0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #700 -: Септември 08, 2019, 19:58:30 pm »
Тери, да не са някакви песъчинки пък. Щом и температура си вдигнала, и аз не знам, само гадая. Ще те мисля и аз ❤
Слънчицето, аз на твое място на десетия ден щях да пусна кръвен 😁 Хич не чакай. Мъти си спокойно, почивай си, добре ти се пада отпуската. А ние чакаме висок резултат ❤
Лято, след като излязат резултатите на мъжа ти, може да запишеш час при Кацаров за коментар, ако нещо ви притеснява. Много добър специалист и е спокоен. Успех и на вас ❤
Ние изследвахме хламидия, и двамата сме чисти :D
Късмет на всички момичета!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #701 -: Септември 08, 2019, 20:48:26 pm »
Лейди,имам един тест Престо от предния трансфер,имам един  друг от Павла подарък,нейните били твърдо положителни.Първо от там ще почна и после ще пускам кръвен,то покрай нас има няколко лаборатории,вече ме познават хората😁.
При вас наближава ли инсеминацията?
Тери,отивай утре на уролог и успех!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #702 -: Септември 08, 2019, 21:24:38 pm »
Тери, хематурия със съсиреци и то изведнъж няма как да е бактерия и то само това. Сексът не пречи на пикочния мехур и на уретрата. Имаш и температура. Ще отидеш на лекар и ще правиш каквото трябва, защото не е шега. Болка имаш ли?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #703 -: Септември 08, 2019, 21:42:48 pm »
Съсиреци имаше само сутринта. Оттогава само пикаех кръв. За щастие има симптоми. Не е точно болка, но някакви бодежи. Четох, че е най-страшното, ако няма изобщо болка. А аз дискомфорт си имам. Усещам го в края на уретрата, докато пикая, затова мисля, че ще е там проблемът.  Чудя се само, това че ми спря кървенето, а с него и болката, брои ли се, че имам болки. Тоест трябва ли постоянно да имам дискомфорт или само, когато има кръв, за да смятам, че не е чак толкова сериозен проблем. Утре ще ми кажат, че то в Интернет освен да ти излезе рак, няма какво като диагноза
Лейди, защо чак сега ви изследват за хламидия 😮 това е от първите изследвания
« Последна редакция: Септември 08, 2019, 21:55:42 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #704 -: Септември 08, 2019, 22:07:58 pm »
Тери, не чети в интернет. Сигурно си изхвърлила нещо. Обясни на лекаря как е започнала болката и така.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #705 -: Септември 08, 2019, 22:22:18 pm »
Благодаря, Павла. Да знаеш много си полезна на този форум, дори понякога да звучиш на някои хора по-остра.  Много благодаря за всички съвети, които си ми дала.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #706 -: Септември 08, 2019, 22:47:53 pm »
Тери,ти добре че се вслуша в съвета й да идеш на уролог.Сигурно доста се притесни покрай тая работа.Да пишеш утре!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #707 -: Септември 08, 2019, 22:56:25 pm »
Аз ви чувствам вече толкова близки, че се усещам, че си позволявам да ви се скарам. Никога с лошо, а за добро и за да чуете.
Тери, мисля те и се притеснявам за теб. Извинявам, ако съм по-лоша понякога.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #708 -: Септември 09, 2019, 00:42:53 am »
Тери, това звучи много неприятно! Аз няколко пъти съм имала цистит, но чак пък кръв със съсиреци и температура...звучи сериозно. Пиши утре след лекаря, че те мисля, дано е просто банална инфекция и бързо да мине.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #709 -: Септември 09, 2019, 09:17:55 am »
Бактерия е най-вероятно. Видяха ми бъбреците, добре са. Сега трябва да пия вода, за ехография. Но казаха, че е от инфекция.
Ще ми изпишат антибиотик, но искат стерилна урина и вагинална микробиология, за да лекували, както трябва. Иначе щяло да бъде 16ия антибиотик просто.
По случайност единия доктор, който беше там, се оказа някакъв по-голям специалист при лекуване на бактерии. Вероятно ще си изпия антибиотика. Вие какво мислите? Притеснява ме бактерията да не се качи нагоре, а и за първи път някой лекар ми иска и изследвания, които не са в неговата област. Даже каза да си нося всички микробиологии другия понеделник като идвам пак
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #710 -: Септември 09, 2019, 10:01:54 am »
Тери, изследвай се всичко и искай да е с микробно броене, а не само антибиограма. Просто лекарят иска да е сигурен, че ако имаш някъде бактерии, особено по съседство, ще ги покрие всичките.
Дано да се размине от един АБ.
Пиши и после какво е станало.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #711 -: Септември 09, 2019, 11:02:35 am »
Тери, мисля че вече ще се решат проблемите ти с всички бактерии. Май това е доктора! Хубаво е, че си попаднала на него.
Слънчице, пожелавам ти и от клиниката и от Павла,  всичко да е +++++++  :D Иначе, ние наближаваме  :crossfingers:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #712 -: Септември 09, 2019, 11:42:14 am »
Тери, добре че все пак не е нещо по - сериозно. И наистина това да те е срещнало с правилния лекар и да се отървеш най - накрая от тези бактерии. Стискам палци всичко най - накрая да приключи благополучно, за да можеш скоро да си прибереш снежинките. Прегръщам те.
Слънчице, палците и за теб не ги пускам .
