0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #580 -: Август 22, 2019, 10:25:28 am »
Решихме да действаме с инсеминацията, а със стоматолога си още не съм говорила. Каквото е писано...
Днес ще се обаждам, за да видя дали ще е със стимулация, защото ми е втори ден от Ц.
Мери Чери, добре дошла от почивка  :D Дано си проветрила мозъка  :lol:
Доста хора се губят. Дано има изненади  :D
Кукапетел, успех на операцията ❤
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #581 -: Август 22, 2019, 12:57:08 pm »
Лейди, стискам палци!

Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #582 -: Август 22, 2019, 13:13:52 pm »
Лейди, стиснати палци и от мен. Коя ще ти е тази инсеминация? Дано не се налага да правите друга и със зъба да се оправят нещата. Тери, и теб те мисля много 😘 Аз днес ходих при АГ, че ме болеше корема, но нищо притеснително. Малкия расте, а мама за сега не 😊
« Последна редакция: Август 22, 2019, 13:18:07 pm от Татяна Павлова »
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #583 -: Август 22, 2019, 15:37:53 pm »
Привет, аз съм липсваща тези дни, че просто ми свършиха батериите (първата ми мисъл беше "ми свършиха баКтериите" :D :D :D). Много работа. Във вторник съм на втори опит кормуване, дано ми се получи, че много искам това напрежение да ми се махне от главата.
Някой беше питал за теста за овулация със слюнка. Мисля с доставка беше 70 лв, никак не е малко. Колкото тестове за овулация за цяла година, но удобството да не се стискам за пиклив тест за мен си заслужава.

Слънчице, мисля те тези дни. Скоро ще е твоя ден <3
Лейди, една жена около мен си прави изграждане на цяла горна челюст. Казаха й, че за седмица трябва да се е възстановила. Твоето е много по-лек случай, но поне тя беше на антибиотик. Кажи на лекарите си за това какво плануваш. Аз винаги питах лекарката си дали мога да ида на зъболекар. Спомням си, че някои от лекарствата за стимулация водеха до повече кървене. Не помня вече кои хормонални бяха, но Аспирин, които изписват при нас след инсеминация и трансфери със сигурност. Консултирай се с лекарката си дали е редно да пристъпите към инсеминация този месец. Пък ако вече изборът е в твоите ръце, ти си знаеш как е правилно. Дали този месец, дали следващия, ще има инсеминация. Ще ти стискам много палци.

marry cherry, много е добър АМХ-то. Но Инхибина нещо е нисък, на кой ден от цикъла го изследва? Имаше си и за него определен ден за взимане на кръв.

Танче, аз хвърлям по едно и по две очи в темата на бременните и ви следя. Да расте бебчето, само да видим дали кучетата няма да ревнуват от новия цар в къщата.

Честит рожден ден на рожденичката днес. Да е здрава майка на здрави деца  :bighug: :bighug: :bighug:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #584 -: Август 22, 2019, 17:15:31 pm »
Благодаря ви момичета ❤ Дано да стигнем до инсеминация в този цикъл.
Тери, и аз видях, че се губиш, но реших, че си отпуска. Ще говоря с док и ще обсъдим всичко, но това, че дават седмица за възстановяване звучи доста обнадеждаващо.
Лелееее, във вторник ще ти стискане палци всички, май май  :crossfingers: Разбий ги  :D
Павла, а крака, как ти е, мъчи ли те много ?
Честит рожден ден и от мен, на който има днес  :lol:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #585 -: Август 22, 2019, 18:48:52 pm »
Слънчице и Лейди, много силно ще ви стискам палци и ви чакам в другата тема  :bighug:
Тери и за теб са палчетата във вторник, поне това да ти се махне от главата и честито повишение  :bighug:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #586 -: Август 22, 2019, 19:29:38 pm »
Лейди, Слънчице , стискам ви палци скоро да ни зарадвате.

Тери , и за теб много стиснати палци, вторник ще ги разбиеш.

Честит Рожден ден на рожденничката! Да си жива и здрава, и много щастлива!

