0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #300 -: Юли 23, 2019, 18:35:25 pm »
Привет от мен.
Хрис, стискам палци и силно се надявам на имплантационен спад в температурата. Колкото и да ви се струва странно знам през какво минавате. Самата аз докато се сдобия с дете съм си изплаквала очите година и половина. И защото не става, и защото го исках сама. Съпругът беше зает с алкохолни дела. Да, сега се лекува, но през всичките тези години ми е идело да му причиня нещо необратимо. Нямах сили да си тръгна заради мама, която имаше рак и не исках преди да си отиде да ме види с разбито семейство, сърце и бъдеще. Криех всичко старателно от нея. И така тя миналата година почина напролет. На есен си събрах багажа и видях двете чертички. Ами, кошмар. Всичко което съм искала се обърна срещу мен. Примирих се и реших да се пусна по течението. Дори и съпругът да не беше спрял аз можех сама да се грижа за 2 деца. Нов обрат, загуба и ново отчаяние. Този път се отказах от всичко. Не исках деца, съпруг- нищо. Депресирах се, затворих се и край. Междувременно съпругът се взе в ръце, напусна работа, тръгна на психолог за алкохола, започна да прекарва време с детето и да разбира какво богатство е. И така поиска още едно дете. Съгласих се, но отлагах. Не махнах спиралата веднага, а след това пих противозачатъчни без да му казвам. Докато не се сетих за едни мили думи на една жена. Каза ми, че все още не е късно и щом мога да бъда донор, то мога и да износя и родя без особени рискове. Но това няма да трае вечно. И реших да дам последен шанс на мечтите, на семейството и на всичко. Ето ме тук, цял живот мечтая, отчайвам се, отказвам се и пак мечтая. Да бъда майка си пожелах на четвъртият ми рожден ден и оттогава дори в Най- тежките си дни пак съм чакала с нетърпение и надежда да не ми дойде. И винаги съм била сама в това. Никога не съм споделяла. Тук пиша, защото вече не издържам, а е и почти анонимно. Пожелавам на всички ни тези тежки мигове да приключат и скоро да се отдадем на най-съкровеното от всичко- майчинството.
 И сега по темата, последно се оплаках от графиката си на бт, но... Днес ми е трети ден с + тестове за О. Някаква идея защо може да е така. Пкя и други подобни са изключени според мен, ако ги имаше едва ли щях 3 пъти да съм донор без да се забележи. Успех момичета, нещата ще станат в точния момент. Нито миг по- късно!
« Последна редакция: Юли 23, 2019, 18:38:59 pm от mama all the time »

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #301 -: Юли 23, 2019, 19:11:21 pm »
Ех, mama all the time, каква жена си ти, чудна. Докато те четях и ми замириса на мекици. Представих си те в бъдещето като любяща баба около печката с мекиците. Едно мило ми стана. Моята баба е имала лошата участ да се ожени за алкохолик. Тя дребна, черна, полусирак. Поискал я рус, синеок, бял като сняг, богат мъж. Как да не му пристане.  Влиза с надежди, че най-сетне ще има добро семейство, ще е нахранена и щастлива. Но не би. Храна имало, къща имало, но дядо ми алкохолик. Най-лошото е, че много й е посягал. Баща ми и чичо ми за деца не ги е имал, но тях не ги в биел. Баща ми ми разказва какви гледки е виждал. И тя стои, защото децата няма къде да ги гледа, семейството й бедно. Та тя стана чудна баба, правеше мекици, пееше ми и ме сплиташе. Ако след чичо ми е решила, че не иска второ дете, днес мен нямаше да ме има. Но тя решила, че може да се грижи за двете си деца и сама, че и за мъжа алкохолик. А как рева дядо ми за нея като почина тя. Видиш ли, обичал я бил. Тежък живот имаше тази силна жена, последния път, когато я видяхме с баща ми, тя му каза:"Петьо,Гледай си децата". И тя така майка all the time като теб. С тази разлика, че нейният мъж никога не призна, че има проблем. Имам познат, който е на моята възраст, пие много. Има сериозен проблем, знае го, но му е добре. Но затова загуби всички около себе си и включително мен.
Крачката, която е направил мъжът ти, е огромна. Около себе си не съм виждала някой да я е правил. Ти вече си отгледала едно дете почти сама, можеш още едно, а и този път може би няма да си сама. Ти за мен си олицетворението на силна жена. Не е било разумно да имаш дете и да го обречеш на една тягостна ситуация и си дала деца на още три деца.
