0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #260 -: Юли 21, 2019, 14:17:56 pm »
Абе мина страшния ден: вчера. Да се кача на колата след голямата излагация в петък. Много негативно ми влияе, когато шофирам след някой новак и по някое време инструкторът започне да им се кара. Той е спокоен, но всеки си има лимит. Не знам защо, но започва да ми бие сърцето силно, направо усещам как вдигам Пролактина и след това карам с треперещи ръце. Но все пак се стегнах и успях да карам прилично.
Маги, ние чак на 11 септември сме там. Мишо не можа по-рано да вземе отпуск, иначе и аз за края на август се каних. Слънчицето предполагам няма да изпусне шанса да те види :) Ние ще сме на Елмона. Видях, че на 5км от там се намира и някакъв увеслителен парк: Happy land, може на Моника да й е интересно, но май е по 25 лв билета (в Грабо ги има по 12лв билетите).
« Последна редакция: Юли 21, 2019, 14:34:03 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #261 -: Юли 21, 2019, 14:25:14 pm »
Хе, на Близнаци ще ходите. Аз съм живяла за кратко там наоколо. Дано да ни е на поличба Близнаци :)
Единственото кофти на септември е, че паднели първият есенен дъжд и се обръща морето, става по- студено.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #262 -: Юли 21, 2019, 15:11:21 pm »
Точно в Близнаци, някакъв хотел резервирах.Наистина не искам да виждам хора!

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #263 -: Юли 21, 2019, 15:14:45 pm »
Оо на Близнаци е много хубаво.Кумовете имат вила там и често ходим.
На Хапиланд да не сте стъпили,един добър отзив не съм чула.
Тери,лека полека тръгват нещата.Да е жива и здрава хомеопатката.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #264 -: Юли 21, 2019, 15:46:00 pm »
Тери, много се радвам че действа! Браво на теб и за хомеопатията и за карането. Няма спирка!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #265 -: Юли 22, 2019, 13:51:26 pm »
Момичета видяхме днес малката точица и жълтъчното мехурче.Много съм щастлива.казаха че си върви нормално за седмиците в 5седмица и 5ден сме.Малко ми е притеснено че много ме претупаха,бяха ми объркали часа и ме записали при друга лекарка и ме вмъкнаха,но не питах за микробиология и уреаплазмата.Ако отида на обикновенно АГ и ми пусне микробиология и се окажа с уреаплазма все още дали ще ми изпишат сега антибиотик или не може сега да се приема?
Танче какво стана с твоя преглед?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #266 -: Юли 22, 2019, 14:43:07 pm »
magi mei, на обикновена Микробиология няма да ти хванат Ureaplasma, трябва да си доплатиш специално за изследване за Ureaplasma, най-добре PCR тест с вагинална натривка. Задлъжително обърни внимание дали е изчистена, ако не е, според мен би трябвало да ти предпишат, защото води в по-късен етап до пукане на околоплодни води. Поне така съм чела, когато аз я имах.
Честито за хубавите резултати. Сега хубаво да си почиваш лятото. Покрай бременността ще станеш и ти като Вистал майстор на handmade нещата.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #267 -: Юли 22, 2019, 16:46:35 pm »
Здравейте, мили момичета! Липсвате ми, но ми е трудно да пиша във форума, аз от 2016 съм тук, бях в група с Христинчето, Вистал, Маги и Теди, после се включиха всички останали, всички са бременни, толкова много се радвам за бременелките, но все повече време минава и при нас няма и няма щастие, някак губя вяра. Не искам само да мрънкам, затова избягвам да пиша, знам, че ме разбирате, но аз не искам да натоварвам, тук всички сме с различни нелеки истории.
Тери, силно, силно те прегръщам, имаш твоята младост, не се отчайвай и при теб ще стане! Аз ще продължа да се боря за детенце, каквото трябва ще направя, но дано вярата ми не изчезне напълно. Август ще вземем втората заповед, одобрени сме вече.
Мише, Маги, Слънцемое, Лина, Павла, Маги мей, Таня, Джули, Еличка, погалете коремчета и ни пратете бременна енергия, дано скоро и с останалите момичета изпитаме това щастие, лека и безпроблемна бременност ви желая!  yahoo_17 Не ви познавам, а изпитвам такава симпатия към вас!  :heartbeat:
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #268 -: Юли 22, 2019, 16:52:13 pm »
Kukapetal, аз съм тук от 2017та. Така ни се е случило. Тук съм, ако имаш нужда и когато имаш нужда. Съхранете семейството си, това е най-важното. Мишето, Маги мей, Слънцемое не успяха с първото инвитро. Нямаха и ембриони за замразяване, както ти. Но намериха сили и сега бременеят след второ инвитро. Мисли за тях при следващия опит. Ти си прекрасна жена, с малко повече лош късмет може би, но и той свършва в даден момент. Много те прегръщам. Мисля те. Бъди силна, жена си, такава си се родила, силна  :bighug: :bighug: :bighug:

Аз тези дни казвах на Мишо, че ако не се избавя от бактериите, няма да бързаме за Турция за тази година, ами направо другата година януари. И се сетих за ходжата тази година януари: "Поне още една година ще си така, но на теб ти е отредено да имаш момче". Може и да се окаже прав. Ще видим.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #269 -: Юли 22, 2019, 17:01:34 pm »
Значи ще изчакам следващия преглед и задължително ще искам да ми пуснат изследване.
Kukapetal сигурна съм,че много скоро ще се получи и при теб и при всички останали момичета.Между пункцията и теста поне 3 пъти бях на църква и някак си се успокоявах и никога не съм забравила да се помоля за всички останали които чакат двете чертички,да имат сили да дочакат.  :bighug:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #270 -: Юли 22, 2019, 17:04:46 pm »
Благодаря, Тери!!!  :bighug: :bighug: :bighug: Аз вярвам на ходжата, ще имате момченце и ще дойда да ви видя в Пловдив!
Дай Боже, Маги мей! Благодаря ти!  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #271 -: Юли 22, 2019, 17:13:08 pm »
Ще ви поздравя всички с една песен, която всеки път, когато слушам, си мисля за "Правим опити за бебе" и за всички вас https://www.youtube.com/watch?v=rptW7zOPX2E
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #272 -: Юли 22, 2019, 17:18:40 pm »
Кукапетъл  :bighug: :bighug: :bighug: така ми се иска да те видя в коридорите на клиниката и да те прегърна силно. Всичко ще се нареди. Няма да се отчайваш. Пиши тук. Ние сме тук да се подкрепяме. И аз бях като теб нямах нищо замразено след първия опит. Много кофти ми се отризи и втория, но ето че си е заслужавало. Аз все още не мога да се отпусна като хората, може би така ще е до края, но имай вяра. Всичко ще е наред.
Айде малко прашец от мен за всички, които ви чакаме да дойдете скоро в другата тема  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Маги мей и на теб прегръдки  :bighug:. Чудеса се случват, просто трябва да повярвате в тях.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #273 -: Юли 22, 2019, 17:31:22 pm »
Кукапетал, всички сме минали през твоите терзания, отчаяние и черни мисли, за съжаление някои все още продължават тежката борба. Но точно за това те разбираме много добре. И всяка една твоя емоция не натежава и не отегчава. Мен лично ме връща към същите мои моменти, които съм имала не малко пъти и само се моля по - скоро да се справите с трудностите, защото всяка една полага предостатъчно усилия и се бори с всички сили, само още малко късмет ви пожелавам, за да сбъднете мечтата си. Прегръщам ви всички и чакам с нетърпение да мога да ви поздравя за най - хубавата новина  :bighug: :kiss: :heartbeat:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #274 -: Юли 22, 2019, 17:58:56 pm »
Ох, разплакахте ме, плача от благодарност за всяка една дума, която ми написахте... Голяма съм ревла... И тази песен, Тери, страхотна е! Ще си я слушам често! Слънцемое, скачам под прашеца ти!  :thankyousign:
Благодаря на всички!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #275 -: Юли 22, 2019, 18:44:57 pm »
Кукапетъл, не е лек живота на нито една от нас, която се бори за най ценното на този свят. Но всичко накрая си заслужава. Не се притеснявай, тук сме да си мрънкаме една на друга. Нали сме жени ;) И така, дадох отчет в другата тема, сега и тук. Бебока е наред, расте, шава, ръчичките и краченцата на всякъде ги мята. Всички измервания са добре и може би ще купуваме сини гащи. Другия път ще разберем.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #276 -: Юли 22, 2019, 19:31:40 pm »
Кукапетел, ще стане, само не губи надежда.За Моника ни трябваха 5 години.Колко момичета минаха и заминаха, ако знаеш колко много не пишат вече.От първи опит, от инсеминация, а ние кютахме и се мъчехме.Надежда винаги има!Прегръщам те!я