На мен мъжът ми вчера ми купи тестове за О и за бременност, смятайте...той дето до преди няколко седмици ми разправяше, че трябва да се успокоя и да престана с тестовете  :D . При нас е пълна лудница и точно като очаквам да е О ще се местим и не знам как ще стане това с опитите този месец,  но ще видим. Скъсах си нервите последните 2 седмици, но му се вижда края....надявам се.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #587 -: Август 22, 2019, 20:21:06 pm »
Лейди,разбирам те,аз съм много нетърпелива,искам сега,веднага.Макар да осъзнавам,че понякога е по-добре да отложа..
Говори с лекаря си за случая със зъбите,ако имаш зелена светлина ,действай.
Скоро е моя ден,да.Последния месец само броя дните,всеки ден си казвам-днес мина ,и чакам и утре да мине.
Мери,супер АМХ,аз с моя по-нисък ,гледай каква съм "плодовита" ,както се изразява доктора ми.За инхибина не знам.
Вит.Д до кога да го пия?До трансфера,или и след него?Сега съм на 5 капки дневно.
Тери,да ги разбиеш във вторник!Огледала,предавки,гараж,ляв завой,всичко да ти е 6!
Хелиантус,ние с теб тоя месец си вървим заедно.Цикъла и лудницата са ръка за ръка.При нас има доста нерви,не ни е от скучните месеци,имаме проблеми
с квартирантите,в два различни имота при това,демек всички налични квартиранти ни създават проблеми,"ало измамник" тормози майка ми с мое несъществуващо задължение,чак до адвокат стигнахме,че и полиция ,ама тя отсвири майка ми.Та,не ми е безгрижно,но какво да се прави,трансфера идва въпреки тая веселба.
Благодаря за :crossfingers:.
Бременните,много ви е готина темата,много ви се радвам.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #588 -: Август 22, 2019, 22:11:48 pm »
Тери, ще стискам палци много силно!Ще се получи, ще видиш.

Слънце, броя ти дните и аз, да знаеш!

Да знаете, че винаги в най-голямата лудница се получават нещата.Аз забременях, като нямах месец на чисто нова работа, имахме проблеми и беше тотална лудница.Късмет!