Три дена е доста да имаш пик на ЛХ, може да е ановулаторен този месец, по принцип дълго време високо ЛХ не влияе добре на качеството на яйцеклетката.
Нели, на мен вече доста дълъг ми се струва този цикъл. Обмислящ ли посещение при АГ? Иначе всички те разбираме,за онова пристигане в гръкляна като някой около теб ти съобщи, че ще има бебе. И после вината, че не се радваме на 100%....
Стойка, ще го споделя с една приятелка, която много вярва на предишни животи. Ще й изправя косите. Племеничката й беше казала, че й била баба преди това и още не може да се отърси 😀
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #302 -: Юли 23, 2019, 21:17:52 pm »
Стоека,това е потресаващо.И аз вярвам в предишни животи,подлагала съм се на хипноза за да видя,коя съм била и беше разтърсващо.Знаех къде съм през цялото време,нещо като полусъзнание,но се усещах другаде.Бях в една стая с различни вещи,видях двама души,които са били с мен в миналия живот,видях и себе си как съм изглеждала,и нещо което ме разплака.Много истинско беше,от един шкаф изкарах дървени малки пантофки,тип холандски и това ме разплака.Не е по темата,но..
Мама,голям кураж и голямо сърце.Дано половинката ти се пребори.
Нашето село се наводни,мола протече,едва се прибрах,егати ужаса!
Вдруги ден съм на лекаря,да му кажа че няма цикъл,ако имах тръби щях да съм направила 5 теста.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #303 -: Юли 23, 2019, 22:31:58 pm »
 Момичета появи ми се някакъв кофти обрив, майче е алергия, защото като малка ми се появяваха същите пъпки. Даже знам и от какво е - праскови, като малка ми казаха че имам алергия от мъхчетата и да ги беля. Много ми се ядяха тези дни праскови и всеки ден почти седмица си хапвах по 1 прасковка, обелена, но май съм прекалила. Дали е проблем да се мажа с алергозан или да звънна в спешното да питам, доста сърби?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #304 -: Юли 24, 2019, 00:23:22 am »
Маги мей, ако са малко пъпките не може с нищо, ако не са много, но дърбят мажеш с фенистил по-добре да ги намаже. Аз алергозан знам, че се използва за по- тежки  реакции.

Аз вярвам в старите души. В принципите на будизма и в определянето на видовете хора според Аристотел. В това, че децата ни избиран някак си не вярвам.

Слънце, наше село плувна. Чак на летището спря тока  8O никога не съм виждала подобно нещо в цял свят! Аз се прибрах с малкия и оставих мъжа ми да изчака багажа. Ужас.

Мама, с алкохолик или  наркоман е труден живота. Дано пътя, по който е поел мъжът ти да има край, а да не е едно вечно лекуване, прошки и започване на ново. Винаги трябва да можеш и да имаш къде да си тръгнеш и да можеш да си изглеждаш сама децата. Имах алкохолик в семейството, чичо ми. Децата не трябва да виждат и да търпят нищо. Моят принцип е, че ние трябва да се съобразяваме с тях, а не те с нас. Те не са искали да се раждат, а ние сме искали да ги имаме. Ние сме им длъжни. Пожелавам ти мир и спокойствие в душата, ума и семейството.

