винаги сме били само жени у дома. Не съм срамежлива, но ще дойде момент, в който Васил ще претърпи промени в тялото си, с които ще срещне трудност да се справи и комапанията на малко момиченце в стаята може и да не му е основния проблем, но изгледът към и от стаята на родителите му може да го притесни сериозно. Вярно, че всеки се простира според чергата си, но аз мисля, че можем да си позволим повече от това да се бутаме в жилището на свекърва ми, за да имаме повече пари за глупости. Вярно, че след години мъжът ми ще наследи 2 апартамента, но аз не мога да лежа на тая кълка и смирено да чакам някой да умре, за да си уредя дома. Не съм тръгнала да купувам за сега, но може и да се наложи ако действително догодина направя ЗЕТ както искам. А ако тръгна да сменям жилище и не влезем в къща, то няма да мога да си позволя голямо жилище, но поне ще гледам стаите да не са преходни, за да се запази свободата. Тук дори нямаше баня допреди 3 години. Стеснихме кухнята, за да разширим тоалетната и да поставим душ.