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #713 -: Септември 09, 2019, 12:20:32 pm »
Тери, какво стана днес? Беше ли вече на лекар? На мен това ми прозвуча доста сериозно и се уплаших. Дано не е страшно, успех!

Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #714 -: Септември 09, 2019, 14:31:20 pm »
Тери, как си днес? Сигурно доста си се стреснала и притеснила от случилото се... За съжаление понякога такива неприятни моменти ни изненадват, но и това ще мине и стиска палци да е бързо! И да идва моментът да си прибереш дечицата на топло за зимата :* Сега слушай доктора, който те е поел, може да не е случайна вашата среща... Прегръщам те и чакам да пишеш!
Слънчице, на теб само положителни мисли и хубава почивка ти пожелавам! Това е твоят успех! Прегръдки!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #715 -: Септември 09, 2019, 17:08:18 pm »
Бях и на ехография на пикочния мехур. За щастие не се видяха никакви образувания по стените. Но пък се видя плаваща "утайка" из мехура. Така и не разбрах каква е тази утайка. Интересно, че засега организма се справи сам със симптомите. Нямам кръв вече и нямам температура. В понеделник съм пак при лекарите да ми изпишат лечение. Дотогава съм на симптоматично лечение.
Извадих късмет, че бяха двама доктора в кабинета днес. Защото, този който ме преглеждаше, искаше да ми изпише антибиотик на посоки. Но другият го чу и каза :" И какво да й изпишем поредния 16 антибиотик?" Така че в понеделник ще ходя при този втория за консултация. Хич не искам да пия антибиотик, но осъзнавам сериозността на бактерии в пикочния мехур и ще последвам лечението на лекарите. Чудя се дали не мога да ги питам за назначение на венозен антибиотик. Той действа по-силно, а досега нямах право на това, защото имах безсимптомна бактериурия
Криво ми е, защото не мисля, че ще се справя в тази битка.  Минаха 20 месеца. Дори Турция ми отпада. Бях решила да ходя там, защото нямах симптоми на инфекции, но вече имам и симптоми. Цял ден си мисля дали не е време да се откажа. Не завинаги, но може би за година. И след това се сещам за моята приятелка, която вече 15 години не може да избие Ешерихия коли и не знам какво да реша. Мога да имам деца по естествен път, мъжът ми не успява да ми направи деца по естествен. Той може да има деца от инвитро с друга жена, но аз не мога да правя инвитро. И се чудя защо Господ не ни позволява да имаме това заедно. Дори да не е сега, някога. Не съм депресирана, не ме мислете, просто си размишлявам върху съдбата.
В сряда пътуваме за Варна. Ще организирам мини среща на Зачатие там
« Последна редакция: Септември 09, 2019, 17:11:53 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #716 -: Септември 09, 2019, 18:00:19 pm »
Тери, имало е нещо, което си изхвърлила. До сега нали урината ти беше стерилна? Защо ти е венозен?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #717 -: Септември 10, 2019, 08:58:31 am »
Teri, каквото и да напиша ще е малко.Не знам какво е това при теб, но ще е нещо упорито.Хубаво е че не са засегнати бъбреци, но е много вероятно лечението до сега да не е било коректно.Стискам палци и те мисля.Колкото до Турция, остави се на течението.Лесно се организира ходене до там.При първата чиста без симптомна микробиология, се качвате на колата и отивате!

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #718 -: Септември 10, 2019, 09:48:29 am »
Лято, след като излязат резултатите на мъжа ти, може да запишеш час при Кацаров за коментар, ако нещо ви притеснява. Много добър специалист и е спокоен. Успех и на вас ❤
Благодаря, Лейди. Наистина още не съм се насочила към лекар, тъй като изобщо не ми се вярва да имам проблем. Не че е невъзможно, но някак ми се ще да мисля, че съм далече от това. Нали все пак съм била донор и имам три бременности, първата с аборт по собствено желание (бях на 16), втората скоро ще навърши 6, а третата беше неуспешна. Изследвам се, но засега всичките ми резултати са добри и то очаквано. По-скоро ако има проблем той може да е в тръбите, които никога не са гледани, но докато стигнем до тях ще мине време. Аз искам да попитам за СГ как се брои. Значи мъжът ми има час за събота късен следобед, вчера правихме секс. Ако правим утре в събота ще му е трети ден, но няма да има пълни 3 дни въздържание. Значи днес ли трябва пак или как се брои изобщо?
Тери, съчувствам ти за ужасната ситуация. Незнайно защо животът ни е пълен с различни изпитания и понякога ни отнема най-съкровените мечти без никакъв шанс да се преборим за тях. Мисля, че тук всички имаме поне възможността да се борим за желаното. Битката на повечето момичета е доста жестока и безмилостна към тях, но вярвам, че медицината има добри оръжия и ще победи, а всяка една от нас един ден ще пее приспивни песнички.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #719 -: Септември 10, 2019, 10:33:22 am »
Лято,според мен и днес правете секс,ама нека някой по-запознат с мъжкия фактор да каже,ние преди процедура винаги сме имали точно 3 дни въздържание,аз все исках по-свеж материал.
Тери,оправяш ли багажа,чакаме те ,морето лекува почти всичко,ще минеш през това сигурна съм.🤗🤗🤗🤗🤗
Хора,аз съм шести ден вече и започнах да психясвам.Гърдите ми са си меки и грам не ме болят,като съм била бременна,то вярно не беше на правилното място,ама все ме боляха,сега йок.