Момичета, най-доброто предстои.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #305 -: Юли 24, 2019, 07:15:35 am »
Трудно е, наистина, но се надявам този път да се справим. В крайна сметка брак сключихме, за да сме заедно в добро и лошо и не е редно да си събирам багажа преди да сме опитали всичко. Към момента не пие от няколко месеца и сериозно е решил да промени живота си. Сменя си работата, която доста го натоварваше. Работи без работно време по 15-16 часа на ден, а често без почивни дни по цял месец. То неговата работа се работи със сърце де, а не за пари, но в един момент човек не издържа и губи баланса между семейство и работа. Та той взе решение и от септември на бюрото по труда за някой курс за преквалификация и почивка. Последните 10 години дори и отпуските не си е ползвал, то и затова от март го чакаха търпеливо да реши какво ще прави и му плащаха заплата без да ходи на работа. Иначе въпреки пиенето винаги е заставал плътно зад мен, никога не е посягал, обиждал или да се е държал грубо с мен или малкия. Дори смея да си призная, че аз съм му посягала сериозно (веднъж така го поступах докато беше пил, че следващите няколко дни се налагаше аз да го обличам дори). През годините е бил внимателен винаги, например никога не позволява да вдигам тежко.Особено докато съм била в стимулации ми е носил дори и дамската чанта, прането до простора и т.н. А когато мама беше болна той я водеше по лекари, плащаше (не разполагаме с много) частни клиники и изследвания и ми помагаше във всичко докато аз съм заета с нея. Той и шефът ми ми осигуряваха колеги с транспорт за обикаляне по прегледи в работно време (и двамата не шофираме)/ Имам по-големи брат и сестра, но смея да твърдя, че съпругът ми беше 10 пъти по-ангажиран от тях с проблемите на майка ми. Искам да кажа, че когато аз съм имала лични драми той винаги ме е подкрепял и е бил до мен, та затова и не мога с лека ръка да махна и да се откажа от всичко и се надявам пустото пиене да остане зад нас. Искрено вярвам, че в една връзка трудностите сплотяват и сближават двойката, а не хубавите моменти. С хубавото всеки може да се справи. Та и хубаво, и лошо сме видели заедно вече 10 години. И още много ще има ако не се откажем. Пустото пиене ме е притеснявало винаги заради 1) лошият пример; 2) опасността, че ще остана сама заради сериозни заболявания като цироза и т.н. 100 пъти съм му казвала, че като вдовица ще се справя по-добре отколкото като разведена, но не искам да съм вдовица и предпочитам да не го гледам как ми умира в ръцете. Че се страхувам да го пусна сам с детето навън, защото не мога да разчитам на адекватната му реакция и всички най-черни мисли ми минават през главата ако се наложи да го оставя сам с малкия. А ако нещо се случи- не ми се мисли какво бих му сторила. Не че се е трогвал особено, просто не си осъзнаваше проблема и реалните последствия, а смяташе, че силно преувеличавам рисковете. А към детето се е държал добре, но малко резервирано и доста критично. Така че в един момент малкия болезнено искаше да се хареса на баща си и дори ми е ревал, че тате не го обича. Може би на фона на моята грижовност и ласки в очичките му тате е  бил безчувствен, което не е точно така в действителност. Последните няколко месеца нещата коренно се промениха. В началото бях скептична. До скоро бях скептична, но напоследък наистина виждам в очите на съпруга си желание да промени бъдещето, защото миналото няма как. Аз съм доста недоверчива и не вярвам на сълзи, обещания и клетви. Наясно съм, че зависимите хора често обещават да се поправят съвсем искрено, но скоро след това забравят обещаното и продължават постаро му. Само че този път той не обещава, а действа. И виждам промяна в самия него- в поведението, в ежедневието, в действията му. И то без усилия, без да се насилва. Просто изглежда ощастливя човек, сякаш текущо е разбрал какво си има у дома и колко ценно му е то. Дори от март насам е поел всички домашни задължения- чисти, пазарува, готви, мие чинии, води и взима детето от градина, води го на тренировки и уроци (5 пъти седмично), води го на площадката, разговарят за всичко. Аз само пералня пускам, но пак той ми носи дрехите до сушилката за простиране. Дори чашата си от кафе не мия. При  това положение разговорите за битовизми не се провеждат и вниманието и на двама ни е насочено към бъдещи планове когато сме заедно.
Май си е съвсем в реда на нещата след няколко кошмарни години нещата малко да порозовеят, както се казва "няма да е все така", в живота се редуват хубави и лоши моменти и май при нас е време за позитивен период. Щастието ще бъде пълно ако семейството се увеличи, тогава ще сме сигурни, че този период е тук.
Май наистина този цикъл ще е без овулация, температурата не се покачва изобщо, а поне тази сутрин след 3 положителни О теста ѝ беше време. Нищо де, тъкмо ще починем на плажа без притеснения от горещото слънце, дългия път и т.н., а на есен с песен.
Държа да отбележа, че нищо не разбирам от някои неща и затова не се изказвам по вашите тревожности, но чета с интерес и ми се иска да помогна с някой съвет. Не съм се сблъсквала с алергии и съвсем не съм наясно какво се прави. При проблем обикновено веднага се обръщам към лекар и не го мисля повече, та ме извинете, че не се включвам към Вашите коментари с нещо полезно, а само нарцистично разказвам за себе си.