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #277 -: Юли 22, 2019, 20:39:11 pm »
Ех,Кукапетъл,при едни отнема повече време,при други по-малко,всеки си знае как му минава и колко пъти е бил на дъното.Сега гледай към втория опит.При нас август ще станат три години,трудно,тежко.Такова е!
При мен цикъл още няма,30ти ден ми е днес,досега винаги е идвало между 26 и 28 дни,ще почакам до сряда,четвъртък и ще ида май при доктора.Предния път ми дойде една седмица след трансфера,въпреки лекарствата,сега ни наченка,ни гърди ни нищо.
На мен песента,която ми напомня за стерилитета е на Агирера "Fighter",нищо че тя пее за мъж," благодаря,че ме направи боец" стига.
Тери,погледнато по-разумно ти е добра идеята.Август ще мине в чакане на отпуска,после си на море,октомври и ноември ще мислиш да черни петъци и коледни подаръци.Декември ще потъгуваш малко на Коледа,ще се понапиеш и ще дойде Нова Година и януари си ти!Ако пък дай Боже ,избиеш гадините скоро,още по-добре.Как се справяш с режима за хранене?
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #278 -: Юли 22, 2019, 20:57:37 pm »
Тери, много се радвам,  че гъбите изчезват,  аз година време съм се борила с такива гадини и е много неприятно. Хубава песен!

Еличка, не съм изследвала серумен инсулин, ще го видя и това.

Маги мей, Танче много се радвам за хубавите ви новини, браво!

Маги, честита девойка, аз мисля, че другото е момче.

Кукапетъл, и аз съм рева, поплачи си, олеква, трудна е борбата, но всички ще се преборим!

Слънцемое, цопвам се И аз в прашеца.

Ден дни е 17 ден и все още е отрицателен пустият тест за О, ще забогатеят производителите вече прекалено от мен  :D

Круела ми се губи.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #279 -: Юли 22, 2019, 22:23:04 pm »
Момичета, извинете за нахлуването в темата ви, тайничко ви чета и се радвам или тъгувам с вас.
Поводът е постът на Кукапетъл, не те познавам, но аз самата се лутах между надеждата и отчаянието, цели 12 години! Спирах да пиша във форума, отчайвах се, но вдигах главата и знаеш ли заради кого?
Заради всички тези непознати за мен, но близки момичета които страдаха с мен, надяваха се и  сякаш чувствах че нямам право и заради тях да се откажа, защото те вярваха в мен, дори повече от мен самата. И ето че, моето чудо вече е на 5 години, след 12 години борба, 5 опита инвитро.
Никакво предване момичета!
Тери, теб също те следя нали сме родени на една дата :)
Бъдете сигурни, че вашето щастие ви чака там някъде.
И че, ще дойде миг в които ще гледате шокирани, от това което ви казва детето: Мамо, аз толкова дълго те търсих преди да се родя, бях се изгубила и теб те нямаше, но най края те открих и се родих.
Бъдете здрави и благословени и чакайте своето изгубено съкровище да ви открие :)
« Последна редакция: Юли 22, 2019, 22:26:15 pm от stoeka71 »