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #589 -: Август 24, 2019, 07:26:44 am »
Нали не се бъркам и тестовете са 3 положителни? Май нещо взех да се ядосвам на тея тестове, явно с тях не се получава.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #590 -: Август 24, 2019, 07:56:22 am »
И трите са положителни, но ми се струват различни от първия. Първия съм убедена, че е Clear ovu и те са доста точни. Но другите са в различен цвят, каква марка са?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #591 -: Август 25, 2019, 09:51:52 am »
Тава е вторият небид. Първите бяха различни, да, но не помня марката. С тях имаше и тест за бременност, но не го намирам в момента. А тези за втори месец ми правят този номер и показват 3 поредни дни +. Ами надеждата май пак се изпари 😢. Само защото тия тестове ме подвеждат и измества ме бебеправене то с ден по-рано, така че се налагат контакти в много поредни дни. А както знаем еякулатът не е толкова добър в това положение. Поне тия тестове свършиха и няма повече да ги взимам.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #592 -: Август 25, 2019, 11:35:37 am »
Ако няма проблем със СГ не е проблем 2-3 дена поредни секс. Следи си и цервикалната слуз. Тя много помага на сперматозоидите да стигнат до където трябва и да оцелеят достатъчно, за да изчакат Я. Това му е тъпото на тези лентички. Ако има високи нива на ЛХ, но след това паднат по- бавно или не е настъпъл все още пикът- все ще са положителни. Секс от положителен до положителен + още един ден, за да не изпуснете нещо все пак.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #593 -: Август 25, 2019, 13:29:00 pm »
Със съпругът ми сме се уговорили ако и този месец не стане от септември да потърсим специалист и да пуснем изследвания като за начало. И с оглед годините, и с оглед трите донорства ще е добре да се изследваме. Въпреки че аз все още не се притеснявам за моето състояние, тъй като от една страна преди по-малко от година съм минала пълни изследвания и имам уверението на д-р Стаменов, че до този момент донорството ми не е създало никакъв риск за скорошно забременяване. Най-малкото агенцията нямаше да ме допусне до процедура ако първоначалните изследвания не ми бяха съвсем в ред. Мисля, че в тях включват и антимюлеровия хормон, откъдето яйчниковия резерв става ясен. Цикълът ми е редовен. Имаше малко проблеми с него напролет, но сега е отново изключително точен, което не би било така ако съм пред менопауза. Миналият месец пусках и прогестерон- отлични нива за задържане на настъпила бременност. Но все пак е правилно да изключим репродуктивни проблеми. Бебеправим вече четвърти месец, което не е много. Минали са само 3 цикъла оттогава :)
ЦС е добре, съвпада с тестовете, макар че невинаги я отбелязвам в календара. Сякаш напоследък започна да става по-обилна и кремообразна след О и до Ц, но във фертилните дни си е разтеглива, бяла и прозрачна. Въпреки това миналият месец си взех и преферт гела. Тогава използвахме 2 спринцовки от него, а този месец следващите 2 (на 2 и 3 положителни тестове този месец). Отделно от това и двамата пием витамини спомагащи за подобряването на репродуктивните ни способности. Ето тези сме си взели https://remedium.bg/fertility/vitabiotics-pregnacare-his-her-conception-60tabs.html. Предполагам, че ако този месец не стане, то другият ще е по-благоприятен заради натрупването им. Също така смятам, че ЦС след цикъл се е променила благодарение на тях, тъй като появяването на по-обилна ЦС съвпада във времето с началото на употребата им. В крайна сметка не е минало много време от началото още, но се обърквам като сама се опитвам да си разчета знаците- тестове и температура. Търпение е нужно, макар че хич не ми се чака :)
« Последна редакция: Август 25, 2019, 13:30:52 pm от mama all the time »

Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #594 -: Август 26, 2019, 11:46:49 am »
Ехоо, здравейте, момичета! Днес ми беше биопсията, много гадно, но бързо мина. След 2-3 седмици ще има резултати. Иначе миналата седмица имунологични изследвания правихме и днес излезнаха резултати и всичко е нормално. Успех на всички!!! 😍🤞
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #595 -: Август 26, 2019, 12:30:03 pm »
Нелита, страхотно, браво за хубавите резултати. Сега стискаме палци и за биопсията  :crossfingers:
Тери, до къде го докара (автомобила)  :lol: :lol: :lol: :lol Кога е следващия изпит  :D
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #596 -: Август 26, 2019, 13:25:33 pm »
Мама,ако СГ е добре,не се стискайте.Ние сме правили секс вечерта преди инсеминация,на сутринта материала беше по-малко като количество,но като качество идеален.Успех!
Нелита,🍀.
Матката ми е годна за дом на бебето,днес на 11ти ден лигавицата е 1 мм и малко.Тя ще расте ,доктора каза че е добра .Миомата ми се е смалила с половин сантиметър,вече е 1.5.От 28ми почвам кринона,на 4.09 ми е трансфера,сега уговарям мъжът ми да хващаме гората в събота и да се върнем вечерта преди трансфера.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #597 -: Август 26, 2019, 15:33:25 pm »
Много съм глупава.Тъй като не мога да редактирам вече,нов пост.
Ошашавих се с тая лигавица 1 мм и звъннах да питам,1 см била,чудесна е значи.Защо съм чула друго,и чета по интернет,шашкам се,а тя каква била😁
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #598 -: Август 26, 2019, 16:36:16 pm »
Абе, Слънце! Питах те дали е см или мм. Бой ще ядеш!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #599 -: Август 26, 2019, 17:47:41 pm »
 Слънчицетоооо, така ме разсъни като те прочетох, че връщах лентата няколко пъти  osi_12 osi_6 :bighug: Лигавицата ти е супееер!

 Pav-la, как сте? Тук ли сте още?

 Nelita90, стискаме палци за биопсията и се радваме за имунологичните.