Тери, много ти благодаря за милите думи. Аз искам някой ден да се видя около печката с мекичките в същата ситуация, която си описала  :bighug:

Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #306 -: Юли 24, 2019, 08:56:27 am »
По повод алкохолиците,аз цял живот съм живяла с такъв - баща ми. Имала съм трудно детсво заради него,на мен и брат ми никога не е посягал,но майка ми ... Търпя го 20 години уж заради нас,за да не живеем без баща,но несъзнателно ни е подложила на такъв стрес че няма накъде повече. От една страна я разбирам,тя е осиновена и е живяла без баща и е искала за нас да имаме семейство и майка и баща. На такива гледки съм става свидетел,че само като се сетя и ми се насълзяват очите. Тогава си казах че единствените неща които няма да простя на бъдещия си съпруг са алкохолизма и да ме удари. За щастие намерих страхотен съпруг който също е расъл с баща алкохолик,който сега е диабетик и не трябва въобще да пие,но уви пие гадината Хаха. Та mama надявам се и силно се моля да има напредък във вашите отношения и дано наистина се промени и бъде такъв какъвто трябва да бъде един съпруг и баща.
Така за мен,аз съм в овулация днес. Снощи се отчетохме,днес също ще го хващам за ушаците  и може би утре пак. Хубав и успешен ден !
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #307 -: Юли 24, 2019, 09:42:15 am »
 Направих пиклив сутринта. Уж с чувствителност 10 ....... съвършено отрицателен
    osi_6  утре ми е кръвният. ..нямам сили.
Предният трансфер перфектни ембриони с чудесна лигавица... нищо . Явно да не е нула от лабораторията резултата беше 0.10. Без болки в гърдите, без болки в корема, само стягане.
 Сега идеални ембриони с лигавица малко над 8. Гърдите ме боляха почти постоянно и сега ме болят. Корема не е спирал сякаш ще ми дойде всеки момент и все се надявах, че ме боли, защото се захващат и пак нищо... и сега на къде. Напуснах работа за да съм по-спокойна с пътуванията, защото в един момент аз се хванах да се притеснявам повече как ще стигна до клиниката, ще ме пуснат ли от работата, къде ще спя, от колкото ще имам ли Я. Така вярвах, че ще съм бременна тази година и нищо...5 загубени години и нищо. Нито имам работа,  нито се решаваме на жилище  ( защото не се знае още колко хиляди ще ни трябват) нито детенце...нищо в нищото.
 Искам да изкрещя  osi_12
Хем знам, че утре ще отрицателен теста и би трябвало да не му се впрягам,  но не знам как ще ги погледна тия нули утре... не мога...
« Последна редакция: Юли 24, 2019, 09:44:46 am от Hris_80 »
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #308 -: Юли 24, 2019, 10:02:23 am »
Хрис защо си напуснала работа заради опитите?Аз много се притеснявах,но говорих с моята началничка и тя напълно ми влезе в положение,каза  че нямам проблем да ходя по лекари,да закъснявам или да отсъствам,и може би  това ме успокои супер много,вместо да лъжа и да се чудя ще мога ли да излезна или няма да ме пуснат за поредния преглед.Тери до колкото знам и тя е говорила с шефа си и при нея няма проблем с отсъствията.Не посвещавай живота си изцяло на бебеправенето.Да важно е,но продължаваме  да живеем.Ние също обмисляме собствено жилище и то доста преди да стане,бебето и бяхме твърдо решени че ще си теглим кредита,каквото ида става и с дете и без дете,нали трябва да има дом където да израсне.Малко крайно ми се струват дествията ти,не се обиждай,абсолютно не искам да те обидя,просто спирането на живота с цел детето да стане,не мисля че е правилно.Ние бяхме планували толкова много почивки и цялото лято общо взето.Аз почти бях сигурна че не е станало,вече имах план как ще продължа-взела съм си книга нормално забременяване след 30,с правилно хранене и тренировки.Искам да ти кажа да не падаш духом,това е най-лошото което можеш да направиш за себе си.
Относно алкохолизма и аз ви разбирам,моя баща също беше алкохолик,не го усещахме до известно време като проблем,но след като дойде период в който вземеше ли заплата се почваше запой и не му виждахме очите за по седмица и повече,осъзнахме колко е сериозно.В последствие се наложи аз да дойда в София,той уж покрай мен да ми помогне и той дойде и леля ми го вкара в клиника за 9 месеца.Излезна като нов,от 4 или 5 години не е близвал.Даже на сватбата ми без да иска объркал чашата си с вода с тази на човека до него с водка и щял да повърне.Много съм горда с него.Е сега са разведени с майка ми,но поне и двамата живеят спокойно.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #309 -: Юли 24, 2019, 10:03:26 am »
Хрис,... толкова силно те прегръщам. Да можех да взема малко от твоето отчаяние, за да го преодолееш по-лесно. Съжалявам ужасно много. Толкова добре си го описала: "нищо в нищото"... Не се отказвай, не губи и месец време. Продължавай напред. Срещни се и с някой друг лекар. Защо не идеш при д-р Александров. Поне ти е във Варна, няма да влагаш толкова енергия в пътуванем ще намериш работа, просто да правиш нещо. Нещо различно от висене по клиниките.
Твоите ембриончета оцеляват до 5ти ден, значи са качествени. И ти не достигаш до имплантация като мен. Аз го отдавам при мен на бактерии, дисбактериоза и т.н. Но може би е добре да видиш имунологията при теб, ембриотоксини и ендометриална биопсия. Нахвтрлям ти само неща, за които съм се интересувала при липса на имплантация.

Толкова съжалявам  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Бъди силна отново, просто все още не е било писано.  Но и това ще стане. на 39 си, колко жени гледам из моята клиника, че и по-възрастни от теб и си забременяват. Ще стане, просто кой знае и при тях от кой опит.

Написала си, че искаш да крещиш. Това е съветът ми към всички чакащи. Изкрещете я тази мъка по някакъв начин. Аз съм много лъчезарен човек по принцип, но началото на тази година вече бях развалина. След последния неуспешен трансфер, то човек не остана от мен. Знаете как си излекувах душата. Изкрещях го, крещях на този концерт, ревах. Намерете отдушник момичета, защото се погубаваме иначе. И помните ли, почти нямаше да си купя билета за Лондон, защото можеше да съм бременна. И как ли щях да се почувствам небременна и не на концерт. Живейте. Плановете се променят, когато е нужно.

Круела, мислих си за теб тези дни. Имам някакво хубаво усещане за теб, че ти ще си следващата :)
« Последна редакция: Юли 24, 2019, 10:18:16 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #310 -: Юли 24, 2019, 10:27:20 am »
 Маги Мей, Тери, благодаря ви. Писах тук, защото и на ММ не мога да кажа за теста ще ме укори веднага, защо съм го направила и не съм изчакала утре кръвният. Сякаш тогава по магичен начин ще стане положителен.
 При Александров съм ходила преди да взема решение да стигна до София. След лапароскопия ходих при него  с ясната идея , че съм за репродуктивен специалист предвид годините ми тогава и АМХ то. Той отсече, че съм за ДЯ и няма никакъв шанс да забременея ин витро с моя Я. Бях длъжна да потърся друго мнение. Така стигнах до София една година се дебнемхме с моите яйчници и аз "узрях", че явно ако ще съм бременна няма да е с моя Я и се съгласих.
  И така ... напуснах работа точно, защото на работодателя ми му дойде до гуша от мен . Нямаше ме всеки месец къде за ден, къде за два, къде за седмица ( това в продължение 3 години) . И то от днес за утре знаете, че трябва да сме на преглед м/у 1-3 ден. Пътувах все по нощите и на  90% от случаите сама....
 А за жилище как да се обвържем с кредит с една заплата ми то само този опит ни струваше  10 000 -12 000лв сигурно с лекарствата ще са и повече .... даже и не съм ги смятала .... казвам този опит..., а следващият, ако дадем толкова и не стигна и до трансфер...
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #311 -: Юли 24, 2019, 10:36:02 am »
Hris, прегръщам те!Няма думи който да намалят болката.Няма сила, която да я намали.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #312 -: Юли 24, 2019, 10:50:04 am »
Хрис, нищо не е загубено. Може би напускането на работа е нещото, от което имаш най-голяма нужда в момента. Казват, че след най-тежкото идва хубавото. И аз го вярвам. То е трудно, дори невъзможно да се успокоиш на този етап, защото си взела едни решения с високи очаквания и сега вероятно се чувстваш празно, глупаво наивно, но точно това може да ти помогне след седмица ако положиш усилия да се с вземеш и изправиш за поредна битка. Опитвам се да кажа, че няма да си първата или последна отказала се, нито ще си първата или последната която след това вижда двете чертички. Понякога точно това ни е нужно, за да спрем да го мислим, да се успокоим и чудото да ни изненада. Въпреки че според мен е рано за пиклив тест и шанс все още има не искам да ти давам надежди и утре да си разочарована отново и повече. Май не ти оказвам особена подкрепа, но се опитвам. Просто се отдай известно време на други дейности. Нова работа, нов дом. Дори ваканция от форума може да ти помогне да си събереш мислите, да си подреди важните неща и да ги задействат. А бременността ако още я няма ще те изненада приятно скоро след това. Съдбата обича да ни обърква плановете, затова ги промени, почини си и я чакай да се намеси. Я доктор ще срещнеш, я нещо друго. Всичко ще бъде наред, няма друг начин.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #313 -: Юли 24, 2019, 11:14:53 am »
При Хрис е друга ситуация,и аз съм казала ,че правя инвитро и нямам проблем,но ние сме 18 човека,все някой е в болничен за нещо свое,за дете или за родител .Но ако съм на място с 4 човека е друго.Тя пътека направи до София,ден през ден.
Хрис,аз ти стискам палци за утре.Имаш прекрасен мъж,който те подкрепя и разбира,борите се заедно,ще успеете,аз го вярвам.Ти си голям боец в малко тяло😘😘😘.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #314 -: Юли 24, 2019, 11:16:00 am »
Хрис 🤗🤗🤗 аз като вечно съм с розовите очила стискам силно палци утре теста да е положителен 🤞🤞🤞 и просто да няма достатъчно ЧХГ в урината. Ако ли пък не,не се предавай,живота си тече без да го усетим. Пореви си,крещи,излей  мъката си,но не се отказвай! Дете ще има всяка една от този форум ! Намери си друга работа,отвлечи си вниманието с нещо друго,живей си живота ! Аз не усетих как минаха 2 години постоянно въвлечена в овулация,доктори,биопсии и тн. Аз за себе си разбрах че ще си живея живота пък ако е писано ще стане ! Прегръщам те силно !
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #315 -: Юли 24, 2019, 11:31:25 am »
 Благодаря ви момичета, но аз съм почти 39г... време за живеене ей така чакай да си почина пък каквото стане нямам, защото както са тръгнали нещата скоро може и лигавица да не мога да правя.
 Решението или продължаваме и банкрут до дупка... пък каквото стане или да се примирим, че ще сме двойка без деца и да си доживеем живота...
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #316 -: Юли 24, 2019, 11:47:53 am »
Хрис ще ти кажа една случка. Втората жена на свекъра е била в ранна менопауза от 35 годишна някъде,нямаше дете. И на 40+ забременява естествено и неочаквано,и ражда прекрасно дете,така че чудеса се случват,само да има кой да вярва в тях. Не се отказвай от тази мечта. Ще стане !
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #317 -: Юли 24, 2019, 13:22:30 pm »
Хрис дано просто е било рано за кръвен. На това че теста е с чувствителност 10 не разчитай много понякога е само търговски трик. Дано утре кръвния опровергае пикливия. А колкото до работата и жилището щом за момента така го усещате значи в момента това е най-доброто за вас въпреки че ние взехме решението за жилище в момента в който решихме да имаме дете
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #318 -: Юли 24, 2019, 13:36:17 pm »
  Eli4ka93, дано и аз на това се надявам.
  Чух се със Слънчицето тя каза, че е правила същият "боклук" и е бил отрицателен с първа урина, а после кръвният и е бил към 60... малка искрица се зароди в мен...
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #319 -: Юли 24, 2019, 13:41:29 pm »
Аз с втората извънматочна направих един шуър чек и той показа двете черти,следобед.После на сутринта направих същия като нейния и показа една,на чхг над 60.Тоя тест е пълен боклук-be.live ,два броя с 10 и 20 чувствителност.
Ии най-сетне ми дойде,здравей хистелоскопия,здравей замразено чавенце.Много се зарадвах!
Хрис,по едно и също врме сме писали😁